alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη αν ειναι πολυ ηλιθιος ο Ελληνας ποιος θα ειναι πρωτος?εξαρτάται απο την ηλιθιότητα του έλληνα!
Δηλαδη αν ειναι πολυ ηλιθιος ο Ελληνας ποιος θα ειναι πρωτος?εξαρτάται απο την ηλιθιότητα του έλληνα!
Α συγνωμη, ξεχασα οτι η ΧΑ εχει ΚΑΙ την ικανοτητα να κάνει την εγκληματικοτητα μηδέν.
γιατί με τόση προπαγάνδα κ χωρίς το καναλικο σύστημα δεν κομενοι απο παντου δηξαν ποτε το προγραμα τοος τη πολιτική θα εφαρμόσουν πως να τα ακούσει ο κάθε άνθρωπος σε χωρια πολεις ......γιατι δεν βγαινει ρε μαστορα;
κ μονο στο άκουσμα οτι θα βγει η ΧΑ ΤΡΕΜΟΥΝ το ξέρεις καλά αυτό!
. Γιατί το λες αυτό;;; Κ εγώ κατα της βίας είμαι. Όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος; Τη κανεις;καλα
κοτες λιρατες ειναι που την επεφταν σε κανα κακομοιρη που ηταν μονος του
γιατί με τόση προπαγάνδα κ χωρίς το καναλικο σύστημα δεν κομενοι απο παντου δηξαν ποτε το προγραμα τοος τη πολιτική θα εφαρμόσουν πως να τα ακούσει ο κάθε άνθρωπος σε χωρια πολεις ......
Φυσικα, γιατι με την ψηφο σας βγαλατε τον Τσιπρα και κανατε υπουργο τον Παρασκευοπουλο.
Αν ψηφιζατε με μυαλο και παρεμενε πρωθυπουργος ο Σαμαρας, ακομη φυλακη θα ηταν αυτο το κατακαθι.
Τυπε και τι πιστευεις οτι η Χ.Α. ειναι η λυση ?
Το ερωτημα απευθυνεται και σε Φαιδωνα και λοιπους μαλακες που πιστευουν οτι το τσιρκο του Μιχαλολιακου ειναι η λυση στη λαθρομεταναστευση ή οτι ο Τσιπρας φταιει για ολα. (φταιει για πολλα αλλα, αλλα οχι τοσο για τους λαθρους).
. Γιατί το λες αυτό;;; Κ εγώ κατα της βίας είμαι.
Όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος; Τη κανεις;
αυτή τη ωρα μονο αυτους έχουμε είτε καλός ειτε κακός!δεν το λεω εγω μαστορα γεγονος ειναι
αν εισαι κατα της βιας εισαι σε λαθος κομμα
τα νομιμα δεν στηριζεις την χα που ειναι η προσωποποιηση της βιας
αυτή τη ωρα μονο αυτους έχουμε είτε καλός ειτε κακός!
όπως το βλέπει ο καθένας .με την ίδια λογική θα μπορούσα να πω τα ίδια όχι όμως ας μας οδήγησε εσυς που πάτε καλά κ περνάμε όλοι τελειακατι δεν παει καλα στο μυαλο σας
αμαν ξυπνησε ο φιδεμπορας
θα διασκεδασουμε παλι
Σκασμός λαθρολάγνο κατακάθι
Οχι. Τι να μου πει? Οτι λετε πολλοι δεκα σαχλαμαρες σημαινει οτι κανετε ολοι μαζι μια σοφία?
πςςςς τι πλουτος εκφρασης
και τι φοβερα επιχειρηματα