Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Οι μισές φωτο δεν έχουν σχέση με το Δίστομο. Η μία δε, αυτή με τα παιδάκια και το δάσκαλο, είναι κλασσική φωτο της Αρμενικής γενοκτονίας.

Ετσι μου τάβγαλε η google.
Aν δεν έχουν σχέση ζητώ συγγνώμη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
θαλασσα θα καθαρισεις ευκολα μια δυο βαρκες θα αναποδογυρισεις και τέλος
καταλαβαινετε ολοι τωρα γιατι ελεγα εδω και καιρο οτι σοβαρη συζητηση σε αυτο το νημα δεν μπορει να γινει γιατι βριθει βλαμμενων
οποτε τρολλαρεις κι εσυ και εξω απο την πορτα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μπορείς να πεις που κατέληξε το συγκεκριμένο φουσκωτό; Εγώ πάω στοίχημα στη Λέσβο....
και στην ομονοια μπορει να κατεληξε
εγω θελω να μου εξηγησεις με λογικο επιχειρημα γιατι εως τον ιανουαριο, ενω υπηρχε ηδη σχεδιασμος για μαζικη αποστολη μεταναστων στην ελλαδα, το τουρκικο λιμενικο σπαταλουσε καυσιμα και εργατοωρες προσωπικου για να κανει προσπαθεια αποτροπης και ανασχεσης του πλου των βαρκων με μεταναστες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι απο αυτους στην αλλη ακρη εχουν σπειρει το θανατο στις αραβικες χωρες. Πολλοι ειναι τουρκμενοι και αλλοι Τουρκοιειδεις που συστρατευηκαν με το ισλαμικο κρατος και σφαζαν Συριους. Μαζι με οτι ποινικό εγκληματικο υπαρχει στο  μαγκρεμπ που και απο εκει κατα πασα πιθανοτητα απο τις αρχες της χωρας τους κυνηγιουνται.

Τύπε, γιατί το λες αυτό;

Εγώ για μια χαρά αξιοπρεπείς ολοκληρωμένες προσωπικότητες τους κάνω όλους.

ESEPSImXYAE0NVl

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ετσι μου τάβγαλε η google.
Aν δεν έχουν σχέση ζητώ συγγνώμη.
Ναι, το φαντάστηκα, γιατί για το Δίστομο υπάρχουν φωτο, γιαυτό δεν κράζω. Το αναφέρω απλώς. Οι άλλες δύο με τις εκτελέσεις είναι από την ευρωπαϊκή αντίσταση. Ασχολούμαι χρόνια με το θέμα φωτο Α & Β ΠΠ και γενικά ιστορικών θεμάτων, γιατί υπάρχει τρελή διαστρέβλωση. Οπότε λίγο πολυ μόλις δω κάποια ξέρω σε τι αναφέρεται.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε, γιατί το λες αυτό;

ESEPSImXYAE0NVl
στατιστικα αναμεσα σε ολους αυτους θα υπαρχουν και ολοκληρωμενες προσωπικοτητες

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τύπε, γιατί το λες αυτό;

ESEPSImXYAE0NVl

ειναι προοδευτικοι μετριοπαθεις πολιτες που απλα φωναζουν αλλαχου ακμπαρ προβαινοντας σε παρανομες ενεργειες πριν καν μπουν στη χωρα που εχουν το θρασσος να θελουν να τους φιλοξενησει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
καταλαβαινετε ολοι τωρα γιατι ελεγα εδω και καιρο οτι σοβαρη συζητηση σε αυτο το νημα δεν μπορει να γινει γιατι βριθει βλαμμενων
οποτε τρολλαρεις κι εσυ και εξω απο την πορτα
γιατι εισαι τοσο σκληρος τύπε?και εσυ μετα τις βλακειες που εγραφες για τα ματ και τα νησια αν ειχες στοιχειωδης τσιπα  θα επρεπε να ειχες αυτομπανιαριστει για καποιο διαστημα και να μας απαλλαξεις απο τις ανοησιες σου, αλλα εκει επιμενεις να μας ταλαιπωρεις με τις φαντασιωσεις σου  όμως εμεις καταλαβαινοντας το προβλημα σου   σου δειχνουμε κατανοηση και σου απαντάμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαλάρωσε.
Εδώ στο bou έχουμε λύσεις για οτιδήποτε :)

Μαν σου έκανα μια ερωτηση πριν. Γνωρίζεις εάν (οχι τωρα στην παρουσα κατασταση) εχει παει οικογενεια με παιδακια ενώπιον ελληνικών αρχων να αιτηθει ασυλο και αρνηθηκαν;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
γιατι εισαι τοσο σκληρος τύπε?και εσυ μετα τις βλακειες που εγραφες για τα ματ και τα νησια αν ειχες στοιχειωδης τσιπα  θα επρεπε να ειχες αυτομπανιαριστει για καποιο διαστημα και να μας απαλλαξεις απο τις ανοησιες σου, αλλα εκει επιμενεις να μας ταλαιπωρεις με τις φαντασιωσεις σου  όμως εμεις καταλαβαινοντας το προβλημα σου  σου δειχνουμε κατανοηση και σου απαντάμε
εγω δεν εγραψα για τα ματ και τα νησια τι θα γινει
εγραψα τι ΕΠΡΕΠΕ να γινει
και η εξελιξη με δικαιωνει γιατι εαν τους ειχαν γαμησει στο ξυλο τους χιωτες και συνεχιζαν απερισπαστοι την κατασκευη των κλειστων κεντρων, τωρα θα ειχαν τελειωσει τουλαχιστον οι χωματουργικες εργασιες

με την υποχωρηση της κυβερνησης απλως σταματησαν τα εργα και περιμενουμε τη μαγικη λυση που θα δωσει ο σοφος μαλακας μουτζουρης

ανθρωπος παντως που λεει οτι η λυση θα ειναι η κρατικη δολοφονια δια πνιγμου ανθρωπων μεταξυ των οποιων και γυναικοπαιδα ειναι για το μπουτσο καβαλα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω δεν εγραψα για τα ματ και τα νησια τι θα γινει
εγραψα τι ΕΠΡΕΠΕ να γινει
και η εξελιξη με δικαιωνει γιατι εαν τους ειχαν γαμησει στο ξυλο τους χιωτες και συνεχιζαν απερισπαστοι την κατασκευη των κλειστων κεντρων, τωρα θα ειχαν τελειωσει τουλαχιστον οι χωματουργικες εργασιες

με την υποχωρηση της κυβερνησης απλως σταματησαν τα εργα και περιμενουμε τη μαγικη λυση που θα δωσει ο σοφος μαλακας μουτζουρης

ανθρωπος παντως που λεει οτι η λυση θα ειναι η κρατικη δολοφονια δια πνιγμου ανθρωπων μεταξυ των οποιων και γυναικοπαιδα ειναι για το μπουτσο καβαλα

Να δοσεις σουτ στις ΜΚΟ ειναι το κυριότερο. Απο κει ξεκιναμε.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι, το φαντάστηκα, γιατί για το Δίστομο υπάρχουν φωτο, γιαυτό δεν κράζω. Το αναφέρω απλώς. Οι άλλες δύο με τις εκτελέσεις είναι από την ευρωπαϊκή αντίσταση. Ασχολούμαι χρόνια με το θέμα φωτο Α & Β ΠΠ και γενικά ιστορικών θεμάτων, γιατί υπάρχει τρελή διαστρέβλωση. Οπότε λίγο πολυ μόλις δω κάποια ξέρω σε τι αναφέρεται.
ειναι εντελως αστοιχειωτος ο τυπος,γραφει και αναμασα αυθαιρεσιες των αριστερων "ανθρωπιστων"

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
..με το κλειδι στο χερι τυπε θα ηταν :2funny: :2funny:...ετοιμα να κανουν ποδαρικο τα στιφη που εστελνε ο ερντογαν :2funny: :2funny: σταματα ρε επιτελους με τις μαλακιες σου :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τύπε, γιατί το λες αυτό;

ESEPSImXYAE0NVl

Να συμπληρωσουμε λιγο γιατι εμεις εχουμε λιγες μονο (νικολακης ζαν κλοντ βαγονακιας)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.044
Πόντοι
456
και στην ομονοια μπορει να κατεληξε
εγω θελω να μου εξηγησεις με λογικο επιχειρημα γιατι εως τον ιανουαριο, ενω υπηρχε ηδη σχεδιασμος για μαζικη αποστολη μεταναστων στην ελλαδα, το τουρκικο λιμενικο σπαταλουσε καυσιμα και εργατοωρες προσωπικου για να κανει προσπαθεια αποτροπης και ανασχεσης του πλου των βαρκων με μεταναστες

μεταξύ μας θα κοροιδευόμαστε για τον ερνογαν? επειδή έπαιρνε κάποια δις, έπρεπε να δείχνει οτι κάποιες βάρκες τις σταματάει, ενώ άλλες τις άφηνε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρέτγκεν: Κραυγή βοήθειας της Τουρκίας στην Ε.Ε. το άνοιγμα των συνόρων

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

τι να σχολιάσει εδώ κάποιος... :jerking: :jerking: :jerking:
ας στειλει η γερμανια γιουροφαιτερ και λεοπαρντ στο ιντλιμπ να πολεμησει τον ασαντ και τους ρωσους

γι αυτο σας λεω... οι γερμανοι καλοι, χρυσοι, αλλα στη διπλωματια ειναι χειροτεροι απο τους καφρους και τους μαμελουκους της αφρικης

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ρέτγκεν: Κραυγή βοήθειας της Τουρκίας στην Ε.Ε. το άνοιγμα των συνόρων

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

τι να σχολιάσει εδώ κάποιος... :jerking: :jerking: :jerking:

Βοήθεια προς την Ελλάδα

Μια εντελώς διαφορετική στάση τηρούν οι γερμανοί Φιλελεύθεροι. Η ΕΕ θα πρέπει να διακόψει άμεσα κάθε χρηματική βοήθεια προς την Τουρκία για τους πρόσφυγες ζητά η ΓΓ του κόμματος Λίντα Τόιτενμπεργκ. Και ο αντιπρόεδρος της ΚΟ Στέφαν Τομέ καλεί τη γερμανική κυβέρνηση και την ΕΕ να βοηθήσουν την Ελλάδα. Όπως ενδεικτικά δηλώνει ο κ. Τομέ: «Η ΕΕ και προπαντός η Γερμανία θα πρέπει να επιδείξουν αλληλεγγύη με την Ελλάδα και να βοηθήσουν, προκειμένου να περιοριστεί η μαζική παράτυπη διέλευση των συνόρων».

αχ αυτοι οι τρισκαταρατοι Φιλελευθεροι.....
καλο νιμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom