Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
αντε μπάι!
Το ξέρουμε ρε οτι εισαι μπαι
δεν σε παρεξηγούμε πλεον
αντε μπάι!
Πέραν της πλάκας, το ξέρεις ότι όσοι αριστεροί γίνονται αφεντικά, είναι οι μεγαλύτεροι δυνάστες, έτσι?
Ο Μπακουνιν μια χαρα το ειπε αλλα εσεις το διαβασατε αναποδα...Πιθανως γιατι ο"τσαρικος θρονος"σας ειναι συμπαθης,ισως και οικειος σε στυλ"ο-τυπος-που-ζητιανευε-ταπερακια-απο-την-siemens-με-παιρνει-τηλεφωνο".Και ο Μπακουνιν εχει πει οτι : Βαλτε τον μεγαλυτερο επαναστατη στον τσαρικο θρονο και θα γινει ο μεγαλυτερος δυναστης
Αλλά εδώ ούτε η ανακοίνωση δεν υπάρχει στον τοίχο.
Η λογικη λεει οτι αν ειναι fake, ο συριζα θα το ειχε κανει βουκινο...Ας περιμενουμε λιγο ακομα.
Κλαψε....για λαβε απειλητικά pm και τα λέμε...
Εχεις καθε δικαιωμα να λες οτι θες και εχω καθε δικαιωμα να σου ριχνω διαδικτυακα γαμωσταυριδια οταν λες μαλακιες.Η διαφορετική άποψη για κάποιους δεν είναι αποδεκτή εντός της κοινωνικής ζωής, πόσο μάλλον σε ένα site....
φιλιά! πάω για ουζάκι με τις αγαπημένες μου μασατζούδες!!!
Στ'αρχιδια μας.«26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»
Κλαψε.Εχεις καθε δικαιωμα να λες οτι θες και εχω καθε δικαιωμα να σου ριχνω διαδικτυακα γαμωσταυριδια οταν λες μαλακιες.
Οσο για το απειλητικο pm,ΔΕΝ ηταν απειλητικο...Απλουστατα τοσο εσυ οσο και τα υπολοιπα τσουτσεκια ΞΕΡΕΤΕ οτι δρομισια δεν σας παιρνει να πετατε εμεσματα του στυλ"σουβλακι Υπατιας".
Στ'αρχιδια μας.
Ειναι επισης γνωστο,και το εχεις παραδεχτει αλλωστε,οτι η μερα που θα μπορεσεις να πας Πατρα για να γαμωσταυρισεις δημοσια τον Τεμπονερα θα αργησει να ξημερωσει.Είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν οργανωμένες ομάδες τραμπούκων στα πρότυπα των ερυθροφρουρών που επιβάλουν την "τάξη"...
Ειναι επισης γνωστο,και το εχεις παραδεχτει αλλωστε,οτι η μερα που θα μπορεσεις να πας Πατρα για να γαμωσταυρισεις δημοσια τον Τεμπονερα θα αργησει να ξημερωσει.
γαμημένη ράτσα.......πολύ ενδιαφέρον άρθρο
κι εν τω μεταξύ η για την αγορά ακινήτων δεν πέφτουν οι τιμέςγαμημένη ράτσα.......
πληρώ τον λάθρο ψίχουλα για να μας χτίσει τη χώρα, δεν του δίνουμε ούτε ασφάλιση ούτε ένσημα και με τα υπερκέρδη αγοράζουμε φθηνά εξοχικά στην Τουρκιά. Τα δικά μας τα υπερκοστολογούμε στο θεό, δεν έρχεται κανείς να αγοράσει παρόλο που μας έχουν στοιχίσει κάτω από το 1/3 της αξίας που τα κατασκευάσαμε αλλά ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ για την οικονομική και εθνική κατάντια της χώρας μας.......
γιεεεεεεεεεεεεεαααααααααααααααααααα
κι εν τω μεταξύ η για την αγορά ακινήτων δεν πέφτουν οι τιμές
το ίδιο κι η ενοικίαση επαγγελματικής στέγης
Κλαψε.
Εχεις καθε δικαιωμα να λες οτι θες και εχω καθε δικαιωμα να σου ριχνω διαδικτυακα γαμωσταυριδια οταν λες μαλακιες.
Οσο για το απειλητικο pm,ΔΕΝ ηταν απειλητικο...Απλουστατα τοσο εσυ οσο και τα υπολοιπα τσουτσεκια ΞΕΡΕΤΕ οτι δρομισια δεν σας παιρνει να πετατε εμεσματα του στυλ"σουβλακι Υπατιας".
Ειναι επισης γνωστο,και το εχεις παραδεχτει αλλωστε,οτι η μερα που θα μπορεσεις να πας Πατρα για να γαμωσταυρισεις δημοσια τον Τεμπονερα θα αργησει να ξημερωσει.