jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
εχεις γινει πολυ μαλακας τυπε....
φτου
Ε καλα
Υπονοεις οτι εγω και ο τραμουντανας δεν ειμαστε μαλακες?
εχεις γινει πολυ μαλακας τυπε....
φτου
Υπονοεις οτι εγω και ο τραμουντανας δεν ειμαστε μαλακες?
Σε τι διαφωνεις δηλαδηΕγώ τύπε τηρώ μορατόριουμ λόγω κατάστασης και παρόλο που διαφωνούμε δεν σου πολυμπαίνω πλην κάποιων ψιλο-πειραγμάτων.
Άστο δεν είναι ώρα για τέτοια.
Αλλά αφού το θες, έγώ είχα τηρήσει στο ακέραιο το εμπάργκο στο νήμα της ακατανόμαστης όπως μας είχες ζητήσει αλλά εσύ το έσπασες τύπε :S
Να πανε απο την Βουλγαρια αν θελουνεΔε θα γινουμε εμεις ομως οι κακοι της ιστοριας. Αυτοι Ευρωπη θελονυ να πανε. Να στειλει η Ευρωπη αμεσα ΣΤΡΑΤΟ να τα φυλαξουμε τα συνορα ολοι μαζι.
Αλλιως τους παμε με λεωφορεια Γευγελη και Ηγουμενιτσα και στο καλο.
Γιατι μας κουνανε το δαχτυλο και αυτοι και μουγκα στον Ερντογαν.
Με γνωριζεις κυρα μου?
Αει τραβα παρακει
Πηγαινε στα συνορα να τους βρεις να σε γαμησουνε
Είσαι και αδυνάτου μνήμης , τι να σε κάνω.
Δε θα γινουμε εμεις ομως οι κακοι της ιστοριας. Αυτοι Ευρωπη θελονυ να πανε. Να στειλει η Ευρωπη αμεσα ΣΤΡΑΤΟ να τα φυλαξουμε τα συνορα ολοι μαζι.
Αλλιως τους παμε με λεωφορεια Γευγελη και Ηγουμενιτσα και στο καλο.
Γιατι μας κουνανε το δαχτυλο και αυτοι και μουγκα στον Ερντογαν.
η καλυτερη λυση τυπε χωρις να πειραξεις ανθρωπο μαλιστα....και αυτο ειναι μια καλη πιλογη. τους οδηγουμε πεζους αποκλειστικα μεσω εγνατιας οδου και τους βοηθαμε να περασουν σε Σκοπια , Αλβανία και Βουλγαρία
και αυτο ειναι μια καλη πιλογη. τους οδηγουμε πεζους αποκλειστικα μεσω εγνατιας οδου και τους βοηθαμε να περασουν σε Σκοπια , Αλβανία και Βουλγαρία
και αυτο ειναι μια καλη πιλογη. τους οδηγουμε πεζους αποκλειστικα μεσω εγνατιας οδου και τους βοηθαμε να περασουν σε Σκοπια , Αλβανία και Βουλγαρία
δυστυχως ο ανυπαρκτος κουλης ειναι λιγος....
γουιν γουιν για τουρκια σημερα
Ναι τύπεη καλυτερη λυση τυπε χωρις να πειραξεις ανθρωπο μαλιστα....
αλλα ποιος εχει αρχιδια?
πηρες χαρτζηλικι σημερα?Ναι τύπε
Θα αναλαβουμε να οδηγουμε χιλιαδες προς τα βορεια συνορα μας και θα τους βοηθαμε να περνανε στις αλλες χωρες
Τα εχετε χαμενα
Λες τοσα ακυρα τον τελευταιο καιρο ωστε αρχιζω να σκεφτομαι οτι μαλλον εσυ μπορει να παιρνειςπηρες χαρτζηλικι σημερα?