Νέα

Λέμε όχι στη μαζική δολοφονία αδέσποτων ζώων της Ρουμανίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Αίσχος και αηδία!!!

Δυστυχώς σε πολλές βαλκανικές χώρες υπάρχουν πολλά κτήνη που είναι διατεθειμένα να αφανίσουν ζώα επί χρήμασι...πάω στοίχημα ότι αν γινόταν παρόμοια προκήρυξη και στη ψωροκώσταινα, θα ξεπετάγονταν χιλιάδες δολοφόνοι απο το πουθενά :S :S :S

Τέτοια ράτσα είμαστε :huh:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Βρε τι ψάχνετε στην Πολωνία τα αδέσποτα για αποτελεσματικότερο τρόπο τα καίνε ζωντανά,όπως τους ανθρώπους πριν 70 χρόνια...

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Είπαμε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Όπως και το ότι το να αγαπάς και να φροντίζεις τα ζώα, είναι δείγμα πολιτισμού. Όμως ρε παιδιά, νισάφι. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα ζώα, ούτε στα ζώα. Οι άνθρωποι έχουν όλα τα προβλήματα. Αντί να θεωρούμε τους ανθρώπους και να τους φερόμαστε ως τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τους ανθρώπους τους έχουμε χεσμένους και τους αντιμετωπίζουμε ως πράγματα, και τα ζώα τους δίνουμε αν όχι την ίδια, συνήθως περισσότερη αξία, κι από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ας κοιτάξουμε λέω εγώ πρώτα τα δικαιώματα και την κακοποίηση των ίδιων των ανθρώπων, κι αφού τη νιώσουμε σε όλο της το μεγαλείο και την αντιμετωπίσουμε και επιτυχώς κιόλας, μετά βλέπουμε και τα ζώα. Ώρες ώρες απορώ πόσο γαμημένες μπορεί να είναι οι προτεραιότητες κάποιων ανθρώπων στη μεγάλη τσατσά, και όχι πουτάνα, που λέγεται ζωή.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.810
Πόντοι
6.515
συνεχιζουν μερικοι τυποι να αναφερονται απαξιωτικα για βαλκανιους Ρουμανους, Βουλγαρους.
Δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι εμεις ειμαστε ο μεγαλος ζητουλας της ευρωπης, και η μερα που οι ομορφοτερες ελληνιδες θα επανδρωνουν τα "σπιτια" των ευρωπαικων χωρων δεν ειναι μακρια  :uglystupid:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν μου κανει και ο θεος την χαρη να πιασω εναν βρωμοπουστα με φολα η να βασανιζει ζωα  :headbang: :headbang:
εχεισ δικιο τυπε,και ακομη περισσοτερο εγω θελω να μου κανει ο θεοσ την χαρη να πιασω ενα βρωμοπουστα ελληναρα που παιρνει σκυλο για να κανει την καυλα του τον αφηνει και χεζει οπουδηποτε χωρισ να τα μαζευει και μολισ του περασει η καυλα το παραταει αδεσποτο..και πιστεψε με η ελλαδα ειναι γεματη απο τετοιους

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
συνεχιζουν μερικοι τυποι να αναφερονται απαξιωτικα για βαλκανιους Ρουμανους, Βουλγαρους.
Δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι εμεις ειμαστε ο μεγαλος ζητουλας της ευρωπης, και η μερα που οι ομορφοτερες ελληνιδες θα επανδρωνουν τα "σπιτια" των ευρωπαικων χωρων δεν ειναι μακρια  :uglystupid:
κάνεις λάθος φίλε!
αν θα ζήσεις λίγο έξω θα δεις ποιοι είναι οι γύφτουλες της Ευρώπης....ρουμάνοι, βούλγαροι, πολωνοί, τσέχοι,ούγγροι κοκ
όλοι οι πρώην του σοσιαλιστικού παραδείσου!
καμία σχέση με τους έλληνες.  ;)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι εμεις ειμαστε ο μεγαλος ζητουλας της ευρωπης, και η μερα που οι ομορφοτερες ελληνιδες θα επανδρωνουν τα "σπιτια" των ευρωπαικων χωρων δεν ειναι μακρια  :uglystupid:

για την ιστορια παντως...η ελλαδα εχει υποστει περισσοτερους πολεμους ,φτωχεια,ανεχεια στην ιστορια της ,απο οτι οι βαλκανιοι "ανωτεροι"....αλλα οι ελληνιδες δεν εφτασαν στα σαλονια των ευρωπαιων αντιθετως με τους αλλους βαλκανιους που ακομη η φημη τους ακολουθει το σωτηριο ετος του 2013!!!! ετσι για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι μεγαλυτεροι !!!! μεχρι ωρας φιλτατε....βουλγαρες,αλβανιδες επανδρωνουν πολλα ελληνικα και ευρωπαικα σαλονια ....

Επισκέπτης
εχεισ δικιο τυπε,και ακομη περισσοτερο εγω θελω να μου κανει ο θεοσ την χαρη να πιασω ενα βρωμοπουστα ελληναρα που παιρνει σκυλο για να κανει την καυλα του τον αφηνει και χεζει οπουδηποτε χωρισ να τα μαζευει και μολισ του περασει η καυλα το παραταει αδεσποτο..και πιστεψε με η ελλαδα ειναι γεματη απο τετοιους
αυτο ειναι πιο δυσκολο εκτος αν ειναι γειτονας... Οι περισοτεροι τα παρατανε μετα απο μαλακισμενες γεννες, επειδη τσιγκουνευονται να κανουν μια στειρωση :S
παντως χρειαζεται μεγαλη πουτσα στην ανευθυνοτητα απο παρκαρισμα, κατοικιδια, σκουπιδια μεχρι ατυχηματα και λουφαδορους

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αυτο ειναι πιο δυσκολο εκτος αν ειναι γειτονας... Οι περισοτεροι τα παρατανε μετα απο μαλακισμενες γεννες, επειδη τσιγκουνευονται να κανουν μια στειρωση :S
παντως χρειαζεται μεγαλη πουτσα στην ανευθυνοτητα απο παρκαρισμα, κατοικιδια, σκουπιδια μεχρι ατυχηματα και λουφαδορους
:thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αμα θελεις να κατηγορησεις καποιον κατηγορησε τη ελλεηνιδα μανα που τους μεγαλωσε

Επισκέπτης
ποιος εδωσε τις βασεις σε αυτο τον ανθρωπο φιλε...η ελληνιδα μανα τις εδωσε σε μικρη ηλικια
οτι και να κανει η Ελληνιδα μανα τυπε αν το περιβαλλον ειναι μπουρδελο γαμησε τα...
Εδω τουριστες ερχονται και πετανε το χαρτι κατω. Πλακα μου κανεις;
Δεν ξερω που μεγαλωσες παντως εγω οσες Ελληνιδες μαμαδες ξερω μια χαρα διαπεδαγωγουν τα παιδια τους.
Οτι ειναι υπερπροστατευτικες ναι αλλα οχι οτι δεν δινουν καλες βασεις οι μαναδες...
Το σχολειο και η χαλαρωτητα της κοινωνιας ειναι το προβλημα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οτι και να κανει η Ελληνιδα μανα τυπε αν το περιβαλλον ειναι μπουρδελο γαμησε τα...
Εδω τουριστες ερχονται και πετανε το χαρτι κατω. Πλακα μου κανεις;
Δεν ξερω που μεγαλωσες παντως εγω οσες Ελληνιδες μαμαδες ξερω μια χαρα διαπεδαγωγουν τα παιδια τους.
Οτι ειναι υπερπροστατευτικες ναι αλλα οχι οτι δεν δινουν καλες βασεις οι μαναδες...
Το σχολειο και η χαλαρωτητα της κοινωνιας ειναι το προβλημα
το περιβαλον το διαμορφωνουν τα παιδια τις ελληνιδας μανας αφου τα εχει γαλουχισει η ιδια σαν τα μουτρα της...τα παιδια περνανε το περισσοτερο καιρο με τη μανα τους αρα και διαμορφωνουν προτυπα βαση της μανας τους...γιαυτο λεω παρτε γατα

Επισκέπτης
το περιβαλον το διαμορφωνουν τα παιδια τις ελληνιδας μανας αφου τα εχει γαλουχισει η ιδια σαν τα μουτρα της...τα παιδια περνανε το περισσοτερο καιρο με τη μανα τους αρα και διαμορφωνουν προτυπα βαση της μανας τους...γιαυτο λεω παρτε γατα
πριν συνεχισουμε την κουβεντα πες μου κατι.. εσυ εισαι που θες να γινεις μουσουλμανος για να βρεις γκομενα :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πριν συνεχισουμε την κουβεντα πες μου κατι.. εσυ εισαι που θες να γινεις μουσουλμανος για να βρεις γκομενα :think:
η αληθεια ειναι οτι τα βρισκω λιγο δυσκολα με τις ελληνιδες και το σκεφτηκα σαν εναλακτικη μεσα στην απελπισια μου....δεν ειχα ποτε σχεση μαζι τους αλλα μπορω να φανταστω απο αυτα που λενε εδω μεσα πως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα μαζι τους

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και η Ντόρα δεν είχε ρίξει φόλες στο Ζάπειο; Γιατί θα έρχονταν επίσημοι από τα Ευρώπας και δεν ήθελε να μας περάσουν για μπας κλας;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
εγω διαβασα οτι στο Βουκουρεστι μονο υπαρχουν 500.000 αδεσποτα σκυλια και καθε μηνα πανω απο 10.000 κρουσματα στα νοσοκομεια ανθρωπων απο επιθεσεις αδεσποτων . Ειπαμε ωραια τα σκυλια , αλλα κατι πρεπει να γινει και για τους ανθρωπους . Προφανως δε γινεται μια πολη να εχει μισο εκατομμυριο αδεσποτα σκυλια ( ποσο μαλλον η πρωτευουσα ) και να μη γινεται κατι για αυτο .

Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι τα βρισκω λιγο δυσκολα με τις ελληνιδες και το σκεφτηκα σαν εναλακτικη μεσα στην απελπισια μου....δεν ειχα ποτε σχεση μαζι τους αλλα μπορω να φανταστω απο αυτα που λενε εδω μεσα πως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα μαζι τους
οχι γιατι ρε συ ειναι πολυ δεκτικες στο καμακι οι μουσουλμανες, αρκει να τις χουφτωσεις και  :blowup: γυναικες σεξο βομβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom