Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν ξερω.
Mήπως στα " κυριλέ" προάστια? Για κάτσε δες πόσο έχουν ανέβει οι τιμές των ακινήτων εκεί.
Δεν ξερω.
Δεν ξερω αν ειναι οι χειροτεροι, αυτο που ξερω ειναι οτι αυτοι δεν ειναι Πακιστανο-Μπαγκλαντεζοι εαν γινει μαλακια η κυβερνηση τους θα αντιδρασει με μοχλο την δικια μας μειονοτητα, ασε που εχουν πλατες και τα μεμετιαΟι Αλβανοί ειναι οι χειροτεροι ρατσιστες, φανταζομαι το γνωριζεις.
Οι Αλβανοί ειναι οι χειροτεροι ρατσιστες, φανταζομαι το γνωριζεις.
Συμφωνω πλεον οι Αλβανοι εχουν προσαρμοστει κατα μεγαλο ποσοστο οπως και οι υπολοιποι Ευρωπαιοι, το θεμα ειναι ομως οτι οταν αρχισει και βασιλευει η βια και μαλιστα απο οργανωσεις που κοινουνται εμφανως εκτος νομιμοτητας αποτελουμενες απο ανθρωπους με εμφανως ποταπα κινητρα τοτε δεν αποκλειεται να γεινουν και αυτοι στοχος οπως και αλλοι που ουτε καν το βαζει ο νους π.χ (Βουλγαροι, Ρουμανοι, Πολωνοι κτλπ)Πάνω απο 30% των Νεοελλήνων έχει Αλβανική καταγωγή.Είναι τυχαίο που οι Αλβανοί μαθαίνουν τάχιστα ελληνικά και προσαρμοζονται στη νοοτροπία ? Τα παιδιά τους δεν διαφερουν απο τα ελληνοπουλα ,ενω τα παιδια αλλων ματαναστων ξεχωριζουν.
Δεν ειναι το προβλημα οι Αλβανοι ,πλεον.Δεν τους γουσταρω ,αλλα δεν ειναι πλεον αυτοι το προβλημα .
Σομαλοι (Νο 1 πρόβλημα) ,Αφγανοι ,Αλγερινοι ,Πακιστανοι ειναι το προβλημα .
Οι Σομαλοί ΠΡΩΤΑ σε χτυπανε και μετα σου παιρνουν τα λεφτα .Οι Αλβανοι κλεφτες σε απειλουνε ,αλλα αν τους δωσεις τα λεφτα σου ,γλυτωνεις το ξυλο.
Συμφωνω πλεον οι Αλβανοι εχουν προσαρμοστει κατα μεγαλο ποσοστο οπως και οι υπολοιποι Ευρωπαιοι, το θεμα ειναι ομως οτι οταν αρχισει και βασιλευει η βια και μαλιστα απο οργανωσεις που κοινουνται εμφανως εκτος νομιμοτητας αποτελουμενες απο ανθρωπους με εμφανως ποταπα κινητρα τοτε δεν αποκλειεται να γεινουν και αυτοι στοχος οπως και αλλοι που ουτε καν το βαζει ο νους π.χ (Βουλγαροι, Ρουμανοι, Πολωνοι κτλπ)
Λες αυτο να το σεβαστουν τα ρεμαλια που εχουν ξαμοληθει με την ανοχη της Αστυνομιας??? εγω δεν ειμαι και πολυ βεβαιος για αυτο....Οι Βουλγαροι ,Ρουμανοι ,Πολωνοι ειναι πολιτες της Ε.Ε. και δεν μπορει κανεις να τους διωξει.
Νομικά ,συμφωνα με το Δικαιο της Ε.Ε. δεν χαρακτηριζονται "μεταναστες " και δεν υπολογιζονται στις αντιστοιχες μετρησεις.
Λες αυτο να το σεβαστουν τα ρεμαλια που εχουν ξαμοληθει με την ανοχη της Αστυνομιας??? εγω δεν ειμαι και πολυ βεβαιος για αυτο....
Για να ειμαστε ακριβεις ΤΩΡΑ βαρανε μαυριδερους, εαν το κρατος των κοιλιοδουλων πολιτικων εξακολουθει να τους ανεχεται δεν ξερεις τι αλλο θα κανουν, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ οτι δεν ειναι οι υπερ-πατριωτες που θελουν να πλασαρονται αλλα κοινοι εγκληματιες, πιθανον να βρουν στο εγγυς μελλον ποιο ενδιαφερουν να ασχοληθουν με μια ξανθια Πολωνεζα (που ποτε δεν θα ειχαν για γκομενα) απο το να ασχολουνται με μαυρους.Βαρανε μαυριδερους .Οι πιο πανω δεν ειναι σκουροχρωμοι ,με εξαιρεση τους Ρουμανογυφτους .
ο βανια και ο βιταλις...Ο 28χρονος Αντρέι λέει: «Κατά τη διάρκεια της ληστείας κράταγα ένα πιστόλι Lugen ενώ από το Volvo κατεβήκαμε εγώ, ο Βάνια και ο Βιτάλι. Μάλιστα, όταν ρώτησα τον Βιτάλι που θα πάμε μετά και πως θα φύγουμε από εκεί μου είπε να μην ανησυχώ γιατί όλα είναι κανονισμένα».
«Εγώ πήρα τα λεφτά του περιπτερά και του άλλου. Οι δύο που φύλαγαν τσίλιες λίγο πιο κάτω, ο ένας έφυγε με τη BMW μου και ο άλλος με το λεωφορείο…», προσθέτει ο Βάνια.
Αυτό για όσους έλεγαν ότι οι τύποι που εκτέλεσαν τους αστυνομικούς ήταν Έλληνες. Ρωσοπόντιοι του κερατά ήταν.
Πως ρε γαμωτο εγω και εσυ για να φερουμε μια Ρωσιδουλα μας βγαινει ο πατος με βιζες και γραφειοκρατια και ο Βανια και ο Βιταλι γνωστα μπουμπουκια με προυπηρεσια στη Ρωσια (Τσετσενιες, Μαφιες κτλπ) μπαινουν κυριοι, τι μπουρδελο κρατος εχουμε!!!!!!!!!!!!ο βανια και ο βιταλις...
ρωσσοι εγκληματιες που πληρωσαν αδρα για ελληνικο διαβατηριο..
τετοια σιχαματα δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικη ομογενεια στην ρωσσια.
χθες την ωρα που φιμωσει κλεισει τα ελληνικα blogs ο αλφα εδειχνε αυτο:
το ενα μπουρδελο το αλτερ εβαλε λουκετο..μακαρι να βαλουν ολα
Δηλαδη εσυ τι νομιζες??? οτι οι αλλοι θα καθονται να τις τρωνε??? τα ιδια και χειροτερα θα κανουν??? το θεμα ειναι ποιος επωφεληται απο αυτο, σιγουρα οχι ο ατυχος γυμνασιαρχης... αυτοι που σιγουρα επωφελουνται ειναι τα απροσαρμοστα και περιθωριοποιημενα ψευτο-εθνικοφρονα ρεμαλια που μονο μεσο της γενικευμενης βιας μπορουν να αποκτησουν περιοπτη θεση σε μια κοινωνια.ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. Τον χτύπησαν με λύσσα με εμφανή σκοπό να τον δολοφονήσουν.
Τον θεώρησαν προφανώς νεκρό και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος χειρουργήθηκε και φαίνεται ότι είχε άγιο αφού η άμεση επέμβαση των γιατρών του έσωσε την ζωή. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ......
ΕΛΛΗΝΕΣ! Κάποιοι είπαν “Βρε μαλάκες τον σκοτώσαμε”!
ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.
ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΥΣ.
35 ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
κουβεντα για τον ελληνα που χτυπησαν με καδρονια και τον εστειλαν νοσοκομειο..αν είναι δυνατόν ρε πούστη!
η συζήτηση έχει μεταφερθεί στη βία της Αστυνομίας και των ακροδεξιών!!!!!!
είμαστε διεστραμμένοι τελικά????
Ειπαμε στην αναμπομπουλα μονο ο λυκος χαιρεται ανεξαρτητων πολιτικης τοποθετησης η εθνικοτητας.κουβεντα για τον ελληνα που χτυπησαν με καδρονια και τον εστειλαν νοσοκομειο..
κουβεντα για το γκετο κατω απο την ακροπολη..
η ησυχη αθηνας λεει η αλλη η καμπια..απορω εαν εχει περασει και ποτε..
δινει καλη γραμμη η νταλαρα