Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αλλα αυτο δεν το θελει με τιποτα η πουτανα η γερμανια

Τύπε έχεις πάει γερμανία πρόσφατα ;;;
Μιλάμε σε μολ και μαγαζάρες ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ........
χαμός .........

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε έχεις πάει γερμανία πρόσφατα ;;;
Μιλάμε σε μολ και μαγαζάρες ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ........
χαμός .........
και αλλοι τοσοι πρέπει να  πάνε τυπε και να τους φανε ζωντανους τους βλάκες τους ναζί

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
και αλλοι τοσοι πρέπει να  πάνε τυπε και να τους φανε ζωντανους τους βλάκες τους ναζί

κουμμούνια είναι τώρα ρε τύπε .... μην ξεχνάς τι αρχηγός ήταν η αγγέλα .....

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Τερψιθεα απεναντι απο την Εκκλησια στο καφενειο. Πηγαινε μεσα ρωτα να σου πουνε οσες ιστοριες θελεις που γινανε γυρω στην περιοχη. Α. Γλυφαδα - Ελληνικο περνα απο το γυμναστηριο του Ζαμπιδη να σου πουνε στην Βουτα και στα στενα τριγυρω στα 3 καφενεια που μαζευονται κωλοαλβανοι τι βρωμοξυλο εχουνε φαει. Αν ψαχτεις θα μαθεις κοψε λιγο το youtube και την τηλεοραση και κανε καμμια γυρα.
Ναης θα ρωτήσω να μάθω. Έχω να ψαχτω με την γειτονια μου από το 2010 που έφαγαν οι Αλβανοί έναν γείτονα μου με καλασνικοφ έξω από την εκκλησία στον Άγιο Παύλο..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτο που εκανε ο Συριζα ηταν να η χρονοτριβη στην διαδικασια χορηγησης ασυλου με την δευτεροβαθμια διαδικασια
Οποτε δεν δοθηκαν ΜΟΝΙΜΕΣ αδειες παραμονης
Η ΝΔ ποσους λοιπον απελασε απο αυτους που μπηκαν απο το 15

Αλλα και πολυ πριν το 15 ειχαμε αλλοδαπους χωρις αδεια παραμονης
Για αυτους τι εκανε η κυβερνηση Μητσοτακη?

Οποτε οσα λενε τα παπαγαλακια της ΝΔ ειναι απλως προπαγανδα
λενε οτι θα επιταχυνουν τις διαδικασιες ασυλου σε αυτους που θα ερθουν
ενω ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

τους μαροκινους που τους συλλαμβανουν 15 φορες γιατι τους εχουν ακομα εδω?

τριχες παπαγαλων
airplane-crash-gif-5.gif

article-1077021-03BB07750000044D-181_233x329.jpg

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
θα σας γαμησουνε στο ξυλο τα ματ, θα φυγετε απο κει και θα γινει κανονικα το κλειστο κεντρο
Αγορινο, έχω "προϋπηρεσία".. Αν η τοπική κοινωνία δεν θέλει να γίνει κάτι, δεν θα γίνει. Ξεκάθαρα πράγματα και παντελονατα. Θα πάει η μολότοφ και το πετριδι σύννεφο. Ανοχή τέλος στον σύριζα με γραβατα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
και δεν αξιζει σε λαο που δινει στο AfD διψηφια ποσοστα να τρωει λαθρο στην μαπα
τυπε ο λαός αυτός βγαζει σταθερα μαμαμέρκελ που εκανε ανοιχτο καλεσμα των μαο μαο στη χωρα της,δικαιωματικα τους αξιζουν :dunno:
Ανοχή τέλος στον σύριζα με γραβατα
κριμα να πεσει ο Κουλης τοσο νωρις απο το μεταναστευτικο,θα μεινουν με τη χαρα τα κομματοσκυλα που περιμεναν διορισμο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αγορινο, έχω "προϋπηρεσία".. Αν η τοπική κοινωνία δεν θέλει να γίνει κάτι, δεν θα γίνει. Ξεκάθαρα πράγματα και παντελονατα. Θα πάει η μολότοφ και το πετριδι σύννεφο. Ανοχή τέλος στον σύριζα με γραβατα
θα σας κατεβασουν τα ματ τα πλαστικα γκλοπ στα κρανια
μολις ανοιξουν τα πρωτα κεφαλια και βαλετε τα κλαματα σαν τις πουτανες θα εξαφανιστειτε
και μετα θα ερθουν οι μπουλντοζες και οι γερανοι και θα φτιαχτει το κλειστο κεντρο σε χρονο dt

