alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, θα δωσουν 70% στον Τσιπρα που τους εφερε.Φάτε τους στη μάπα μακεδονοβλάχοι,μην ξεχάσετε να δώσετε στον Κούλη 70% την επόμενη φορά
Οχι, θα δωσουν 70% στον Τσιπρα που τους εφερε.Φάτε τους στη μάπα μακεδονοβλάχοι,μην ξεχάσετε να δώσετε στον Κούλη 70% την επόμενη φορά
Οχι, θα δωσουν 70% στον Τσιπρα που τους εφερε.
H oμαδουλα τους να πηγαινει καλα και ας γινει ισλαμαμπαντ η χωρα.Εγώ λέω να βάλουμε εσένα
Ποιος ειναι αυτος?Και να το δώσουν σ'αυτόν που δεν έχει απελάσει ούτε έναν
...και η Βασιλω πρωτηΟχι, θα δωσουν 70% στον Τσιπρα που τους εφερε
Ποιος ειναι αυτος?
Α, και περιμενω να πειτε ενα μπραβο στη ΝΔ που προχωραει το καλοκαιρι και δεν υπαρχουν πλεον ροές στα νησια.
Ενω άλλα καλοκαιρια ερχονταν χιλιαδες.
Τωρα τι εγινε, γιατι κανετε την παπια?
Πειτε και κανενα μπραβο, δεν θα σας πεσει η αξιοπρεπεια.
Δεν ειναι πανω απο ολα το κομμα σας, υπαρχει και η χωρα.
Ε ναι βεβαια, γιατι ολοι ξαφνικα αγαπησατε πολυ το κέντρο και σας επιασε ο πονος για την υποβαθμιση του...και η Βασιλω πρωτη
Εχετε παθει τσιπρα και εσεις... φαινεται αλλωστε, μια βολτιτσα στο κεντρο ειναι αρκετη
Εγώ λέω να βάλουμε εσένα
Ποιος ειναι αυτος?
Α, και περιμενω να πειτε ενα μπραβο στη ΝΔ που προχωραει το καλοκαιρι και δεν υπαρχουν πλεον ροές στα νησια.
Ενω άλλα καλοκαιρια ερχονταν χιλιαδες.
Τωρα τι εγινε, γιατι κανετε την παπια?
Πειτε και κανενα μπραβο, δεν θα σας πεσει η αξιοπρεπεια.
Δεν ειναι πανω απο ολα το κομμα σας, υπαρχει και η χωρα.
Εχει διαφορά?Tελικά με Μικαλολιάκο ή Κλασιδιάρη είναι ο Σαντ Μαν?
Εχει διαφορά?
Kab δεν βλεπω να εχουνε παθει κατι οι μογγολοι που ειναι ανεξαρτητοι με δικο τους νομισμα και χωρις Ευρωπη και Ρωσικο αεροπλανο ριξανε και γλεντανε Ε.Ε. και εχουνε ανοιξει 4 εστιες πολεμου και ολοι τους κλασανε τα αρχιδια. Ξερεις γιατι? Ο πουστης μπασταρδος μογγολος ηγετης τους εχει αρχιδια φιλε μου και το ξερουνε ολοι. Δεν ειναι πισωγλεντης. Με ποιον να μιλησει ο Πουτιν , Ο Τραμπ , Ο Μογγολος ? Με τον Τσιπρα η με τον Μητσοτακη ? Τυπε μου τους βλεπουνε και γελανε με τα πουστακια.Τα παραπανω ειναι σημαντικα γιατι απ'τη στιγμη που εχει αποφασισθει "εκ των ανω" η καφετοποιηση των λευκων της ευρωπης, οι κυβερνησεις των κρατων που αντιδρουν σταδιακα θα δεχονται εσωτερικες κυρωσεις απ'την ΕΕ (εφοσον ειναι μελη της ΕΕ). Δλδ ακομα και αν βγει ενας Κασιδιαρης και υποθετωντας οτι εννοει αυτα που λεει και θελει να τα υλοποιησει, αν η ΕΕ του πει οτι αν κανεις αυτα που λες για τους λαθρο εμεις σου κλεινουμε τη στροφιγγα της ρευστοτητας ως αντιποινα, τοτε υπαρχει θεμα. Τι θα κανει? Θα υποχωρησει ή θα ερθει και σε ρηξη με την ΕΕ? Ο λαος θελει να διωξει τους λαθρο αλλά θελει ρηξη με την ΕΕ ή θεωρει οτι ενα τετοιο ενδεχομενο θα μας οπισθοδρομησει? Επισης τιθεται το θεμα της εξουσιοδοτησης, δλδ ο αλλος εχει μεν εντολη να λυσει το λαθρομεταναστευτικο αλλα εχει εντολη να ερθει σε ρηξη με την ΕΕ?
Ετσι οπως εχει γινει η κατασταση οπου η ΕΕ προωθει τη λαθρομεταναστευση και μπορει να σου ριξει 500 καταδικες για ανθρωπινα δικαιωματα και ιστοριες, καθως και να συμπεριφερθει εκδικητικα σε ενα σεναριο εξοδου της ελλαδας απ'την ΕΕ, τα πραγματα ειναι περιπλοκα. Δλδ ενα πλανο για την αντιμετωπιση της λαθρομεταναστευσης σε εθνικιστικη βαση πρεπει να περιλαμβανει και την σοβαρη πιθανοτητα ανεξαρτητοποιησης της Ελλαδας απ'την ΕΕ η οποια δινει τις εντολες. Θα αναρωτηθει καποιος γιατι η ΕΕ δεν ειναι τοσο επιθετικη με τις πρωην χωρες του αν. μπλοκ οπου οι διαφοροι Ορμπαν απλα απειλουνται ελαφρα? Η απαντηση ειναι οτι επειδη εκεινοι ειναι πιο φρεσκιοι στην ΕΕ, και δεν εχουν ζησει και τιποτα φοβερα οφελη γιατι η τελευταια 10ετια ηταν 10ετια κρισης, δε το χουν σε τιποτα να βγουν απ'την ΕΕ αμα τους το παιξει βαρυ πεπονι η ΕΕ. Δεν ειναι τοσο εκβιασιμοι οσο η παραγωγικα αποσαθρωμενη και οικονομικα διαλυμενη ελλαδα.
Ε ναι βεβαια, γιατι ολοι ξαφνικα αγαπησατε πολυ το κέντρο και σας επιασε ο πονος για την υποβαθμιση του
Εδω βγηκε Πρωθυπουργος Ο Τσιπρας τυπε μαζι με την Ακροδεξια τον Καμμενο , Πρωην Αναρχικος με Ακροδεξιο μαζι , μπηκε βουλη ο Μερα 25 Μπαρουφακης , ο πωλητης κρεμων Βελοπουλος , Ο τρελλος που εβριζε ολο τον κοσμο ο Λεβεντης , Ο ποιο σιχαμενος δημοσιογραφος απο ολους Θεοδωρακης , Ο Κασιδιαρης σε πειραξε τυπε?Εγώ λέω να βαλουμε πρωθυπουργό Κλασιδιάρη ή Μικαλολιάκο να γουστάρεις. :S
Ε σοβαρά μιλάω κι εγώ.Δηλαδή τί μας λες,ότι ο Κούλης ήταν κατά των πρεσπών;Να γελάσω τώρα ή μετά;
Kab δεν βλεπω να εχουνε παθει κατι οι μογγολοι που ειναι ανεξαρτητοι με δικο τους νομισμα και χωρις Ευρωπη και Ρωσικο αεροπλανο ριξανε και γλεντανε Ε.Ε. και εχουνε ανοιξει 4 εστιες πολεμου και ολοι τους κλασανε τα αρχιδια. Ξερεις γιατι? Ο πουστης μπασταρδος μογγολος ηγετης τους εχει αρχιδια φιλε μου και το ξερουνε ολοι. Δεν ειναι πισωγλεντης. Με ποιον να μιλησει ο Πουτιν , Ο Τραμπ , Ο Μογγολος ? Με τον Τσιπρα η με τον Μητσοτακη ? Τυπε μου τους βλεπουνε και γελανε με τα πουστακια.
Το Ισλαμ είναι ασύμβατο με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Οι μουσουλμάνοι λαθρο έρχονται εδω για να παρουν επιδοματα και δωρεάν στεγαση,να εκμεταλλευτούν το ευρωπαϊκό κράτος πρόνοιας και να εποικισουν τις χώρες χωρίς να θέλουν και να μπορούν να ενσωματωθούν,να εγκληματησουν.
Αυτο είναι το σημαντικό και οχι αν ο λαθρο είναι σωσιας του Μιχαλολιάκου
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!