Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Ναι λέει Κυριακή γαμω τις.... Και περίμενε, περίμενεΕσείς μπορείτε να ακούσετε αν όντως μιλάει ελληνικά;
[twitter] ]
Ανησυχητικό; Γιατί; Περίμενες ότι καπαφηδες και ΣΙΑ θα είχε μόνον εδώ μέσα;δυστυχώς είναι χαμηλός ο ήχος στο λάπτοπ μου..
αν όντως μιλάει ελληνικά, αυτό θα είναι αρκετά ανησυχητικό
Τι νομιζεις οτι ειναι φιλε μου ολοι οι απλυτοι? Κρυφομογγολοι , προδοτες , αθεοι , χασικληδες , απατριδες και θιασωτες του χαους. Πρωτα πρεπει να τελειωσουμε με τους απεναντι και μετα με αυτους και τους μαυρους πιθηκους. Αυτη η χωρα πρεπει επιτελους να επανερθει σε μια κανονικοτητα εχωντας κατοικους της φυσιολογικους ανθρωπους.Δεν ήθελα να το παραδεχτώ, πίστευα πως αν το έλεγα θα ήμουν ακραίος άλλα τώρα... θέλω να ρωτήσω μήπως είσαι Τούρκος;
Για την ακρίβεια ακουγεται "Κυριακή γαμώ τις προηγούμενες μέρες", "όλοι σας.......σύρματα" στο 0:06 και το "περίμενε, περίμενε"Σωστό και αυτό
Ο Καππατουρκ θα γνωρίζει καλύτερα όμως, αναμένω να μας δώσει εξηγήσεις
Δεν ειπαμε οτι οι συγκεκριμενοι ανθρωποι ειναι αντικειμενο ψυχιατρικης ερευνας?Στην Κύπρο στα κλειστά οδοφράγματα της οδού Λήδρας, διαδήλωσαν "αλληλέγγυοι", "ανθρωπιστές", μέλη ΜΚΟ και διάφορα τέτοια φρούτα και οπαδοί του ΑΚΕΛ. Επιτέθηκαν στους στρατιώτες που προστάτευαν τα προσωρινά σύνορα της κατεχόμενης πατρίδας τους, τραυματίζοντας έναν 18χρονο στρατιώτη, φωνάζοντας αντιναζιστικα συνθήματα, μόνο το σαλεμενο τους μυαλό ξέρει γιατί και υπερασπιζόμενοι τους απέναντι κατακτητές της πατρίδας τους. Οι Τουρκοκύπριοι που είχαν συγκεντρωθει στην απέναντι πλευρά, δε διανοηθηκαν να αγγίξουν τους στρατιώτες. Υπήρχαν οι σε διατεταγμενη αποστολή για να το πράξουν.
Οκ ο γερμανός είναι ήδη ξεβρακωμένα φιλότουρκος και ανθέλληνας. Κανας άλλος;
Αλληλεγγυος πουστης Συριζαιος θα ειναι. Το εχεις αδυνατο να εχουνε περασει αριστεροι στην Μογγολια για να βοηθησουνε τους Μογγολους? Μην σου φαινεται καθολου απιθανο.δυστυχώς είναι χαμηλός ο ήχος στο λάπτοπ μου..
αν όντως μιλάει ελληνικά, αυτό θα είναι αρκετά ανησυχητικό
Σου ειπαμε μια, σου ειπαμε δυο οτι μπορεις να κάνεις την χαζο-αντιπολιτευση σου σε αλλες στιγμες και για αλλα θεματα, εδω δεν σηκωνει.Απο πισω ο κουλης
Μηνχασει
ΑΝΑΧΩΡΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Στο Βερολίνο τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης για συνάντηση με την Μέρκελ – Τρίτη με Κουρτς στη Βιέννη
Σου ειπαμε μια, σου ειπαμε δυο οτι μπορεις να κάνεις την χαζο-αντιπολιτευση σου σε αλλες στιγμες και για αλλα θεματα, εδω δεν σηκωνει.
Τωρα εκατσες και ποσταρισες τι?
Οτι παει ο Κουλης να δει Μερκελ και Κουρτς.
Ναι, τι?
Τι θελεις να μας πεις?
Τι σε πειραξε παλι?
Σου ειπαμε μια, σου ειπαμε δυο οτι μπορεις να κάνεις την χαζο-αντιπολιτευση σου σε αλλες στιγμες και για αλλα θεματα, εδω δεν σηκωνει.
Σε ωραια αναμονη ειστε τύπεΡε τύπε δεν έχει νόημα να σας κάνει αντιπολίτευση . Ακόμη.
Αφού ζείτε ακόμη τη βραδιά των εκλογών.
Γιορτάζετε που κερδίσατε.
Κάτσε να έρθουν μερικά αποτελέσματα.
Π.χ. 50.000 νέα λουκέτα. 500.000 νέοι άνεργοι.
Καμιά εκατόμβη.
100.000 λάθροι σε νησί με 10.000 κατοίκους.
Έχετε μεγάλες δυνατότητες.
Σε αναμονή είμαστε.
Ακόμη το βράδυ της 7ης ιουλίου 2019 ζούμε.