Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
να επιστραφουν στο ειρηνικο πακισταν και στο ειρηνικο μαροκο αφου δεν είναι προσφυγες δεν παιζει? καλυτερα να τους πληρωσουμε εφ απαξ ένα αεροπιρκο εισητηριο ή να βαλουμε μεταγωγικο δικο μας να τους πηγαινει παρα ειδω να δημιουργουν πρόβλημα, περισσοτερο κοστιζουν εδώ συν ότι είναι κίνδυνος.

Ποσες φορες θα πουμε οτι δε τους παιρνουν πισω. Τι να τους κανουν?  Χωρις υπερβολη μπορει να παρει 5 χρονια η πρεσβεια του Πακισταν να εκδοσει διαβατηριο για πολιτη Πακισταν, και μετα το Πακισταν μπορει να σου στεγνα δεν τον δεχομαι πισω. Τελος. Δε με νοιαζει οτι ειναι πολιτης μου, και οτι η πρεσβεια μου του εξεδωσε διαβατηριο, δεν τον δεχομαι.

για παραδειγμα διαβασε εδω ->

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποσες φορες θα πουμε οτι δε τους παιρνουν πισω. Τι να τους κανουν?  Χωρις υπερβολη μπορει να παρει 5 χρονια η πρεσβεια του Πακισταν να εκδοσει διαβατηριο για πολιτη Πακισταν, και μετα το Πακισταν μπορει να σου στεγνα δεν τον δεχομαι πισω. Τελος. Δε με νοιαζει οτι ειναι πολιτης μου, και οτι η πρεσβεια μου του εξεδωσε διαβατηριο, δεν τον δεχομαι.

για παραδειγμα διαβασε εδω ->
αν δεν τον δεχεται η χωρα τους, τι ζορι τραβανε οι δικοι μας κυβερνήτες αν δεν τους δεχτουν?
γραφει καπου στις συμβασεις του οηε και της γενευεης κλπ οτι οι ευρωπαιοι πρεπει να είναι μαλακες και οι αφροασιατες να κανουν ότι θελουν ?

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ.
Κάτι καινούργιο έχετε να προσάψετε;;
Ξέχασε ο σκιτσογράφος ότι στη Σπάρτη είχαν τον θεσμό της ξενηλασίας. Εντελώς άκυρο το σκίτσο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υπαρχει και άλλη λυση,
να τους ξεφορτώνουμε στα ιμια και να καλουμε τουρκους να τους παραλαβουν αφου λενε ότι είναι δικο τους εδαφος

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
αν δεν τον δεχεται η χωρα τους, τι ζορι τραβανε οι δικοι μας κυβερνήτες αν δεν τους δεχτουν?
γραφει καπου στις συμβασεις του οηε και της γενευεης κλπ οτι οι ευρωπαιοι πρεπει να είναι μαλακες και οι αφροασιατες να κανουν ότι θελουν ?

διαβασε το αρθρο ... μεχρι και αδεια εισοδου του αεροπλανου στο εναριο χωρο τους αρνουνται.

Η πιο απλη λυση ηταν επαναπροωθηση στην Τουρκια, αλλα αυτη οι Τιτανοτεραστιοι Μαλακες του ΣΥΡΙΖΑ την ακυρωναν με τις μαλακιες τις αποσυμφορισεις τους*. Η μονη ρεαλιστικη λυση ειναι αμυγδαλεζα μεχρι να απηυδησει και να ζητησει μονος του να φυγει. Τοτε παυει να ειναι προβλημα σου μολις μπει στο αεροπλανο (και το Πακισταν κατα κανονα τον παιρνει πισω γιατι δεν ειναι "απελαση")

*να σημειωσω οτι δεν ηταν "μαλακια" που εκαναν γιατι δεν ηξεραν. Μια χαρα ηξεραν οτι αν τον βγαλουν απο τον νησι, στην ουσια, τον παντρευομαστε. Οπως και τωρα που φωναζαν "αποσυμφοριστε" τα νησια, ηξεραν οτι οσοι εφευγαν απο τα νησια τους παντρευομαστε. Απλα το εστησαν ετσι, σου δειχναν συνθηκες Μοριας, σου λεγαν να τον φερουμε τον κακομοιρη Αθηνα να μην υποφερει στη Μορια και απλα σου εκρυβαν οτι ετσι ο φιλος ηταν μονιμος κατοικος Ελλαδας, εκτος αν εκαναν καμια μαλακια οι Ευρωπαιοι και ανοιγαν τα συνορα να φυγει να παει Γερμανια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος .

[size=18pt]Κάτι τύποι ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΚΡΑΝΗ , ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ αλλά
χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ... προφανώς λοιπόν ΠΟΛΙΤΕΣ ...[/size]

Ανεβαίνουν παντού φωτογραφίες.

Τι νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση έχουν να περιφέρονται με όπλα ;;;
Τα όπλα τι ρόλο βαράνε ;;;;
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;;; ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;;
Σε κανένα Τούρκο απέναντι ;;;;;;
[size=14pt]
Αν προκύψει κάτι τέτοιο , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;;;[/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
από ότι καταλαβα κηνυγανε νομιμα στην περιοχη, δεν είναι εποχη κυνηγιου?
αν προκυψει θανατος αν θελουν κανουν πολεμο αν θελουν το κουκουλωνουν, εδώ ολοκληρο αεροπλαον της ρωσιας κατεριψαν οι τουρκοι και δεν εγινε πολεμος

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος .

[size=18pt]Κάτι τύποι ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΚΡΑΝΗ , ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ αλλά
χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ... προφανώς λοιπόν ΠΟΛΙΤΕΣ ...[/size]

Ανεβαίνουν παντού φωτογραφίες.

Τι νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση έχουν να περιφέρονται με όπλα ;;;
Τα όπλα τι ρόλο βαράνε ;;;;
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;;; ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;;
Σε κανένα Τούρκο απέναντι ;;;;;;
[size=14pt]
Αν προκύψει κάτι τέτοιο , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;;;[/size]

Κυνηγοι ειναι τυπε. Τωρα αν πανω στο κυνηγι γινει καμια στραβη και περασουν τον Αφγανο για αγριογουρουνο ... καταλαβαινεις ... μπορει να ειναι ατυχημα, μπορει να μη το μαθεις ποτε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω εχω να καταθεσω την εξης εμπειρια.
όταν ημουν φαντάρος εβρο ειχαν πεσει 14 αφγανοι σε ναρκες και κομματιαστηκαν αλλα παιχτηκε μονο ένα απόγευμα στην τηλεοραση. 14 νεκροι.

προχθες ο ερντογαν δηλωσε ότι σκοτωθηκαν 2 και την άλλη μερα κανεις δεν μπηκε από τα νησια.

πολεμος προπαγάνδας.

πειραζει να λεμε ψεματα ότι σκοτωθηκαν 50 και να δειχνουμε ξαπλωτους σε βιντεο διεθνως ώστε να τρομαζουν και να μην ερχονται?

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
εγω εχω να καταθεσω την εξης εμπειρια.
όταν ημουν φαντάρος εβρο ειχαν πεσει 14 αφγανοι σε ναρκες και κομματιαστηκαν αλλα παιχτηκε μονο ένα απόγευμα στην τηλεοραση. 14 νεκροι.

προχθες ο ερντογαν δηλωσε ότι σκοτωθηκαν 2 και την άλλη μερα κανεις δεν μπηκε από τα νησια.

πολεμος προπαγάνδας.

πειραζει να λεμε ψεματα ότι σκοτωθηκαν 50 και να δειχνουμε ξαπλωτους σε βιντεο διεθνως ώστε να τρομαζουν και να μην ερχονται?

Αυτη τη στιγμη, επικοινωνιακα, δε μας συμφερει. Η κοινη γνωμη διεθνως ειναι με το μερος μας, αμα αρχισουν να παιζουν πτωματα στην τηλεοραση θα χουμε θεμα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
από ότι καταλαβα κηνυγανε νομιμα στην περιοχη, δεν είναι εποχη κυνηγιου?

Κυνηγοι ειναι τυπε. Τωρα αν πανω στο κυνηγι γινει καμια στραβη και περασουν τον Αφγανο για αγριογουρουνο ... καταλαβαινεις ... μπορει να ειναι ατυχημα, μπορει να μη το μαθεις ποτε.

Το κυνήγι ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ , επίσημα 29/2 με εξαίρεση το ... αγριοκούνελο , που πάει μέχρι 10/3.

Άλλη εξυπνάδα ;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτη τη στιγμη, επικοινωνιακα, δε μας συμφερει. Η κοινη γνωμη διεθνως ειναι με το μερος μας, αμα αρχισουν να παιζουν πτωματα στην τηλεοραση θα χουμε θεμα.
εμενα στα αρχιδια η διεθνης κοινη γνωμη.
η γνωμη των λαθρομεταναστών με ενδιαφερει να φοβουνται για να μην ερχονται.

από συμπάθειες είμαι χορτατος, το δικιο μου θελω, να μην μπαινουν στην πατριδα μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
εμενα στα αρχιδια η διεθνης κοινη γνωμη.
η γνωμη των λαθρομεταναστών με ενδιαφερει να φοβουνται για να μην ερχονται.

από συμπάθειες είμαι χορτατος, το δικιο μου θελω, να μην μπαινουν στην πατριδα μου.

κατσε ρε μαλακα, τωρα που τους εχουμε με το μερος μας μπορει να τελειωσει η επιδρομη μια και καλη, μη βαλουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας. ΕΔω μεχρι κι οι Γερμανοι αρχισαν τις ανακοινωσεις σε 5 γλωσες τα συνορα μας ειναι κλειστα (των Γερμανων) μην ερχεστε, τι θες ν αρχισουν οι ψυχοπονιαριδες να πιεζουν γιατι πεθαινουν "κακομοιροι προσφυγες" στα Ελληνικα συνορα και να γυρισουμε στο 2015.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κατσε ρε μαλακα, τωρα που τους εχουμε με το μερος μπορει να τελειωσει η επιδρομη μια και καλη, μη βαλουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας. ΕΔω μεχρι κι οι Γερμανοι αρχισαν τις ανακοινωσεις σε 5 γλωσες τα συνορα μας ειναι κλειστα (των Γερμανων) μην ερχεστε, τι θες ν αρχισουν οι ψυχοπονιαριδες να πιεζουν γιατι πεθαινουν "κακομοιροι προσφυγες" στα Ελληνικα συνορα.
προτιμω να με φοβούνται.
η συμπαθεια είναι παροδικη.

εγω τους τουρκους παντα θα τους φοβάμαι λογω των εκατομυρια νεκρων αμαχων που προκαλεσαν.

ότι να λεει ο οηε και η διεθνης κοιντητα είναι νουμερο ένα κίνδυνος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
διαβασε το αρθρο ... μεχρι και αδεια εισοδου του αεροπλανου στο εναριο χωρο τους αρνουνται.

Η πιο απλη λυση ηταν επαναπροωθηση στην Τουρκια, αλλα αυτη οι Τιτανοτεραστιοι Μαλακες του ΣΥΡΙΖΑ την ακυρωναν με τις μαλακιες τις αποσυμφορισεις τους*. Η μονη ρεαλιστικη λυση ειναι αμυγδαλεζα μεχρι να απηυδησει και να ζητησει μονος του να φυγει. Τοτε παυει να ειναι προβλημα σου μολις μπει στο αεροπλανο (και το Πακισταν κατα κανονα τον παιρνει πισω γιατι δεν ειναι "απελαση")

*να σημειωσω οτι δεν ηταν "μαλακια" που εκαναν γιατι δεν ηξεραν. Μια χαρα ηξεραν οτι αν τον βγαλουν απο τον νησι, στην ουσια, τον παντρευομαστε. Οπως και τωρα που φωναζαν "αποσυμφοριστε" τα νησια, ηξεραν οτι οσοι εφευγαν απο τα νησια τους παντρευομαστε. Απλα το εστησαν ετσι, σου δειχναν συνθηκες Μοριας, σου λεγαν να τον φερουμε τον κακομοιρη Αθηνα να μην υποφερει στη Μορια και απλα σου εκρυβαν οτι ετσι ο φιλος ηταν μονιμος κατοικος Ελλαδας, εκτος αν εκαναν καμια μαλακια οι Ευρωπαιοι και ανοιγαν τα συνορα να φυγει να παει Γερμανια.

Δηλαδη εδω οι χωρες τους δε τους θελουν αλλα εμεις πρέπει να τους θελουμε

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
προτιμω να με φοβούνται.
η συμπαθεια είναι παροδικη.

εγω τους τουρκους παντα θα τους φοβάμαι λογω των εκατομυρια νεκρων αμαχων που προκαλεσαν.

ότι να λεει ο οηε και η διεθνης κοιντητα είναι νουμερο ένα κίνδυνος.

το γεγονος οτι οι ιδιοι οι Τουρκοι προσπαθουν με νυχια και με δοντια να εμφανισουν νεκρο απο Ελληνικα πυρα στα συνορα θα επρεπε να σου λεει οτι αυτη τη στιγμη δε μας συμφερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom