Νέα

Λεσβος-Χίος 2020 εναντίον Κούλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
:rose: :rose:

.. Και μην ξαναακούσω οτι είμαστε ελέυθεροι….γιατί μόνο ελέυθεροι δεν είμαστε….!!!
.....Φυλακισμένα στρατιωτάκια είμαστε….που για εμάς δεν ισχύουν ούτε συμφωνίες,ούτε ποσόστωση…ούτε τίποτα….!!!

Οι ελέυθεροι λαοί αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους και οι κυβερνήσεις σέβονται την φωνή και τις αποφάσεις τους….
Οι ελέυθεροι όμως και σε δημοκρατικά κράτη…
Οχι εδώ πλέον..,
:grouphug:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Αφού ρε μπαροκ οι ΜΚΟ από που παίρνουν την χρηματοδότηση και με ποια διαφάνεια??

Τώρα να κοροιδευόμαστε? Επίσης το ''εδώ θα είμαστε και θα το δούμε'' έχει πάει την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω...[size=30pt]γιατί όταν έρχεται η ώρα και εδώ είμαστε και το βλέπουμε δεν θυμάται κανένας τίποτα.[/size]

Πολύ μεγάλη κουβέντα είπες, εδώ είμαστε και τα βλέπουμε και ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ οτι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του", "η θάλασσα δεν έχει σύνορα", "πατρίδα μας η γη, σύνορό μας ο ουρανός", "που είναι οι λαθρομετανάστες, τους είδατε;, πάνε στην Ομόνοια και λιάζονται"......

Τότε όλοι χασκογελούσανε, τώρα τα ξεχάσαμε όλα αυτά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πολύ μεγάλη κουβέντα είπες, εδώ είμαστε και τα βλέπουμε και ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ οτι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του", "η θάλασσα δεν έχει σύνορα", "πατρίδα μας η γη, σύνορό μας ο ουρανός", "που είναι οι λαθρομετανάστες, τους είδατε;, πάνε στην Ομόνοια και λιάζονται"......

Τότε όλοι χασκογελούσανε, τώρα τα ξεχάσαμε όλα αυτά.
κακώς μου τα λες εμένα αυτά...εγώ έχω δηλώσει από πάντα ότι συχαίνομαι εξίσου και τους γαλαζοφασίστες και τους αριστεροφασίστες..και γενικά όλους τους γραβατομένους της βουλής που ενδιαφέρονται για τις τύχες μας και μετά πάνε σπίτι τους και γελάνε μαζί μας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
[size=20pt]1ον τους μαντρώνεις σε ένα στρατόπεδο.
2ον εφαρμόζονται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαδικασίες εξέτασης αιτήσεων ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
3ον ξεκινάνε οι επαναπροωθήσεις.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ.[/size]

Το ξαναβάζω να μη χαθεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λογικά έτσι θα γίνει, ο άλλος ο ξεφτίλας ο Μουτζούρης έλεγε στο τηλέφωνο "στα παπάρια μου ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" της οποίας είναι και ο ίδιος πολιτικό στέλεχος (περιφερειάρχης) και τα βόδια δίπλα του χασκογελούσανε.
Mετα αρχισε και τις γραφικοτητες ο ογκολιθος

Ηταν λεει μια "ιδιωτικη συνομιλια"

Λες και δεν ηξερε οτι τον καταγραφουν και δεν το γουσταρε να καταγραφεται και δεν ηξερε οτι θα δημοσιοποιηθει

Οποιος θελει να μιλησει ιδιωτικα, παει καπου παραπερα και μιλαει σιγα

Δεν φωναζει μεσα σε 20 νοματέους οι οποιοι τον βιντεοσκοπούν

Βεβαια το "ζουμι" το ειπε μονος του οσο μιλαγε, "βγηκα περιφερειαρχης μονος μου και δεν με βοηθησατε".
Ναι Μουτζουρη, καταλαβαμε
Εκδικεισαι τη ΝΔ που δεν σε στηριξε στις εκλογες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
κακώς μου τα λες εμένα αυτά...εγώ έχω δηλώσει από πάντα ότι συχαίνομαι εξίσου και τους γαλαζοφασίστες και τους αριστεροφασίστες..και γενικά όλους τους γραβατομένους της βουλής που ενδιαφέρονται για τις τύχες μας και μετά πάνε σπίτι τους και γελάνε μαζί μας.

Δεν τα λέω σε σένα μόνο, αφορμή πήρα από το ποστ σου.  :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
τιποτα απο αυτα δεν εχει γινει ομως....μονο λογια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Mετα αρχισε και τις γραφικοτητες ο ογκολιθος

Ηταν λεει μια "ιδιωτικη συνομιλια"

Λες και δεν ηξερε οτι τον καταγραφουν και δεν το γουσταρε να καταγραφεται και δεν ηξερε οτι θα δημοσιοποιηθει

Οποιος θελει να μιλησει ιδιωτικα, παει καπου παραπερα και μιλαει σιγα

Δεν φωναζει μεσα σε 20 νοματέους οι οποιοι τον βιντεοσκοπούν

[size=20pt]Βεβαια το "ζουμι" το ειπε μονος του οσο μιλαγε, "βγηκα περιφερειαρχης μονος μου και δεν με βοηθησατε".[/size]
Ναι Μουτζουρη, καταλαβαμε
Εκδικεισαι τη ΝΔ που δεν σε στηριξε στις εκλογες

Έτσι ακριβώς και νομίζει οτι είναι καβάλα στο άλογο τώρα. Φαντάζομαι οτι έχει διαγραφεί ήδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απλά πράγματα..
Ότι δεν τους θέλει.
Αυτο ειναι βεβαιο?
Πώς προκυπτει αυτο?

Η αριστερα γενικώς τους θελει ή οχι?
Και τι ποσοστο εχει η αριστερα σημερα σε ολο το φασμα?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
εδω κλασει στο γελιο με τον πανικο των δεξιων και των νοικοκυραιων

καπιταλισμο θελατε,λεφτα απο το προσφυγικο βγαζατε τωρα ηρθε η ωρα του λογαριασμου

Αμυρα θα λετε και θα κλαιτε  :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν τα λέω σε σένα μόνο, αφορμή πήρα από το ποστ σου.  :hi:
δεν υπάρχουν κόμματα μπαρόκ...μια μαφία είναι όλοι εκεί μέσα στο σύνταγμα...αυτοί και οι 10 παρατρεχάμενοι που έχει ο καθένας και όλοι μαζί παίρνουν τους 16 μισθούς τους και γελάνε μαζί μας.

Να το ξέρεις αυτό και όταν μιλάει το χαρτί οι ιδεολογίες πάνε περίπατο.

Όσο και να τους στηρίξεις δεν χάνουν αυτοί την καρέκλα τους για κανέναν.

Εξ ορισμού και αν θέλουμε να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι τα κόμματα δεν είναι για να τα υποστηρίζουμε αλλά για να τα ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ και να τα περιμένουμε στην ΓΩΝΙΑ γιατί εμείς τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
.
Για αυτό που ακριβώς γίνεται ... Αντίσταση.
Αντισταση σε τι?

Στους μεταναστες τους ιδιους?
Στις ΜΚΟ που τους φερνουν?
Στην κυβερνηση που προσπαθει να εφαρμοσει κατι?
Σε ποιον?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
τιποτα απο αυτα δεν εχει γινει ομως....μονο λογια

Το 2ο έχει ήδη ψηφιστεί και λειτουργεί ήδη, έβαλα και το σχετικό με τις προθεσμίες άρθρο.

Το μάντρωμα δεν το θέλει ο λαός.

Το μήνυμα πάντως απέναντι ελπίζω ήδη σιγά σιγά να φτάνει οτι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και σύντομα θα είναι ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Εκλεισε τα συνορα ο Κουλης...σε μια χωρα που βρεχεται σχεδον σε ολη της τη περιφερεια απο θαλασσα...ιδια μαλακια με το πλωτο φραγμα για να μην περνανε οι βαρκες των μεταναστων.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786

Ο Μητσοτάκης ανέπτυξε όλη την κυβερνητική επιχειρηματολογία υπέρ της συγκεκριμένης πολιτικής, με αποκορύφωμα ότι η πραγματοποίησή της στέλνει το μήνυμα: «Μην έρχεστε στην Ελλάδα αν δεν δικαιούστε άσυλο» (το μεταφράζω: «Μην έρχεστε οι μετανάστες»).

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Λογικά έτσι θα γίνει, ο άλλος ο ξεφτίλας ο Μουτζούρης έλεγε στο τηλέφωνο "στα παπάρια μου ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" της οποίας είναι και ο ίδιος πολιτικό στέλεχος (περιφερειάρχης) και τα βόδια δίπλα του χασκογελούσανε.

Καλα ειπε , ποιος ειναι ο κουλης μπροςτα στο μουτζούρη που νομίζω ειναι καθηγητης Πολυτεχνείου , μια τρίχα απο τα @@ του εινΑι ο κουλης κ ολοι συμφωνούν σε αυτο , στατιστικά, δες κ τα σχόλια στο αντίστοιχο βιντεο , το 90% υπερ μουντζούρη ειναι
Μαριονέτα της μερκελ κ του τζορτζ. Σόρος ειναι ο κουλης
ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΣ , εντολές εκτελεί
Εχει κανει την ελλαδα παρκινκ μωαμεθανων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εκλεισε τα συνορα ο Κουλης...σε μια χωρα που βρεχεται σχεδον σε ολη της τη περιφερεια απο θαλασσα...ιδια μαλακια με το πλωτο φραγμα για να μην περνανε οι βαρκες των μεταναστων.
Α τωρα δεν μπορει να κλεισει τα συνορα ε?

Τοσο καιρο γραφανε καποιοι "γιατι δεν κλεινουμε τα συνορα" και εμεις απαντουσαμε οτι η θαλασσα δεν κλεινει
Μαλιστα ειχε βρεθει και καποιος αστερας εδω μεσα που μου απαντησε οτι η θαλασσα κλεινει πιο ευκολα απο την ξηρά

Τωρα που λεει οτι θα την κλεισει, λετε εσεις οτι δεν κλεινει

Σουρρεαλισμος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Απλά πράγματα..
Ότι δεν τους θέλει.Ισως μόνο τους ανθρώπους που πραγματικά είναι πρόσφυγες πολέμου και αυτό μπορεί να αποδειχθεί

Αν ερχοταν 1000 μεταναστες απο Ιραν, Αιγυπτο, Λιβανο, κλπ με πτυχιο ΑΕΙ, χριστιανοι στο θρησκευμα, με 10-20.000 ευρω στην τσεπη ο καθενας, με σκοπο να δουλεψουν και οχι να παιρνουν επιδοματα, να μαθουν ελληνικα και να κανουν οικογενεια εδω και να δημιουργηθουν-ενσωματωθουν, θα τους ηθελε ο ελληνικος λαος αραγε η οχι;

Υπαρχουν πολλοι τετοιοι αναμεσα στις εκατονταδες που ερχονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom