Λοιπόν mini update γτ απαντάει όποτε να ναι...μου είπε μπορεί να έρθει όπου θέλω...ή να πάω εγώ εκει...Προτιμώ να την φέρω εδώ...ακόμα δεν μου χει πει τιμη κλπ ενώ έχω ρωτήσει πολλάκις...
Θα κάνω πρώτα ένα skype date να σιγουρευτώ ότι είναι η ίδια...και μετά μάλλον θα κάνω το κασκαντεριλίκι
είδα απο έρευνα στο νετ ότι ζητάει 500/ώρα...ελπίζω να θέλει λιγότερα αν βγαίνει ο μεσάζοντας απτην μέση...αν υπάρχει κανένας συναγωνιστής που ψηνεται να την πάρει και θέλει να μοιραστούμε τα μεταφορικά και την διαμονή της, εγώ είμαι έτοιμος να τα σκάσω έτσι και αλλιώς...
Πιθανόν σε έξτρα ζήτηση απο άτομα να κάνει καλύτερη τιμη...
Της είπα για Αθήνα 1/3 αφου έριξα την τιμή ένα 100άρικο...Ζήτησα να της πληρώσω τώρα τα αεροπορικά και τα φράγκα απο κοντά όταν έρθει...αν δεχθεί όλα καλά
Αν όλα πάνε καλά και δεν μαλακιστεί και κλείσει το εισητήριο νωρίς....288 ευρώ
ζητάει 500/ώρα...της είπα ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλά δεν μπορώ τόσα, είμαι βέβαια σίγουρος ότι τα αξίζεις...ίσως με 300-400 ευρώ να μπορούσα και μου λέει
Ντάξει κάτσε να το δούμε...σαν να πηγαίνοέρχεσαι Χαλκίδα 2 φορές είναι...το μόνο που προβληματίζει είναι που στην τράπεζα μου ζήτησαν Λόγο πληρωμής...το καλύτερο που μου ήρθε ήταν payment for online services
άμα γίνει θα προσπαθήσω να γράψω στα βυζιά της bou.com και να πάρω φωτό...