Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
μετα απο συνεχομενες αναβολες απο οτι φαινεται θα το συνεχισουν το περσινο "πισω στο σπιτι" και φετος
απίστευτο... Μάρτη μήνα να ξεκινά σήριαλ...
απίστευτο... Μάρτη μήνα να ξεκινά σήριαλ...
εχει και μια αισθηση αγωνιας και σασπενς ολο αυτο τυπε...ενα επεισοδιο ελληνικης σειρας τωρα μετα αλλο ενα μετα απο πεντε μηνες και μετα αγνωστο ποτε βλεπουμε τα επομενα
Δε θα 'χουμε σειρές πλέον, τηλεταινίες θα 'χουμε
κριμα για τους ελληνες ηθοποιους που ειναι στην ανεργια αλλα δεν νομιζω οτι μας λειπουν και ιδιαιτερα τα ελληνικα σηριαλ....
Εμένα μου έχει λείψει το υποκριτικό ταλέντο του Τσιμιτσέλη για να είμαι ειλικρινής.
Μας λειπουν και πολυ μαλιστα.κριμα για τους ελληνες ηθοποιους που ειναι στην ανεργια αλλα δεν νομιζω οτι μας λειπουν και ιδιαιτερα τα ελληνικα σηριαλ....
Μας λειπουν και πολυ μαλιστα.
Λυση υπαρχει ομως.
Θα ξαναβαλουν το ρετιρε.
http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/afieroromata-tv/article1829795.ece/ALTERNATES/w460/retire1a.jpg[/img[/URL]]
ή το καφε της χαρας στο prime time.
Ετσι θα χτυπησουμε τα τουρκικα...
[/quote]
[img]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20070813150140/anegkyklopaideia/images/thumb/9/9b/Iasonas-Cropped.JPG/145px-Iasonas-Cropped.JPG
"Μακαρονάδα , κυρία Θάλεια, μακαρονάδα!!!"
Κοντευει να μπει Οκτωβρης και απο εκει που καποτε αυτη την εποχη ξεκιναγε καμια ντουζινα καινουρια ελληνικα σηριαλ, φετος ουτε ενα δεν εχει ανακοινωθει μεχρι στιγμης σε κανενα καναλι, ενω ακομα και τα τρεηλερ των περσυνων για την νεα σεζον αγνοουνται...Μαλλον η στρατηγικη των καναλιων ειναι τουρκικα, ταλεντ σοου, παλια ξενα σηριαλ ειτε αποτυχημενα σηριαλ της μιας και δυο σεζον που αγοραζονται πιο φτηνα και βλεπουμε απο Γεναρη τι γινεται....Καταραμενη φτωχεια..... παει η τηλεοραση της "ισχυρης ελλαδας σε ισχυρη ευρωπη"
Οι Τούρκοι από μουσική είναι πολύ μπροστά...Δεν μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ τα τουρκικα σηριαλ(ποτε δεν μπορουσα τα σηριαλ που δεν ειχαν σαν αυτοτελη επεισοδια...) αλλα εχω παρατηρησει οτι μερικα εχουν πολυ ωραια μουσικη...!!