poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ναι θα τα δωσουν σε gay ζευγαριαΜηπως για υιοθεσια?
ναι θα τα δωσουν σε gay ζευγαριαΜηπως για υιοθεσια?
Κρατιδια της Γερμανίας θέλουν να πάρουν ανήλικα προσφυγοπουλα (με και χωρίς εισαγωγικά) από την Μόρια. Κάπου 5.000 άτομα. Δεν ξέρω τι τα θέλουν, αλλά ας τα παρουν
Τέτοια ανήλικα τα θέλουν;
https://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/sites/default/files/styles/article_large/public/kouti/imagegrid/2016/06/02/57502bb81dc52448238b4dc6.jpg?itok=rQw9Rb0P[/img[/URL]]
[/quote]αν τα θελουν λέει?
αμαν κανουν οι ΜΚΟτζηδες,οι παπαδοκιβωταδες και οι λοιποι [s]κιναιδοι[/s] φιλάνθρωποι της Γερμανίας
κυκλοφορουν στο κεντρο κατι ομορφα μουνακια μουσουλμανες αφγανες και ιρανες, κολλητο τζιν μποτακι αλλα και μαντηλα στο κεφαλι...
μερικες εχουν εξωτικα προσωπα, ανετα παντρευομουν μια καυλα σαν αυτες
Παλι το ιδιο παραμυθι
Ιρανός τυπε..κυκλοφορουν στο κεντρο κατι ομορφα μουνακια μουσουλμανες αφγανες και ιρανες, κολλητο τζιν μποτακι αλλα και μαντηλα στο κεφαλι...
μερικες εχουν εξωτικα προσωπα, ανετα παντρευομουν μια καυλα σαν αυτες
Τύπε τι δουλεια κανεις?Άντε και ο Άλεξ κουμπάρος
Δηλαδη τυπε για το δικο σου σκεπτικο εδω δεν δουλευει κανενας ολοι οι Ελληνες ειναι φραπεδιαρηδες. Αυτοι που ξεκωλονωνται στην δουλεια ολη μερα για ενα μεροκαματο του κωλου που ειναι τυπε? Ανθρωποι που εχουνε 2 η 3 πτυχια και δουλευουνε για 500 ευρο που ειναι τυπε? Ανθρωποι που κρατανε μεγαλες εταιρειες και ταιζουνε 30 40 50 οικογενειες που ειναι τυπε? Δεν ειναι ολοι Μαρινακηδες , Σαββιδηδες , Αλαφουζοι κλπ υπαρχουνε και επιχειρηματιες που προσφερουνε τυπε. Δεν θελω να σου αναφερω παραδειγματα εξαιρετων Ελληνων γιατι εσυ εχεις ισοπεδωσει τα παντα. Ολα μια ευθεια ολα μια καταστροφη.
Απολυτως σωστος.Η Αθηνα ειναι λεει η τριτη πιο επικινδυνη πολη του κοσμου.
Επειδη εχει λεει διαδηλωσεις για την οικονομικη κριση
Παραμυθια της χαλιμας φαντασιωσεις. Ουτε εγω που θεωρω το πολιτευμα Δημοκρατια γελοιο δεν λεω τετοιες παπαριες. Ακομη και τωρα εκτος 5 στενα κυκλοφορεις παντου ανετα σε ολη την Αθηνα και σε ολη την Αττικη οπου γουσταρεις και οτι ωρα. Σε αλλες χωρες δεν τολμας να βγεις μετα της 20.00 εξω και αν αναγκαστικα βγεις κρυβεις λεφτα μεσα σε παπουτσια η φτιαχτες εσωτερικες τσεπες και κοιτας γυρω γυρω μην στην πεσουνε. Εδω ακομη δεν εχουμε φτασει σε τετοια σημεια. Αν δεν ανακοψει ο Μητσο τους λαθροπιθηκους θα εχουμε προβλημα σοβαρο καποια στιγμη.
Προσωπικο στύλ μαλλονΡε κοστ74 γιατι δε κανεις παραθεσεις και γραφεις κατευθειαν κατω απο το κειμενο που θες να απαντησεις?
Απολυτως σωστος.
Δεν συμφωνουμε οι αποψεις μας ειναι εκ διαμετρου αντιθετες. Σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την υιοθετω σε καμμια περιπτωση την θεωρω ακραια και απολυτη.Φίλε κάνε μια γύρα επαρχία πρωινές ώρες και άμα βρεις άδειο τραπέζι σε καφετέρια βγάλτο φωτογραφία.
Όσοι έχουνε 2-3 πτυχία,δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και να παίρνουν 500 ευρώ.
Οι μόνες επιχειρήσεις που πάνε καλά είναι καφετέριες,γυράδικα,τυροπιτάδικα,κρεπάδικα,πιτσάδικα.Πόσοι να πάνε να δουλέψουν αυτά;
Αν θες πες μου και μερικά ονόματα εξαίρετων Ελλήνων επιχειρηματιών να τα έχω υπόψιν μου