kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.937
- Πόντοι
- 6.256
Πολλοί ευάλωτοι σ αυτή τη χώρα,
Οι ευάλωτοι είναι φυλακή , κουβαλάνε μυνήσεις, περιθωριοποιούνται , ληστεύονται , βιάζονται και δεν τολμάνε να μιλήσουν!Πολλοί ευάλωτοι σ αυτή τη χώρα,
Τυπε γιατί τους λες εισβολείς;1400 εισβολείς σε δυο μερες έφερε στην ενδοχωρα η κυβέρνηση της νδ που προκλογικα ειχε υποσχεθει ασφαλή σύνορα.
Αντιθέτως , τα θαλάσσια μας σύνορα ειναι ορθάνοιχτα,
Αυτή ειναι η πραγματικότητα.
Αριθμούς έχουμε? το μάρτιο μπηκαν 2500 , πόσοι απελάθηκαν?
Απελάθηκαν πολλοί, όχι στην τουρκία , στην ενδοχώρα,
Μηπως να τους σκοτωσουμε να τελειωνουμε?Μήπως οι ρομά της ελλάδας ειναι τεράστιο πρόβλημα?
Μηπως να παραιτηθει ο χρυσοχοίδης που τους φοβάται?
Γιατι το γελας οτι καποιοι εδω μεσα αυτο θα θελανε;Εδω ποσταρουνε φωτο απο ναπαλμ!Μηπως να τους σκοτωσουμε να τελειωνουμε?
Μα δεν καταλαβαινω τι θελουνεΓιατι το γελας οτι καποιοι εδω μεσα αυτο θα θελανε;Εδω ποσταρουνε φωτο απο ναπαλμ!
Εσύ σαν δεξιός και δικηγόρος τι προτείνεις;Μα δεν καταλαβαινω τι θελουνε
Κλεβουνε λεει, παρανομουν, οταν συλληφθει ενας πανε αλλοι 300 στα δικαστηρια, να παραιτηθει ο Χρυσοχοιδης (επειδη προφανως δεν τους επεισε να ειναι καλα παιδια?), κάνανε γλέντι με τον κορονοϊό και κολλησανε, βρωμιαρηδες, αχρηστοι, κλπ κλπ
Ε ωραια, τα ξερουμε αυτα ρε τύποι. Απο διαπιστωσεις χορτασαμε.
Τι προτεινετε ρε μαγκες, να τους σκοτωσουμε? τι?
Αν ηταν αλλοδαποι, θα ειχατε ευκολη την καραμελιτσα "να τους απελασουμε, ο λαθροκουλης τους θελει για να εξυπηρετησει τον Σορος", οι γνωστες μαλακιες δηλαδη.
Τωρα που δεν μπορουμε να τους απελασουμε αφου ειναι Ελληνες πολιτες, τι προτεινετε?
Φιλε μου χωρις να θελω να σε στεναχωρησω ειτε σου αρεσει ,ειτε οχι αυτοι ειναι δικοι σας ψηφοφοροι,αυτοι φυγαν απο την ΧΑ και σας δωσαν την αυτοδυναμια,τωρα πρεπει να τους ανεχτεις.Εγω μαζι σου ειμαι δεν εχεις καθολου αδικο!Μα δεν καταλαβαινω τι θελουνε
Κλεβουνε λεει, παρανομουν, οταν συλληφθει ενας πανε αλλοι 300 στα δικαστηρια, να παραιτηθει ο Χρυσοχοιδης (επειδη προφανως δεν τους επεισε να ειναι καλα παιδια?), κάνανε γλέντι με τον κορονοϊό και κολλησανε, βρωμιαρηδες, αχρηστοι, κλπ κλπ
Ε ωραια, τα ξερουμε αυτα ρε τύποι. Απο διαπιστωσεις χορτασαμε.
Τι προτεινετε ρε μαγκες, να τους σκοτωσουμε? τι?
Αν ηταν αλλοδαποι, θα ειχατε ευκολη την καραμελιτσα "να τους απελασουμε, ο λαθροκουλης τους θελει για να εξυπηρετησει τον Σορος", οι γνωστες μαλακιες δηλαδη.
Τωρα που δεν μπορουμε να τους απελασουμε αφου ειναι Ελληνες πολιτες, τι προτεινετε?
Οι τσιγγανοι? Λαθος στα ειπανεΦιλε μου χωρις να θελω να σε στεναχωρησω ειτε σου αρεσει ,ειτε οχι αυτοι ειναι δικοι σας ψηφοφοροι
Δεν εννοω τους τσιγγανους αλλα αυτους που θελουνε να τους καθαρισει η κυβερνηση,να τους ριξει ναπαλμ,να τους εξαφανησει κλπΟι τσιγγανοι? Λαθος στα ειπανε
Ε καλα, με αυτους που λες τσακωνομαι καθε μεραΔεν εννοω τους τσιγγανους αλλα αυτους που θελουνε να τους καθαρισει η κυβερνηση,να τους ριξει ναπαλμ,να τους εξαφανησει κλπ
Ναι το βλεπω,αλλα με τη ΝΔ συνταχθηκαν στις τελευταιες εκλογες,λογω μακεδονικου και μεταναστευτικου.Ε καλα, με αυτους που λες τσακωνομαι καθε μερα
Με μια σφαιρα στο κεφαλι? Πώς?Alex σε άλλες χώρες έχεις ιδέα πώς τους συμπεριφέρονται;
Ρωσία Ουγγαρία κλπ;
Δεν θα απολογηθεί η ΝΔ ούτε εγω φυσικα γι αυτο.Ναι το βλεπω,αλλα με τη ΝΔ συνταχθηκαν στις τελευταιες εκλογες,λογω μακεδονικου και μεταναστευτικου.
Γιατι, τις ρωτανε?Και αυτές οι καριόλες δεν εχουν στον ήλιο μοίρα και πηδιούνται σε βάρκες, σκηνές, χαλάσματα. Τόσο αυξημένη λίμπιντο εχουν οι Μουσουλμανες;