kostas_ice
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, ξέρουμε αν είναι ανοιχτό?
Δυνατή η Βίκυ και σε εμφανισηΣήμερα διαθέσιμη ήταν μόνο η Βερόνικα. Πρόκειται για την Βίκυ από το Μακαρίου στη Δάφνη. Βασικό της γνώρισμα πέρα από τους ενισχυμένους βυζους το εξαιρετικό μασάζ της.ολες οι υπόλοιπες αδειουχες σύμφωνα με κα Λιουντα
ναι αλλά στην πίπα βάζει προφυλακτικό, οπότε μαύρο από εμένα...Στο μαγαζί νομίζω μόνο η Μάρτα αξίζει πλέον…Σερβα μιλφ, λεπτή με μουνακι όνειρο για πολύ γλύψιμο…που φτάνει «δήθεν» και σε οργασμο. Από μασάζ δεν λέει τίποτα, βάζει πίεση σε βαθμό ενοχλητικό. Στο σεξ αντέχει το σφυροκόπημα, δεν κλέβει στις στάσεις και γενικά αξίζει η εμπειρία μαζί της. Η μια εκτόνωση €60 και οι 2 €80. Δουλεύει και εκτός Λιουτα σε ξενοδοχείο. Έχει το social στην ανάπαυλα και νιώθεις άνετα μαζί της.
Η Μαρτα έχει κοινό τώρα φεύγει συχνά κάνει το γυρολόγο επαρχία ξανθη κλπΣτο μαγαζί νομίζω μόνο η Μάρτα αξίζει πλέον…Σερβα μιλφ, λεπτή με μουνακι όνειρο για πολύ γλύψιμο…που φτάνει «δήθεν» και σε οργασμο. Από μασάζ δεν λέει τίποτα, βάζει πίεση σε βαθμό ενοχλητικό. Στο σεξ αντέχει το σφυροκόπημα, δεν κλέβει στις στάσεις και γενικά αξίζει η εμπειρία μαζί της. Η μια εκτόνωση €60 και οι 2 €80. Δουλεύει και εκτός Λιουτα σε ξενοδοχείο. Έχει το social στην ανάπαυλα και νιώθεις άνετα μαζί της.
Τι είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις για πρώτη φορά όπως λες ότι θα πας σε μασατζίδικο να επισκεφθείς τον συγκεκριμένο χώρο; Χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά των εκεί κορασίδων, για μένα υπάρχουν χώροι ανώτεροι και περίπου με τις ίδιες τιμές. Ίσως και καλύτερες λαδοκόρες, αυτά είναι γούστα βέβαια. Καλύτερα να ανοίξεις τα banners του site και να επισκεφθείς ένα ένα τα καταστήματα ώστε να δεις και φωτογραφίες των χώρων και των κοριτσιών. Και μετά να μπεις να δεις και τις ανάλογες κριτικές. Μόνο έτσι θα έχεις άποψη. Τώρα αν θες να πας στον συγκεκριμένο χώρο που αναφέρεις γιατί μπορεί να μένεις κοντά, τότε αλλάζει το θέμα. Πάντως όλα αυτά τα μασατζίδικα που διαφημίζονται εδώ προσφέρουν τις "προχωρημένες" υπηρεσίες που αναζητάς.Καλησπέρα συναγωνιστές.... Λοιπόν επειδή ανεβαίνω Αθήνα τέλη του μήνα. σκέφτομαι να επισκεφτω το Συγκεκριμένο μασαζοχωρο.... Θα είναι η πρώτη φορά σε τέτοιου είδους μαγαζί.... Πείτε τιμές και παροχές.... Είναι στην ευχέρεια της κοπέλας να προχωρήσει το θέμα? Είναι έξτρα γιούρια? Οποία πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Καλύτερες σίγουρα θα υπάρχουν. Απλά δεν γνωρίζω από Αθήνα και το συγκεκριμένο θα είναι κοντά στη δουλειά μου οπότε είναι μονόδρομος.... Αν μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο να μου πει τιμές, υπηρεσίες και τα σχετικά θα ήμουν ευγνώμωνΤι είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις για πρώτη φορά όπως λες ότι θα πας σε μασατζίδικο να επισκεφθείς τον συγκεκριμένο χώρο; Χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά των εκεί κορασίδων, για μένα υπάρχουν χώροι ανώτεροι και περίπου με τις ίδιες τιμές. Ίσως και καλύτερες λαδοκόρες, αυτά είναι γούστα βέβαια. Καλύτερα να ανοίξεις τα banners του site και να επισκεφθείς ένα ένα τα καταστήματα ώστε να δεις και φωτογραφίες των χώρων και των κοριτσιών. Και μετά να μπεις να δεις και τις ανάλογες κριτικές. Μόνο έτσι θα έχεις άποψη. Τώρα αν θες να πας στον συγκεκριμένο χώρο που αναφέρεις γιατί μπορεί να μένεις κοντά, τότε αλλάζει το θέμα. Πάντως όλα αυτά τα μασατζίδικα που διαφημίζονται εδώ προσφέρουν τις "προχωρημένες" υπηρεσίες που αναζητάς.
Και που ήταν ανοιχτό χάλια μαύρα ήταν...Τελικά έκλεισε ;
Και όμως λειτουργεί ακόμα σταθερά.Τελικά έκλεισε ;
Και??? Άξιζε εμφανισιακά τουλάχιστον κάποια από αυτές???Και όμως λειτουργεί ακόμα σταθερά.
Σήμερα αργά το απόγευμα πήγα από περιέργεια και είχε 4 κοπέλες
Συγκεκριμένα Μάρθα Νεφέλη Χριστίνα και την Αννα.
Από βδομάδα η Κα Λιουντα μου είπε θα έχει μια επιπλέον
Θα ξέχασες το κοινόχρηστο μπανιο και ολα τα αλλα καλούδια.....Και??? Άξιζε εμφανισιακά τουλάχιστον κάποια από αυτές???