ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.460
- Πόντοι
- 34.538
Ξυπνησανε οι μαλακες οι νησιωτες?
Mεγάλη ιδέα έχεις γι τον ευατό σου γιουσουφάκι
να παίζω
Τύπε, τιμή σου να παίζω μαζί σου, παραδέξου το.
Ξυπνησανε οι μαλακες οι νησιωτες?
είναι αργα
τα αποτελέσματα των προηγουμενων εκλογων θα αλλαξουν την συνθεση της χωρας για παντα
Τώρα σοβαρά, με προσωνύμιο εξαίρετων μελών του σαη
Εδώ μπορεί να βγει γέλιο.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ site .....
Υπάρχει η εφιαλτική γραμμή στο κώδικα των posts που ξεκινά
[quote
Πες ποιοί είναι και θα γίνουν μπελτές ....
θα γελάνε οι πεθαμένοι στις κάσες τους ....
το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου.
Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;
οι Βουλγαροι έβαλαν αυτα πριν 6 χρονια, και αν τυχον περναγε κανα σκουπιδι του ριχναν χωρις σκεψη
Μολις φωτογραφηθηκε ο Αλκιβιαδης Στεφανης στον Εβρο διπλα στο ψευτοσυρματοπλεγμα για τους λαθρομεταναστες, οι Αριστεροι, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Εφημεριδα των Συντακτων, αφιονιστηκαν. Βαρεσε κοκκινος συναγερμος. Αιτια πολεμου. Να μεινει κανενας λαθρομεταναστης εκτος Ελλαδας; Αφου χωρανε ολοι. Ειχαμε της ΝΔ που μεχρι τωρα εφαρμοζουν πολιτικη ΑΝΤΙΦΑ, συνορα δεν υπαρχουν, αλλα τουλαχιστον προσπαθουν να κανουν κατι, εχουμε και τους ΣΥΡΙΖΑιους που βγαινουν στα καγκελα υπερ των λαθρομεταναστων. "Δεξιοι", τραβατε ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ που λετε.
Δεν τολμάς μωρή κότα , γιατί ξέρεις ότι οι κολλητοί σου θα γίνουν σούργελα.
Μιλάμε για τυπάκια που δεν έχουν ούτε ένα ποστ για βόλτες σε τάνες, στριπ , γαμιστρώνες κτλ.
Μόνο ποστ αφισσοκόλλησης σαν εσένα ή μερακλήδικα που λένε ότι τρώνε στραπόνιασμα, τραβάνε μαλακία,
γαμάνε πλαστικές κούκλες ή διαβάζουν μυθιστορήματα για νοικοκυρές ....
Τι γράφει ο άγιος στο thread που κλειδώθηκε
(επειδή κλειδώθηκε , δεν μπορώ να το κάνω quote):
[size=9pt]Δες Λουλού 33,
Επειδή ετούτος ο ιστότοπος δεν είναι δικός σου για να κάνεις υποδείξεις σχετικά με το ποιός θα γράφει, ποιός δεν θα γράφει και ποιος θα παραθετει ποιόν, θα σε παραθέτω, θα σε εκθέτω, και θα σε γαμάω, (μόνο εσένα βέβαια, γιατί πρώτον τα "σόγια" τα σέβομαι, και γιατι στην τελική το σόϊ σου δεν φταίει που βγήκες μαλακισμένη θρασύδειλη τσοκαρία) όποτε γουστάρω και όπως γουστάρω, εντός και εκτός διαδικτύου.[/size]
Κάνει το μαλάκα. Λες και του είπα , να μην γράφει στο φόρουμ.
Αυτό που ξεκαθάριζα, είναι ότι δεν θέλω διάλογο μαζί του
και δεν μπορεί να με υποχρεώσει κανείς να κάνω διάλογο με γαμημένους , Ξ.Π.Γ κτλ κτλ
Επίσης όταν εγώ έγραφα ...
"Εγώ είμαι γιός σιδερά , με μπράτσα ήφαιστου.
Όχι βαψομαλλιά ...."
Φαντάζομαι , ότι όσοι δεν είναι τόσο πολύ βλάκες, ώστε να είναι έγκλειστοι σε ίδρυμα
ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ....
Όσοι , παραποιούν το γραφόμενο, υπονοώντας , ότι μιλούσα για τα δικά μου μπράτσα,
είναι απλά γαμημένες πουστάρες ....
το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου.
Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;
Το σούσι είναι εξαιρετικό έδεσμα.
Βερμούδα και πουκάμισο είναι ωραίος συνδυασμός αρκεί να ταιριάζεις ποιότητες και χρώματα.
Στην ηλικια μας το κρεβατι το εχουμε μονο για ξεκουραση.
Μπαροκ 2016.
Σφραγιζονται τα συνορα του Εβρου
αγκαθωτο συρμα 6 χιλιομετρων, θερμικες καμερες, κοινες περιπολιες στρατου - αστυνομιας
οι τουρκοι που ειδαν την κινητοποιηση πυροβολησαν στον αερα