Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νομιζω οτι τα κινητρα σου δεν ειναι μονο κομματικα
η ταχυτητα ανευρεσης της φωτο δειχνει ευκολη προσβαση απο τον σκληρο του υπολογιστη σου
ειμαι βεβαιος οτι εχεις τεραμπαιτ

λεω κι εγω... νεοναζι που γουσταρει μοντελε γυναικες...

gay-neo-nazis.jpg

5823472-0-image-a-58_1541494708199.jpg

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Η πλακα ειναι στην ομονοια μετα το προσφατο στη Μενανδρου, οτι ναι μεν μειωθηκαν λιγο οι λαθρο την ιδια και την επομενη μερα, αλλα εβλεπες ακομα πολλους (μη αναμενομενο). Δλδ απο παρα πολλοι επεσαν σε αρκετους ως πολλους. Στα @@ τους τελειως αστυνομιες, χρυσοχοϊδηδες, κτλ.
Οι ιδια η ΝΔ με τους απλυτους θα δωσανε σημα σπαστε για λιγο απο το κεντρο και μολις περασει η μπορα επιστρεφετε. Ολοι τους προδοτες πουλημενοι και μερος του βρωμικου συστηματος που λυμαινεται την χωρα πολλα χρονια τωρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι ιδια η ΝΔ με τους απλυτους θα δωσανε σημα σπαστε για λιγο απο το κεντρο και μολις περασει η μπορα επιστρεφετε. Ολοι τους προδοτες πουλημενοι και μερος του βρωμικου συστηματος που λυμαινεται την χωρα πολλα χρονια τωρα.
Πιο κλισε πεθαινεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μου την εστειλε καποιος που ισχυριζεται πως στην φωτο εισαι εσυ
Εμενα μου εστειλε πμ καποιος που ισχυριζεται οτι στη φωτο εισαι εσυ

Βγαλε συμπερασμα τωρα

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Του Στρατού στα μοιραλέικά του όλα αυτά. Οι τοπικοί μπάτσοι που παίζουν και πολλοί νησιώτες ανάνεσά τους λογικό να είναι κοντά με τους ντόπιους. Οι πράσινοι που θα έρθουν από Αθήνα Θεσσαλονίκη, θα περιμένουν το οκ να σε κάνουν ένα με τα μπετά, για να γυρίσουν μια ώρα αρχιτερα στο σπίτι τους. Να παρακαλάς να τους έχουν συστήσει ήπια αντιμετώπιση, αλλιώς θα τον πιείτε.....
Καλά, αυτοί είναι κοκακηδες θα δερναν και την μάνα τους. Αλλά και πάλι. Το μέρος είναι ανοικτό. Πετρωδες. Αναγκαστικά περπατάν μαζεμένοι. Τι θα κάνουν; εδώ ούτε τους λαθρο τις προάλλες δεν έδειραν, που τους πετούσαν κάτι πέτρες αγκωνάρια και μετά τους ξέφυγαν και μπήκαν στην Μυτιλήνη από τους λόφους. Δακρυγόνα; ναι. Θα φάμε. Τότε με τον Τσιπρα που χε έρθει στο νησί επί 4 ώρες κάναμε κλεφτοπολεμο στα στενά, ούτε ένας δικός μας δεν τραυματιστηκε και ας είχαν φτάσει τόσες διμοιρίες. Σε ανοιχτό μέρος; δεν βολεύουν τα Ματ. Ήμουν το '11 Σκουριές. Εκεί να δεις κυνηγητό στο δάσος. Που να τους πιάσει ο βαρυα εξοπλισμένος; θέλει άλλη τακτική. Και εδώ μπορεί να είναι γκασμαδες, αλλά τους κόβει για μανουρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλά, αυτοί είναι κοκακηδες θα δερναν και την μάνα τους. Αλλά και πάλι. Το μέρος είναι ανοικτό. Πετρωδες. Αναγκαστικά περπατάν μαζεμένοι. Τι θα κάνουν; εδώ ούτε τους λαθρο τις προάλλες δεν έδειραν, που τους πετούσαν κάτι πέτρες αγκωνάρια και μετά τους ξέφυγαν και μπήκαν στην Μυτιλήνη από τους λόφους. Δακρυγόνα; ναι. Θα φάμε. Τότε με τον Τσιπρα που χε έρθει στο νησί επί 4 ώρες κάναμε κλεφτοπολεμο στα στενά, ούτε ένας δικός μας δεν τραυματιστηκε και ας είχαν φτάσει τόσες διμοιρίες. Σε ανοιχτό μέρος; δεν βολεύουν τα Ματ. Ήμουν το '11 Σκουριές. Εκεί να δεις κυνηγητό στο δάσος. Που να τους πιάσει ο βαρυα εξοπλισμένος; θέλει άλλη τακτική. Και εδώ μπορεί να είναι γκασμαδες, αλλά τους κόβει για μανουρα
Τύπε δεν εχεις να κάνεις τιποτα καλυτερο στη ζωη σου?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αν τον ειχαμε βρει η εμφανιστει δεν θα υπηρχαν τωρα 300 παρεισακτοι στην βουλη ουτε ολοι οι γυρω παρατρεχαμενοι. Οσο εμεις ονειρευομαστε και καθομαστε στους καναπεδες τοσο εσεις γλεντατε πανω απο τα πτωματα μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν τον ειχαμε βρει η εμφανιστει δεν θα υπηρχαν τωρα 300 παρεισακτοι στην βουλη ουτε ολοι οι γυρω παρατρεχαμενοι. Οσο εμεις ονειρευομαστε και καθομαστε στους καναπεδες τοσο εσεις γλεντατε πανω απο τα πτωματα μας.
Σου εχω ξαναπει πόσο βαριεμαι να ακουω εδω και 40 χρονια τα ιδια κλισεδακια για πουλημενους, παρεισακτους, προδοτες κλπ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νεα ερευνα που διεξηχθη αναμεσα σε 2.500 ατομα ηλικιας 18-65 ετων εδειξε οτι οι πιο φανατικοι εναντιον της μεταναστευσης ειναι οι gay πιλοτοι  :dunno:

images

4jdad.jpg

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
κολλαει με τα υπολοιπα
ποιος θα τον γαμουσε ετσι?
μονο κατσικομπηχτες για αυτο σκουζει
Βγαλε αυτη την βρωμια που εβαλες ρε τυπε μας ερχεται εμετος. Αρκετα με τους ανωμαλους τους πουστηδες και ολη αυτη την βρωμια που προσπαθησανε να φερουνε στην επιφανεια οι κρυφοπουστηδες χασικληδες ψευτοαριστεροι του κωλου.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Δηλαδη προτιματε να εξακολουθησει το αισχος της Μόριας απο το να μπει μια ταξη.
Όχι φίλε μου, συμφωνώ να τελειώνει η Μόρια. Αλλά το θέμα είναι ότι θα μιλάμε για παράλληλες δομές. Εκτός και άμα εσύ ο ίδιος μπορείς να μου εγγυηθείς το αντίθετο, οπότε πάω πάσο. Εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον οι κυβερνησεις μας κοροϊδεύουν. Η Μόρια είναι για 3.500 και έχει τώρα 20.000+. Ναι, φταίει ο Σύριζα. Αλλά και η ΝΔ. Τόσους μήνες δεν έχει γίνει τίποτα. Που είναι η αποσυμφόρηση, που είναι οι απελασεις; Μόνο χαζά ανεδαφικα σχέδια βλέπε πλωτός φρακτης και ρουλέτα για το που θα γίνει η κλειστή δομή. Ε δεν θέλουμε καμία άλλη δομή εδώ. Να φτιάξουν κλειστά κέντρα μακρυά από κατοικημενες περιοχές, να φυλάσσουν καλύτερα τα σύνορα και να επαναπρωωθουν όσους έρχονται παράνομα. Η εκλογική βάση της ΝΔ και γι αυτό την ψήφισε. Δοσαμε περίοδο χάριτος τόσους μήνες, νισάφι πια. Πλέον 1 στους 3 κατοίκους του νησιού είναι ξένος. Τι θα γίνει όταν μπει η άνοιξη;;;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Σου εχω ξαναπει πόσο βαριεμαι να ακουω εδω και 40 χρονια τα ιδια κλισεδακια για πουλημενους, παρεισακτους, προδοτες κλπ?
Τουλαχιστον εγω τους δικαιολογω λεγωντας ολα αυτα τα υποκοριστικα. Αν θεωρεις εσυ οτι δεν ειναι τοτε το ΙQ τους πρεπει πραγματικα να ειναι κοντα στο 0 αφου πετυχανε να μας καταστρεψουνε σε ολα τα επιπεδα μεσα σε 50 χρονια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πάντα μαζεμένοι περπατάνε. Στα ανοιχτά θα σας γαμησουν ασαλιωτους. Στα στενά μπορείς να κρυφτείς. Αλλά κι εκεί κλεφτοπόλεμος όπως είπες. Οπότε μηδέν εις το πηλίκον. Στις Σκουριές η Ελντοράντο προχωρά αν δεν κάνω λάθος. Μακάρι να βγεις εσύ σωστός κι εγώ λάθος. Αλλά αν η κυβέρνηση πραγματικά θέλει θα σας λιώσουν. Τιμή και δόξα στον Αρκουδέα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τουλαχιστον εγω τους δικαιολογω λεγωντας ολα αυτα τα υποκοριστικα. Αν θεωρεις εσυ οτι δεν ειναι τοτε το ΙQ τους πρεπει πραγματικα να ειναι κοντα στο 0 αφου πετυχανε να μας καταστρεψουνε σε ολα τα επιπεδα μεσα σε 50 χρονια.
Γι αυτο τα τελευταια 50 χρονια, απο εκει που ησουν ενα κρατος ανυπαρκτο και διαλυμενο μετα απο εναν πολεμο και εναν εμφυλιο, βρεθηκες να εισαι στην 20η θεση του κοσμου απο πλευρας κατα κεφαλην εισοδηματος
Ε δεν το λες και καταστροφη

Αντιλαμβανεσαι λοιπον γιατι ολα αυτα που λετε ειναι εντελως αναξιοπιστα? Επειδη ειναι βουτηγμενα στην υπερβολη και δεν μπορει κανενας να σας παρει στα σοβαρα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οταν μεγαλωσω θα γινω πιλοτος για να βγαζω αρκετα χρηματα ωστε να αγοραζω τις στολες που μου αρεσουνε και να ντυνομαι καθε μερα ναζι και καθε νυχτα πριγκηπισσα του χιονιου

CLQheGOXAAISCRg.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom