You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 407K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
σε σημερινο γρηγορο περασμα!
-Αμαλια. Η ψιλη καλλιγραμμμη Ρωσιδα. Εγγυηση
-Λωρα. Η Ουκρανεζα ξανθια ψιλη βυζαρου
-Βερονικα, Η εληνιδα κοντουλα μιλφ με το μακρυ ξανθο μαλλι
Επισης ακομα 2 κοπελες που ηταν σε δωματιο και δεν τις ειδα, νεες αφιξεις:
-Αννα
-Αγγελικη
-Αμαλια. Η ψιλη καλλιγραμμμη Ρωσιδα. Εγγυηση
-Λωρα. Η Ουκρανεζα ξανθια ψιλη βυζαρου
-Βερονικα, Η εληνιδα κοντουλα μιλφ με το μακρυ ξανθο μαλλι
Επισης ακομα 2 κοπελες που ηταν σε δωματιο και δεν τις ειδα, νεες αφιξεις:
-Αννα
-Αγγελικη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Στο 10 είναι.Εύκολο είναι.Πολυκατοικία μου μετρά κάποια χρόνια κατασκευής όπως σχεδόν όλες της Λεοφώρου...Μπορει να βαλει καποιος μια φωτο της εισοδου? Εχει νουμερο η οχι?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασα να δω τις καινούργιες που προχθές ήταν απασχολημένες
Σισυ κορεατισα συμπαθητική. Από κάπου την ξέρω αυτήν....
Άντζελα. Ρωσίδα ξανθιά πολύ καλλιγραμμη και όμορφη!περίπου 30 ετών. Πολύ ωραία γυναίκα
Οι υπόλοιπες
Αμαλία
Λώρα
Ζωή
Βερόνικα
Σισυ κορεατισα συμπαθητική. Από κάπου την ξέρω αυτήν....
Άντζελα. Ρωσίδα ξανθιά πολύ καλλιγραμμη και όμορφη!περίπου 30 ετών. Πολύ ωραία γυναίκα
Οι υπόλοιπες
Αμαλία
Λώρα
Ζωή
Βερόνικα
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Σήμερα Κυριακή μεσημέρι επιστέφτηκα για πρώτη φορά τον οίκο, και είχα μια πολύ σουρεάλ εμπειρία...
Στην είσοδο η κυρα-Λιούντα.
"Πρώτη φορά από εδώ;" με έκοψε με την πρώτη.
"Ναι" της απάντησα, "Αλλά έχω φίλους μου πελάτες σας και με έχουν ενημερώσει" της απάντησα.
"Ωραία, είναι 1 ώρα 60 ευρώ χαλαρωτικό μασάζ, έλα να πάμε στο δωμάτιο" μου είπε.
Παρέλασαν 3 (μεγαλο)κοπέλες:
Πρώτη η Ζωή, 40 κάτι, μάλλον για καθαρίστρια πολυκατοικίας της έκοψα. Ελληνίδα μάλλον, απεριποίητη, πολύ μέτριας εμφάνισης (και κάτω).
Μετά ήρθε η Σίσυ, και αυτή εκεί κοντά σε ηλικία, Ασιάτισσα σχιστομάτα (Κορεάτισα είπαν οι προλαλήσαντες). Μέτριας εμφάνισης, αλλά επιλέξιμη. Και εμένα γνωστή μου φάνηκε αλλά με τις ασιάτισσες χάνεται εύκολα η μπάλα.
Τελευταία η Αμαλία. Πρέπει να είναι γύρω στα 35, Ουκρανίδα, ωραίο κορμί, ψιλή-λεπτή, μελαχρινή, μέτριο πρόσωπο (της λείπει και ένα δόντι).
Επέλεξα Αμαλία, αντικειμενικά η ωραιότερη από τις τρείς και για να πάω στα σίγουρα από όσα έχουν γράψει οι φίλοι πιο πάνω.
Η Κυρα-Λιούντα με ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη δεν ομιλεί ελληνικά ούτε αγγλικά, αλλά δεν άλλαξα επιλογή.
Το δωμάτιο κλασικό μέτριο, χωρίς ντουσιέρα, πλύθηκα στο μπάνιο. Η συνεδρία ξεκίνησε με εμένα τσίτσιδο, την Αμαλία με ένα εφαρμοστό μακό μίνι φουστάνι, με μασάζ αρκετά καλό προς το δυνατό, σε όλο το πίσω μέρος. Οι διάλογοι ελάχιστοι διότι η κοπέλα δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες. Εγώ με τα λίγα που λέγαμε την ενθάρρυνα, ότι είναι ωραία κοπέλα και κάνει καλό μασάζ, και πάντα με το χαμόγελο... Χαζομαλακουλίτσες η όλη φάση...
Στο μισάωρο το παιχνίδι συνεχιζόταν στα χαζά, χωρίς τις αναμενόμενες ενδείξεις για κάτι άλλο, και άρχισαν οι μασαζο-επαναλήψεις... Ανησύχησα μήπως πάει όλο το πρόγραμμα στράφι...
"Πω πω, πιάστηκα, να γυρίσω" της είπα. Γύρισα και το μασάζ συνεχίστηκε από μπροστά, χωρίς όμως επαφή στα επίμαχα σημεία, παρότι η ανόρθωση ήταν εμφανής... Με ζώσανε τα φίδια.
Ανέλαβα δράση. Άρχισα τα χάδια στα υπέροχα οπίσθιά της, πάνω από το φουστάνι. Η Αμαλία εκεί, το ίδιο μονότονο μασάζ. Συνέχισα κάτω από το φουστάνι. Συνέχισα μέσα από το στριγγάκι στο νινάκι της. Η Αμαλία αρχικά αμέτοχη μεν, παθητική/δεκτική δε, άρχισε όμως να μου τον παίζει, επιτέλους. Κάποια στιγμή είπα δεν πάει άλλο. Σηκώθηκα και την άρχισα στο μπαλαμούτι. Η κοπέλα όλο "Νο, Νο" αλλά κοτούλα και το χέρι κομπρεσέρ. Πήγα να την γδύσω αλλά δεν δεχόταν. Την φιλούσα στο κορμί αλλά αυτή δεν ανταπέδιδε. Απλά ανέβασα το φουστάνι της πάνω από το στήθος, και έμεινε με τα λευκά εσώρουχα. Αρχίσαμε τα κωλοτριψίματα, ωραία ήταν η φάση. Της πρότεινα να συνεχίσουμε στα παρακάτω, αλλά αυτή εκεί, ανένδοτη. Ξαφνικά είπε την μαγική λέξη: "Τακα τάκ!" την επανέλαβε αρκετές φορές. Κατάλαβα ότι το πρόγραμμα είχε σήμερα... μέχρι φραπέ.
Να μην το πολυλογώ παραπάνω, η συνέχεια ήταν εγώ να την χαιδεύω, έχοντας δυο δάχτυλα μέσα της, να ασχολούμε με την υπέροχη κοιλίτσα και το ποπουδάκι της, και αυτή εκεί στο "τακα τάκ"... Ήταν καυλωτική η φάση, δεν λέω. Με τα πολλά ολοκλήρωσα, με καθάρισε διεξοδικά, μπανάκι, και έξοδος προς την Κυρα-Λιούντα.
"Πως περάσατε;" με ρώτησε. "Αρκετά καλά, αλλά μπορούμε και καλύτερα" της απάντησα. "Την επόμενη φορά περιμένω περισσότερα" συμπλήρωσα. "Οπωσδήποτε!" ανταπάντησε η κυρα-Λιούντα μας.
Συνοπτικά μια ενδαφέρουσα εμπειρία, καιρό είχα να κεραστώ φραπέ, αλλά η όλη φάση με εξύταρε και τελικά μάλλον καλά/ενδαφέροντα πέρασα. Εντάξει, δεν θα είναι και κάθε μέρα Κυριακή (αν και σήμερα κυριολεκτικά ήταν).
Να συμπληρώσω κάποια χρηστικά: η πόρτα κάτω είναι ανοιχτή μόνιμα, ο οίκος είναι στον 1ο όροφο. Όπως ανεβαίνεις με τις σκάλες είναι στα αριστερά, ή αν πας με το (πανάρχαιο) ασανσέρ όπως βγαίνεις είναι στα δεξιά. Καλό βόλι σε όλους...
Στην είσοδο η κυρα-Λιούντα.
"Πρώτη φορά από εδώ;" με έκοψε με την πρώτη.
"Ναι" της απάντησα, "Αλλά έχω φίλους μου πελάτες σας και με έχουν ενημερώσει" της απάντησα.
"Ωραία, είναι 1 ώρα 60 ευρώ χαλαρωτικό μασάζ, έλα να πάμε στο δωμάτιο" μου είπε.
Παρέλασαν 3 (μεγαλο)κοπέλες:
Πρώτη η Ζωή, 40 κάτι, μάλλον για καθαρίστρια πολυκατοικίας της έκοψα. Ελληνίδα μάλλον, απεριποίητη, πολύ μέτριας εμφάνισης (και κάτω).
Μετά ήρθε η Σίσυ, και αυτή εκεί κοντά σε ηλικία, Ασιάτισσα σχιστομάτα (Κορεάτισα είπαν οι προλαλήσαντες). Μέτριας εμφάνισης, αλλά επιλέξιμη. Και εμένα γνωστή μου φάνηκε αλλά με τις ασιάτισσες χάνεται εύκολα η μπάλα.
Τελευταία η Αμαλία. Πρέπει να είναι γύρω στα 35, Ουκρανίδα, ωραίο κορμί, ψιλή-λεπτή, μελαχρινή, μέτριο πρόσωπο (της λείπει και ένα δόντι).
Επέλεξα Αμαλία, αντικειμενικά η ωραιότερη από τις τρείς και για να πάω στα σίγουρα από όσα έχουν γράψει οι φίλοι πιο πάνω.
Η Κυρα-Λιούντα με ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη δεν ομιλεί ελληνικά ούτε αγγλικά, αλλά δεν άλλαξα επιλογή.
Το δωμάτιο κλασικό μέτριο, χωρίς ντουσιέρα, πλύθηκα στο μπάνιο. Η συνεδρία ξεκίνησε με εμένα τσίτσιδο, την Αμαλία με ένα εφαρμοστό μακό μίνι φουστάνι, με μασάζ αρκετά καλό προς το δυνατό, σε όλο το πίσω μέρος. Οι διάλογοι ελάχιστοι διότι η κοπέλα δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες. Εγώ με τα λίγα που λέγαμε την ενθάρρυνα, ότι είναι ωραία κοπέλα και κάνει καλό μασάζ, και πάντα με το χαμόγελο... Χαζομαλακουλίτσες η όλη φάση...
Στο μισάωρο το παιχνίδι συνεχιζόταν στα χαζά, χωρίς τις αναμενόμενες ενδείξεις για κάτι άλλο, και άρχισαν οι μασαζο-επαναλήψεις... Ανησύχησα μήπως πάει όλο το πρόγραμμα στράφι...
"Πω πω, πιάστηκα, να γυρίσω" της είπα. Γύρισα και το μασάζ συνεχίστηκε από μπροστά, χωρίς όμως επαφή στα επίμαχα σημεία, παρότι η ανόρθωση ήταν εμφανής... Με ζώσανε τα φίδια.
Ανέλαβα δράση. Άρχισα τα χάδια στα υπέροχα οπίσθιά της, πάνω από το φουστάνι. Η Αμαλία εκεί, το ίδιο μονότονο μασάζ. Συνέχισα κάτω από το φουστάνι. Συνέχισα μέσα από το στριγγάκι στο νινάκι της. Η Αμαλία αρχικά αμέτοχη μεν, παθητική/δεκτική δε, άρχισε όμως να μου τον παίζει, επιτέλους. Κάποια στιγμή είπα δεν πάει άλλο. Σηκώθηκα και την άρχισα στο μπαλαμούτι. Η κοπέλα όλο "Νο, Νο" αλλά κοτούλα και το χέρι κομπρεσέρ. Πήγα να την γδύσω αλλά δεν δεχόταν. Την φιλούσα στο κορμί αλλά αυτή δεν ανταπέδιδε. Απλά ανέβασα το φουστάνι της πάνω από το στήθος, και έμεινε με τα λευκά εσώρουχα. Αρχίσαμε τα κωλοτριψίματα, ωραία ήταν η φάση. Της πρότεινα να συνεχίσουμε στα παρακάτω, αλλά αυτή εκεί, ανένδοτη. Ξαφνικά είπε την μαγική λέξη: "Τακα τάκ!" την επανέλαβε αρκετές φορές. Κατάλαβα ότι το πρόγραμμα είχε σήμερα... μέχρι φραπέ.
Να μην το πολυλογώ παραπάνω, η συνέχεια ήταν εγώ να την χαιδεύω, έχοντας δυο δάχτυλα μέσα της, να ασχολούμε με την υπέροχη κοιλίτσα και το ποπουδάκι της, και αυτή εκεί στο "τακα τάκ"... Ήταν καυλωτική η φάση, δεν λέω. Με τα πολλά ολοκλήρωσα, με καθάρισε διεξοδικά, μπανάκι, και έξοδος προς την Κυρα-Λιούντα.
"Πως περάσατε;" με ρώτησε. "Αρκετά καλά, αλλά μπορούμε και καλύτερα" της απάντησα. "Την επόμενη φορά περιμένω περισσότερα" συμπλήρωσα. "Οπωσδήποτε!" ανταπάντησε η κυρα-Λιούντα μας.
Συνοπτικά μια ενδαφέρουσα εμπειρία, καιρό είχα να κεραστώ φραπέ, αλλά η όλη φάση με εξύταρε και τελικά μάλλον καλά/ενδαφέροντα πέρασα. Εντάξει, δεν θα είναι και κάθε μέρα Κυριακή (αν και σήμερα κυριολεκτικά ήταν).
Να συμπληρώσω κάποια χρηστικά: η πόρτα κάτω είναι ανοιχτή μόνιμα, ο οίκος είναι στον 1ο όροφο. Όπως ανεβαίνεις με τις σκάλες είναι στα αριστερά, ή αν πας με το (πανάρχαιο) ασανσέρ όπως βγαίνεις είναι στα δεξιά. Καλό βόλι σε όλους...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
συναγωνιστα Καλοερος ξερεις ποσο σε συμπαθω
εισαι εγκυρος συναγωνιστης και παντα αντικειμενικος
Η επιλογη της Αμαλιας ηταν πολυ καλη , τωρα για καποιο λογο δεν περασες το φεις κοντρολ της κας Λιουντας...
Και εγω παλαιοτερα (εποχες Κομανουδη) στις πρωτες επισκεψεις ειχα παρει μονο μασαζ
αλλα εχοντας υπομονη μεντα ειχα φουλ προγραμμα και ομολογω πως σε αυτο το μαγαζι εχω παρει μερικες απο τις κορυφαιες μασατζουδες που εχουν γραψει ιστορια μετεπειτα σε αλλα μαγαζια...
Νομιζω στην δευτερη επισκεψη σου δεν θα εχεις κανενα προβλημα να παρεις φουλ προγραμμα
Περασα σημερα απο το μαγαζι .
Βροχη ο κακος χαμος εξω αλλα εκπληξη πως το καταστημα ειχε πληρες ροστερ!
Αλινα
Ζωη
Ελενη (νεα ελληνιδα βυζαρου ενδιαφερουσα περιπτωση)
Αγγελικη
Αντζελικα ομορφη ξανθια μιλφ ρωσιδα
Αμαλια (η γνωστη)
και Βερονικα Ελληνιδα
Η επιλογη της Αμαλιας ηταν πολυ καλη , τωρα για καποιο λογο δεν περασες το φεις κοντρολ της κας Λιουντας...
Και εγω παλαιοτερα (εποχες Κομανουδη) στις πρωτες επισκεψεις ειχα παρει μονο μασαζ
αλλα εχοντας υπομονη μεντα ειχα φουλ προγραμμα και ομολογω πως σε αυτο το μαγαζι εχω παρει μερικες απο τις κορυφαιες μασατζουδες που εχουν γραψει ιστορια μετεπειτα σε αλλα μαγαζια...
Νομιζω στην δευτερη επισκεψη σου δεν θα εχεις κανενα προβλημα να παρεις φουλ προγραμμα
Περασα σημερα απο το μαγαζι .
Βροχη ο κακος χαμος εξω αλλα εκπληξη πως το καταστημα ειχε πληρες ροστερ!
Αλινα
Ζωη
Ελενη (νεα ελληνιδα βυζαρου ενδιαφερουσα περιπτωση)
Αγγελικη
Αντζελικα ομορφη ξανθια μιλφ ρωσιδα
Αμαλια (η γνωστη)
και Βερονικα Ελληνιδα
iliasiliasilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 607
- Πόντοι
- 290
Μια Σίσυ ασιάτισσα αν δεν απατώμαι δούλευε κάποτε στην κ. Λιουντα οταν το κατάστημα ήταν ακόμα Βλαχοπούλου. Θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το ίδρυμα και είχε έντονα κόκκινο βαμμένο το μαλλί της. Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια. Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας ενημερώσει και αν είναι καινούρια να πάω να δοκιμάσω
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
νεα αφιξη Μισελ το ονομα
Αδυνατη καλλιγραμμη και νεαρα μελαχροινη πολυ ενδιαφερουσα
Μαζι με Αμαλια Ουκρανιδα και Αντζελικα Ρωσιδα ειναι οι κορμαρες του καταστηματος
Μαζι με Αμαλια Ουκρανιδα και Αντζελικα Ρωσιδα ειναι οι κορμαρες του καταστηματος
συναγωνιστα Καλοερος ξερεις ποσο σε συμπαθω
Ναι η Αμαλία είναι θερμή και τρυφερή ΓΥΝΑΙΚΑ και όχι κακομαθημένη ελλεϊνήδα....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.174
- Πόντοι
- 5.916
νεα αφιξη Μισελ το ονομα
η Βίκυ από Σαπφούς εργάζεται ακόμη εκεί τα απογεύματα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
η Βίκυ από Σαπφούς εργάζεται ακόμη εκεί τα απογεύματα?
οχι
Giteftis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Χθεσινό πέρασμα απ το εν λογο ίδρυμα. Παρουσες Ελένη,Αμαλία,Αντζελίνα και η καινούργια Ελληνογαλιδα Μισέλ.Επιλογή της Μισελ που μετά το φρεσκαρισμα με βρίσκει έτοιμο στο μασαζοκρεβατο.Μασάζ δεν το κατέχει.Προς τιμή της με την είσοδό στο δωμάτιο το ανέφερε ότι πρώτη φορά δουλεύει σε μασατζιδικο αλλα θα το προσπαθήσει.Στο δεύτερο μέρος το έδωσε όλα.Ίσως και για να με αποζημιωση για τον άτεχνο πρώτο.Γυναίκα 30ετων περίπου γύρω στα 1.70 χωρις πορνοτακουνα με αδύνατο πάνω μέρος σώματος και αχλαδωτη κωλαρα με πανέμορφα πόδια.Αξιόλογη περίπτωση αν βελτίωση το μασάζ της.
Vaggosbourdela
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2017
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε γενικά αυτή την περίοδο τι παίζει σε ροστερ;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.785
- Πόντοι
- 41.813
Ξέρουμε γενικά αυτή την περίοδο τι παίζει σε ροστερ;
στην προηγουμενη σελιδα γραφουν ΜΟΝΟ ροστερ ρε φιλε.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
ακουω απο συναγωνιστες πολυ καλα λογια για την Μισελ την καινουργια
αλλα κανεις μοναχοφαης δεν γραφει εδω....
αλλα κανεις μοναχοφαης δεν γραφει εδω....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
Αφου ακούς τι σε πειράζει;
Πολύ όμορφο πρόσωπο εξαιρετική αύρα...
Λίγο σταφιδιασμένη λόγω ηλικίας, γύρω στα 48 την κάνω...
Μασάζ μηδέν το υπόλοιπο πρόγραμμα σε τόνους Σαρλ Αζναβούρ...
περασα και την είδα
Δυστυχως εμπαινε σε δωματιο αλλιως θα την επελεγα (την Μισελ)
ΠΟλυ εντυπωσιακη αδυνατη και καλλιγραμμη γυναικα.
Ηλικια για εμενα 35+. σε καμια περιπτωση ανω των 40
Πολυ αξιολογη περιπτωση μου φανηκε και συντομα με την πρωτη ευκαιρια θα την τεσταρω!
μαζι της σημερα:
Η Ζωη, Η ελληνιδα σεξυ γυναικα με τις καμπυλες
Η Αμαλια, Ψιλη ομορφη Ουκρανιδα με ωραιο σωμα και πολυ καλες υπηρεσιες
και η Αντζελικα. Ομορφη Ρωσιδα 35 αρα και αυτη ξανθια με ωραιο προσωπο και ανοιχτα ματια