Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Το εθνικό συμφέρον δεν επηρεάζεται από άτομα. Αφορά και πηγάζει από την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Αλλιώς εκτός από μένα θα επηρεαζόταν και από σένα. Το φαντάζεσαι αυτό;;;

Όχι, πάσχω από ένα ελάττωμα στο ύψος της εθνικής μου υπόληψης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επιτέλους ένας άνθρωπος που προσφέρθηκε να πιει μαζί μου έναν καφέ και να μιλήσει μαζί μου όπως θα μίλαγε στον παπά ή στον δήμαρχο του χωριού.

Μεγάλη ιστορία αγαπητέ.
Πες μου πρώτα τι θα πιούμε όμως. Καφέ προτιμάς ή τσίπουρο;

Aυριο κανουν ταμειο για αυτους τους ανθρωπους η λενε εθελοντικα παιρνεις 3 ατομα η μια οικογενεια με παιδακια. Ποσα χρηματα δινεις ( ανα μηνα ) και τι παραχωρεις απο την περιουσια σου για αυτους τους ανθρωπους?
Απαντα ειλικρινα

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Θα απαιτήσω περικοπές στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και δωρεάν στέγαση, υγεία και παιδεία για όλους τους πρόσφυγες για αρχή.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δωρεάν στέγαση, υγεία και παιδεία για όλους τους πρόσφυγες για αρχή.
515Ve9GFFkL._AC_.jpg

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Aυριο κανουν ταμειο για αυτους τους ανθρωπους η λενε εθελοντικα παιρνεις 3 ατομα η μια οικογενεια με παιδακια. Ποσα χρηματα δινεις ( ανα μηνα ) και τι παραχωρεις απο την περιουσια σου για αυτους τους ανθρωπους?
Απαντα ειλικρινα

Τί ρωτάς τώρα κι εσύ,λες και δεν ξέρεις την απάντηση

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αν λείψω για κάποιο διάστημα μην με περάσεις για κανέναν ριψάσπιδα.
Αν παρατήσω τα όπλα μου κατά μέρος για να γαμήσω καμιά φοράδα και μου τα κλέψουν, αψηφώντας την εθνική μου συνείδηση, δεν γαμιέται, θα αγοράσω άλλα.

Τέτοια έγραφε ο Αρχίλοχος κάποτε και κέρδιζε το πρώτο βραβείο.
Οπότε συντονίσου κι έφτασα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aπλά μαθήματα μεταναστευτικής οικονομίας. Σε κτηνοτροφική μονάδα δουλεύουν νόμιμοι μετανάστες, παράνομοι, αιτούντες άσυλο, απορριφθέντες και αναμένοντες την έφεση, πρόσφυγες και όλα τα συναφή είδη. Στη συντριπτική πλειονότητα Αφγανοί, Πακιστανοί, κάτι τύπου Καζάχοι ή Τουρκμένοι ή Ουζμπέκοι και ένας Ινδός. Η μονάδα χοιροτροφική παρακαλώ. "Ρε σεις πως τα πλησιάζετε τα χοιρινα; Δεν είναι βρώμικα; Δεν το απαγορεύει η θρησκεία σας;" ρωτάω κάποιον που μιλούσε ελληνικά. "Α, γιαυτό έχουμε τον Ινδό", μου απαντά. "Εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα και όταν έρθει η ώρα να καθαρίσουμε τις κοπριές βάζουμε μέσα τον Ινδό."
Όποιος έχει κάνει μια βόλτα σε χοιροτροφείο ξέρει για τι σκατό και τι βρώμα μιλάμε. Ο κακομοίρης ο Ινδός μέσα στις σχάρες, βουτηγμένος μέχρι το γόνατο στο σκατό να καθαρίζει και οι "πιστοί" απέξω να του κάνουν πλάκα. Καθότι αυτοί αμόλυντοι και "ανώτεροι". Η απαξίωση και η εκμετάλλευση του μετανάστη από το μετανάστη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα απαιτήσω περικοπές στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και δωρεάν στέγαση, υγεία και παιδεία για όλους τους πρόσφυγες για αρχή.

Δηλαδη οι αλλοι να πληρωσουν για κατι που θες εσυ. Αλληλεγγυος αλλα τα χρηματα να τα δοσουν οι αλλοι. Εσυ παληκαρι μου ποσα εχεις δοσει απο την τσεπουλα σου για αυτα τα ατομα? Νουμερακι σε ευρουλακια? Εχεις φιλοξενησει καποιον?
Να σου πω παντως τι εχω κανει εγω. Σε καποιους που ηδη μενουν στην Ελλαδ, εχω παει στα μαγαζια τους , εχω κανει τζιρο, τους εχω μιλησει και συγχρωτιστει κανονικα , σαν ανθρωπος και συμπολιτης. Εσυ ουτε αυτο εκανες?
Δηλαδη για να καταλαβουμε, εσυ τωρα εισαι ο αλληλεγγυος, που θες ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩς ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ( κατι που δε κανει ΚΑΜΙΑ αλλη χωρα στον κοσμο), ΔΕΝ βαζεις φραγκο , απαιτεις να τα βαλει ο φορολογουμενος, και να υποστει το ολο κοστος της ξαφνικης μετοικισης τοσων ανθρωπων υπο τετοιες συνθηκες, και τους βριζεις απο πανω ως ρατσιστες και μισανθρωπους!
Ωραιος, μαγκα μπραβο! Εξυπνο ! Σε παραδεχομαι ομως !

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456
Aπλά μαθήματα μεταναστευτικής οικονομίας. Σε κτηνοτροφική μονάδα δουλεύουν νόμιμοι μετανάστες, παράνομοι, αιτούντες άσυλο, απορριφθέντες και αναμένοντες την έφεση, πρόσφυγες και όλα τα συναφή είδη. Στη συντριπτική πλειονότητα Αφγανοί, Πακιστανοί, κάτι τύπου Καζάχοι ή Τουρκμένοι ή Ουζμπέκοι και ένας Ινδός. Η μονάδα χοιροτροφική παρακαλώ. "Ρε σεις πως τα πλησιάζετε τα χοιρινα; Δεν είναι βρώμικα; Δεν το απαγορεύει η θρησκεία σας;" ρωτάω κάποιον που μιλούσε ελληνικά. "Α, γιαυτό έχουμε τον Ινδό", μου απαντά. "Εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα και όταν έρθει η ώρα να καθαρίσουμε τις κοπριές βάζουμε μέσα τον Ινδό."
Όποιος έχει κάνει μια βόλτα σε χοιροτροφείο ξέρει για τι σκατό και τι βρώμα μιλάμε. Ο κακομοίρης ο Ινδός μέσα στις σχάρες, βουτηγμένος μέχρι το γόνατο στο σκατό να καθαρίζει και οι "πιστοί" απέξω να του κάνουν πλάκα. Καθότι αυτοί αμόλυντοι και "ανώτεροι". Η απαξίωση και η εκμετάλλευση του μετανάστη από το μετανάστη.

Εντωμεταξύ τα γουρούνια είναι πιο καθαρά από αυτές τις φάρες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eντωμεταξυ, αντιστρεφουν τη σειρα. Πρωτα κανεις τις επενδυσεις, και μετα ζητας το εργατικο δυναμικο. Εδω ερχονται πρωτα και μετα να σκεφτουμε πως θα τους απασχολησουμε.
Και για μισο λεπτο. Γιατι αυτο δε το κανουν οι ιδιες οι χωρες τους??

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Eντωμεταξυ, αντιστρεφουν τη σειρα. Πρωτα κανεις τις επενδυσεις, και μετα ζητας το εργατικο δυναμικο. Εδω ερχονται πρωτα και μετα να σκεφτουμε πως θα τους απασχολησουμε.
Και για μισο λεπτο. Γιατι αυτο δε το κανουν οι ιδιες οι χωρες τους??
Τι να απασχολήσουμε βρε Chevalier; Εδώ δεν έχουμε δουλειές για τα δικά μας παιδιά. Θα φορτωθούμε και τα παιδιά του κόσμου όλου, επειδή αμολήσανε μερικούς από το Δρομοκαϊτειο;

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
:gay:
Επιτέλους ένας άνθρωπος που προσφέρθηκε να πιει μαζί μου έναν καφέ και να μιλήσει μαζί μου όπως θα μίλαγε στον παπά ή στον δήμαρχο του χωριού.

Μεγάλη ιστορία αγαπητέ.
Πες μου πρώτα τι θα πιούμε όμως. Καφέ προτιμάς ή τσίπουρο;

Διακρίνεται μια δροσερότητα στην πρόσκληση??? :gay:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι να απασχολήσουμε βρε Chevalier; Εδώ δεν έχουμε δουλειές για τα δικά μας παιδιά. Θα φορτωθούμε και τα παιδιά του κόσμου όλου, επειδή αμολήσανε μερικούς από το Δρομοκαϊτειο;

Δε πρεπει να αναρωτηθουμε γιατι αντι για το δρομοκαιτειο, εχουν αναχθει σε δημοσιος συνομηλιτες για τα ζητηματα της χωρας ομως?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δε πρεπει να αναρωτηθουμε γιατι αντι για το δρομοκαιτειο, εχουν αναχθει σε δημοσιος συνομηλιτες για τα ζητηματα της χωρας ομως?
Γιατί τους αντιμετωπίζουμε ως μη οφείλουμε. Ως λογικούς. Ενώ κάνει μπαμ το πρόβλημά τους. Άφησέ τους να μιλούν μόνοι τους. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ σοβαρότερα από την άποψή τους. Αυτοί γαμούν όλοι με δανεικό κώλο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Kappa fi μπροστά στο ΕΘΝΙΚΌ ΣΥΜΦΈΡΟΝ τη φωτογραφία με το μωρό, το μωρό το ίδιο και εσένα τα γράφω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

kapa, το εργο με τα μωρα παιζεται 5 χρονια τωρα. Όταν εχεις συνεχεια πολεμους προσφυγια, βομβαρδισμούς, οσο και να σου  :erection: βαλε κι ενα προφυλακτικο η εστω σταματα στο ενα παιδι, οχι που μου ρχεσαι με 5-6

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kapa, το εργο με τα μωρα παιζεται 5 χρονια τωρα. Όταν εχεις συνεχεια πολεμους προσφυγια, βομβαρδισμούς, οσο και να σου  :erection: βαλε κι ενα προφυλακτικο η εστω σταματα στο ενα παιδι, οχι που μου ρχεσαι με 5-6

Ειπαμε. Λιγα χρονια πριν στη γειτονικη μας Γιουγκοσλαβια ειχαμε πολεμο .Αλλα αυτο το μελο με το αζημιωτο δεν υπηρχε. Και προσφυγες υπηρχαν και τοτε, και μαλιστα απο γειτονικη χωρα και η Ελλαδα βοηθησε.
Τοτε δεν επεφτε κονομα απο το ¨"προσφυγικο" ουτε σπεκουλα πολιτικη υπηρχε.
Τωρα ξαφνικα γεμισαμε προσφυγες οι οποιοι ολως τυχαιως πρεπει να ερθουν και να εγκατασταθουν στην Ελλαδα.
Αλλα δε φταινε αυτοι. Οπως ειπε και ο στοκαδουρας εμεις φταιμε που συζηταμε μαζι τους και τους παιρνουμε στα σοβαρα. 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ειπαμε. Λιγα χρονια πριν στη γειτονικη μας Γιουγκοσλαβια ειχαμε πολεμο .Αλλα αυτο το μελο με το αζημιωτο δεν υπηρχε. Και προσφυγες υπηρχαν και τοτε, και μαλιστα απο γειτονικη χωρα και η Ελλαδα βοηθησε.
Τοτε δεν επεφτε κονομα απο το ¨"προσφυγικο" ουτε σπεκουλα πολιτικη υπηρχε.
Τωρα ξαφνικα γεμισαμε προσφυγες οι οποιοι ολως τυχαιως πρεπει να ερθουν και να εγκατασταθουν στην Ελλαδα.
Αλλα δε φταινε αυτοι. Οπως ειπε και ο στοκαδουρας εμεις φταιμε που συζηταμε μαζι τους και τους παιρνουμε στα σοβαρα.  

τυπε από τη στιγμη που ο λαος αφεθηκε να μορφώνεται αποκλειστικα από την ιδιωτικη κατευθυνομενη τηλεοραση, καταπιε με ευκολια τα περι προσφυγιας και αλληλεγγύης

και βεβαια συμπονουμε τους ανθρώπους που βομβαρδιζονται, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, όμως κι οι προγονοι μας περασαν πολεμους, κατοχες, δεν βουτηξαν τα παιδια στον ωμο να φυγουνε

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Κινησεις αντιμτώπισης της κατάστασης:

Χάραξη ΑΟΖ. αυριο
Επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. Αυριο
Επιστράτευση. Σήμερα
1 ΆΓΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. σημερα το βραδυ.

Σε περιπτωση ντου και μαζικης εισβολής , πυρ κατα βουληση και βολες πυροβολικου.
Σε περίπτωση μαζικής απόβασης γαζωμα και βουλιαγμα ολες τις βαρκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom