Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Γιατι πολυ απλα η οργη ειναι στο μυαλο σας μονο
Αρκετα πλεον με τα πειραματα, τους λαϊκισμους και τα κομματα-αποθηκες ηλιθιων
Μονο με σταθερες κυβερνησεις παραδοσιακων πολιτικων σχηματισμων θα παει μπροστα η χωρα
Οχι με ερασιτεχνες ουτε με βλαμμενους
:coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• i-lathrolagna-nd-taytizei-ton-patrioti-ormpan-me-ton-tsipra3.jpg
    i-lathrolagna-nd-taytizei-ton-patrioti-ormpan-me-ton-tsipra3.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 26

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Βάλτε εσείς και άλλους λάθρο στο Καραβάνι που λέγεται Ελλάδα, και θα δείτε τι θα πάθετε.. Συνεχίστε έτσι.. να αποτελειώσετε την Χώρα.  :S
Τι θα πάθουν δηλαδή, θα μειωθούν τα ποσοστα τους? σιγά την τιμωρία, αφού όλοι πριν τις εκλογές έλεγαν δεν υπάρχει κάτι άλλο να ψηφίσουν, σ αυτή τη δημοκρατία μας έφτασαν ,να μην έχουμε επιλογές,
Πέφτει μάσα μεγάλη απ τα γαλάζια τρωκτικά, το βλέπω γύρω μου, δεν είναι αθώες παρθένες,
Και το πασοκ δηλαδη τι έπαθε,
Ο τσίπρας με 32 % , μεγαααααάλη τιμωρία,

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ναι τύπε ξερω

Ελα ομως που οι μαγαζατορες πανηγυριζουν γιατι ολοι αυτοι εχουν λεφτα και χαλανε
οταν σου ελεγα το καλοκαιρι οτι εχουμε επενδυτες δεν με πιστευες :S :S :S

λιγα λευτα ξοδευουν σε ειδη τροφης κατω  οι επενδυτες και ουδεποτε τρωνε σε καταστηματα εστιασης  ειται τυροπιταδικα ειται ταβερνες
τουλαχιστον οι οικογενειαρχες εφοσον γνωριζω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οι κατοικοι στα Βρασνα,ακομη και οι Ρομα δειχνουν τον δρομο :takethis:
ολοι ενωμενοι εναντια στους λαθρο και τους λαθρολαγνους υποστηρικτες τους :headbaning1:
αρχιζει σιγα σιγα να κινειται κατι :-

να μπει λιγο η κλαδικη να πει τους κατοικους στ Βρασνα φασιστες :coffee:
:S :S :S
νασο εφτασαν στο σημειο σε ολη την ελλαδα να επαναστατησουν και οι γυφτοι  :S :S :S :S  επαναλαμβανω επαναστατησαν και οι γυφτοι  :S :S :S

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Οι συριζαίοι το χαβά τους, να παίρνουμε πίπες στους λάθρο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
:cool2:

Συνημμένα

• EFFtL6oXkAIM2Ql.jpg
    EFFtL6oXkAIM2Ql.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 25

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
νασο εφτασαν στο σημειο σε ολη την ελλαδα να επαναστατησουν και οι γυφτοι  :S :S :S :S   επαναλαμβανω επαναστατησαν και οι γυφτοι  :S :S :S
Το 2015 ένας Αλβανός που τα μάζευε και έφευγε για Αγγλία έλεγε πως γέμισε η Ελλάδα ξένους...  :S :S :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.673
Πόντοι
506
:thumbsup:

Έλα όμως που οι ανεγκέφαλοι στη χώρα, είναι το 65%. Πριν το δημοψήφισμα το υποπτευόμασταν, τώρα γνωρίζουμε.

32% πήρε το αρχίδι ο Τσίπας, βάλε μέσα Μπαρούφα, ΚΚΕ, ΧΑ, τα λιμά τύπου Ζωής κλπ. Τι μένει νομίζεις;
Eχει δωσει υπερβολικη σημασία ο μητοτακης στο 32% των αριστερών βοθρολυμματων.
Χτες κάνανε βανδαλισμους αε δημαρχείο πόλης που αποφάσισε να παει τον χρυσοχοιδη στα δικαστηρια για την απόφαση του.
Επρεπε να ειχε τελειωσει το θέμα με αυτους τους λεχριτες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι θα πάθουν δηλαδή, θα μειωθούν τα ποσοστα τους? σιγά την τιμωρία, αφού όλοι πριν τις εκλογές έλεγαν δεν υπάρχει κάτι άλλο να ψηφίσουν, σ αυτή τη δημοκρατία μας έφτασαν ,να μην έχουμε επιλογές,
Πέφτει μάσα μεγάλη απ τα γαλάζια τρωκτικά, το βλέπω γύρω μου, δεν είναι αθώες παρθένες,
Και το πασοκ δηλαδη τι έπαθε,
Ο τσίπρας με 32 % , μεγαααααάλη τιμωρία,

Πρέπει να έρθουν ακόμη μερικά εκατομμύρια.
Και αρκετά εκατομμύρια να πάνε ακόμη στη γερμανία .... και στην αυστρία ....

Από εκεί θα ξεκινήσει το γλέντι

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
και  τα τραγια  στο κολπο ...
θα δωσουν αβερτα  ακινητα για να μεινουν τα μουσλιμια ...

μια ζωη προδοτες και ανθελληνες οι απογονοι  των  καταδοτων  των  Σουλιωτων ...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Στο μεταξυ μιλαμε για γκαιμπελικη προπαγάνδα απο ολα τα μμε εν χωρο για τους λαθρο. Μιλανε για "προσφυγες" και κολαει το στομα τους.

Περιμενουμε και απο τον κουλη να ξεκινήσει το ξεκαθαρισμα ποιοι ειναι αληθινοι προσφυγες (λεμε τωρα) και να αρχισουν οι απελασεις οσων δεν ειναι (????)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και  τα τραγια  στο κολπο ...
θα δωσουν αβερτα  ακινητα για να μεινουν τα μουσλιμια ...

μια ζωη προδοτες και ανθελληνες οι απογονοι  των  καταδοτων  των  Σουλιωτων ...

Να μην βγαλουν το κατιτις τους;;;

Επισκέπτης
Πρέπει να έρθουν ακόμη μερικά εκατομμύρια.
Και αρκετά εκατομμύρια να πάνε ακόμη στη γερμανία .... και στην αυστρία ....

Από εκεί θα ξεκινήσει το γλέντι

Αυτη τη στιγμή οι Πράσινοι είναι εκκολαπτόμενη "αξιωματική αντιπολιτευση" στη Γερμανία με βάση τις δημοσκοπησεις. (με ότι αυτό να σημαίνει μελλοντικά)

Υπολείπονται μόνο 5% από τους συντηρητικους.

27% CDU&CSU
22% Grüne
14% SPD
13% AfD
8%  FDP
8%  Linke
8%  Sonstige

Δυστυχώς εκεί κάτω είστε μόνοι σας.
Άμεση υλοποίηση του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, για γρήγορη επαναπροωθηση στη Τουρκία είναι η μόνη λύση.
Η εφαρμογή χωλαίνει στη χώρα.

