Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
ΣΗΜΕΡΑ, εχουν πολιτισμο? Σεβονται τους ανθρωπους (πχ γυναικες, αλλοθρησκους κτλ)? Οχι. Τι να συζητησουμε παραπερα.

Γιατί ρε φίλε εσύ τους σέβεσαι;
Τι να συζητήσουμε παραπέρα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εσυ νομιζεις οτι η αλγεβρα ανακαλυφθηκε μονομιας. Δεν ισχυει. Υπηρχε σταδιακη εξελιξη οπου χτιζονταν το ενα πανω στο αλλο:

...σε καθε περιπτωση ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι εκαναν πριν κατι χιλιετιες, οπως στ'αρχιδια μας για τους ελληνες πριν 2-3 χιλιαδες χρονια.

ΣΗΜΕΡΑ, εχουν πολιτισμο? Σεβονται τους ανθρωπους (πχ γυναικες, αλλοθρησκους κτλ)? Οχι. Τι να συζητησουμε παραπερα.

Σου λεει ντωσε κινητο αλλιως εγκο μακαιροσει ετσενα. Αξια κινητου > αξια ανθρωπινης ζωης. Πολιτισμος λεμε :uglystupid:

Δε τη ξερω αυτη, εγω ξερω μονο τη BOU-lean :P :P :P
Γιατι ρε Kabou ,εδω μεσα με τοσους χριστιανους εχεις δει ποσοι σεβονται τις γυναικες και τους αλλοθρησκους;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ωραιος χριστιανος εισαι ρε μαν!Το αγαπατε αλληλους το τερματισες λεμε!
Φιλε να μου πει οτι γουσταρει , οχι ομως να ευχεται να πεθανουνε οι Ελληνες να εξαφανιστουν και να γεμισουμε μαυρους σε αυτη την χωρα. Ορισμενες αποψεις πλεον ξεπερνανε τα ορια. Τετοιους Ανθελληνες δεν ειχε ποτε η χωρα μας. Τετοιο μισος για καθετι πατριωτικο και ΕΛΛΗΝΙΚΟ φιλε μου δεν εχω ξαναδει.Βγηκανε μια φορα κυβερνηση απο την μαλακια των Πασοκων και το θρασος τους εχει ξεπερασει τα ορια. Προσπαθω να κραταω με ολη μου την ψυχη τις 10 εντολες εκτος της μοιχειας που το εχω παραγαμησει. Με αυτους ολους δεν θα τηρουσα ουτε το ου φονευσεις αν δεν πηγαινα φυλακη.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι αριστεροι στην Ελλαδα εχουν μπερδεψει την αριστερα (οπως θα επρεπε να ειναι) με το ειμαστε ολοι μεταναστες και ας κατσουμε να μας σκισουνε. Ξεφτιλικια.

Το κλασικο, εσυ δεν εισαι μεταναστης? Εμενα με καλεσαν με δουλεια, δεν ειμαι παρανομος. Αφου ολοι θελουν να ξεφυγουν γιατι δεν πανε σε μια κοντινη χωρα που δεν εχει πολεμο? Απλα θελουν να πανε οπου εχει επιδοματα και λεφτα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Φιλε να μου πει οτι γουσταρει , οχι ομως να ευχεται να πεθανουνε οι Ελληνες να εξαφανιστουν και να γεμισουμε μαυρους σε αυτη την χωρα. Ορισμενες αποψεις πλεον ξεπερνανε τα ορια. Τετοιους Ανθελληνες δεν ειχε ποτε η χωρα μας. Τετοιο μισος για καθετι πατριωτικο και ΕΛΛΗΝΙΚΟ φιλε μου δεν εχω ξαναδει.Βγηκανε μια φορα κυβερνηση απο την μαλακια των Πασοκων και το θρασος τους εχει ξεπερασει τα ορια. Προσπαθω να κραταω με ολη μου την ψυχη τις 10 εντολες εκτος της μοιχειας που το εχω παραγαμησει. Με αυτους ολους δεν θα τηρουσα ουτε το ου φονευσεις αν δεν πηγαινα φυλακη.
Ανθελληνες τυπε εινσι αυτοι που κυβερνησαν τη χωρα εδω και 190 χρονια και την ειχαν συνεχως ξεπουλημενη στους ξενους,αυτοι που σκοτωσαν τον Καποδιστρια,αυτοι που φυλακισαν τον Κολοκοτρωνη,αυτοι που εξοντωσαν αυτους που παντισταθηκαν στους γερμανους,αυτοι ξεπουλησαν την Κυπρο στους τουρκους.Ξεκινα απο ολους αυτους εχεις πολυ δουλεια!

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Γιατι ρε Kabou ,εδω μεσα με τοσους χριστιανους εχεις δει ποσοι σεβονται τις γυναικες και τους αλλοθρησκους;
Τι εχετε παθει ρε ανθρωποι μου τι ειναι αυτα που λετε? Τι δουλεια εχουμε εμεις οι Ελληνες με αυτα τα αποβρασματα της κοινωνιας , τους υπανθρωπους? Εχετε τρελλαθει τελειως ποιος σας λεει να γραφετε ολα αυτα? Δεν εξηγειται αλλιως τα παιρνετε απο καπου. Τι αλλο να πω δεν μπορω να διανοηθω Ελληνες που μισουνε την ιδια τους την υποσταση , την πατριδα τους, το Εθνος τους , την Θρησκεια τους , οτι αντιπροσωπευει ο Ελληνισμος. Σταματηστε αυτο το ολισθημα σας εχετε ξεφτιλιστει τελειως. Αν υπηρχαν Μογγολοι εδω μεσα η οποιοσδηποτε εχθρος της Ελλαδας θα εμενε με ανοιχτο το στομα , θα νομιζε οτι ειστε Τουρκοι φανατικοι μουσουλμανοι.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τι εχετε παθει ρε ανθρωποι μου τι ειναι αυτα που λετε? Τι δουλεια εχουμε εμεις οι Ελληνες με αυτα τα αποβρασματα της κοινωνιας , τους υπανθρωπους? Εχετε τρελλαθει τελειως ποιος σας λεει να γραφετε ολα αυτα? Δεν εξηγειται αλλιως τα παιρνετε απο καπου. Τι αλλο να πω δεν μπορω να διανοηθω Ελληνες που μισουνε την ιδια τους την υποσταση , την πατριδα τους, το Εθνος τους , την Θρησκεια τους , οτι αντιπροσωπευει ο Ελληνισμος. Σταματηστε αυτο το ολισθημα σας εχετε ξεφτιλιστει τελειως. Αν υπηρχαν Μογγολοι εδω μεσα η οποιοσδηποτε εχθρος της Ελλαδας θα εμενε με ανοιχτο το στομα , θα νομιζε οτι ειστε Τουρκοι φανατικοι μουσουλμανοι.
Εμεις οι χριστιανοι δεν μισουμε κανεναν οπως ο Ιησους Χριστος αγαπουσε τους αποκληρους αυτου του κοσμου και τον κυνηγησαν οι τοτε παπαδες!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Οι αριστεροι στην Ελλαδα εχουν μπερδεψει την αριστερα (οπως θα επρεπε να ειναι) με το ειμαστε ολοι μεταναστες και ας κατσουμε να μας σκισουνε. Ξεφτιλικια.
Aυτοι εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την λουτσα.. Επι κομμουνισμου στην εσσδ χρειαζοταν
βιζα (ειδικη αδεια) για να μετακινηθει ρωσος υπηκοος απο πολη σε πολη.
Και τωρα θελουν ολοι οι παρανομιδηδες χωρις χαρτια που τους στελνει η γερο μαιμου απο απεναντι
να γινουν ελληνες; απο που και ως που..    :cool2:

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ανθελληνες τυπε εινσι αυτοι που κυβερνησαν τη χωρα εδω και 190 χρονια και την ειχαν συνεχως ξεπουλημενη στους ξενους,αυτοι που σκοτωσαν τον Καποδιστρια,αυτοι που φυλακισαν τον Κολοκοτρωνη,αυτοι που εξοντωσαν αυτους που παντισταθηκαν στους γερμανους,αυτοι ξεπουλησαν την Κυπρο στους τουρκους.Ξεκινα απο ολους αυτους εχεις πολυ δουλεια!
Τυπε εχουμε αυτους ολους που λες τοσους αιωνες , εχουμε εδω μεσα τα φερεφωνα του κουμμουνισμου απο ποιον να ξεκινησουμε? Πλεον οι προδοτες οι Ανθελληνες ειναι σαν τους κοκκους της αμμου. Εμεις φαινομαστε τρελλοι και αυτοι φυσιολογικοι , εκει εχουμε φτασει.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε στο πα και πριν. Οσο ο αλλος ερχεται εδω νομιμα δεν εχω κατι να του προσαψω. Αν ερχεται εδω ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δλδ παραβιαζει τους νομους του κρατους μου, τοτε αυτο σημαινει οτι δε με σεβεται ως πολιτη της ελλαδας. Στη συνεχεια παραβιαζει μια σειρα αλλων νομων (εγκληματα, φοροδιαφυγη, εισφοροδιαφυγη κτλ) και ζει παρασιτικα.

Απο κει ξεκινανε ολα.

Το θεμα ειναι οτι σαν κοινωνια εμεις εχουμε θεσπισει ενα θεσμικο πλαισιο που ο σεβασμος των θρησκειων, των γυναικων κτλ ειναι δεδομενος. Η παραβιαση αυτη συνεπαγεται ποινες. Εκει περα σε αυτες τις κοινωνιες το στανταρ ειναι η γυναικα να θεωρειται υποτελης και ο αλλοθρησκος να ειναι fair game για αφανισμο ή βιαιο εξισλαμισμο.
Αρχιδια τυπε μονο στα λογια υπαρχουν αυτα εδω,οι νομοι δεν τηρουνται ουτε σεβασμο στις γυναικες εχουμε ουτε και ανεξιθρησκεια,αλλα επειδη αυτοι προερχονται απο θεοκρατικα καθεστωτα(κι εμεις τετοιο κρατος ειμαστε αλλα λιγο πιο λαιτ) πρεπει να τους δειξουμε πως λειτουργει ο πολιτισμος.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Τα παλιά εκείνα σκοτεινά χρόνια λοιπόν που ο πολυπολιτισμός υπήρχε στην Ελλάδα ξυπνούσες μια μέρα και μόλις έβγαινες από το σπίτι σε μπαγλάρωνε ο Τούρκος. Σε οδηγούσε σε ένα φούρνο. Σε κρέμαγε ανάποδα, πάνω από ένα ταψί αλεύρι. Μετά από την πρωινή του προσευχή σου έκοβε το λαιμό και άφηνε όλο το αίμα να στραγγίξει από το σώμα σου. Έπλαθε ψωμάκια, τα φούρνιζε και τα έστελνε στον Μεγάλο Ιμάμη στη Μέκκα ώς προσφορά......έτσι μάθαμε το Ισλάμ στην Ελλάδα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε εχουμε αυτους ολους που λες τοσους αιωνες , εχουμε εδω μεσα τα φερεφωνα του κουμμουνισμου απο ποιον να ξεκινησουμε? Πλεον οι προδοτες οι Ανθελληνες ειναι σαν τους κοκκους της αμμου. Εμεις φαινομαστε τρελλοι και αυτοι φυσιολογικοι , εκει εχουμε φτασει.
Τυπε μην βλεπεις παντου εχθρους,καθαρισε λιγο το μυαλο σου και την ψυχη σου σπο το μισος και θα δεις πιο καθαρα τα πραματα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Εμεις οι χριστιανοι δεν μισουμε κανεναν οπως ο Ιησους Χριστος αγαπουσε τους αποκληρους αυτου του κοσμου και τον κυνηγησαν οι τοτε παπαδες!
Τυπε συγγνωμη αλλα δεν μπορω να μην μισω τους Μογγολους και τους Κουμμουνιστες. Το πολεμω πολλα χρονια με τον εαυτο μου αλλα δεν γινεται. Οι απιστοι εχουνε κατασφαξει εκατομμυρια Ελληνων και μεχρι και σημερα δεν θα ησυχασουν αν δεν μας αφανισουν ολοκληρωτικα. Οι κουμμουνιστες με ψευτικα Πολυτεχνεια , δηθεν δημοκρατιες και χιλια αλλα ειναι η καταστροφη αυτου του τοπου. Δεν ισχυριζομαι οτι ΝΔ κλπ δεν ειναι και αυτοι υπαλληλοι του συστηματος. Ομως κουμμουνιστες και ψευτοκουμμουνιστες καταστρεψανε αυτη την χωρα. Η χαριστικη βολη δοθηκε επι Τσιπρα. Τωρα πλεον ΟΛΟΙ ασελγουν στο πτωμα μας.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τα παλιά εκείνα σκοτεινά χρόνια λοιπόν που ο πολυπολιτισμός υπήρχε στην Ελλάδα ξυπνούσες μια μέρα και μόλις έβγαινες από το σπίτι σε μπαγλάρωνε ο Τούρκος. Σε οδηγούσε σε ένα φούρνο. Σε κρέμαγε ανάποδα, πάνω από ένα ταψί αλεύρι. Μετά από την πρωινή του προσευχή σου έκοβε το λαιμό και άφηνε όλο το αίμα να στραγγίξει από το σώμα σου. Έπλαθε ψωμάκια, τα φούρνιζε και τα έστελνε στον Μεγάλο Ιμάμη στη Μέκκα ώς προσφορά......έτσι μάθαμε το Ισλάμ στην Ελλάδα.
Ρε τυπε 400 χρονια τουρκους ειχαμε,αμα ηταν ετσι δεν θα εμενε κανεις μας.Το ξερεις φυσικα οτι το πατριαρχειο και οι εκκλησιες λειτουργουσαν κανονικα;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• ceb9cf83cebbceb1cebc.png
    ceb9cf83cebbceb1cebc.png
    328,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε συγγνωμη αλλα δεν μπορω να μην μισω τους Μογγολους και τους Κουμμουνιστες. Το πολεμω πολλα χρονια με τον εαυτο μου αλλα δεν γινεται. Οι απιστοι εχουνε κατασφαξει εκατομμυρια Ελληνων και μεχρι και σημερα δεν θα ησυχασουν αν δεν μας αφανισουν ολοκληρωτικα. Οι κουμμουνιστες με ψευτικα Πολυτεχνεια , δηθεν δημοκρατιες και χιλια αλλα ειναι η καταστροφη αυτου του τοπου. Δεν ισχυριζομαι οτι ΝΔ κλπ δεν ειναι και αυτοι υπαλληλοι του συστηματος. Ομως κουμμουνιστες και ψευτοκουμμουνιστες καταστρεψανε αυτη την χωρα. Η χαριστικη βολη δοθηκε επι Τσιπρα. Τωρα πλεον ΟΛΟΙ ασελγουν στο πτωμα μας.
Τεσσερα χεονια κυβερνησε η αριστερα στη χωρα κι αντε αλλα 4 πες την πρωτη τετραετια του Αντρεα,δεν φεραν αυτα την καταστροφη.Θα σου προτεινω κατι ,σοβαρα τωρα,πηγαινε ενα ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη,κανε μια βολτα στην αγορα της και μιλα με τον απλο κοσμο και θα δεις τοση αγαπη για τους ελληνες οση δεν εχεις δει σε καμια αλλη πολη ολου του κοσμου,θα δεις οτι θα αλλαξει ο τροπος σκεψης σου,με τον απλο κοσμο δεν μας χωριζει τιποτα να το ξερεις.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Άμα στο λέει ένας πως είσαι γάιδαρος, γράψτον σταρχίδια σου.
Άμα στο λένε 10, φόρα σαμάρι.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και στην τελική αυτή είναι η δημοκρατία και ο ελληνικός πολιτισμός που τόσο σας καβλώνει.

Η μήπως όταν η δημοκρατία είναι εναντίον σας δεν τη γουστάρετε;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τυπε στο πα και πριν. Οσο ο αλλος ερχεται εδω νομιμα δεν εχω κατι να του προσαψω. Αν ερχεται εδω ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δλδ παραβιαζει τους νομους του κρατους μου, τοτε αυτο σημαινει οτι δε με σεβεται ως πολιτη της ελλαδας. Στη συνεχεια παραβιαζει μια σειρα αλλων νομων (εγκληματα, φοροδιαφυγη, εισφοροδιαφυγη κτλ) και ζει παρασιτικα.

Απο κει ξεκινανε ολα.

Το θεμα ειναι οτι σαν κοινωνια εμεις εχουμε θεσπισει ενα θεσμικο πλαισιο που ο σεβασμος των θρησκειων, των γυναικων κτλ ειναι δεδομενος. Η παραβιαση αυτη συνεπαγεται ποινες. Εκει περα σε αυτες τις κοινωνιες το στανταρ ειναι η γυναικα να θεωρειται υποτελης και ο αλλοθρησκος να ειναι fair game για αφανισμο ή βιαιο εξισλαμισμο.
Εκτος ολα αυτα που αναφερεις με εκνευριζει αφορητα και η αδικια ο Ελληνας να ειναι ο αδικημενος στην χωρα του και ο παρανομος αλλοδαπος να ευνοειται σε ολους τους τομεις του μαλακισμενου κρατους που μας εχουνε υποδειξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom