You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
εχει κ κωλαρα καλη απο οτι παρατηρω...
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
απο τις καλητερες στο χωρο ειναι η lela star!οσοι ασχολουνται με πορνο την γνωριαζουν!
ωραια με πολυ καλο performance!
ωραια με πολυ καλο performance!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Πολυ δυνατο κλαρινο!!! Θα την ξεκωλιαζα κ ας μη μου καθοτανε!!!
(Επιτελους και μια πετυχημενη πλαστικη στηθους)
(Επιτελους και μια πετυχημενη πλαστικη στηθους)
Επισκέπτης
Πολυ δυνατο κλαρινο!!! Θα την ξεκωλιαζα κ ας μη μου καθοτανε!!!
πως θα την ξεκώλιαζες αν δεν σου καθότανε?
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
πως θα την ξεκώλιαζες αν δεν σου καθότανε?
Θα εβγαζα εξω την ψωλαρα, θα της τραβαγα δυο σκαμπιλια και θα της ελεγα κατσε να σε γαμησω μωρη παντοφλα!!!!!
Πρεπει να δειχνεις ποιος ειναι το αφεντικο! Ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ειναι το αφεντικο!!
Και αν νομιζεις οτι το ατακτο πουτανιδιο δε θα γουσταρε εισαι ενας ακομα γελασμενος αγαπουλης!!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Θα εβγαζα εξω την ψωλαρα, θα της τραβαγα δυο σκαμπιλια και θα της ελεγα κατσε να σε γαμησω μωρη παντοφλα!!!!!
Και αν νομιζεις οτι το ατακτο πουτανιδιο δε θα γουσταρε εισαι ενας ακομα γελασμενος αγαπουλης!!
Επισκέπτης
επειδή με αυτά που λες μπορείς να βρεθείς στη θέση του Στρος Κάν και υποθέτω πως δεν έχεις και τα εκατομύρια να τη βγάλεις καθαρή, καλύτερη λύση θα ήταν να της σκάσεις μια 500αρα και να της σκίσεις τη κωλάρα...στο κάτω κάτω πορνοστάρ είναι η κοπέλα, δηλαδή διάσημη πουτάνα!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
επειδή με αυτά που λες μπορείς να βρεθείς στη θέση του Στρος Κάν και υποθέτω πως δεν έχεις και τα εκατομύρια να τη βγάλεις καθαρή, καλύτερη λύση θα ήταν να της σκάσεις μια 500σαρα και να της σκίσεις τη κωλάρα...στο κάτω κάτω πορνοστάρ είναι η κοπέλα, δηλαδή διάσημη πουτάνα!
Ναι ειναι κ αυτο μια λυση.. Απλα θα προτιμουσα να τη ριξω με τη γοητεια και τον ανδρισμο μου οπως ειπα πιο πανω
Ασε που ακομα κ αν καταληξω σαν το στρος καν αν με πανε στο δικαστηριο και τους πω το ονομα μου μαλλον θα ειναι δυσκολο να πιστεψουν οτι τη βιασα
Επισκέπτης
Ναι ειναι κ αυτο μια λυση.. Απλα θα προτιμουσα να τη ριξω με τη γοητεια και τον ανδρισμο μου οπως ειπα πιο πανω
Ασε που ακομα κ αν καταληξω σαν το στρος καν αν με πανε στο δικαστηριο και τους πω το ονομα μου μαλλον θα ειναι δυσκολο να πιστεψουν οτι τη βιασα
ποιος είσαι ρε ο Σπαλιάρας? ή ο Τρύφωνας?
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
ποιος είσαι ρε ο Σπαλιάρας? ή ο Τρύφωνας?
Ειναι ο ζωντανος θρυλος του μπουρδελοφορουμ... ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!!
Ο Σπαλιαρας δεν πιανει μια μπροστα μου να ουμε!
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
500αρα????????μακαρι να ηταν 500αρα! η μεση τιμη να γαμησεις μια πορνοσταρ ειναι 1600 με 1800 $ την ωρα!!!!επειδή με αυτά που λες μπορείς να βρεθείς στη θέση του Στρος Κάν και υποθέτω πως δεν έχεις και τα εκατομύρια να τη βγάλεις καθαρή, καλύτερη λύση θα ήταν να της σκάσεις μια 500αρα και να της σκίσεις τη κωλάρα...στο κάτω κάτω πορνοστάρ είναι η κοπέλα, δηλαδή διάσημη πουτάνα!