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
782
Πόντοι
4.530
Τύπε εντελως φιλικα σου λεω να φροντισεις να γινεις λιγο πιο ενδιαφερων γιατι εδω προσωπικα δεν εχω αντεξει ποτέ να διαβασω πανω απο τρεις σειρες ποσταρισματος σου. Βαριεμαι αφορητα. Αν εσυ πιστευεις οτι εισαι συγκλονιστικος σε αυτα που γραφεις, κοιτα να αναθεωρησεις
Δεν υα ηθελα να αρχισω καμμια προσωπικη αντιπαραθεση εδω μεσα με κανεναν. αλλα μου την λες γιατι εκφραζομαι, και προφανως σε ενοχλει η αποψη μου. Να σου υπενθυμισω οτι εδω αν δεν κανω λαθος ειναι "forum" και νομιζω οτι ειναι για να εκφραζει ο καθενας την αοπιψη του. Τωρα εαν οι δικες μου αποωεις σε κανουν να βαριεσαι ή σε χαλανε γενικως τοτε απλα οταν βλεπεις δικο μου ποσταρισμα ... προσπερνα. Οπως κανετε με τη τηλεοραση ή με κατι που δεν θελεις να σου χαλασει την εικονα που εχεις σχηματισει.
Επισης να σου πω τι δεν επιδιωκω να γινω για κανεναν συγκλονιστηκος!! Ειμαι σε ηλικια τετοια και με τετοιες εμπειριες που οταν θελω να συγκλονισω καποιον το κανω προσωπο με προσωπο κι οχι πισω απο πληκτρολογια! Αλλο να λεμε κι αλλο να κανουμε και να αποδυκνυουμε. Εδω εκφραζουμε ο καυενας μια αποψη, απλα.
Για να μην σε ζαλισω και δεν το διαβασεις ολο (οπως λες) απλα προσπερνα! Δεν πολιτευομαι δεν πιστευω κανενα πολιτικο >(πλεον) δεν μου μου επιτρεπει η λογικη μου, η μεχρι τωρα ζωη μου και γενικα αυτα που βλεπω, βιωνω, γνωριζω και αναγνωριζω. Να εισαι καλα και να μπορεις να εκφραζεσαι ελευθερα παντα, οπως εδω.  

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
782
Πόντοι
4.530
Στο μεταξυ μιλαμε για γκαιμπελικη προπαγάνδα απο ολα τα μμε εν χωρο για τους λαθρο. Μιλανε για "προσφυγες" και κολαει το στομα τους.

Περιμενουμε και απο τον κουλη να ξεκινήσει το ξεκαθαρισμα ποιοι ειναι αληθινοι προσφυγες (λεμε τωρα) και να αρχισουν οι απελασεις οσων δεν ειναι (????)
ΠΛακα κανεις δεν ακουσες το νεο νομοσχεδιο? ΟΧΙ στις επαναπροωθησεις! Με τις υγειες μας!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Eχει δωσει υπερβολικη σημασία ο μητοτακης στο 32% των αριστερών βοθρολυμματων.
Χτες κάνανε βανδαλισμους αε δημαρχείο πόλης που αποφάσισε να παει τον χρυσοχοιδη στα δικαστηρια για την απόφαση του.
Επρεπε να ειχε τελειωσει το θέμα με αυτους τους λεχριτες.
Είναι σε δύσκολη θέση, πιστεύω. Τα μουνόπανα οι συριζαίοι πανεύκολα μπορεί να να μας ξαναφορτωθούν στην πλάτη, οπότε εξυπακούεται ότι πρέπει να διατηρήσει το φιλο-ευρωπαϊκό μετριοπαθές κεντρώο προφίλ που τον έφερε στην εξουσία.

Δε φτάνει που τα μουνόπανα οι συριζαίοι έχουν αφήσει βόμβες πίσω, έχει και την πουτάνα την κωλο-φυλλάδα τη δημοκρατία να γράφει συστηματικά αρχιδιές. Είδες πρωτοσέλιδο σήμερα;

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
νασο εφτασαν στο σημειο σε ολη την ελλαδα να επαναστατησουν και οι γυφτοι  :S :S :S :S   επαναλαμβανω επαναστατησαν και οι γυφτοι  :S :S :S

Επαναστατησαν οι γυφτοι γιατι ερχονται οι μεταναστες και τους κλεβουν τις 'δουλειες'  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom