Νέα

Λεσβος-Χίος 2020 εναντίον Κούλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Δεν πουλαω καμια μαλακια
Τα ΜΑΤ πηγαν να εποπτευσουν την δημιουργια των κλειστων δομων και εγινε επανασταση
Αρα οι νησιωτες δεν θελουν κλειστες δομες, θελουν μονο ανοικτες

Ας φτασουν 1.000.000 οι μεταναστες στις ανοικτες δομες λοιπον και την αστυνομευση να την αναλαβει ο Μουτζουρης και οι οπλοφοροι του

Αυτο που λεω ειναι απολυτως σωστο και οποιος δεν το αντιλαμβανεται εχει προβλημα αντιληψης

Τα ΜΑΤ πηγαν για να τραμπουκισουν τους κατοικους που δεν επιθυμουσαν να φτιαχτουν μονιμες φυλακες λαθρο στα νησια τους ωστε να μπορεσουν οι μπουλντοζες να ξεκινησουν το εργο τους....κανενα κοψιμο δεν επιασε τον Κουλη για τους νησιωτες.

Απλα επειδη ειναι γνωστος αναρχιδος αντι να απαιτησει απο τα αφεντικα του τη Μερκελ και την Ε.Ε να σταματησει η Ελλαδα να ειναι αποθηκη των λαθρο για ολη την Ευρωπη αποφασισε να γαμησει τους κατοικους 2 Ελληνικων νησιων αδιαφορωντας για τις συνεπειες...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω απο τα σχολια που διαβαζω σε ολα τα σάιτ, δεν ειμαι και πολυ πεπεισμενος οτι εχασε ο Κουλης ψηφους απο αυτο που εγινε

Και δεν ειναι και λογικο να χασει, γιατι το σωστο πηγε να κανει
Εγώ από ότι διαβάζω (και συζητάω) οι μισοί τον ανεβοκατεβάζουν χέστη που  μόνη λύση που ξέρει είναι τα ματ και οι άλλοι μισοί τον λένε μαριονέτα και ότι μπορεί αυτός να έμαθε για τα ματ την ώρα που είχαν ήδη φύγει από την Αθήνα.

Ευτυχώς σε αυτή την χώρα οι φασίστες ήταν πάντα μειονότητα, τουλάχιστον στα φανερά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ από ότι διαβάζω (και συζητάω) οι μισοί τον ανεβοκατεβάζουν χέστη που  μόνη λύση που ξέρει είναι τα ματ και οι άλλοι μισοί τον λένε μαριονέτα και ότι μπορεί αυτός να έμαθε για τα ματ την ώρα που είχαν ήδη φύγει από την Αθήνα.

Ευτυχώς σε αυτή την χώρα οι φασίστες ήταν πάντα μειονότητα, τουλάχιστον στα φανερά.
Δεν ξερω με ποιους μιλας, εγω με οσους μιλησα εκφραστηκαν με τα χειροτερα λογια για τους νησιωτες και την συμπεριφορα τους

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Εγώ από ότι διαβάζω (και συζητάω) οι μισοί τον ανεβοκατεβάζουν χέστη που  μόνη λύση που ξέρει είναι τα ματ και οι άλλοι μισοί τον λένε μαριονέτα και ότι μπορεί αυτός να έμαθε για τα ματ την ώρα που είχαν ήδη φύγει από την Αθήνα.

Μην ασχολεισαι τυπε...τυπος Αλεξ διαβαζει τα non paper του Μαξιμου και νομιζει οτι ειναι φορα στο ιντερνετ με σχολια πραγματικων ανθρωπων. :S :S :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Τα ΜΑΤ πηγαν για να τραμπουκισουν τους κατοικους που δεν επιθυμουσαν να φτιαχτουν μονιμες φυλακες λαθρο στα νησια τους ωστε να μπορεσουν οι μπουλντοζες να ξεκινησουν το εργο τους....κανενα κοψιμο δεν επιασε τον Κουλη για τους νησιωτες.

Απλα επειδη ειναι γνωστος αναρχιδος αντι να απαιτησει απο τα αφεντικα του τη Μερκελ και την Ε.Ε να σταματησει η Ελλαδα να ειναι αποθηκη των λαθρο για ολη την Ευρωπη αποφασισε να γαμησει τους κατοικους 2 Ελληνικων νησιων αδιαφορωντας για τις συνεπειες...

Ακριβώς έτσι !

1+1=2

Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών
και ο Κούλης υπακούει, ενώ αυτοί που ψήφισαν ΝΔ
ΔΕΝ ήθελαν να φορτωθούμε τους λάθρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα ΜΑΤ πηγαν για να τραμπουκισουν τους κατοικους που δεν επιθυμουσαν να φτιαχτουν μονιμες φυλακες λαθρο στα νησια τους
Δεν θα κουραστω να λεω τα ιδια αφου δεν καταλαβαινετε

Οι κλειστες δομες δεν ειναι μονιμες φυλακες

Ειναι το πρωτο σταδιο για την επαναπροωθηση

Αφου ομως δεν θελουν κλειστες δομες, ας εχουν τις ανοικτες με τις συμμοριες των μεταναστων να λυμαινονται τα παντα

Εγω ειμαι χαζος και βλακας, οι εξυπνοι ας αντιμετωπισουν τωρα τις συμμοριες των ανοικτων δομων μονοι τους

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι κλειστές δομές είναι απλά για να μένουν μακρυά από τα μάτι του κόσμου

σα να λέμε δε πα να μαζευτούν εκεί μέσα και 500Κ άνθρωποι να ψοφάνε να αρρωσταίνουν και να σκοτώνονται? τουλάχιστον δεν θα τα δείχνουν στις ειδήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επειδή δεν το παρακολούθησα από την αρχή..Όταν λες να εποπτευόσουν τις κλειστές δομές εννοείς τις ήδη υπάρχουσες που θα γίνονταν κλειστές  η την δημιουργία καινούργιων;;
Αν δεν ειχαν παει τα ΜΑΤ, οι νησιωτες θα ειχαν πεταξει τις μπουλντοζες στη θαλασσα με το σανο που τους εχουν ταισει

Φυσικα τα ΜΑΤ πηγαν για να συνοδευσουν τις μπουλντοζες στα σημεια που θα χτιστουν οι κλειστες δομες για να αποσυμφορηθουν οι ανοικτές

Εγω βεβαια, επειδη ειμαι απο τη Χιο, ξερω οτι οι κατοικοι των περιοχων κοντα στις ανοικτες δομές θρηνουν και βραζουν για την συμπεριφορα των συμπολιτων τους, οι οποιοι εντελως ανεξηγητα αντεδρασαν στο να δημιουργηθει μια κλειστη δομη στην ακρη του πουθενα και να διατηρηθει το αισχος διπλα στα χωρια τους

Εσεις μπορει να λετε ό,τι μπούρδα θελετε, αλλά εγω ειμαι απο εκει και τα ξερω καλυτερα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Δεν θα κουραστω να λεω τα ιδια αφου δεν καταλαβαινετε

Οι κλειστες δομες δεν ειναι μονιμες φυλακες

Ειναι το πρωτο σταδιο για την επαναπροωθηση

Αφου ομως δεν θελουν κλειστες δομες, ας εχουν τις ανοικτες με τις συμμοριες των μεταναστων να λυμαινονται τα παντα

Εγω ειμαι χαζος και βλακας, οι εξυπνοι ας αντιμετωπισουν τωρα τις συμμοριες των ανοικτων δομων μονοι τους

Σε ρωτησαν κατι πριν αλλα εκανες τη παπια...για ποιο λογο οι κλειστες δομες επρεπε να γινουν στα ιδια νησια που τοσο καιρο τρωνε το αγγουρι στο κωλο;

Για ποιο λογο δεν τα φτιαχνουν σε καποια βραχονησιδα;

Το δευτερο που εγραψα γαργαρα κανονικη ή περιμενεις καποιο non paper για να απαντησεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι κλειστές δομές είναι απλά για να μένουν μακρυά από τα μάτι του κόσμου

σα να λέμε δε πα να μαζευτούν εκεί μέσα και 500Κ άνθρωποι να ψοφάνε να αρρωσταίνουν και να σκοτώνονται? τουλάχιστον δεν θα τα δείχνουν στις ειδήσεις.
Ενταξει τύπε

Κρατηστε τις ανοικτες διπλα στα χωρια με τις συμμοριες να ληστευουν και να σκοτωνουν

Fixed

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
η αληθεια εκτος απο τους σεξ πιστολς ειναι και ο αλεξ....
πιο γραφικος και απο τον πλατ καταντησες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε ρωτησαν κατι πριν αλλα εκανες τη παπια...για ποιο λογο οι κλειστες δομες επρεπε να γινουν στα ιδια νησια που τοσο καιρο τρωνε το αγγουρι στο κωλο;

Για ποιο λογο δεν τα φτιαχνουν σε καποια βραχονησιδα;

Το δευτερο που εγραψα γαργαρα κανονικη ή περιμενεις καποιο non paper για να απαντησεις;
Εχουμε πει εκατο φορες οτι απαγορευεται να τους στειλεις σε αλλο μερος πλεον του σημειου εισοδου γιατι χανεις το δικαιωμα επαναπροωθησης

Ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να παραδεχθειτε οτι η κυβερνηση εχει δικιο, αλλά δυστυχως ή ευτυχως έχει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Εσεις μπορει να λετε ό,τι μπούρδα θελετε, αλλά εγω ειμαι απο εκει και τα ξερω καλυτερα

Μπραβο τυπε με τα επιχειρηματα εγω ειμαι σωστος και εσεις ολοι λαθος θα πεισεις πολλους...ολοι αυτοι που βγηκανε και διαμαρτυρηθηκαν τι ειναι Καλαματιανοι;

Εσυ εισαι απο εκει αλλα αυτοι ΖΟΥΝΕ εκει!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η αληθεια εκτος απο τους σεξ πιστολς ειναι και ο αλεξ....
πιο γραφικος και απο τον πλατ καταντησες

Λυπαμαι αλλά οταν εχω γνωση και δικιο, δεν προκειται να ασχοληθω με κανενα σχολιο οποιουδηποτε

Αν εχετε καποιο επιχειρημα να αντιτεινετε, να το κανετε

Τα "εισαι γραφικος" ή "εισαι φασιστας" δεν ειναι επιχειρηματα
Ειναι η αποδειξη οτι εχω δικιο κι εσεις δεν εχετε να αντιτεινετε τιποτα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εχουμε πει εκατο φορες οτι απαγορευεται να τους στειλεις σε αλλο μερος πλεον του σημειου εισοδου γιατι χανεις το δικαιωμα επαναπροωθησης

Ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να παραδεχθειτε οτι η κυβερνηση εχει δικιο, αλλά δυστυχως ή ευτυχως έχει
Γιατί στην ζωή δύο τινά υπάρχουν? η οι ανοιχτές δομές ή αυτό που προτείνει η νδ? μετά από αυτά το χάος?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Μπραβο τυπε με τα επιχειρηματα εγω ειμαι σωστος και εσεις ολοι λαθος θα πεισεις πολλους...ολοι αυτοι που βγηκανε και διαμαρτυρηθηκαν τι ειναι Καλαματιανοι;

Εσυ εισαι απο εκει αλλα αυτοι ΖΟΥΝΕ εκει!
ενας πελατης του που εφαγε ισοβια στην δικη ο προεδρος την μετετρεψε σε θανατικη ποινη μολις ο συνηγορος του αλεξ  ειπε....
"γνωμη σας.ο πελατης μου ειναι αθωος τον παιρνω και φευγω γιατι δεν καταλαβαινετε τιποτα εσεις"

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Γιατί στην ζωή δύο τινά υπάρχουν? η οι ανοιχτές δομές ή αυτό που προτείνει η νδ? μετά από αυτά το χάος?

Ρωτησε τον τυπε γιατι ο αρχηγος του δεν ειχε τα αρχιδια να απαιτησει απο την Μερκελ να μην κραταμε με το ζορι τους λαθρο στα νησακια μας για να μην πηγαινουν στη κωλοχωρα της με ζημια τοσο οικονομικη οσο και κοινωνικη γιατι εγω που τον ρωταω κανει τον τυφλο... :2funny: :2funny: :2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
μέχρι και η καυτή σαραντάρα εκφράστηκε υπέρ των αναρχικών λεσβίων

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε ναι την μαγκιά μια ζωή η Ελληνική κυβέρνηση την βγάζει στους συνταξιούχους στα πρεζάκια και στις ευπαθείς ομάδες γενικά...

Όταν παίρνουν όμως τις εντολές από τα κεφάλαια (ή κεφάλια) της Ευρώπης έρχονται εδώ και παίζουν τους στεναχωρημένους για όσα περνάνε οι κάθε Χιώτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ ρε αλεξ που είμαι από κω και στο χοτ σποτ είναι χωρητικότητας 500 ατόμων και έχει μέσα 3000 τι πρέπει να πω;
Τι πρέπει να πω που είχαν τάξει ότι θα μείνουν προσωρινά και τελικά θέλουν να φέρουν κι άλλους και να φτιάξουν άλλο ένα,και άλλο ένα έπειτα ίσως..Δλδ πρέπει να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα γιατί το είπαν.
Τι πρέπει να πω που γαμηθηκε η οικονομία του νησιού,που το νησί έχει μαυρίσει και βλέπεις στα φανάρια να πουλάνε χαρτομάντιλα μαύροι;;;
Που το χωριό που είναι το χοτ σποτ οι άνθρωποι φοβούνται και πάνε τοίχο τοίχο να μην τους γαμησουν τα παιδιά τους,που σκαλίζουν κάδους και σκουπίδια;;;
Άμα πεθάνει ο τουρισμός εδώ θα πεθάνουν όλοι..Το σκεφτικέ κανένας αυτό;
Όχι φίλε...η πρωτεύουσα πάνω απ´ολα και απ´ολους.
Οι κλειστές δομές δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα διότι εκεί που θα χωράνε 1000 άτομα θα την φορτώσουν με 3000 άτομα και μετά θα θέλουν άλλη μια και μετά άλλη μια.Στο τέλος θα γίνουν πιο πολλοί οι μαύροι και να πα να γαμηθουμε εμείς.Φοβερες λύσεις.Γαμισι διακριτικά μας ρίχνουν και νομίζουν ότι το χάφτουμε.
Η ανήψια μου 12 ετών θα σκεφτόταν καλύτερα.Θλιψη μόνο.
Aν γινονταν οι κλειστες δομες και δεν προχωρουσε το ολο σχεδιο με τις επαναπροωθησεις, και αντιθετως γινονταν αποθηκες για χρονια, τοτε να το ελεγες αυτο.

Τωρα το μονο που καταφεραμε στα νησια (αφου ειμαστε και οι δυο νησιωτες) ειναι να διατηρηθουν οι ανοικτες και να αυξανονται διαρκως.

Η αλλη επιλογη ειναι να τους φερουμε ολους στην ενδοχωρα, να σωθουν τα νησια και να χασουμε το δικαιωμα να επαναπροωθηθουν.
Ειναι αυτο που λενε οι αριστεροι. Και να τους δωσουμε χαρτια για να πανε στην Ευρωπη. Και την αλλη μερα θα ερθουν δεκα εκατομμυρια μουσουλμανοι να ζητανε το ιδιο.

Ε εμενα μου φαινεται πιο ενδεδειγμενο το αλλο σχεδιο.
Αν ειναι σκεψη 12χρονου κατα τη γνωμη σου, περιμενω την αλλη προταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom