Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Να μην ξεχάσουμε να αγοράσουμε και σερβιέτες για τις λαθρομετανάστριες  :S

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Mαυροι ντοπιοι διωχνουν μαυρους μεταναστες απο την Νοτιο Αφρικη :coffee: :S :S :S

Μυστη μου φιλος νοτιοαφρικανος μου εστειλε βιντεο που καινε ζωντανο μαυρο λαθρομεταναστη οι υπολοιποι μαυροι..
αν το ανεβασω θα φαω μπαναρισμα ειναι πραγματικα σοκαριστικο

στην μεση του δρομου με εκατονταδες να επεφημουν οταν ο αλλος σπαρταρουσε φλεγομενος

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε κράτα αυτό το μύνημα για το μέλλον. ...Δεν στο λέω ειρωνικά.
τυπε η πλειοψηφια των μαυρων ειναι φουλ ρατσιστες
και οι πρωτοι που εχουν προβλημα με τους νεοεισερχομενους λαθρομεταναστες ειναι οι παλιοι.
ολοι εχουν προβλημα εκτος απο τους πολιτισμενους λευκους :headbang: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μυστη μου φιλος νοτιοαφρικανος μου εστειλε βιντεο που καινε ζωντανο μαυρο λαθρομεταναστη οι υπολοιποι μαυροι..
αν το ανεβασω θα φαω μπαναρισμα ειναι πραγματικα σοκαριστικο

στην μεση του δρομου με εκατονταδες να επεφημουν οταν ο αλλος σπαρταρουσε φλεγομενος
γιατι δεν πανε εκει οι ΜΚΟ να κανουν εργο τυπε :think:
θα τις περασουν σουβλακι οι μαυροι :S :S :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ελβετος επιχειρηματιας πηγε σε εστιατοριο στην περιοχη της κανιγγος οπου δρουν ενοπλες ομαδες αλγερινων

Η συνεχεια στην φαντασια σας
:S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ελβετος επιχειρηματιας πηγε σε εστιατοριο στην περιοχη της κανιγγος οπου δρουν ενοπλες ομαδες αλγερινων

Η συνεχεια στην φαντασια σας
:S :S :S
πηραν και τις ροδες απο το SUV τυπε :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γιατι δεν πανε εκει οι ΜΚΟ να κανουν εργο τυπε :think:
θα τις περασουν σουβλακι οι μαυροι :S :S :S

να παει αυτος τυπε που δουλευε στην μκο norwegian refugee council

URL]]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Θα μας φάνε τις γυναίκες μας, θα μας πηδησουν τις τυρόπιτες!! (ατακαρα από καλτ ελληνική ταινία).

Υ.γ. Δεν τους πάω τους λαθρο κυρίως για τα προβλήματα που δημιουργούν. Είμαι της άποψης ότι κάθε λαός πρέπει να ευημερει στην χώρα του. Αλλά που να το αφήσουν αυτό τα μεγάλα κεφάλια..

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
783
Πόντοι
4.530
Πρωην μεταναστης (ο ομιλων) στην αμερικη και πιο συγκεκριμενα στην Καλιφορνια. Και ακομα πιο συγκεκριμενα στο Huntington Beach, Orange County ή οπως το ελεγαν "χαιδευτικα" Orange Curtin (απο το σιδηρουν παραπετασμα). Λοιπον για αυτους που μιλανε και λενε  λενε ... αεροπαπαρολογιες, να μου πουν οταν θα πανε εκει στην Δυση και τον πολιτισμο. Εκει που ερχονται η ΜΚΟ, πως γινεται να υπαρχουν συνοικιες μεξικανων, κορεατων, κινεζων κι οτι λογις λαων θες!? Κι αν βρεθεις σε λαθος μερος την λαθος στιγμη ... την πουτσισες! Οι ταινιες δεν λενε παντα ψεματα! Ναι υπαρχουν και μαλιστα προσπαθουν να το διατηρουν. Στο Orange county για παραδειγμα θα ψαχνεις με το ματοκυαλι να βρεις "μαυρουλη". Εκτος κι αν ειναι καλεσμενος σε κανενα swinging party! Οι δε μεξικανεοι περιοριζονται σε κανα δυο τρεις συνοικιες. Αναλογα το εισοδημα τους, βεβαιαως βεβαιως. Διοτι εαν τα εχεις μπορεις να ανεβεις 'κοινωνικα" και να αγορασεις αλλου, αλλα μεπροσοχη διοτι εαν δεν συμορφωνεσαι με τα τοπικα "ηθη" και "εθιμα" θα σε κανουν να παρεις πουλο!  Οοοοοοχι δεν ειναι ρατσισμος, οοοοχι ... απλα διαχωρισμος εθνικοτητων για να ειμαστε ολοι μαζι να μην μπερδευομαστε μωρε. Να .. εσεις πιανιατες, εμεις κοντοσουβλια, οι αλλοι τοτεμ και χορους βροχης!!! Μπουρδελο θα γινουμε!
Δεν βλεπω καμμια ΜΚΟ στα συνορα Μεξικου - Η.Π.Α? στα συνορα Ισραηλ-Λιβανου? Στα συνορα Σαουδικης Αραβιας - Υεμενης? Τι παιζει ρε παιδια ? Ελλαντα  παιζει πεκνιντι και αλλου οκι??? Εντω καλα λεφτα εεεε?
Γνωστος μου σε δημοσια υπηρεσια, ειδε το ακολουθο: Γυφτισα με παιδι στο χερι μαζι με μια μαντηλοφορουσα ("μεταναστρια") κι αυτη με δυο παιδια στο χερι, πηγαν πηραν κουπονια αλληλεγγυης απο δημοσιο οργανισμο. Κατοπιν πηγαν σε κοντινο σουπερ μαρκετ, στηθηκε η μια απο εδω η αλλη απο την αλλη και αφου ζητιανεψαν κανα τριωρο (λεμε τωρα) μαζεψαν οτι μαζεψαν, τα πηγαν στο ντατσουν στο παρκινγ, πηγαν μεσα και με το κουπονι ψωνισαν τα υπολοιπα!! Ο δικος μου ξερει την γυφτισα που μενει σε κοντινη γειτονια η οποια πουλαει σκορδα και χορτα σε λαικες της περιοχης, εκτος λαικης - παρανομα εννοιειται. Εχει δυο παιδια μεγαλα, το μωρο ειναι "νοικιασμενο" για το επιδομα. Η δε "μεταναστρια" μενει σε ενοικιαζομενο στην γειτονια εχει τρια παιδια, το νοικι πληρωμενο, επιδομα για τρια τεκνα, ο αντρας δουλευει με "μαυρα" μεροκαματα σε διαφορους της περιοχης. ααα ναι το διαμερισμα τριαρι καινουριο φουλ επιπλωμενο. Κατα τα αλλα: Θα παταξωμεν την μαυρη εργασια!! Θα ερευνησωμε τις MKO!! Θα εξαλήψωμε τα φαινομενα αδικιας!! Θα  θα θα ... θα σας φερωμε και νερο για την γεφυρα που σας φτιαξαμε!!!???? Παιδια?? Θα σας κανουμε κι απ αυτα!!!  ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ....
Ξυπνηστε Ελληναρες μου !! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ .....

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
:helpsos: :helpsos: :helpsos:

Συνημμένα

• 69972225_2392689107496117_8271083594403807232_n.jpg
    69972225_2392689107496117_8271083594403807232_n.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 21

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
783
Πόντοι
4.530
Οχι απλα σωστος, αληθινος και με το παρπανω. Αλλα προσεχε μη γυρισουν και πουν οτι αλλο αυτο κι αλλο το δικο μας χαλι!! Οπως ειπαν οτι: να κι οι Ελληνες πηγαν μετανατες!!! Μα ρε μαλακες τελικα τι ειναι αυτοι που ερχονται κατα ορδες??? Μεταναστες? Προσφυγες? Εισβολεις? Ανεξαρτητοι μεμονομενοι? Του κιτσου η μανα καθεται??? Οτι μας βολευει αναλογα της αναγκες της διεθνης αγορας??
Διοτι ακουω σε συνεντευξεις και τηλεορασεις, την μια να ρωτανε τι θα κανουμε με τους προσφυγες? κι οταν λες μα το μαροκο δε εχει πολεμο, το τσιμπουκισταν, το πακισταν, την ινδια και νοπου αλλου ερχονται(εκτος συριας)ειναι σε νορμαλ κατασταση, σαν την δικια μας. Τρωνε πουτσα, ανεργια, πεινα κ.λ.π. Σου λενε ναι ειναι μεταναστες! κι εμεις δεν πηγαμε μεταναστες????!! ΩΩΩΩΩΩΩΩπαα μαλακα ωωωπα!!! Μα ρε μαλακα μεταναστης ειναι αυτος που ερχεται με χαρτια νομιμα και ζητα εργασια κι οχι ασυλο!!!! Επειδη ειναι ομοφυλοφιλος!!! Εγω περασα του λιναριου τα παθη απο εξετασεις, ερευνα μητρωου στην Ελλαδα και οπου αλλου ειχα περασει. Εμβολια, ξανα εξετασεις, συνεντευξεις!! Τι λετε ωρε μαλακες που μαλλον κλανετε απο το στομα, γιατι σας εδωσαν μια καραμελα και δεν ξερετε καν τι γευση ειναι και την πιπιλατε συνεχεια!!! Αιντε να γαμηθειτε, που θα συγκρινετε τους νομιμους μεταναστες με τις ορδες ατακτων που ερχονται απο ολο τον κοσμο. Ετσι γιατι ακουσανε οτι γαμιωμαστε και ηρθαν κι αυτοι να ριξουν ενα στα γρηγορα!!! Δεν ξερουμε απο ερχονται, ποιοι ειναι, τι κουβαλανε, τι θελουν "πραγματικα", τι ικανοτητες εχουν, εαν θελουν να ενταχθουν ή να δημιουργησουν κατι δικο τους!!! Τιποτα απλα ηρθαμε, φροντιστε μας!!! Ρε πατε καλα???? Εχετε καθολου αναλογιστει τις συνεπειες αυτης της εισροης ολων αυτων των ανθρωπων απο οοοολες αυτες τις χωρες? Μην ακουσω μαλακια περι συριας??? Επισημα πλεον μεσω ΜΚΟ οι εθνικοτητες που εισηλθαν και εισερχονται στην χωρα ειναι σε δεκαδες κι οχι μονοψηφια πλεον!!! Εχει καταντησει ο πλανητης μια εμπολεμη ζωνη. Οπου ναναι περιμενω να σκασουν μυτη απο Σαουδικη αραβια μετα το χτυπημα, εκει στα πετρελαια. Χαμος, πολεμος λεμε πολεμος!!! Το νου σας !!!

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
2292 Γιαχαμπιμπια και Ζιμπαμπουινοι εισεβαλαν σε μολις 5 μερες.....και ο Κουμουτσακος μιλαει για προγραμμα οικειοθελους επιστροφης 16000 εισβολεων σε βαθος...... τριετιας.Δηλαδη οσους μπαινουν σε δυο μηνες το πολυ, θα κανει τρια χρονια να τους διωξει και αν το δεχτουν αυτοι βεβαια....και οι υπολοιποι στην ενδοχωρα με την κρυφη ελπιδα να "εξαφανιστουν" με διαφορους τροπους στην Ευρωπη..... :headbang: :headbang: :headbang:

stefos papas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Like
21
Πόντοι
1
Στη γειτονιά μου (Άνω Πατήσια) σε ξενοδοχεία μένουν  οικογένειες μουσουλμάνων μαντήλες κ.α. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το air condition δούλευε 24 ώρα  δωρεάν συν τα επιδόματα που παίρνουν.Εγώ το άναβα δύο ώρες με το καύσωνα καί με άγχος για το ρεύμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom