Στο 5 εκατ Ελληνες συμφωνουμε. Τωρα εχει το 2020 2 Εκατ Αλβανους και 3 Εκατ πιθηκανθρωπους ασε τα παραμυθια που σου λενε οι προδοτες. Το 2050 θα ειναι 10 μυρια πιθηκοι και 5 Αλβανα που θα το παιζουνε ολοι Ελληνες. Προχτες ενα Αλβανο μου ελεγε οτι ειμαστε μακρινοι συγγενεις οι Ελληνες και τα Αλβανα. Με το ζορι το γλυτωσε το ξυλο.Αν συνεχισουμε ετσι μεχρι το 2050 στη ελλαδα θα εχει 5 εκατ Ελληνες 2 Εκατ Αλβανους και 3 πακηδες.
Και να δεις για ποτε χανουμε και νησια και θρακη και ηπειρο απο τα αλμπανα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ρε τυπε εχουμε φτασει στο σημειο να αποδεχομαστε τους Αλβανους
Αυτους που καποτε, οταν ηρθαν, ανεβηκε η εγκληματικοτητα στα ουρανια,
Αυτους που πηραν ολες τις δουλειες που μπορουσε να κανει καποιος χωρις μορφωση
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.
Πηγα Ομονοια στο αρχαιολογικο πριν 10 μερες, και νομιζα πως ειμαι στη Ουγκαντα.
Δηλαδη τα Πατησια πως ειναι πλεον, που ηταν ηδη ετσι πριν 10 χρονια?
Φτασαμε να λεμε τι καλα που εχουμε γειτονες τα σκιπαρια.
Ανθελληνες , πουστακια , πιασμενοι με τα λεφτα και την βρωμια τους πολιτικοι , Ελληνικο Εθνος αποχαυνωμενο , ανιστορητο , χωρις ιχνος Εθνικου φρονηματος , γεματο φλωρακια που ενα μουνι τους εχει σηκω κατσε , δεν τους νοιαζει η πατριδα ουτε τι θα γινει με τους μογγολους. Τωρα σε λιγακι που ο απιστος μουσουλμανος θα μας γαμησει θα ξυπνησουνε , αλλα δυστυχως θα ειναι πολυ αργα. Ευελπιστω μηπως την υστατη στιγμη κατι γινει και ξυπνησουν ολοι αλλιως θα υποστουμε τεραστια απωλεια Εθνικου χωρου , Εθνικων συνορων. Απο γραφικοι που ειμαστε τοσα χρονια που τα λεμε θα ειμαστε εγκριτοι. Να το γαμησω αν η πατριδα υποστει αυτα που περιμενω.Δινουμε επιδοματα στα πακια, αντι να δινουμε σε οσους κανουν παιδια.
Εχουν ερθει αλβανοι και εχουν μπει σε νομο κατσελη. Τυποι οι οποιοι δουλευαν μια ζωη μαυρα και δε πληρωναν φορους παιρνουν δικαιωματα σε ξενη χωρα.
Ποσο ξεφτιλα πια, ποσο πατος?
Και ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο Ελληνας που τα ανεχεται ολα αυτα
Φιλε και οι Αλβανοι ειναι ζωα. Ομως φιλε μου αυτοι που μας φερανε τωρα δεν ειναι ανθρωποι αληθεια σου λεω. Θα με πουνε ρατσιστη παλι το ξερω. Φιλε εστω και τα ζωα ειναι καλοσυνατα , σε αυτους οτι και να κανεις οπως και να τους φερθεις θα εισπραξεις μονο κακο μισος και αχαριστια. Δεν εχουνε αισθηματα , δεν αφομοιωνονται , δεν δεχονται τον τροπο ζωης μας. Ηρθανε μονο για να μας κατακτησουνε και να καταστρεψουνε τα ηθη μας , τα εθιμα μας , το βιοτιμο μας επιπεδο , το μορφωτικο μας επιπεδο , τα παντα φιλε μου. Ηδη επρεπε να ειχα βγει εξω με τα οπλα , αλλα σου ειπα το 60% ειναι μπουληδες και φλωρακια. Βλεπουνε Αλβανους και Μαυρους πιθηκους και χεζονται πανω τους. Αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου.Ρε τυπε εχουμε φτασει στο σημειο να αποδεχομαστε τους Αλβανους
Εχεις δικιο φιλε μου , δυστυχως πετυχανε αυτο που θελανε. Απο ψυχαρες και ατρομητοι , γιναμε φλωροι και πουστακια.Για ένα κινητό κι ένα ινσταγκραμ ζει ο Έλληνας,άμα έχει αυτά στ'αρχίδια του όλα
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Η ελλαδα εχει γεμισει γαμημενους πυρφορους που το παιζουν εναλλακτικοι μηπως και γαμησουν τις φιλες τους (που τους ριχνουν μερεμετια τα αλμπανα) και οι οποιοι παλευουν για το Ι5
Ο μικρος μου ο ξαδερφος υπηρετει τωρα. Ειχε παρει αναβολη περσι μιας και ειχε σπασει τα πλευρα σε ατυχημα με μηχανη.
Ειχε παει φρουραχειο και ειχε μια τεραστια ουρα λεει, με μαμαδες και παιδακια (28-30 χρονων) που το παιζανε για τρελοχαρτο.
Καποιοι δε φαινονταν λεει, γελαγανε κλπ
Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο στρατιωτικος γιατρος, που τον πληρωνω με τους φορους μου, τους το εδινε το χαρτι ετσι.
ΚΟΤΕΣ αυτοι και ΑΥΤΟΣ μαλακας.
Ο μικρος μου ο ξαδερφος υπηρετει τωρα. Ειχε παρει αναβολη περσι μιας και ειχε σπασει τα πλευρα σε ατυχημα με μηχανη.
Ειχε παει φρουραχειο και ειχε μια τεραστια ουρα λεει, με μαμαδες και παιδακια (28-30 χρονων) που το παιζανε για τρελοχαρτο.
Καποιοι δε φαινονταν λεει, γελαγανε κλπ
Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο στρατιωτικος γιατρος, που τον πληρωνω με τους φορους μου, τους το εδινε το χαρτι ετσι.
ΚΟΤΕΣ αυτοι και ΑΥΤΟΣ μαλακας.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μην τρωτε την προπαγανδα δεν θα σφαξει κανεναν απλως θα τους διωξει. Τι μετα? Το βασικοτερο δεν θα κινδυνευει ολη η Ελλαδα απο ξεσηκωμο των πιθηκων σε ενδεχομενο μπαμ με τους μογγολους που θα γινει πολυ συντομα. Θα κυνηγησει παντου ολη την διαφθορα , θα βοηθησει τους Ελληνες σε ολους τους τομεις θα καταπολεμησει την υπογγενητικοτητα , θα κυβερνησει Ελληνικη κυβερνηση την ΕΛΛΑΔΑ μετα απο 46 χρονια. Θα υπαρχει μεγαλη ενισχυση του στρατου , ενισχυση ολου του Εθνικου φρονηματος και παρα πολλα αλλα. Αν δεν σου αρεσουν ολα αυτα ψηφισε τα γνωστα για να εξαφανιστεις σαν Εθνος και να σε κυβερναει η Μερκελ και Ο Παιατ.
ΟΚ, δεν θα τους σφάξει, το δέχομαι. Θα τους διώξει και θα μείνουμε μόνο Έλληνες.
Πες επίσης ότι θα στρώσει και την διαφθοράμ θα ενισχύσει τον στρατό κι όλα αυτά.
Όλα αυτά μου αρέσουν, αλλά μπορείς να μου πεις τι θα κάνει με την οικονομία? Από αυτά που λες να υποθέσω ότι φεύγουμε από Ευρώπη (για να μην μας διοικεί η Μέρκελ), φεύγουμε και από το ΝΑΤΟ (για να μην μας διοικεί ο Παυάτ) και γυρίζουμε δραχμή?
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Φιλε και οι Αλβανοι ειναι ζωα. Ομως φιλε μου αυτοι που μας φερανε τωρα δεν ειναι ανθρωποι αληθεια σου λεω. Θα με πουνε ρατσιστη παλι το ξερω. Φιλε εστω και τα ζωα ειναι καλοσυνατα , σε αυτους οτι και να κανεις οπως και να τους φερθεις θα εισπραξεις μονο κακο μισος και αχαριστια. Δεν εχουνε αισθηματα , δεν αφομοιωνονται , δεν δεχονται τον τροπο ζωης μας. Ηρθανε μονο για να μας κατακτησουνε και να καταστρεψουνε τα ηθη μας , τα εθιμα μας , το βιοτιμο μας επιπεδο , το μορφωτικο μας επιπεδο , τα παντα φιλε μου. Ηδη επρεπε να ειχα βγει εξω με τα οπλα , αλλα σου ειπα το 60% ειναι μπουληδες και φλωρακια. Βλεπουνε Αλβανους και Μαυρους πιθηκους και χεζονται πανω τους. Αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου.
Οπως τα λες ειναι. Οι αλβανοι ειναι ζωα , σαν τα βοδια ενα πραγμα , ψιλο αξεστοι, κουτοπονηροι, κλεφτες. Καποιοι στειλανε τα παιδια τους να σπουδασουνε κιολας, οποτε εστω την αρχη της οικογενειας την καταλαβαινουν. Εινια οι χειροτεροι των βαλκανιων.
Οι αλλοι ειναι χασαπηδες. Ημουν με μουνετο ξενο και μου εδειχνε το Λυκαβητο , να παμε δειχνει ωραιο κλπ. Και μου ηρθε να της πω για αυτο παιδακι πριν 2 χρονια νομιζω που τον ριξανε στο κενο τα πακια για να τον κλεψουν και πεθανε.
Που ειναι τα γαμημενα τα καναλια να το παιζουν αυτο καθε μερα? Πηγε για ρομαντζαδα ενα παιδι με σπουδες και κατεληξε να τον σκοωσουν για 20 γαμημενα ευρω.
Φιλε μπορεις να πεις οτι δεν τον γουσταρεις η οτιδηποτε , διαλογο κανουμε οχι μονολογο , απλως σε παρακαλω μην αερολογεις. Ποτε τον ακουσες να λεει για δραχμη? Αν γυρισουμε στην δραχμη χωρις Ελληνικη παραγωγη προιοντων σε ολους τους τομεις και χρονια προετοιμασιας με παραλληλο νομισμα το ευρο ειναι σαν να λεμε οτι θελουμε να γυρισουμε στην εποχη του Μεσαιωνα. Αλλα φιλε και αυτη η σημερινη κατασταση δεν οδηγει πουθενα. Πρωτον οδηγουμαστε σε μετωπικη συγκρουση λογω της υποχωρητικοτητας μας με τους μογγολους Δευτερον η οικονομικη κριση του επομενου χειμωνα δεν θα συγκρινετε ουτε με το 2008. Αν τα σημερινα δεδομενα σε ικανοποιουν παω πασο. Αν εισαι ευχαριστημενος με τις αερολογιες του Κουλη παλι παω πασο.ΟΚ, δεν θα τους σφάξει, το δέχομαι. Θα τους διώξει και θα μείνουμε μόνο Έλληνες.
Πες επίσης ότι θα στρώσει και την διαφθοράμ θα ενισχύσει τον στρατό κι όλα αυτά.
Όλα αυτά μου αρέσουν, αλλά μπορείς να μου πεις τι θα κάνει με την οικονομία? Από αυτά που λες να υποθέσω ότι φεύγουμε από Ευρώπη (για να μην μας διοικεί η Μέρκελ), φεύγουμε και από το ΝΑΤΟ (για να μην μας διοικεί ο Παυάτ) και γυρίζουμε δραχμή?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Φιλε μπορεις να πεις οτι δεν τον γουσταρεις η οτιδηποτε , διαλογο κανουμε οχι μονολογο , απλως σε παρακαλω μην αερολογεις. Ποτε τον ακουσες να λεει για δραχμη? Αν γυρισουμε στην δραχμη χωρις Ελληνικη παραγωγη προιοντων σε ολους τους τομεις και χρονια προετοιμασιας με παραλληλο νομισμα το ευρο ειναι σαν να λεμε οτι θελουμε να γυρισουμε στην εποχη του Μεσαιωνα. Αλλα φιλε και αυτη η σημερινη κατασταση δεν οδηγει πουθενα. Πρωτον οδηγουμαστε σε μετωπικη συγκρουση λογω της υποχωρητικοτητας μας με τους μογγολους Δευτερον η οικονομικη κριση του επομενου χειμωνα δεν θα συγκρινετε ουτε με το 2008. Αν τα σημερινα δεδομενα σε ικανοποιουν παω πασο. Αν εισαι ευχαριστημενος με τις αερολογιες του Κουλη παλι παω πασο.
Ναι διάλογο κάνουμε. Και ίσα ίσα εγώ δεν είπα κάτι για τον Κασίδα. Αντιθέτως, εσύ είπες για τις αερολογίες του Κούλη.
Οπότε άσε τον Κούλη, την Φωφώκα, το μουνί με ένα ν κι όλους αυτούς και πες μου:
- Τι εννοείς να μην μας διοικεί η Μέρκελ
- Τι εννοείς να μην μας διοικεί ο Παυάτ
Όσο για την οικονομική κρίση προφανώς θα υπάρξει. Σε όλο τον κόσμο. Εσύ πιστευεις δηλαδή με τον κασίδα δεν θα περνούσε οικονομική κρίση η Ελλάδα? Μόνο ο υπόλοιπος κόσμος? Κι αν ναι, για ποιο λόγο? Τι θα κάνει?
Εστιάζεις μόνο στο κομμάτι των λάθρο, στο οποίο συμφωνώ μαζί σου. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως δεν μου λες κάτι για να με πείσεις να ψηφίσω κασίδα. Πες μου λοιπόν.
Για τους πιθηκους λενε ολη μερα φιλε μου. Ο Ελληνας δεν πρεπει να ειναι κατοικος αυτης της χωρας δεν τον θελουνε. Πρωτα οι πιθηκοι ολοι οι ξενοι μετα ο Ελληνας φιλε μου. Αφου δεν θελει κανενας Ελληνικη κυβερνηση ας καθονται να τους γαμανε τι να πω. Ολοι τρωνε την προπαγανδα και τους εχουνε γαμησει το μυαλο τους. Οποιος αγαπαει την Ελλαδα και τους Ελληνες ειναι Ναζι , Χιτλερ , Εθνικιστης , Ακραιος , Ρατσιστης , Χουντικος , Χρυσαυγιτης κλπ Ολα τα πουστακια , οι προδοτες , οι πουλημενοι , οι Ανθελληνες , οι φιλομογγολοι , οι λαθρογλυφτες , οι αθεοι , οι ανιστορητοι , οι υπαλληλοι των ξενων συμφεροντων κλπ ειναι καλοι αξιοι να κυβερνησουν αυτον τον τοπο. Με τετοια μυαλα τι στο διαολο θελουμε ας παρουμε τον πουλο και μωκο ρε φιλε. Εχει να κυβερνησει Ελληνας αυτη την χωρα 50 χρονια ρε φιλε. Εδω μας απαγορευουνε να εχουμε Ελληνικη παραγωγη , Ελληνικη αμυντικη βιομηχανια , δεν μας αφηνουνε να δημιουργησουμε τιποτα για να μας εχουνε ενα υποδουλο κρατιδιο και να μας εκμεταλλευονται ,να ξεπουλαμε τα παντα τσαμπα. Παει και το ναυπηγειο Ελευσινας Σκαραμαγκα , γλουπ και αυτο στην Αμερικανικη ΟΝΝΕΧ. Μπορει να μισω τον μογγολο αλλα ειναι ηγετης , πατριωτης και γλενταει ολα τα πουστακια παγκοσμιως. Εναν τετοιον θελαμε να ελευθερωθουμε επιτελους απο τον ξενο κλοιο τοσων χρονων. Δεν θελετε ομως να ελευθερωθουμε γιατι εισαστε νεοραγιαδες.Οπως τα λες ειναι. Οι αλβανοι ειναι ζωα , σαν τα βοδια ενα πραγμα , ψιλο αξεστοι, κουτοπονηροι, κλεφτες. Καποιοι στειλανε τα παιδια τους να σπουδασουνε κιολας, οποτε εστω την αρχη της οικογενειας την καταλαβαινουν. Εινια οι χειροτεροι των βαλκανιων.
Οι αλλοι ειναι χασαπηδες. Ημουν με μουνετο ξενο και μου εδειχνε το Λυκαβητο , να παμε δειχνει ωραιο κλπ. Και μου ηρθε να της πω για αυτο παιδακι πριν 2 χρονια νομιζω που τον ριξανε στο κενο τα πακια για να τον κλεψουν και πεθανε.
Που ειναι τα γαμημενα τα καναλια να το παιζουν αυτο καθε μερα? Πηγε για ρομαντζαδα ενα παιδι με σπουδες και κατεληξε να τον σκοωσουν για 20 γαμημενα ευρω.
Για να μην ονειρευομαστε και 50% να παρει ο Κασιδιαρης οι Αμερικανοι θα το κανουνε 30%. Ειναι πολυ η μασα για ολους για να κοπει. Η κουταλα οπως ελεγε ο συγχωρεμενος ο Ντερτιλης ειναι πολυ μεγαλη. Τα εχει πει ακουσε η διαβασε το προγραμμα του. Δουλειες μονο για Ελληνες μικρο δημοσιο , παταξη διαφθορας , στο διαολο ολοι οι ξενοι ενισχυση του στρατου , Ελληνικη παραγωγη σε ολους τους τομεις , καταπολεμηση της υπογγενητικοτητας , παιδεια με αναβιωση του Ελληνικου Εθνικου φρονηματος , Αυξηση θητειας , κλπ μεσα σε λιγες σειρες σου ελυσα το 60% των βασικοτερων προβληματων του Ελληνα. Τωρα δεν ειναι λυμενο ουτε το 0.5% ενω των πιθηκανθρωπων ειναι λυμενα τα παντα. Θα τους κοψει επιδοματα , δεν θα γεννανε τσαμπα στα νοσοκομεια μας , δεν θα εχουνε σπιτια , δεν θα εχουνε παιδεια , με λιγα λογια θα τους κοπουνε ολα και θα δοθουνε ολα στον Ελληνα που του ανηκει αυτη η χωρα. Θα περπατας στην Αθηνα και θα βλεπεις ελαχιστους μαυρους η κανεναν.Ναι διάλογο κάνουμε. Και ίσα ίσα εγώ δεν είπα κάτι για τον Κασίδα. Αντιθέτως, εσύ είπες για τις αερολογίες του Κούλη.
Οπότε άσε τον Κούλη, την Φωφώκα, το μουνί με ένα ν κι όλους αυτούς και πες μου:
- Τι εννοείς να μην μας διοικεί η Μέρκελ
- Τι εννοείς να μην μας διοικεί ο Παυάτ
Όσο για την οικονομική κρίση προφανώς θα υπάρξει. Σε όλο τον κόσμο. Εσύ πιστευεις δηλαδή με τον κασίδα δεν θα περνούσε οικονομική κρίση η Ελλάδα? Μόνο ο υπόλοιπος κόσμος? Κι αν ναι, για ποιο λόγο? Τι θα κάνει?
Εστιάζεις μόνο στο κομμάτι των λάθρο, στο οποίο συμφωνώ μαζί σου. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως δεν μου λες κάτι για να με πείσεις να ψηφίσω κασίδα. Πες μου λοιπόν.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
και φρεντο Σαντ, και φρεντο...Για ένα κινητό κι ένα ινσταγκραμ ζει ο Έλληνας,άμα έχει αυτά στ'αρχίδια του όλα
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Εδώ πως ξηγούνται οι Αλβανοί πατεράδες όταν απειλείται το Λευκό καθαρό DNA τουςΠερα απο πολεμο στο καθε κρατος (που του αλλοιωνουν τη γενετικη του ταυτοτητα), εδω εχουμε και προεκτασεις φυλετικου πολεμου. Για καποιους λογους οι ηγετες του πλανητη (και δεν εννοω τους ψηφισμενους) εχουν αποφασισει την καφετοποιηση των λευκων κρατων με αθροες εισαγωγες καφε και μαυρων. Δε παιζει ρολο αν εισαι η αμερικη που σου φερνουν απο το νοτο, η γερμανια, η αγγλια, η γαλλια, η ελλαδα που σου φερνουν υποσαχαριους και πακιστανους/αφγανους/κτλ, συμβαινει παντου το ιδιο με εξαιρεση ελαχιστα κρατη του αν. μπλοκ και τη ρωσια.
Η λευκη φυλη, καθαρη λευκη, ειναι η πιο ολιγοπληθης φυλετικη ομαδα του πλανητη και μετα εχεις μαυρους, καφε και ασιατες. Τα ποσοστα των ασπρων σε λιγες δεκαετιες θα ειναι <10%. Δλδ υπαρχει ατζεντα εξαφανισης της λευκης φυλης και παριστανουν οτι αυτα ειναι φυσιολογικα και οτι οι αλλοι ειναι ευαλωτες μειοψηφιες οταν οι λευκοι ειναι πλεον η μειοψηφια που απειλειται.
Οπως απειλειται ο ελληνας, απειλειται και ο αλβανος και ο βουλγαρος και γενικοτερα οι λευκοι. Ηδη σε μεγαλες ασπρες χωρες, οπως οι ΗΠΑ και αλλες ευρωπαϊκες, μετα τις εισαγωγες που εχουν γινει, οι γεννησεις στους <16 ειναι πλειοψηφικα non-white. Προς το παρον οι λευκοι ειναι σε white flight mode, προσπαθωντας στα κρατη που μενουν να μεταναστευουν εσωτερικα σε καλυτερες περιοχες που δε πληττονται απ'την ρημαδοποιηση των καφε/μαυρων ορδων, αλλα ειναι θεμα μερικων ετων οπου τους ξαναπανε εκει περα μαυρους/καφε και μετα δωστου παλι ξανα χαος και ξανα μετακομιση.
Στις ΗΠΑ εχει παρατηρηθει οτι οπου φευγουν οι λευκοι ο πολιτισμος καταρρεει αμεσα / πισω αφηνονται ερειπια / οι αξιες φτανουν στον πατο / η γκετοποιηση εκτοξευεται και μετα ουτε οι ιδιοι οι μαυροι και οι καφε δε γουσταρουν το μερος και σηκωνονται και φευγουν να πανε να ξαναβρουν τους λευκους που εχουν στησει ανωτερα επιπεδα ζωης.
Απ'αυτη την αποψη το να προτιμας τους βαλκανιους μεταναστες ή τους ασιατες που δε δημιουργουν δραματικη υποβαθμιση στις χωρες προορισμου τους, σε σχεση με καφε/μαυρους, ειναι λογικη αντιδραση.
Οι κιτρινοι/ασιατες, που ειναι μεγιστοι ρατσιστες (ποσους μεταναστες καφε/μαυρους παιρνουν στις χωρες τους χωρες οπως κινα, ιαπωνια, κτλ?), τους καφε και τους μαυρους δε τους πανε μια. Τους θεωρουν κατωτερους. Καλα ακομα και οι καφε θεωρουν τους καφε κατωτερους. Πχ στη κουλτουρα του πακισταν το ιδανικο ειναι το παιδι να βρει λευκη νυφη ή η καφε νυφη να βρει λευκοτερο αντρα. Δλδ για τη γενετικη τους βελτιωση τα προτυπα της πακιστανικης κουλτουρας προωθουν το λευκοτερο δερμα ως προτυπο. Γενικα τα προτυπα ομορφιας και ευγονικης που προωθουνται εμμεσα και αμεσα στις κουλτουρες καφε χωρων ειναι τα ασπρα. Αν δεις βραζιλιανικα / μεξικανικα / τουρκικα σηριαλ, νομιζεις οτι ειναι γυρισμενα σε χωρες της ευρωπης γιατι ολες οι χωρες που εχουν μιγμα καφε και ασπρου που συνυπαρχει, προωθουν το ασπρο ως προτυπο. Και εκει που δεν εχουν ασπρο αλλα ειναι ολοι καφε, προωθουν το πιο ανοιχτο καφε.
Την ιδια ωρα στην ευρωπη και τις ΗΠΑ, εκ των ανωθεν αποφασισαν οτι παραειμαστε λευκοι και ηρθε η ωρα να ανακατεψουν τη σουπα εισαγοντας τεραστιους αριθμους καφε/μαυρων. Εντωμεταξυ η πολιτισμικη και επιστημονικη συνεισφορα καφε/μαυρων παγκοσμιως ειναι στο πατο σε σχεση με λευκους και κιτρινους. Καποιος θα νομιζε οτι αυτο ισως εχει να κανει με τις οικονομιες αλλα υπαρχουν και πολυ πλουσια σε πορους καφε και μαυρα κρατη, τα οποια παρα τις δυνατοτητες ή το χρημα, δε συμβαλλουν πουθενα. Οι δε αραβες, αντε να χρηματοδοτησουν τιποτα ...τζαμιά στην ευρωπη. Στη θεωρια οι αραβες θα μπορουσαν να εχουν τα καλυτερα πανεπιστημια και τους καλυτερους επιστημονες του κοσμου με τα λεφτα που μπορουν να ριξουν στην εκπαιδευση. Αλλα για καποιο λογο αυτο δεν τσουλαει. Η καφετοποιηση της ευρωπης και των ΗΠΑ αναγκαστικα θα εχει αποτελεσμα και στο βαθμο επιστημονικης συνεισφορας ευρωπης και ΗΠΑ υπερ των ασιατων και των ρωσων. Ηδη οι ασιατες παραγουν επιστημονικα papers με το τσουβαλι για πολλα επιστημονικα πεδια και ειναι θεμα χρονου να βγουν μπροστα απ'τη δυση στα επιστημονικα πεδια. Εχουν στρατιες απο κιτρινους nerdουλες επιστημονες. Οπου βγαινουν μπροστα οι ασιατες σταδιακα βαζουν τεχνητα εμποδια στην αγορα οι δυτικοι υπο μορφη φορων, κυρωσεων, κτλ. Εχουμε φθασει σε σημειο που να μη μπορει η δυση να βγαλει καλυτερο 5G απ'τη huawei και η μονη λυση των δυτικων να ειναι να της βαζουν κυρωσεις ή να πηγαινουν οι αμερικανοι να εκβιαζουν εταιριες τριτων χωρων να μη συνεργαζονται μαζι τους. Αυτα τα φαινομενα θα αυξανονται. Στη δυση θα ασχολουμαστε ολη μερα με το τι εκαναν οι διαφοροι "ευαλωτοι" στους πραγματικα ευαλωτους και υπο-εξαφανιση λευκους, ενω οι κιτρινοι θα κανουν παρελαση σε οικονομια-επιστημη οντως ομοιογενες γκρουπ χωρις εσωτερικες συγκρουσεις απ'το φυλετικο mix.
Μην μιλήσω για τους Έλληνοειδής ψευτοπροοδευτικούς γονείς που μπορεί να επικροτούν και τέτοιες σχέσεις...
Περα απο πολεμο στο καθε κρατος (που του αλλοιωνουν τη γενετικη του ταυτοτητα), εδω εχουμε και προεκτασεις φυλετικου πολεμου. Για καποιους λογους οι ηγετες του πλανητη (και δεν εννοω τους ψηφισμενους) εχουν αποφασισει την καφετοποιηση των λευκων κρατων με αθροες εισαγωγες καφε και μαυρων. Δε παιζει ρολο αν εισαι η αμερικη που σου φερνουν απο το νοτο, η γερμανια, η αγγλια, η γαλλια, η ελλαδα που σου φερνουν υποσαχαριους και πακιστανους/αφγανους/κτλ, συμβαινει παντου το ιδιο με εξαιρεση ελαχιστα κρατη του αν. μπλοκ και τη ρωσια.
Η λευκη φυλη, καθαρη λευκη, ειναι η πιο ολιγοπληθης φυλετικη ομαδα του πλανητη και μετα εχεις μαυρους, καφε και ασιατες. Τα ποσοστα των ασπρων σε λιγες δεκαετιες θα ειναι <10%. Δλδ υπαρχει ατζεντα εξαφανισης της λευκης φυλης και παριστανουν οτι αυτα ειναι φυσιολογικα και οτι οι αλλοι ειναι ευαλωτες μειοψηφιες οταν οι λευκοι ειναι πλεον η μειοψηφια που απειλειται.
Οπως απειλειται ο ελληνας, απειλειται και ο αλβανος και ο βουλγαρος και γενικοτερα οι λευκοι. Ηδη σε μεγαλες ασπρες χωρες, οπως οι ΗΠΑ και αλλες ευρωπαϊκες, μετα τις εισαγωγες που εχουν γινει, οι γεννησεις στους <16 ειναι πλειοψηφικα non-white. Προς το παρον οι λευκοι ειναι σε white flight mode, προσπαθωντας στα κρατη που μενουν να μεταναστευουν εσωτερικα σε καλυτερες περιοχες που δε πληττονται απ'την ρημαδοποιηση των καφε/μαυρων ορδων, αλλα ειναι θεμα μερικων ετων οπου τους ξαναπανε εκει περα μαυρους/καφε και μετα δωστου παλι ξανα χαος και ξανα μετακομιση.
Στις ΗΠΑ εχει παρατηρηθει οτι οπου φευγουν οι λευκοι ο πολιτισμος καταρρεει αμεσα / πισω αφηνονται ερειπια / οι αξιες φτανουν στον πατο / η γκετοποιηση εκτοξευεται και μετα ουτε οι ιδιοι οι μαυροι και οι καφε δε γουσταρουν το μερος και σηκωνονται και φευγουν να πανε να ξαναβρουν τους λευκους που εχουν στησει ανωτερα επιπεδα ζωης.
Απ'αυτη την αποψη το να προτιμας τους βαλκανιους μεταναστες ή τους ασιατες που δε δημιουργουν δραματικη υποβαθμιση στις χωρες προορισμου τους, σε σχεση με καφε/μαυρους, ειναι λογικη αντιδραση.
Οι κιτρινοι/ασιατες, που ειναι μεγιστοι ρατσιστες (ποσους μεταναστες καφε/μαυρους παιρνουν στις χωρες τους χωρες οπως κινα, ιαπωνια, κτλ?), τους καφε και τους μαυρους δε τους πανε μια. Τους θεωρουν κατωτερους. Καλα ακομα και οι καφε θεωρουν τους καφε κατωτερους. Πχ στη κουλτουρα του πακισταν το ιδανικο ειναι το παιδι να βρει λευκη νυφη ή η καφε νυφη να βρει λευκοτερο αντρα. Δλδ για τη γενετικη τους βελτιωση τα προτυπα της πακιστανικης κουλτουρας προωθουν το λευκοτερο δερμα ως προτυπο. Γενικα τα προτυπα ομορφιας και ευγονικης που προωθουνται εμμεσα και αμεσα στις κουλτουρες καφε χωρων ειναι τα ασπρα. Αν δεις βραζιλιανικα / μεξικανικα / τουρκικα σηριαλ, νομιζεις οτι ειναι γυρισμενα σε χωρες της ευρωπης γιατι ολες οι χωρες που εχουν μιγμα καφε και ασπρου που συνυπαρχει, προωθουν το ασπρο ως προτυπο. Και εκει που δεν εχουν ασπρο αλλα ειναι ολοι καφε, προωθουν το πιο ανοιχτο καφε.
Την ιδια ωρα στην ευρωπη και τις ΗΠΑ, εκ των ανωθεν αποφασισαν οτι παραειμαστε λευκοι και ηρθε η ωρα να ανακατεψουν τη σουπα εισαγοντας τεραστιους αριθμους καφε/μαυρων. Εντωμεταξυ η πολιτισμικη και επιστημονικη συνεισφορα καφε/μαυρων παγκοσμιως ειναι στο πατο σε σχεση με λευκους και κιτρινους. Καποιος θα νομιζε οτι αυτο ισως εχει να κανει με τις οικονομιες αλλα υπαρχουν και πολυ πλουσια σε πορους καφε και μαυρα κρατη, τα οποια παρα τις δυνατοτητες ή το χρημα, δε συμβαλλουν πουθενα. Οι δε αραβες, αντε να χρηματοδοτησουν τιποτα ...τζαμιά στην ευρωπη. Στη θεωρια οι αραβες θα μπορουσαν να εχουν τα καλυτερα πανεπιστημια και τους καλυτερους επιστημονες του κοσμου με τα λεφτα που μπορουν να ριξουν στην εκπαιδευση. Αλλα για καποιο λογο αυτο δεν τσουλαει. Η καφετοποιηση της ευρωπης και των ΗΠΑ αναγκαστικα θα εχει αποτελεσμα και στο βαθμο επιστημονικης συνεισφορας ευρωπης και ΗΠΑ υπερ των ασιατων και των ρωσων. Ηδη οι ασιατες παραγουν επιστημονικα papers με το τσουβαλι για πολλα επιστημονικα πεδια και ειναι θεμα χρονου να βγουν μπροστα απ'τη δυση στα επιστημονικα πεδια. Εχουν στρατιες απο κιτρινους nerdουλες επιστημονες. Οπου βγαινουν μπροστα οι ασιατες σταδιακα βαζουν τεχνητα εμποδια στην αγορα οι δυτικοι υπο μορφη φορων, κυρωσεων, κτλ. Εχουμε φθασει σε σημειο που να μη μπορει η δυση να βγαλει καλυτερο 5G απ'τη huawei και η μονη λυση των δυτικων να ειναι να της βαζουν κυρωσεις ή να πηγαινουν οι αμερικανοι να εκβιαζουν εταιριες τριτων χωρων να μη συνεργαζονται μαζι τους. Αυτα τα φαινομενα θα αυξανονται. Στη δυση θα ασχολουμαστε ολη μερα με το τι εκαναν οι διαφοροι "ευαλωτοι" στους πραγματικα ευαλωτους και υπο-εξαφανιση λευκους, ενω οι κιτρινοι θα κανουν παρελαση σε οικονομια-επιστημη οντως ομοιογενες γκρουπ χωρις εσωτερικες συγκρουσεις απ'το φυλετικο mix.
Συναγωνιστή θα βραχυκυκλώσεις το 99% αυτών που θα διαβάσουν την ανάρτηση. Εδώ βρίσκονται σε άρνηση για τον επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό στην Ευρώπη και στη Β.Αμερική, τους παρουσιάζεις στοιχεία (προγράμματα, νόμους, δραστηριότητες ΜΚΟ) και χώνουν το κεφάλι πιο μέσα στην άμμο. Συνέχισε, κάποιος επιπλέον θα πονηρευτεί.
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Να μιλαμε για καθαρότητα της λευκής φυλής ειναι καθυστέρηση στην Ελλάδα.
Ο Μιχαλολιάκος ας πούμε είναι κλασικο παράδειγμα απογονου Μαμελούκων.
Πρέπει να εστιάσουμε στα πραγματικά προβληματα της λαθρομεταναστευσης.
Το Ισλαμ είναι ασύμβατο με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Οι μουσουλμάνοι λαθρο έρχονται εδω για να παρουν επιδοματα και δωρεάν στεγαση,να εκμεταλλευτούν το ευρωπαϊκό κράτος πρόνοιας και να εποικισουν τις χώρες χωρίς να θέλουν και να μπορούν να ενσωματωθούν,να εγκληματησουν.
Αυτο είναι το σημαντικό και οχι αν ο λαθρο είναι σωσιας του Μιχαλολιάκου
Οι μουσουλμάνοι λαθρο έρχονται εδω για να παρουν επιδοματα και δωρεάν στεγαση,να εκμεταλλευτούν το ευρωπαϊκό κράτος πρόνοιας και να εποικισουν τις χώρες χωρίς να θέλουν και να μπορούν να ενσωματωθούν,να εγκληματησουν.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Με τους Αφρικάνους που δεν είναι Μουσουλμάνοι δηλαδή για να καταλάβω δεν έχεις πρόβλημα? Μπορούν να έρθουν μερικά εκατομμύρια αφού δεν παίρνουν επιδόματα και οι δουλειές τους είναι μαυρες και δεν σε επιβαρύνουν .. ?Να μιλαμε για καθαρότητα της λευκής φυλής ειναι καθυστέρηση στην Ελλάδα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Για να μην ονειρευομαστε και 50% να παρει ο Κασιδιαρης οι Αμερικανοι θα το κανουνε 30%. Ειναι πολυ η μασα για ολους για να κοπει. Η κουταλα οπως ελεγε ο συγχωρεμενος ο Ντερτιλης ειναι πολυ μεγαλη. Τα εχει πει ακουσε η διαβασε το προγραμμα του. Δουλειες μονο για Ελληνες μικρο δημοσιο , παταξη διαφθορας , στο διαολο ολοι οι ξενοι ενισχυση του στρατου , Ελληνικη παραγωγη σε ολους τους τομεις , καταπολεμηση της υπογγενητικοτητας , παιδεια με αναβιωση του Ελληνικου Εθνικου φρονηματος , Αυξηση θητειας , κλπ μεσα σε λιγες σειρες σου ελυσα το 60% των βασικοτερων προβληματων του Ελληνα. Τωρα δεν ειναι λυμενο ουτε το 0.5% ενω των πιθηκανθρωπων ειναι λυμενα τα παντα. Θα τους κοψει επιδοματα , δεν θα γεννανε τσαμπα στα νοσοκομεια μας , δεν θα εχουνε σπιτια , δεν θα εχουνε παιδεια , με λιγα λογια θα τους κοπουνε ολα και θα δοθουνε ολα στον Ελληνα που του ανηκει αυτη η χωρα. Θα περπατας στην Αθηνα και θα βλεπεις ελαχιστους μαυρους η κανεναν.
Καταρχάς δεν μου έλυσες κανένα πρόβλημα. Απλά υπενθύμισες τα προβλήματα. Δεν μου είπες ΠΩΣ θα τα κάνει όλα αυτά, με τι τρόπο δηλαδή.
- Δουλειές μόνο για Έλληνες (θεωρείς ότι δεν χρειάζονται επιπλέον χέρια? ή μήπως ότι θα πάνε Έλληνες να δουλέψουν οικοδομή και χωράφια? Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω!)
- Μικρό δημόσιο: Πόσο μικρό. Είμαστε κάτω από τον μ.ο. της ΕΕ. Οπότε θεωρώ ότι μάλλον καλύτερα είναι η αναδιάρθρωση
- Πάταξη φοροδιαφυγής: Με ποιο τρόπο?
- Στο διάολο οι ξένοι: ΟΚ (αυτό με ένα τρόπο γίνεται, δεν χρειάζεται να μου πεις!)
- Ενίσχυση στρατού: ΟΚ (κι αυτό με ένα τρόπο γίνεται, ΟΚ)
- Ελληνική πραγωγή σε όλους τους τομείς: Δηλαδή? Και στα αυτοκίνητα π.χ.? Πως?
- Καταπολέμηση υπογεννητικότητας: Πως? Με τι λεφτά? (αν φύγουμε από ΕΕ που από αυτά που γράφεις αυτό θέλεις)
- Παιδεία: ΟΚ
- Κομμένα τα πάντα στους ξένους και τα χρήματα στους ΈΛληνες: Να σου υπενθυμίσω ότι τα λεφτά αυτά είναι από ΕΕ για αυτό το λόγο, οπότε μάντεψε πόσα λεφτά θα πάρεις αν θες να τα χρησιμοποιήσεις αλλού... να σου πω εγώ... ΜΗΔΕΝ!
Τα λόγια είναι ωραία, όλοι τα λένε αυτά, κάποιοι κάνουν λίγα, κάποια περισσότερα, κάποιοι τίποτα. Στα έργα κολλάμε δηλαδή... Εκεί είναι το θέμα.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Με τους φορους σας, πληρωνουν τα απολιτιστα λαθρο ορκ τα οποια μετα στη χειροτερη σφαζουν βιαζουν λεηλατουν, στην καλυτερη φυτοζωουν
Δουλεψτε εσεις μαλακες για να εχει ο Αλι ελευθερο χρονο να ριχνει μερεμετια στην καθε θολοκουλτουριαρα
Μαλακες ελληνες, τι πρεπει να γινει για να ξυπνησετε
Δουλεψτε εσεις μαλακες για να εχει ο Αλι ελευθερο χρονο να ριχνει μερεμετια στην καθε θολοκουλτουριαρα
Μαλακες ελληνες, τι πρεπει να γινει για να ξυπνησετε