Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Τύπε δεν εχεις να κάνεις τιποτα καλυτερο στη ζωη σου?
Έχω πολλά να κάνω στην ζωή μου και τα κάνω. Να σε πληροφορήσω όμως πως τα τελευταία 4 χρόνια της ζωής μου ζω και σπουδάζω στην Μυτιλήνη, οπότε θέλοντας και μη αντικρυζω και ζω με αυτό το πρόβλημα καθημερινά όπως και χιλιάδες συμπολίτες μας. Είναι η αναλογία στους αριθμούς. Πριν έρθω εδώ δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα το θέμα, μην σου πω κιόλας ότι ήμουν και αντιρατσιστης. Να είσαι όμως ουσιαστικά από κλεισμένος σε ένα νησί με τόσους ξένους να τρως στην μάπα καθημερινά, είναι "κάπως". Σίγουρα θα το καταλάβαινες πως είναι εαν το ζουσες εδώ. Και ναι, έχω τα ενδιαφέροντα μου, την σχολή μου, τις παρέες μου κλπ αλλά δεν γίνεται να μην βλέπω τι συμβαίνει. Τι να σου πω, να ήμουνα τυφλός να μην έβλεπα; Ο,τι και να κάνει κάποιος δεν γίνεται να μην του την δώσει. Οι μόνοι που είναι ευχαριστημένοι εδώ μ αυτή την κατάσταση είναι όσοι βγάζουν λεφτά απ αυτό καθώς και οι επαγγελματίες αντιρατσιστης. Ελπίζω να σε κάλυψα. Δεν είμαστε ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοι, απλά νιώθουμε ξένοι εδώ που βρισκομσστε

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Να φτιάξουν κλειστά κέντρα μακρυά από κατοικημενες περιοχές, να φυλάσσουν καλύτερα τα σύνορα και να επαναπρωωθουν όσους έρχονται παράνομα. Τι θα γίνει όταν μπει η άνοιξη;;;
[/quote] Δεν θα γινει δυστυχως τιποτα φιλε μου. Χρονο κερδιζουνε με σαλτσες. Σου εξηγησα πριν γιατι δεν φτιαχνουνε μονο κλειστα κεντρα και τα χωριζουνε σε κατηγοριες. Αν θελανε να μην περναει ουτε κουνουπι θα ειχε γινει ηδη. Ποιος θα παρει πισω τους ΟΡΚ οι μογγολοι? Φιλε μην λεμε και οι δυο μας ανεκδοτα. Τι θα γινει την Ανοιξη? Τοτε θα καταλαβουνε ολοι την αληθεια και θα βγαλουνε ολοι τον σκασμο. Ο Σαμαρας ετοιμαζετε να προδωσει δευτερη φορα. Μακαρι να κανω λαθος αν λεω την αληθεια η Ελλαδα καταστραφηκε. Μετα τα Ανοιξιατικα και Καλοκαιρινα νουμερα ΟΡΚ η κατασταση θα ειναι αναστρεψιμη οτι και να γινει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έχω πολλά να κάνω στην ζωή μου και τα κάνω. Να σε πληροφορήσω όμως πως τα τελευταία 4 χρόνια της ζωής μου ζω και σπουδάζω στην Μυτιλήνη, οπότε θέλοντας και μη αντικρυζω και ζω με αυτό το πρόβλημα καθημερινά όπως και χιλιάδες συμπολίτες μας. Είναι η αναλογία στους αριθμούς. Πριν έρθω εδώ δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα το θέμα, μην σου πω κιόλας ότι ήμουν και αντιρατσιστης. Να είσαι όμως ουσιαστικά από κλεισμένος σε ένα νησί με τόσους ξένους να τρως στην μάπα καθημερινά, είναι "κάπως". Σίγουρα θα το καταλάβαινες πως είναι εαν το ζουσες εδώ. Και ναι, έχω τα ενδιαφέροντα μου, την σχολή μου, τις παρέες μου κλπ αλλά δεν γίνεται να μην βλέπω τι συμβαίνει. Τι να σου πω, να ήμουνα τυφλός να μην έβλεπα; Ο,τι και να κάνει κάποιος δεν γίνεται να μην του την δώσει. Οι μόνοι που είναι ευχαριστημένοι εδώ μ αυτή την κατάσταση είναι όσοι βγάζουν λεφτά απ αυτό καθώς και οι επαγγελματίες αντιρατσιστης. Ελπίζω να σε κάλυψα. Δεν είμαστε ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοι, απλά νιώθουμε ξένοι εδώ που βρισκομσστε
Ναι πολυ ωραια ολα αυτα, αλλά τι σχεση εχουν με τις δρασεις που υποδεικνυεις?
Ωραιες οι διαπιστωσεις αυτες και ολοι τις ιδιες κανουμε.
Αλλά ποιος σου ειπε οτι αυτα τα θεματα λυνονται παιζοντας ξυλο με τα ΜΑΤ?
Ποιος σου εχει καρφωσει στο μυαλο αυτες τις εμετικες αριστερίστικες σκεψεις οτι μπορει εστω και στο ελαχιστο να προσφερει λυση στο οποιοδηποτε προβλημα μια συγκρουση με την αστυνομια?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
PO0.gif

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο Κουμής και η Κανελλοπουλου
οταν αναφερεσαι σε προ 81 γεγονοτα αναφερεσαι σε αλλη χωρα
Στις Σκουριές η Ελντοράντο προχωρά αν δεν κάνω λάθος.
προχωρα γιατι εκει ειναι διασπασμενοι και πολυς κοσμος θελει το εργο,στο Γραμματικο ολοι ενωμενοι το κρατος εκανε πισω,καλα σε νησι αν η Αθηνα καταλαβει οτι ο κοσμος ειναι ενωμενος και πολυς εναντιον του εργου ουτε καν θα διανοηθει να βαλει σε καραβι ματατζηδες,αν το κανει ξερει οτι δεν θα γυρισουν πισω ,τετοιου ειδους συμπνοια ομως αναμεσα στον πληθυσμο δε νομιζω να ισχυει για την Λεσβο,ισως στην  Χιο και την Κω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Oρίστε άλλη διάταξη που ορίζει περίπτωση χορήγησης άδειας διαμονής!!!

δ. Σε πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι απασχολήθηκαν είτε με ιδιαίτερα καταχρηστικούς όρους εργασίας είτε ως ανήλικοι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 89 του Ν. 4052/2012. Ως τέτοιοι όροι θεωρούνται όσοι είναι κατάφωρα δυσανάλογοι προς τις συνθήκες εργασίας των νόμιμα απασχολούμενων εργαζόμενων, έχοντας σοβαρή επίπτωση στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων και προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σε αυτές περιλαμβάνονται ιδίως διακρίσεις λόγω φύλου.

απο το ν. του 2014. Και αλεξ , οπως και πριν το θεμα ειναι αν οι διαταξεις που παρεθεσα καταργηθηκαν η εξακολουθουν να ισχυουν. Η εαν οι επομενοι νομοι εχουν αναλογες η πιο ελαστικες ακομη διαταξεις. Χωρια οι διαφορες υπουργικες αποφασεις, εγκυκλιοι που εξειδικευουν.

Δηλαδη αν καποιος δηλωνει οτι εχει απασχοληθει με καταχρηστικους ορους εργασιας ως ανηλικος, ποιος ξερει πως , λαμβανει αδεια διαμονης στη χωρα! Μετα με αλλα διαφορα τερτιπια μπορει να ανανεωσει. ( και να μη το κανει βεβαια δε τρεχει μια).

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ελα ρε φιλε πεθανε κανεις απο ξυλο ματατζη?
εμεινε κανεις αναπηρος?
αντε να τους κανουν τιποτα μελανιες
Σου απάντησε ήδη ο Άλεξ γιαυτούς που πέθαναν.
Ο Κυπραίος έμεινε ανάπηρος.
Δε βαρέθηκες να σε μπανάρουν συνεχώς; Τελειωσε η ναζί συμμορια σας. Πρέπει να το πάρεις απόφαση.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Πάντα μαζεμένοι περπατάνε. Στα ανοιχτά θα σας γαμησουν ασαλιωτους. Στα στενά μπορείς να κρυφτείς. Αλλά κι εκεί κλεφτοπόλεμος όπως είπες. Οπότε μηδέν εις το πηλίκον. Στις Σκουριές η Ελντοράντο προχωρά αν δεν κάνω λάθος. Μακάρι να βγεις εσύ σωστός κι εγώ λάθος. Αλλά αν η κυβέρνηση πραγματικά θέλει θα σας λιώσουν. Τιμή και δόξα στον Αρκουδέα....
Δεν είμαι εναντίον της Αστυνομίας. Ίσα ίσα... Αλλά αν πάρουν εντολή να κάνουν κίνηση, θα υπάρξει σύγκρουση. Από το '06 κατεβαίνω σε πορείες. Βαράνε μόνο μαζεμένο κόσμο που πάει συντεταγμενα και κάναν άκυρο που βρίσκεται μπροστά τους. Από αυτούς που τους την πέφτουν τρώνε πουλο διαχρονικα. Θες από χούλιγκανια, θες απο άναρχες, θες από χύμα κόσμο; Τα Ματ κάνουν μόνο για να διαλύουν αποτελεσματικά μαζεμένο κόσμο. Για σκορπιούς κάνουν οι μηχανοκίνητοι τύπου Δέλτα. Αυτοί έκαναν δουλειά, όντως. Αλλά που να βάλουν παπάκια στα κατσαβραχα. Εντωμεταξύ η περιοχή στου Καραβία Καβακλη είναι τέρμα ακατάλληλη. Από λόγους πολιτικής προστασίας μέχρι εθνικής ασφαλείας. Μπες και διάβασε τι έχει εκεί. Δε γίνεται. Θα αναγκαστούν να βρουν άλλο μέρος. Θα το δούμε μέσα στην βδομαδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και το τειχος του Βερολινου καπως ετσι επεσε
καταδικαζεις τις συγκρουσεις των ανατολικογερμανων με την αστυνομια?

μηπως και καταδικαζεις και την εξεγερση στην Πραγα?
Εσυ τύπε εχεις ταλεντο

Θα σε εχω υποψη μου

Προφανως επεσε ο κομμουνισμος με την εξεγερση στην Πραγα και δεν το αντιληφθηκα

Και προφανως το τειχος δεν ηταν να πεσει και το εριξαν κατι τυποι που μαζευτηκαν εκει επειδη δεν ειχαν τιποτα καλυτερο να κανουν και επεσε απο τα συννεφα ο πλανητης, ανατριχιαζοντας απο την τολμη και την γενναιοτητα του ανατολικογερμανικου λαου, που τα 2/3 ηταν χαφιεδες του καθεστωτος

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Γι αυτο τα τελευταια 50 χρονια, απο εκει που ησουν ενα κρατος ανυπαρκτο και διαλυμενο μετα απο εναν πολεμο και εναν εμφυλιο, βρεθηκες να εισαι στην 20η θεση του κοσμου απο πλευρας κατα κεφαλην εισοδηματος
Ε δεν το λες και καταστροφη

Αντιλαμβανεσαι λοιπον γιατι ολα αυτα που λετε ειναι εντελως αναξιοπιστα? Επειδη ειναι βουτηγμενα στην υπερβολη και δεν μπορει κανενας να σας παρει στα σοβαρα
Στο κατα κεφαλην εισοδημα θα συμφωνησω. Σε ολους τους αλλους τομεις μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιο νουμερο ειμαστε στην αγαπημενη μας Ευρωπη? Δεν θελω να βγαινω καλος οταν συγκρινομαι με τους χειροτερους. Θελω να ειμαι μεσα στους καλυτερους παγκοσμιως. Δεν θα υποτιμαω ουτε το Εθνος μου , ουτε την Ιστορια μου , ουτε την γεωγραφικη μου θεση , ουτε το Θεικο δωρο που εχω δεχτει σαν χωρα. Θελω να ειμαι μεσα στους καλυτερους δεν θα υιοθετησω την αποψη αλλων εδω μεσα οτι ειμαι υποδυεστερος. Οι αγαπημενοι Γερμανοι καποιων εδω μεσα κυνηγουσανε μαγισες και της καιγανε μεχρι και πριν 200 χρονια. Ξερει κανενας να μας πει ποιοι ημασταν εμεις τοτε?

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Ναι πολυ ωραια ολα αυτα, αλλά τι σχεση εχουν με τις δρασεις που υποδεικνυεις?
Ωραιες οι διαπιστωσεις αυτες και ολοι τις ιδιες κανουμε.
Αλλά ποιος σου ειπε οτι αυτα τα θεματα λυνονται παιζοντας ξυλο με τα ΜΑΤ?
Ποιος σου εχει καρφωσει στο μυαλο αυτες τις εμετικες αριστερίστικες σκεψεις οτι μπορει εστω και στο ελαχιστο να προσφερει λυση στο οποιοδηποτε προβλημα μια συγκρουση με την αστυνομια?
Αλεξ δεν είπα ότι πρέπει να τις παίξουμε με τους μπάτσους. Ίσα ίσα. Άμα πάνε όμως (που δεν το βλέπω) με μηχανήματα και αρχίσουν να σκάβουν στου Καβακλη, κόντρα στις αποφάσεις που πήραν όλες οι συνελεύσεις και όλες οι παρατάξεις του νησιού μας, και αρχίσουν να βαράνε συγκέντρωνε ο πλήθος, έτσι θα μείνουμε; Θα απαντήσουμε. Που δεν βλέπω να γίνεται τέτοια εξέλιξη ή έστω απόπειρα της. Η όλη λύση θα είναι θεσμική. Θα παίξουμε όλα τα χαρτιά μας. Το πιο πιθανό είναι να βρουν άλλη περιοχή μέσα στο επόμενο δεκαημερο

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Oρίστε άλλη διάταξη που ορίζει περίπτωση χορήγησης άδειας διαμονής!!!

δ. Σε πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι απασχολήθηκαν είτε με ιδιαίτερα καταχρηστικούς όρους εργασίας είτε ως ανήλικοι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 89 του Ν. 4052/2012. Ως τέτοιοι όροι θεωρούνται όσοι είναι κατάφωρα δυσανάλογοι προς τις συνθήκες εργασίας των νόμιμα απασχολούμενων εργαζόμενων, έχοντας σοβαρή επίπτωση στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων και προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σε αυτές περιλαμβάνονται ιδίως διακρίσεις λόγω φύλου.

απο το ν. του 2014. Και αλεξ , οπως και πριν το θεμα ειναι αν οι διαταξεις που παρεθεσα καταργηθηκαν η εξακολουθουν να ισχυουν. Η εαν οι επομενοι νομοι εχουν αναλογες η πιο ελαστικες ακομη διαταξεις. Χωρια οι διαφορες υπουργικες αποφασεις, εγκυκλιοι που εξειδικευουν.

Δηλαδη αν καποιος δηλωνει οτι εχει απασχοληθει με καταχρηστικους ορους εργασιας ως ανηλικος, ποιος ξερει πως , λαμβανει αδεια διαμονης στη χωρα! Μετα με αλλα διαφορα τερτιπια μπορει να ανανεωσει. ( και να μη το κανει βεβαια δε τρεχει μια).

οι αδειες για ανθρωπιστικους λογους δινονταν για 2 ετη και καθε ανανεωση ηταν για αλλα 2 χρονια. Απο οσω ξερω οι ανανεωσεις παγωσαν το 2019, στη ζουλα, με την εγκυκλιο που βγαλανε οι της ΝΔ περι ΑΜΚΑ (με το καθεστως ΤσιπροΤασιας οοοοοοολοι αυτοι περνανε και ΑΜΚΑ και ΑΦΜ). Οποτε μεγαλη μαζα αδειουχων θα ειναι εδω μεχρι το 2021 τουλαχιστον

υγ το πιο συνηθες (το λες και φαμπρικα) ηταν βεβαιωση γιατρου συμβεβλημενου με ΜΚΟ οτι ο ανθρωπος εχει PTSD, 50% αναπηρια κλπ ... οπως πιθανως ξερεις τα οσα απτονται της ψυχιατρικης ειναι ...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
προχωρα γιατι εκει ειναι διασπασμενοι και πολυς κοσμος θελει το εργο,στο Γραμματικο ολοι ενωμενοι το κρατος εκανε πισω,καλα σε νησι αν η Αθηνα καταλαβει οτι ο κοσμος ειναι ενωμενος και πολυς εναντιον του εργου ουτε καν θα διανοηθει να βαλει σε καραβι ματατζηδες,αν το κανει ξερει οτι δεν θα γυρισουν πισω ,τετοιου ειδους συμπνοια ομως αναμεσα στον πληθυσμο δε νομιζω να ισχυει για την Λεσβο,ισως στην  Χιο και την Κω
Στο Γραμματικό επι ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω η κυβέρνηση. Και επί Περιφερειάρχη Δούρου που ήταν κατά του ΧΥΤΥ στο Γραμματικό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι αδειες για ανθρωπιστικους λογους δινονταν για 2 ετη και καθε ανανεωση ηταν για αλλα 2 χρονια. Απο οσω ξερω οι ανανεωσεις παγωσαν το 2019, στη ζουλα, με την εγκυκλιο που βγαλανε οι της ΝΔ περι ΑΜΚΑ (με το καθεστως ΤσιπροΤασιας οοοοοοολοι αυτοι περνανε και ΑΜΚΑ και ΑΦΜ). Οποτε μεγαλη μαζα αδειουχων θα ειναι εδω μεχρι το 2021 τουλαχιστον

υγ το πιο συνηθες (το λες και φαμπρικα) ηταν βεβαιωση γιατρου συμβεβλημενου με ΜΚΟ οτι ο ανθρωπος εχει PTSD, 50% αναπηρια κλπ ... οπως πιθανως ξερεις τα οσα απτονται της ψυχιατρικης ειναι ...

Κατα τα αλλα ο αλεξ ελεγε οτι στην Ελλαδα ισχυει πολυ αυστηρο καθεστως χορηγησης αδειων διαμονης !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom