You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Aπό πού κι ως πού πρεπει ενας Αθηναιος που δεν συμπαθει τους μαυριδερους να ψηφισει εναν νεοναζι για δημαρχο?Ο Κασιδιάρης βγήκε 4ος,πίσω και από τον συριζαίο και από τον Γερουλάνο
Δείγμα του ότι οι Αθηναίοι ζούνε πλέον αρμονικά με τα μαυριδερά αγόρια
Πώς ακριβως εχει σχηματισθει στο κεφαλι σας η μπούρδα οτι ενας νεοναζι ειναι ο καταλληλος να φερει αρμονια, ευτυχια και γαληνη σε εναν Δημο?
Η ιστορια εχει διδαξει κατι τετοιο? Ή ακριβως το αντιθετο?
Μας βγηκες και χρυσαυγιτης τωρα?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Να σου πω την αλήθεια,το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο βάσει όσων έχει γραψει στα πολιτικά.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Aπό πού κι ως πού πρεπει ενας Αθηναιος που δεν συμπαθει τους μαυριδερους να ψηφισει εναν νεοναζι για δημαρχο?
Πώς ακριβως εχει σχηματισθει στο κεφαλι σας η μπούρδα οτι ενας νεοναζι ειναι ο καταλληλος να φερει αρμονια, ευτυχια και γαληνη σε εναν Δημο?
Τώρα γίνεσαι μπλε συριζαίος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Το κακο ειναι οτι καποιοι (ευτυχως πολυ λιγοτεροι πλεον απο οσο παλιοτερα), επικαλουμενοι την "ακροδεξια" τους πολιτικη συνειδηση, θεωρουσαν οτι τους εκπροσωπει αυτο το κομμα.Να σου πω την αλήθεια,το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο βάσει όσων έχει γραψει στα πολιτικά.
Εγω διανυω την πεμπτη δεκαετια της ζωης μου και θυμαμαι οτι η Χρυση Αυγη ηταν παντα ενα γραφικο κομματιδιο, νεοναζιστικων ιδεων, που εβγαζε και κατι περιοδικα με εξωφυλλο τον Χιτλερ και επαιρνε 0,2%.
Για καποιον λογο που δεν εχω αντιληφθει ακομη, οταν εξαϋλώθηκε ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη, ολοι αυτοι θεωρησαν οτι επρεπε να τους εκπροσωπησουν οι αγραμματοι μπραβοι και οι πορτιερηδες της Χρυσης Αυγης. Οι οποίοι εγω θυμαμαι οτι ηταν αθεοι και αντιχουντικοι κιολας, αλλά μετα ξαφνικα εγιναν θρησκοι, φιλοχουντικοι, φιλοβασιλικοι και ό,τι αλλο χρειαζοταν για να τραβηξουν καποιους αφελεις.
Τωρα ενα μερος αυτων εχει παει στον Βελοπουλο.
Καλώς ή κακώς ούτε εκει ανηκουν, ο ανθρωπος ειναι γραφικος.
Σε αλλα κρατη δεν ειναι ετσι, η ακροδεξια δεν ηγειται απο γραφικους.
Αυτο μονο στην Ελλαδα εχει συμβει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Μιλας με γριφους γερονταΤώρα γίνεσαι μπλε συριζαίος
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Χέσε τον κασιδιάρη και τη ΧΑ.Ο Αθηναίος ενώ ξέρει ότι με καμίνηδες και μπακογιάννηδες η πόλη του θα είναι ένα κράμα ισλαμαμπάντ και οκανά,γιατί δεν ψηφίζει έναν οποιονδήποτε άλλο κανονικό δεξιό;Και το λεω εγώ που δεν είμαι δεξιός,αλλά δυστυχώς ξέρω ότι οτιδήποτε μή δεξιό σημαίνει συνύπαρξη μ'αυτούς,μνημεία σε λοατκι κλπ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Οταν αποφασισεις τι εισαι και τι πρεσβευεις τύπε, και κυριως οταν αποφασισεις να μην ντρεπεσαι γι' αυτο που πρεσβευεις, τα ξαναλεμε.Χέσε τον κασιδιάρη και τη ΧΑ.Ο Αθηναίος ενώ ξέρει ότι με καμίνηδες και μπακογιάννηδες η πόλη του θα είναι ένα κράμα ισλαμαμπάντ και οκανά,γιατί δεν ψηφίζει έναν οποιονδήποτε άλλο κανονικό δεξιό;Και το λεω εγώ που δεν είμαι δεξιός,αλλά δυστυχώς ξέρω ότι οτιδήποτε μή δεξιό σημαίνει συνύπαρξη μ'αυτούς,μνημεία σε λοατκι κλπ
Αυτα τα "ο κασιδιαρης θα μας σωσει αλλά χεσε τον, εγω δεν ειμαι δεξιος αλλά χωρις πραγματικο δεξιο δημαρχο η Αθηνα θα γινει Ισλαμαπαντ, η αριστερα ειναι συνυπαρξη με μεταναστες και πρεζονια" τα θεωρω αναξια σχολιασμου
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Οταν αποφασισεις τι εισαι και τι πρεσβευεις τύπε, και κυριως οταν αποφασισεις να μην ντρεπεσαι γι' αυτο που πρεσβευεις, τα ξαναλεμε.
Αυτα τα "ο κασιδιαρης θα μας σωσει αλλά χεσε τον, εγω δεν ειμαι δεξιος αλλά χωρις πραγματικο δεξιο δημαρχο η Αθηνα θα γινει Ισλαμαπαντ, η αριστερα ειναι συνυπαρξη με μεταναστες και πρεζονια" τα θεωρω αναξια σχολιασμου
Μπορεί να νομίζει ότι με Κασι θα γαμάει αβερτα
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Οταν αποφασισεις τι εισαι και τι πρεσβευεις τύπε, και κυριως οταν αποφασισεις να μην ντρεπεσαι γι' αυτο που πρεσβευεις, τα ξαναλεμε.
Αν υπήρχε κανονικό πατριωτικό κόμμα χωρίς γραφικούς φιλοναζί,φιλοκομμουνιστές και φιλοαναρχικούς θα το στήριζα.Τέτοιο κόμμα και με σοβαρά στελέχη προφανώς δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα.
Αλλά ξέχασα,εσύ θεωρείς τη ΝΔ πατριωτικό κόμμα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πιστευω οτι ο καθενας απο εμας πρεπει να εκφραστει ελευθερα χωρις φοβο τι πιστευει την πολιτικη του ιδεολογια και να πει ελευθερα τις αποψεις του για τα θεματα. Εννοειται οτι θα υπαρχουνε εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις , αντιπαλοτητες και αποψεις που θα φαινονται εξωφρενικες οι γελοιες. Αν ολοι ημασταν ιδιοι η ζωη , ο διαλογος θα ητανε υπερμετρα βαρετος. Αλλωστε για αυτο υπαρχει η δηθεν δημοκρατια σας. Εδω προσαρμοστηκαμε εμεις οι οπαδοι της Στρατιωτικης Επαναστασης εσεις οι δημοκρατες γινατε αντιδημοκρατικοι. Παντως οσον αφορα την Χρυση Αυγη δεν εχει λαθος ο Αλεξ. Επειδη εγω ανηκω στους ακραιους σε αυτους που λοιδορηθηκαν περισσοτερο απο ολους τους αλλους. Τουλαχιστον εμεις ημασταν πραγματικοι με συγκεκριμενες αποψεις και αντιληψεις. Αυτο το κομμα το οποιο ξαφνικα γιγαντωθηκε λογω πολιτικων συγκυριων ητανε ενα συνονθυλευμα αποψεων και μελων χαμηλου μορφωτικου επιπεδου με πολλα ποινικα προβληματα γιαυτο αλλωστε στην ουσια διαλυθηκε. Αν κατι το κραταει ζωντανο ακομη ειναι η εμμονη με τον Κασιδιαρη. Αν και αυτος αποστατησει οπως τοσοι αλλοι ατρομητοι μαχητες το κομμα αυτο θα εξαυλωθει. Αντιπροσωπευει μια αναχρονιστικη και παλαιωμενη ιδεολογια μισους την οποια δεν επικροτουμε ουτε εμεις οι Χουντικοι. Μεχρι και εμεις ξερουμε οτι μονο μια εκσυχρονισμενη ας πουμε ΕΠΕΝ θα μπορουσε να προσφερει δεν ονειροβατουμε να βρισκομαστε ακομη στο 1967 με την Γυαρο και το Γουδι.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.825
- Πόντοι
- 6.515
Ο Κασιδιάρης βγήκε 4ος,πίσω και από τον συριζαίο και από τον Γερουλάνο
Δείγμα του ότι οι Αθηναίοι ζούνε πλέον αρμονικά με τα μαυριδερά αγόρια
Το βραδυ της πρωτοχρονιας στη γιορτη του λαθρο δημαρχου στο συνταγμα εδειξε οτι οι γυναικες δεν χωρανε αρμονικα μεσα στους μαυριδερους
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
Δεν εχουνε προβλημα αυτοι. Δεν πιστευουνε σε τιποτα ουτε σε Πατριδα , Σημαια , Θρησκεια , Συνορα , Αξιες , Ηθη , Εθιμα κλπ ολα αυτα συν τοσα αλλα ειναι για αυτους ανουσια και αναχρονιστικα. Ηδη με την 5ετια που κυβερνησανε αφησανε ανοιχτη τεραστια πληγη της αρρωστειας τους. Δεν βλεπεις τι γινεται με συζητησεις καθε μερα για Ρατσισμο , Ναζισμο , Χουντα , Ακροδεξιους κλπ σπειρανε στην κοινωνια μεσα σε ελαχιστο χρονο την διχονοια. Ετσι γιγαντωθηκε σε ολες τις πρωην Σοβιετικες Χωρες και τις εξαρτημενες απο το Σοβιετ η ιδεολογια τους. Ελεγχωντας τα παντα και σπειρωντας διχονοια και μισος μεταξυ του λαου. Οι μισοι ητανε δικοι τους αλλοι ρουφιανοι και αλλοι υποχρεωτικα ταγμενοι. Βλεπεις οτι η Ελληνικη κοινωνια εκτος τα μνημονια επρεπε να γαλουγηθει και υποταχτει στην Αριστερη λαιλαπα. Αλλιως πως θα δεχοτανε ο Ελληνικος λαος αμιλητος τους αντικαταστατες του που αποικουνε την Ελλαδα τους Μαυρους ΟΡΚ. Αν δεν ειχε γαλουχηθει ολα αυτα τα χρονια οτι οποιος μιλαει για την πατριδα η εναντιον των ΟΡΚ οτι ειναι ναζιστης ρατσιστης ακραιος κλπ η λαθροεισβολη θα ητανε αδυνατη.Η φωτιου συριζα θελει 1 εκατομμυριο μουσλιμ λεει
Δεν εξηγησε μολις φτασουν το εκατομμυριο πως θα κλεισει την πορτα στους επομενους?![]()
dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.024
- Πόντοι
- 6.190
Ρε φιλαρακια ακομη εχετε ελπιδες και πιστευετε σε πολιτικους? Ελεος πια! Για ξεκαρφωμα βλεπω κανενα βιντεακι στο youtube απο βουλη ή καμμια εκπομπη και τρελενομαι! Ειναι αλητες, ψευτες και εμεις ηληθιοι που τους ανεχομαστε! Ο Αλλος (Βελοπουλος) ρωταει για τις ΜΚΟ και κανενας δεν απανταει? Ηταν που θα τις καθαριζανε!! Ρωτησε επισης τον υπουργο για το ποιος πληρωνει για τους γκαου-μαου και του απαντησαν: Ο Ελληνικος λαος κατα το 55% περιπου! Ξανα μανα μουγκα! Τι εγινε τελικα ρε πατριωτες με τις μετεγκαταστασεις? Ξερει κανεις? Ή επειδη τα μπουρδελοκαναλα δεν μιλανε το θαβουμε κι αυτο? Με τα χαρτια και τις ταυτοτητες Ελληνων που παιρνουν οι αγκα-μουγκα ξερει κανεις τιποτα? μπααα θαψιμο! Το οτι υπαρχει πλεον προταση να μονιμοποιηθουν οι μαο-μαο στα νησια το εμαθε κανεις? Ακουστηκε? Δεν ξερω απλα ρωταω δεν βλεπω τηλεοραση και δεν ειμαι πληρως (αποχαυνομενος) ενημερωμενος ... θελω να πω! Το οτι ολοι αυτοι οι μαο-μαο εχουν πειρσσοτερα προνομια και δικαιωματα απο εναν ελληνα ανεργο, το'παμε? Εννοω αν πας ΟΑΕΔ τραβας αναβολη επι τοπου μ αυτα που ακους και βλεπεις. Οι εργοδοτες παιρνουν επιδοτηση για να προσλαμβανουν γκαου γκαου κι οχι ελληνες (που κοστιζουν πολλα). Το οτι πλεον δεν ειναι προσφυγικο το θεμα αλλα ολοι παλευουν να μην το λυσουν ... Γιατι?
Πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα και πολυ μαλακες ειμαστε εμεις που κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε ή μας βολευει να κοιταμε αλλου! Καποια στιγμη θα πρεπει να ξυπνησουμε και αποφασισουμε εαν ειμαστε Ελληνες ή οπως λενε καποιοι "Σιγα μωρε τωρα το πραγμα Ελληνας ξελληνας ολοι ανθρωποι ειμαστε". Γιατι ναι ολοι ανθρωποι ειμαστε αλλα οταν ο ενας ανθρωπος κοιταει να με φαει λαχανο ή να με εξαφανισει σαν εθνος, τοτε να με συγχωρεσετε εσεις οι τοσο ανοιχτομυαλοι αλλα εγω θελω να μεινω Ελληνας! Με ολα τα στραβα κι ισια που εχει αυτη η εθνικοτητα. Ναι, να βοηθησω οσο μπορω αλλα οχι να με γαμησουν κιολας! Και να ειμαι φοβισμενος να πω αυτα που σκεφτομαι ή να κυκλοφορησω στα γκετο των πολεωνω που δημιουργησαν οι μουγκα-μουγκα!
Θελετε να το παιξετε δυτικοι? Ναι ..εεε? Τοτε να το παιξουμε δυτικοτεροι των δυτικων! Π.χ. Αμερικη ... πιο δυτικα δεν παει! πιο πολυπολιτισμικη δεν παει! Ωραια ολοι λοοιπον σημαιες εξω απο τα σπιτια σας, τα κτηρια, τα σταδια , παντου ρε σημαιες! Να ξερει οποιος ερχεται σε ποια χωρα ερχεται! Εθνικος υμνος ακομη και σε γιορτη νηπιαγωγιου! Καμερες παντου ελεγχου ειτε κυκλοφοριας ειτε ασφαλειας! Τοιχος στον εβρο, οπως στο μεξικο! Πειρπολια με το λιμενικο και το ναυτικο προς αποτροπη εισοδου! ΚΑρτες επιδοματα μαλακιες κομμενα. Ολοι ελεγχο και οποιοι τηρουν πορουποθεσεις μενουν νομιμα με χαρτια και εντασωνται στο εργατικο δυναμικο και οι υπολοιποι, τον πουλο! Ολοι ισοι κι οχι διακριση λογω "προσφυγικου", "μεταναστευτικου"! Φορολογικο, αντιγραφη του αμερικανικου! Εργατικο μια απο τα ιδια! Θελεις τζαμι, εκκλησια? ψαξιμο, ερευνα, εγκριση και οχι οπου, οποιος οτι θελει! Ενα εκει που πρεπει και υπο ελεγχο! Εεεμ ετσι παιδακια μου .... οχι οπου μας συμφερει ... δυτικοι και πολυπολιτισμικοι κι οπου οχι .. ελληνες!
Αντε ντε να σας δω! Αντε!! Μονο λογια και μαγκιες! Αντε ντε!Κι αμα βρεθει πολιτικος να πει οτι θελει να κανει εστω τα μισα .... να εκλεγεται για μια ζωη! Αλλα στο Ελλαντισταν του βολεμενου τσαμπα καει η λαμπααααα! Το χανουμε το κορμι πατριωωωωωτηηηηη!![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα και πολυ μαλακες ειμαστε εμεις που κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε ή μας βολευει να κοιταμε αλλου! Καποια στιγμη θα πρεπει να ξυπνησουμε και αποφασισουμε εαν ειμαστε Ελληνες ή οπως λενε καποιοι "Σιγα μωρε τωρα το πραγμα Ελληνας ξελληνας ολοι ανθρωποι ειμαστε". Γιατι ναι ολοι ανθρωποι ειμαστε αλλα οταν ο ενας ανθρωπος κοιταει να με φαει λαχανο ή να με εξαφανισει σαν εθνος, τοτε να με συγχωρεσετε εσεις οι τοσο ανοιχτομυαλοι αλλα εγω θελω να μεινω Ελληνας! Με ολα τα στραβα κι ισια που εχει αυτη η εθνικοτητα. Ναι, να βοηθησω οσο μπορω αλλα οχι να με γαμησουν κιολας! Και να ειμαι φοβισμενος να πω αυτα που σκεφτομαι ή να κυκλοφορησω στα γκετο των πολεωνω που δημιουργησαν οι μουγκα-μουγκα!
Θελετε να το παιξετε δυτικοι? Ναι ..εεε? Τοτε να το παιξουμε δυτικοτεροι των δυτικων! Π.χ. Αμερικη ... πιο δυτικα δεν παει! πιο πολυπολιτισμικη δεν παει! Ωραια ολοι λοοιπον σημαιες εξω απο τα σπιτια σας, τα κτηρια, τα σταδια , παντου ρε σημαιες! Να ξερει οποιος ερχεται σε ποια χωρα ερχεται! Εθνικος υμνος ακομη και σε γιορτη νηπιαγωγιου! Καμερες παντου ελεγχου ειτε κυκλοφοριας ειτε ασφαλειας! Τοιχος στον εβρο, οπως στο μεξικο! Πειρπολια με το λιμενικο και το ναυτικο προς αποτροπη εισοδου! ΚΑρτες επιδοματα μαλακιες κομμενα. Ολοι ελεγχο και οποιοι τηρουν πορουποθεσεις μενουν νομιμα με χαρτια και εντασωνται στο εργατικο δυναμικο και οι υπολοιποι, τον πουλο! Ολοι ισοι κι οχι διακριση λογω "προσφυγικου", "μεταναστευτικου"! Φορολογικο, αντιγραφη του αμερικανικου! Εργατικο μια απο τα ιδια! Θελεις τζαμι, εκκλησια? ψαξιμο, ερευνα, εγκριση και οχι οπου, οποιος οτι θελει! Ενα εκει που πρεπει και υπο ελεγχο! Εεεμ ετσι παιδακια μου .... οχι οπου μας συμφερει ... δυτικοι και πολυπολιτισμικοι κι οπου οχι .. ελληνες!
Αντε ντε να σας δω! Αντε!! Μονο λογια και μαγκιες! Αντε ντε!Κι αμα βρεθει πολιτικος να πει οτι θελει να κανει εστω τα μισα .... να εκλεγεται για μια ζωη! Αλλα στο Ελλαντισταν του βολεμενου τσαμπα καει η λαμπααααα! Το χανουμε το κορμι πατριωωωωωτηηηηη!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.342
- Πόντοι
- 6.256
Ο μηταράκης ειπε χθες ότι θα τους γυρνάει στην τουρκία.
Πως να πιστέψεις?
Πως να πιστέψεις?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.825
- Πόντοι
- 6.515
Ρε φιλαρακια ακομη εχετε ελπιδες και πιστευετε σε πολιτικους? Ελεος πια! Για ξεκαρφωμα βλεπω κανενα βιντεακι στο youtube απο βουλη ή καμμια εκπομπη και τρελενομαι! Ειναι αλητες, ψευτες και εμεις ηληθιοι που τους ανεχομαστε! Ο Αλλος (Βελοπουλος) ρωταει για τις ΜΚΟ και κανενας δεν απανταει? Ηταν που θα τις καθαριζανε!! Ρωτησε επισης τον υπουργο για το ποιος πληρωνει για τους γκαου-μαου και του απαντησαν: Ο Ελληνικος λαος κατα το 55% περιπου! Ξανα μανα μουγκα! Τι εγινε τελικα ρε πατριωτες με τις μετεγκαταστασεις? Ξερει κανεις? Ή επειδη τα μπουρδελοκαναλα δεν μιλανε το θαβουμε κι αυτο? Με τα χαρτια και τις ταυτοτητες Ελληνων που παιρνουν οι αγκα-μουγκα ξερει κανεις τιποτα? μπααα θαψιμο! Το οτι υπαρχει πλεον προταση να μονιμοποιηθουν οι μαο-μαο στα νησια το εμαθε κανεις? Ακουστηκε? Δεν ξερω απλα ρωταω δεν βλεπω τηλεοραση και δεν ειμαι πληρως (αποχαυνομενος) ενημερωμενος ... θελω να πω! Το οτι ολοι αυτοι οι μαο-μαο εχουν πειρσσοτερα προνομια και δικαιωματα απο εναν ελληνα ανεργο, το'παμε? Εννοω αν πας ΟΑΕΔ τραβας αναβολη επι τοπου μ αυτα που ακους και βλεπεις. Οι εργοδοτες παιρνουν επιδοτηση για να προσλαμβανουν γκαου γκαου κι οχι ελληνες (που κοστιζουν πολλα). Το οτι πλεον δεν ειναι προσφυγικο το θεμα αλλα ολοι παλευουν να μην το λυσουν ... Γιατι?
Αντε ντε να σας δω! Αντε!! Μονο λογια και μαγκιες! Αντε ντε!Κι αμα βρεθει πολιτικος να πει οτι θελει να κανει εστω τα μισα .... να εκλεγεται για μια ζωη! Αλλα στο Ελλαντισταν του βολεμενου τσαμπα καει η λαμπααααα! Το χανουμε το κορμι πατριωωωωωτηηηηη!![]()
τυπε το θεμα είναι ότι η αμορφωσιά του ελληνικου λαου υπεκυψε στα πουλημένα καναλια και ψηφιζει ότι του πουνε :S
Πολυ σωστος φιλε. Ολοι ψηφιζουνε σαν τα προβατα που πανε για σφαγη. Ειναι τρελλο ο αλλος να σε κοροιδευει συνεχως , να σου λεει ψεμματα συνεχως , να εχει φτασει την Χωρα και εσενα στο χειλος του γκρεμου εσυ ομως λες και εισαι πρεζακι παλι να τον ψηφιζεις. Ανηκουστα πραγματα ρε τυπε και το ποιο τρελλο , μετα λιγο καιρο απο την ψηφοφορια , ολοι αρχιζουνε και βριζουνε και καταριουνται αυτους που ψηφισανε. Μιλαμε για παρανοια.τυπε το θεμα είναι ότι η αμορφωσιά του ελληνικου λαου υπεκυψε στα πουλημένα καναλια και ψηφιζει ότι του πουνε :S
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.810
- Πόντοι
- 3.936
Τι να πεις και εσυ. Είναι γλυκό το μεροκάματο απο την ΜΚΟ, για τα χαρτάκια των Λάθρο. Ενώ ο Βouboukos και ο Νorthίδης είναι δημοκράτες!Aπό πού κι ως πού πρεπει ενας Αθηναιος που δεν συμπαθει τους μαυριδερους να ψηφισει εναν νεοναζι για δημαρχο?