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
θα σας κατεβασουν τα ματ τα πλαστικα γκλοπ στα κρανια
μολις ανοιξουν τα πρωτα κεφαλια και βαλετε τα κλαματα σαν τις πουτανες θα εξαφανιστειτε
και μετα θα ερθουν οι μπουλντοζες και οι γερανοι και θα φτιαχτει το κλειστο κεντρο σε χρονο dt
Α ρε λαθρολαγνε, να σε πηδανε θες τα Αφγανια ή έχεις καμιά ΜΚΟ και βγάζεις χρήμα. Τέτοια κάψα δεν θα την είχες αλλιώς. Στοίχημα ότι και στην Κατοχή με τον κατακτητής θα ήσουν. Τέτοιες είστε εσείς οι φιλελερες οπορτουνες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Α ρε λαθρολαγνε, να σε πηδανε θες τα Αφγανια ή έχεις καμιά ΜΚΟ και βγάζεις χρήμα. Τέτοια κάψα δεν θα την είχες αλλιώς. Στοίχημα ότι και στην Κατοχή με τον κατακτητής θα ήσουν. Τέτοιες είστε εσείς οι φιλελερες οπορτουνες
και θα σε συμβουλευα να μην παρασυρθεις απο την τοπικη του ΚΚΕ λεσβου και απο αλλους βλαχομπαχαλους και πας κι εσυ να "διαμαρτυρηθεις"

γιατι απο αλλα μηνυματα σου σε αλλα νηματα εδω μεσα σε εχω κοψει για μεγαλο μπουλη και θα φας 10 κανταρια ξυλο απο τα ΜΑΤ

κατσε σπιτι σου και γραφε εδω μεσα τις πιπες σου και ασε να ανοιξουν κεφαλια αλλων μυτιληνιων

το κεντρο θα γινει ο κοσμος να χαλασει

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
και θα σε συμβουλευα να μην παρασυρθεις απο την τοπικη του ΚΚΕ λεσβου και απο αλλους βλαχομπαχαλους και πας κι εσυ να "διαμαρτυρηθεις"

γιατι απο αλλα μηνυματα σου σε αλλα νηματα εδω μεσα σε εχω κοψει για μεγαλο μπουλη και θα φας 10 κανταρια ξυλο απο τα ΜΑΤ

κατσε σπιτι σου και γραφε εδω μεσα τις πιπες σου και ασε να ανοιξουν κεφαλια αλλων μυτιληνιων

το κεντρο θα γινει ο κοσμος να χαλασει
Τι δουλειά έχω με τους κόκκινους βρε γίδι; κανένας δεν θέλει νέα δομή στο νησί, πάρε το χαμπάρι. Κανένας. Απ όλο το πολιτικό φάσμα. Κατάλαβες χαπατο ή θες να στο πω γλυκά στο αυτάκι; Κανόνισε Πάσχα κατεβαίνω Αθήνα θα γούσταρα να τα πούμε από κοντά να δω τι κουμασι είσαι. Θα σου στειλω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι δουλειά έχω με τους κόκκινους βρε γίδι; κανένας δεν θέλει νέα δομή στο νησί, πάρε το χαμπάρι. Κανένας. Απ όλο το πολιτικό φάσμα. Κατάλαβες χαπατο ή θες να στο πω γλυκά στο αυτάκι; Κανόνισε Πάσχα κατεβαίνω Αθήνα θα γούσταρα να τα πούμε από κοντά να δω τι κουμασι είσαι. Θα σου στειλω
τι θα στειλεις ρε βλακα
εχεις που εχεις καταθλιψη
θες να σε γαμησω και στο ξυλο και να γυρισεις σπιτι να αυτοκτονησεις;

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
τι θα στειλεις ρε βλακα
εχεις που εχεις καταθλιψη
θες να σε γαμησω και στο ξυλο και να γυρισεις σπιτι να αυτοκτονησεις;
Βρίσκω το IP σου βρίσκω που μένεις και σου κάνω αρμένικη βίζιτα πουτανοσπερμα. Να το θυμάσαι. Σε λίγες μέρες κατεβαινω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε ειδικα για τη Λέσβο και εγω θα το θεωρησω εκπληξη να μην γινει,τα άλλα νησια πχ χιος εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να παλεψουν και να μην αφησουν να γινει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
για το 2% των αναγνωστων του συγκεκριμενου νηματος που δεν εχουν μια κουραδα για μυαλο

Τυπε "κουραδα για μυαλο" μαλλον εχουν οσοι πιστευουν διαχρονικα οτι εχουν πει οι κυβερνησεις επι 30 χρονια για το μεταναστευτικο.

Μια ζωη λενε ψεματα για να κερδισουν χρονο με υποσχεσεις αλλα ταυτοχρονα οσο περναει ο χρονος αυτοι παγιωνουν καταστασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom