tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
Εντελως αδιαφορο, εγω εχω δικιο
Εντελως αδιαφορο, εγω εχω δικιο
Γιατι να θελω κατι τετοιο?θα ηθελες αλλα οχι..
Αυτος οχι.Απο τι αμυνονταν ρε ψευτη...απο 15 ατομα στο λιμανι που τους εβριζαν;Και πηρανε τα γκλομπ και σαν χουλιγκανοι πηγαν να τους δειρουν;
Σαν τον αλλον τον ψυχοπαθη που ειχε τροχαιο με εναν πολιτη και εχοντας την εγκυο γυναικα του στο αμαξι εβγαλε τη κουμπουρα και πυροβολησε στο πορτ μπαγκαζ του αλλου;
Και αυτος αμυνομενος ηταν;
Γνώμη σουαλεξ οταν ενας σε λεει μαλακα γραψτον στα αρχιδια σου
οταν σε λενε δυο επισης
οταν τρεις σκεψου λιγο μηπως κατι κανεις λαθος
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ [size=40pt]ΜΑΛΑΚΑΣ[/size]
άλλο τι πρέπει να γίνει άλλο τι θα γίνει. Το θέμα είναι αν τελικά θα γίνει.Να ρωτησεις τον υπουργο, εγω λεω τι πρεπει να γινει
....παιχτη μηνες τωρα ολο στο θεαμα με τα ματ ειναι τα μουνοσκυλα της κυβερνησης.....ξεκαυλωνει ο κοσμακης στο χαζοκουτι και επικροτει....η κυβερνηση απο την αρχη ειδε πως τα σκηνικα με τα ματ μεταφραζονται ως κανονικοτητα απο τα προβατα και παιζει ρεστα....εργο μηδεν ,προκοπη μηδεν ,σου λεει ριχτε ξυλο να γουσταρουν......ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!Και οι αλλοι που με πολιτικα πηραν ασπιδες,κρανη και γκλομπ δυο ηταν;
Αρχηγο διμοιριας δεν εχουν να επεμβει την ωρα που εκανε τα καφριλια ο υφισταμενος του;
Πολιτικη ηγεσια να επεμβει αμεσα και να τους ξηλωσει ολους αυτους δεν υπαρχει;
Τιποτα αλλο;
Ναι ρε να υπαρχει ενα μπουρδελο κρατος που ο καθε δημοσιος υπαλληλος να μην κανει οτι του καβλωσει χωρις συνεπειες....αυτο!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟΓνώμη σου
γιατι να το υποθεσεις?Γιατι να θελω κατι τετοιο?
Να σε πω...για οταν θα γαζωσει καμια διμοιρια κανας τρελακιας σε γραφω....τι θα γραφεις τοτε????
Γιατι βλεπω μεγαλο καημογιατι να το υποθεσεις?
το πουλι το βραδυ θα εχει την ψωλη του ελ αραμπι μεσα του και δεν θα μπειτο πουλι θα μπει το βραδυ λετε η θα δει την τραμπουκα στον αλεξ και θα απεχει ????
τι λετε???
....παιχτη μηνες τωρα ολο στο θεαμα με τα ματ ειναι τα μουνοσκυλα της κυβερνησης.....ξεκαυλωνει ο κοσμακης στο χαζοκουτι και επικροτει....η κυβερνηση απο την αρχη ειδε πως τα σκηνικα με τα ματ μεταφραζονται ως κανονικοτητα απο τα προβατα και παιζει ρεστα....εργο μηδεν ,προκοπη μηδεν ,σου λεει ριχτε ξυλο να γουσταρουν......ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!
εγω δηλαδη που βλεπω τον καημο σου για τα ματ να υποθεσω οτι σε γαμαει ματατζης και γουσταρεις?Γιατι βλεπω μεγαλο καημο
Στην περιπτωση αυτοφωρων εγκληματων δεν χρειαζεται ενταλμαμπηκαν μεσα σε σπιτι χωρις ενταλμα με τσαμπουκα και δεσανε φιογκους τους ενοικους.
επειδη ο γκαντεμης πρωθυπουργος ακυρωνει το καρναβαλι
οτι προλαβαμε προλαβαμε