αυτό εννοά αλλά δεν το εξέφρασε σωστά.....
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 1 Σεπ 2008 #21 αυτό εννοά αλλά δεν το εξέφρασε σωστά.....
OP OP S stefan00 Μέλος Εγγρ. 8 Απρ 2007 Μηνύματα 3.975 Like 341 Πόντοι 36 2 Σεπ 2008 #22 Ενοητε οτι γουσταρω αυτες που ειναι εστω γαμησιμες...οχι τις αλλες που εχουν τριχα σαν εμενα...
A ass-pussy-licking Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 119 Like 0 Πόντοι 1 2 Σεπ 2008 #23 stefan00 έγραψε: Για τους γκευ συμφωνω και επαυξανω για τις λεσβιες ομως..καραγουσταρω και ας φερνουν και τις γκομενες τους.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλύτερα να μου πήδαγε τη γυναίκα κάποια λεσβία....δεν αποκλείεται να της έλεγα να μείνει μαζί μας!!! Πού να τρέχω σε σόου....θα έχω σόου σπίτι μου!!!
stefan00 έγραψε: Για τους γκευ συμφωνω και επαυξανω για τις λεσβιες ομως..καραγουσταρω και ας φερνουν και τις γκομενες τους.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλύτερα να μου πήδαγε τη γυναίκα κάποια λεσβία....δεν αποκλείεται να της έλεγα να μείνει μαζί μας!!! Πού να τρέχω σε σόου....θα έχω σόου σπίτι μου!!!
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 2 Σεπ 2008 #24 stefan00 έγραψε: Ενοητε οτι γουσταρω αυτες που ειναι εστω γαμησιμες...οχι τις αλλες που εχουν τριχα σαν εμενα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... πάλι τις μπλέκεις με τις μπάι.... Εάν τολμήσεις να ακουμπήσεις λεσβία να περιμένεις το κροσέ δώρο.....
stefan00 έγραψε: Ενοητε οτι γουσταρω αυτες που ειναι εστω γαμησιμες...οχι τις αλλες που εχουν τριχα σαν εμενα... Κλικ για ολόκληρη προβολή... πάλι τις μπλέκεις με τις μπάι.... Εάν τολμήσεις να ακουμπήσεις λεσβία να περιμένεις το κροσέ δώρο.....
H hristidis Μέλος Εγγρ. 29 Δεκ 2007 Μηνύματα 6.597 Κριτικές 7 Like 0 Πόντοι 66 2 Σεπ 2008 #25 1personanongrata έγραψε: πάλι τις μπλέκεις με τις μπάι.... Εάν τολμήσεις να ακουμπήσεις λεσβία να περιμένεις το κροσέ δώρο..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... επιστημονας εισαι αγορι μου.... σημασια στη λεπτομερεια!!!!!!!!
1personanongrata έγραψε: πάλι τις μπλέκεις με τις μπάι.... Εάν τολμήσεις να ακουμπήσεις λεσβία να περιμένεις το κροσέ δώρο..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... επιστημονας εισαι αγορι μου.... σημασια στη λεπτομερεια!!!!!!!!
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 2 Σεπ 2008 #26 hristidis έγραψε: επιστημονας εισαι αγορι μου.... σημασια στη λεπτομερεια!!!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... πάντα καβλιάρη μου...... Ετοιμάσου για λεπτομέρειες.......ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ....
hristidis έγραψε: επιστημονας εισαι αγορι μου.... σημασια στη λεπτομερεια!!!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... πάντα καβλιάρη μου...... Ετοιμάσου για λεπτομέρειες.......ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ....
H hristidis Μέλος Εγγρ. 29 Δεκ 2007 Μηνύματα 6.597 Κριτικές 7 Like 0 Πόντοι 66 2 Σεπ 2008 #27 1personanongrata έγραψε: πάντα καβλιάρη μου...... Ετοιμάσου για λεπτομέρειες.......ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ζω για να μαθαινω.....Συλλεκτης εμπειριων!!!!!!
1personanongrata έγραψε: πάντα καβλιάρη μου...... Ετοιμάσου για λεπτομέρειες.......ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ζω για να μαθαινω.....Συλλεκτης εμπειριων!!!!!!
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 2 Σεπ 2008 #28 hristidis έγραψε: ζω για να μαθαινω.....Συλλεκτης εμπειριων!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... άμα είσαι δεκτικός θα μάθεις δίπλα στον λαχανούλη πολλά......
hristidis έγραψε: ζω για να μαθαινω.....Συλλεκτης εμπειριων!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... άμα είσαι δεκτικός θα μάθεις δίπλα στον λαχανούλη πολλά......
H hristidis Μέλος Εγγρ. 29 Δεκ 2007 Μηνύματα 6.597 Κριτικές 7 Like 0 Πόντοι 66 2 Σεπ 2008 #29 1personanongrata έγραψε: άμα είσαι δεκτικός θα μάθεις δίπλα στον λαχανούλη πολλά...... Κλικ για ολόκληρη προβολή... να μαθω .....δε λεω....αλλα να φαω και ....τηγανιτα ετσι????? ;) ;) ;) ;)
1personanongrata έγραψε: άμα είσαι δεκτικός θα μάθεις δίπλα στον λαχανούλη πολλά...... Κλικ για ολόκληρη προβολή... να μαθω .....δε λεω....αλλα να φαω και ....τηγανιτα ετσι????? ;) ;) ;) ;)
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 2 Σεπ 2008 #30 hristidis έγραψε: να μαθω .....δε λεω....αλλα να φαω και ....τηγανιτα ετσι????? ;) ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... στη σκάρα και σπάλα........
hristidis έγραψε: να μαθω .....δε λεω....αλλα να φαω και ....τηγανιτα ετσι????? ;) ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... στη σκάρα και σπάλα........
N netsome Μέλος Εγγρ. 13 Σεπ 2006 Μηνύματα 2.658 Like 528 Πόντοι 36 2 Σεπ 2008 #31 vothros έγραψε: Eπιστιμη στην πειρεος ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... οταν λες πειρεος σε πιο μαγαζι εννεοεις??
vothros έγραψε: Eπιστιμη στην πειρεος ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... οταν λες πειρεος σε πιο μαγαζι εννεοεις??
voltaire45 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Δεκ 2005 Μηνύματα 18.213 Κριτικές 1 Like 1.910 Πόντοι 366 2 Σεπ 2008 #32 Ρε, ακόμη και εγώ που πάω στριπ μιά φορά κάθε δύο χρόνια την Επιστήμη την ξέρω.
N nokia Μέλος Εγγρ. 22 Φεβ 2007 Μηνύματα 2.108 Like 3 Πόντοι 16 2 Σεπ 2008 #33 voltaire45 έγραψε: Ρε, ακόμη και εγώ που πάω στριπ μιά φορά κάθε δύο χρόνια την Επιστήμη την ξέρω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Mια φορα καθε 2 χρονια ??? Καλα εισαι απαικτος..!!
voltaire45 έγραψε: Ρε, ακόμη και εγώ που πάω στριπ μιά φορά κάθε δύο χρόνια την Επιστήμη την ξέρω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Mια φορα καθε 2 χρονια ??? Καλα εισαι απαικτος..!!