You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Δεν μας απάντησε όμως στο άλλο θέμα επίσης, πόσα χρήματα χρώσταει η ΝΔ στα κρατικά ταμεία από τα δάνει που έχει πάρει;
. Τα τρώει ο Καραμανλής ΛευκάδαΔεν μας απάντησε όμως στο άλλο θέμα επίσης, πόσα χρήματα χρώσταει η ΝΔ στα κρατικά ταμεία από τα δάνει που έχει πάρει;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το "κομμα μου" ειχε πολιτικη το μαντρωμα ολων αυτων. Το οτι προφανως δεν ειναι δυνατον να τους πιασεις ολους δεν λεει τιποτα. Ποτέ δεν ειχε ανεκτικη συμπεριφορα οπως οι τωρινοι, οι οποιοι κυβερνανε με τις ευλογιες σας.Παρανομησε με το που μπηκε στην χωρα. Οπως και ο Πακιστανος που σακατεψε την Μυρτω
Αλλα το κομμα σου τους αφηνε να κυκλοφορουν ελευθεροι
Αν εκανε τα προβλεπομενα οι ζωες των κοριτσιων αυτων δεν θα καταστρεφοταν
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 221 εκατ. ευρώ.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το "κομμα μου" ειχε πολιτικη το μαντρωμα ολων αυτων. Το οτι προφανως δεν ειναι δυνατον να τους πιασεις ολους δεν λεει τιποτα. Ποτέ δεν ειχε ανεκτικη συμπεριφορα οπως οι τωρινοι, οι οποιοι κυβερνανε με τις ευλογιες σας.
το κομμα σου μεσω παυλοπουλου ευχαριστουσε τους λαθρους
ασε ρε μαστορα
τα ιδια σκ@τα ειστε με τους τσυριζαιους
τοτε τη θέλετε τους σαχλαμαρακιδες πίσω ;;;;Οχι. Τι να μου πει? Οτι λετε πολλοι δεκα σαχλαμαρες σημαινει οτι κανετε ολοι μαζι μια σοφία?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Στα κρατικα ταμεια δεν χρωσταει τιποτα. Σε τραπεζες χρωσταει περι τα 160 εκατομμυρια ευρω.Δεν μας απάντησε όμως στο άλλο θέμα επίσης, πόσα χρήματα χρώσταει η ΝΔ στα κρατικά ταμεία από τα δάνει που έχει πάρει;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οχι. Τι να μου πει? Οτι λετε πολλοι δεκα σαχλαμαρες σημαινει οτι κανετε ολοι μαζι μια σοφία?Εδώ γράφουμε τόσοι πόλοι κ μονο εσύ λες υπέρ της ΝΔ σουλεει κάτι αυτό;;;;;;
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Το "κομμα μου" ειχε πολιτικη το μαντρωμα ολων αυτων. Το οτι προφανως δεν ειναι δυνατον να τους πιασεις ολους δεν λεει τιποτα. Ποτέ δεν ειχε ανεκτικη συμπεριφορα οπως οι τωρινοι, οι οποιοι κυβερνανε με τις ευλογιες σας.
Το 12 σακατευτηκε η Μυρτω το 13 πεταξε ο Αφγανος την κοπελα απο τον γκρεμο στην Κερκυρα
Επι ΝΔ
Πως τις προστατευσε απο τους λαθρο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν αφηνεις τους λαικισμους λεω γω? Δηλαδη θα επρεπε να ειναι η εγκληματικοτητα μηδεν απο ξενους για να εχει πετυχει η ΝΔ?Το 12 σακατευτηκε η Μυρτω το 13 πεταξε ο Αφγανος την κοπελα απο τον γκρεμο στην Κερκυρα
Επι ΝΔ
Πως της προστατευσε απο τους λαθρο?
Κι εγω σου λεω οτι επειδη ακριβως ειναι μονο δυο-τρεις περιπτωσεις με χιλιαδες μεταναστες εντος χωρας, αυτο αποδεικνυει την πληρη επιτυχια της αποτρεπτικης πολιτικης που ασκειτο τοτε.
Τωρα που εχουμε ενα περιστατικο την εβδομαδα εισαι ευχαριστημενος? Μπας και ηταν καλυτερα να εχουμε μονο ενα-δυο την διετια οπως ειχαμε πριν? Λεω μηπως.
εξαρτάται απο την ηλιθιότητα του έλληνα! πιθανώτατα ο κουληςΠρωτος ποιος θα ειναι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, και λοιπον?
Η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 221 εκατ. ευρώ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Συγνωμη που ελπιζω οτι μπορει καποτε να λογικευθειτε. Δεν υπαρχει καμια ελπιδα λες ε?τοτε τη θέλετε τους σαχλαμαρακιδες πίσω ;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πρωτος ποιος θα ειναι?Στης εκλογές να ξέρεις αν δεις τη ΧΑ δεύτερη τοτε θα καταλάβεις
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Δεν αφηνεις τους λαικισμους λεω γω? Δηλαδη θα επρεπε να ειναι η εγκληματικοτητα μηδεν απο ξενους για να εχει πετυχει η ΝΔ?
Κι εγω σου λεω οτι επειδη ακριβως ειναι μονο δυο-τρεις περιπτωσεις με χιλιαδες μεταναστες εντος χωρας, αυτο αποδεικνυει την πληρη επιτυχια της αποτρεπτικης πολιτικης που ασκειτο τοτε.
Τωρα που εχουμε ενα περιστατικο την εβδομαδα εισαι ευχαριστημενος? Μπας και ηταν καλυτερα να εχουμε μονο ενα-δυο την διετια οπως ειχαμε πριν? Λεω μηπως.
Ενταξει μωρε δεν τρεχει και τιποτα να βιαζονται σακατευονται 2-3 κοπελες τον χρονο για να κανετε εκει στην ΝΔ τους political correct
κ μονο στο άκουσμα οτι θα βγει η ΧΑ ΤΡΕΜΟΥΝ το ξέρεις καλά αυτό!Α συγνωμη, ξεχασα οτι η ΧΑ εχει ΚΑΙ την ικανοτητα να κάνει την εγκληματικοτητα μηδέν.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α συγνωμη, ξεχασα οτι η ΧΑ εχει ΚΑΙ την ικανοτητα να κάνει την εγκληματικοτητα μηδέν.Ενταξει μωρε δεν τρεχει και τιποτα να βιαζονται σακατευονται 2-3 κοπελες τον χρονο για να κανετε εκει στην ΝΔ τους political correct