Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Συγνωμη για το ασχετο αλλά καπου πρεπει να το γραψω

Πολλά μπραβο σε ολους τους σοβαρους συμφορουμιτες, που απεχουν πλεον απο το θρεντ "πολιτικες εξελιξεις" και εχουν αφησει τους διαφορους απιθανους (jhonny64, glaskos, pussy wagon, κωστας λαδακης, jean-claude, κοντολαγνος κλπ)να λενε μεταξυ τους τις εξυπναδες τους.

Καποια στιγμη βεβαια η διοικηση θα επρεπε να θεσπισει ως λογο μπαναρισματος την κατ' εξακολουθηση αναρτηση ανοησιων.
Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο ομως

Εγώ πάντως τους προτιμώ από τα βολεμένα κομματόσκυλα του Κούλη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
απο τωρα εχουν εκνευριστει οι μητσοτακικοι  αρα παμε καλα για τις επερχομενες εθνικες εκλογες  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οι "αλληλεγγυοι" μας λενε φασιστες και ρατσιστες

Εσεις μας λετε λαθρολάγνους.

Ε μαλλον τοτε κατι κανουμε σωστα.
κανεις απο τους λαθρολαγνους δεν σας κατηγορει εκτος απο τον Κωνσταντινου που και ο ιδιος να ηταν κυβερνηση θα κατηγορουσε τον εαυτο του.
εχετε παρει τα ευσημα απο ολες τις λαθρολουκιες,οι λαθρο πινουν νερο στο ονομα σας,οι Σομαλοι ουτε επι Συριζα δεν ειχαν φτασει στον Αγνωστο Στρατιωτη,ειστε ντροπη  για την ανθρωποτητα :S :S :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
ποσους απελασε ο μητσοτακης?
δεν γινεται να το ξερουν οι απλητοι και να μην το ξερεις εσυ, για να σε προλαβω

επαγγελματιες διαδηλωτες για τον ιδιο λογο που διαδηλωναν και επι πασοκαρας για το υψος των αυξησεων σε ηδη παχυλους μισθους

πεσατε ολοι μαζι και δεν προλαβε να μας πει αμα τον καλυψα ο ανθρωπος
δεν νομιζω να μην θελει να απαντησει για τις απελασεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πεσατε ολοι μαζι και δεν προλαβε να μας πει αμα τον καλυψα ο ανθρωπος
δεν νομιζω να μην θελει να απαντησει για τις απελασεις
τι θες ρε τυπε,λυσσαξες,εχει πει οτι θα απελασουν 10.000 ως το τελος του 2020.
χωρις τα μηδενικα στο τελος :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
περιμενοντας τον Αλεξ να απαντησει ποσοι λαθρο απελαθηκαν :wanker: :S :S :S

Συνημμένα

• Waiting-for-a-Response-0602830111499600494.jpeg
    Waiting-for-a-Response-0602830111499600494.jpeg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 14
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ο τύπος με την ντουντούκα είναι για πολλές μπάτσες

Είμαι εγγονός Πρόσφυγα κι η θεία μου μετανάστευσε Αυστραλία. Συμπαθώ λοιπόν και τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες. Βλέπω ένα πανώ, γράφει Άσυλο, στέγη, χαρτιά, τώρα. Και η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ; Στους Έλληνες που μετανάστευσαν σε Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία, δόθηκαν όλα αυτά; Η Θεία κι ο άντρας της γαμήθηκαν σε δύο δουλειές για να τα βγάλουν πέρα κι έκαναν τεράστια οικονομία, μέχρι που γύρισαν πίσω. Άλλο πανώ γράφει Black Lives Matters. Γιατί; η Ελληνική Αστυνομία έχει δολοφονήσει ποτέ καποιο μαύρο; Μόνο εγώ τα βλέπω παράλογα όλα αυτά; 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ είναι που σπρώχνουν οι κυβερνήσεις με τις αριστερές οργανώσεις τη χώρα--->

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η μετανσάρκωση τελικά είναι αποδεδειγμένη.

Συνημμένα

• IMG_20200630_144715.jpg
    IMG_20200630_144715.jpg
    290,7 KB · Εμφανίσεις: 18

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.107
Πόντοι
4.895
Οταν ελεγα οτι φτασανε 2 εκατομμυρια τα ΟΡΚ ολοι δεν το πιστευανε. Πλεον μονο αν βγουνε τα οπλα θα καθαρισει ο τοπος. Εκτος και αν ξυπνησουνε ολοι απο τον ληθαργο και ψηφισουνε Κασιδιαρη για να ξεβρωμισει ο τοπος.

να σε διορθώσω λίγο, οι λαθρο δεν είναι 2 εκ. Μέτρα και όλους αυτούς που μπούκαραν από το '90 και μετά και τους απογόνους τους. Επειδή διαδοχικές κυβερνήσεις προχώρησαν σε παράνομες νομιμοποιήσεις ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι ήρθαν "πηδώντας" τα σύνορα με το έτσι θέλω;
  Επίσης ότι και αν πιστεύεις ιδεολογικά καλό είναι να έχεις ως στόχο ρεαλιστικές λύσεις, αν πιστεύεις ότι άνθρωποι τύπου Κασιδιάρης κλπ. ή λύσεις "αν βγουνε τα οπλα" θα ανατρέψουν την πορεία της Ελλάδας σε Ελλαδιστάν με συγχωρείς που στο λέω έτσι ωμά αλλά ζεις σε παράλληλο σύμπαν

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Είμαι εγγονός Πρόσφυγα κι η θεία μου μετανάστευσε Αυστραλία. Συμπαθώ λοιπόν και τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες. Βλέπω ένα πανώ, γράφει Άσυλο, στέγη, χαρτιά, τώρα. Και η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ; Στους Έλληνες που μετανάστευσαν σε Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία, δόθηκαν όλα αυτά; Η Θεία κι ο άντρας της γαμήθηκαν σε δύο δουλειές για να τα βγάλουν πέρα κι έκαναν τεράστια οικονομία, μέχρι που γύρισαν πίσω. Άλλο πανώ γράφει Black Lives Matters. Γιατί; η Ελληνική Αστυνομία έχει δολοφονήσει ποτέ καποιο μαύρο; Μόνο εγώ τα βλέπω παράλογα όλα αυτά; 

Πες τα αυτα σε αριστερο και θα σε λεει ρατσιστη

Η κλασικη απαντηση των αριστερων και των φεμιναζι. Μαζι και οι Λευκοι Ιπποτες της Πυρφοριας

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Πες τα αυτα σε αριστερο και θα σε λεει ρατσιστη

Η κλασικη απαντηση των αριστερων και των φεμιναζι. Μαζι και οι Λευκοι Ιπποτες της Πυρφοριας

η νδ εχει διαγραψει αρκετα στελεχη της για σχολια που χαραχτηρισε ρατσιστικα
οποτε μην κατηγορουμε μονο την αριστερα

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
  να σε διορθώσω λίγο, οι λαθρο δεν είναι 2 εκ. Μέτρα και όλους αυτούς που μπούκαραν από το '90 και μετά και τους απογόνους τους. Επειδή διαδοχικές κυβερνήσεις προχώρησαν σε παράνομες νομιμοποιήσεις ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι ήρθαν "πηδώντας" τα σύνορα με το έτσι θέλω;
  Επίσης ότι και αν πιστεύεις ιδεολογικά καλό είναι να έχεις ως στόχο ρεαλιστικές λύσεις, αν πιστεύεις ότι άνθρωποι τύπου Κασιδιάρης κλπ. ή λύσεις "αν βγουνε τα οπλα" θα ανατρέψουν την πορεία της Ελλάδας σε Ελλαδιστάν με συγχωρείς που στο λέω έτσι ωμά αλλά ζεις σε παράλληλο σύμπαν
Δεν διαφωνω με αυτα που λες , ουτε με πειραζει που προτεινεις κατι διαφορετικο. Γιαυτο κανουμε διαλογο εδω μεσα για να εκφραζουνε ολοι τις αποψεις τους. Αν ητανε θα ειχαμε βαλει καποιον να εκανε μονος του μονολογο. Εκτος μερικων μικρων κομματων που εχουνε πολυ αξιολογα ατομα , αλλα λογω προπαγανδας ειναι θαμμενα δεν βλεπω κατι αλλο αυτη την στιγμη φιλε μου. Ουτε ειναι λυση να ψηφιζω 50 χρονια 4 οικογενειες , ουτε να καθομαι να κλαιω την μοιρα μου. Το παιρνω τα οπλα ειναι παρομοιωση , οτι πρεπει να ξυπνησουμε , να ξεσηκωθουμε , να κανουμε επιτελους κατι. Αν παρακολουθουσες χρονια αυτα που λεω θα το ειχες καταλαβει, παρολο που ειναι αδυνατον. Δεν ειμαι τοσο ονειροπαρμενος να ονειρευομαι να γινει εμφυλιος τον 21 αιωνα. Απο την αλλη δεν μου αρεσει που ολος ο κοσμος αραζει στον καναπε οταν τα παντα γυρω του διαλυονται.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ο τύπος με την ντουντούκα είναι για πολλές μπάτσες
Γαμω την ωρα και την στιγμη που πατησανε το ποδι τους τα γαμημενα πιθηκια στην ευλογημενη Ελλαδα μας. Γαμω τους προδοτες που τους φερανε και ολο το σαθρο κυκλωμα που τους συντηρει. Πραγματικα πρεπει να ντρεπεται το Ελληνικο Κρατος και η Ελληνικη Δικαιοσυνη που κυνηγαει ανηλεως τον Ελληνα για το παραμικρο π.χ. ( Αν υπαρχει κληση απληρωτη και παει στο τμημα για υπευθυνη δηλωση κρατειται παει κρατητηρια και αυτοφωρο). ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ παρανομοι , διαδηλωνουνε για περισσοτερα προνομια , αυτοι που δεν εχουνε προσφερει ποτε το παραμικρο σε αυτο το κρατος, σε αυτη την χωρα. ΑΙΣΧΟΣ , ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom