Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
...δε νομιζω ναχουν ταξικη συνειδηση οι λαθρομεταναστες, αυτοι ειναι οτι φαμε οτι πιουμε...
Εξαρτάται...δεν ξέρω τι παίζει από τα κκ κ αριστερά κόμματα σε όλον τον κόσμο....

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Εξαρτάται...δεν ξέρω τι παίζει από τα κκ κ αριστερά κόμματα σε όλον τον κόσμο....
...ουτε και γω ακριβως στις περισσοτερες χωρες ασιας και αφρικης εχουν θεοκρατικα η αυταρχικα καθεστωτα που δεν ευνοουν τετοιους αγωνες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Τι ακριβώς σημαίνει ''ταξική συνείδηση'' ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Είχα καιρό να διαβάσω τέτοιες μαλακίες στο διαδύκτιο... :headbang: :headbang: :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
προτιμώ να κάνω καμάκι σε καμιά πιτσιρίκα ποιό ευχάριστα θα περάσω... :fuck2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
είμαι ξανθος τι να κανω?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
προτιμώ να κάνω καμάκι σε καμιά πιτσιρίκα ποιό ευχάριστα θα περάσω... :fuck2:
...μεγαλε...! να μουνα στη θεση σου ,αλλα τι να κανω ειμαι υποχρεωμενος να βρισκομαι εδω τουλαχιστον μεχρι τις 8"30 γαμησετα ,δε βλεπεις ? εχει αδειασει το φορουμ ολοι ειναι στις παραλιες τι να πεις και τι να γραψεις...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Τι ακριβώς σημαίνει ''ταξική συνείδηση'' ?
...σοβαρα τωρα ,νομιζω οτι ο πλεον ειδηκος να σου απαντησει ειναι ο ποντικαρος ο σουπερ μαους ,παντως το οτι αυτοαποκαλεισαι "σκατοβλαχος δειχνει οτι εχεις ταξικη συνειδυση...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
...σοβαρα τωρα ,νομιζω οτι ο πλεον ειδηκος να σου απαντησει ειναι ο ποντικαρος ο σουπερ μαους ,παντως το οτι αυτοαποκαλεισαι "σκατοβλαχος δειχνει οτι εχεις ταξικη συνειδυση...

Ο Σκατοβλαχος εχει ΜΟΝΟ χωροταξικη συνειδυση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αστα ρε φίλε με έχει πάει και εμένα όλο τον αυγουστο θα δουλεύω...το όνομα σκατόβλαχος ήταν σκόπιμο ήθελα να βάλω κατσαπλιάς που είναι ποιο cult...όχι δεν πιστεύω οτι πρέπει να ξεχωριζόμαστε σε τάξεις αυτά είανι χαζομάρες...δηλαδή για παράδειγμα εάν εγώ τον μήνα βγάζω 1500 ευρώ και εσύ 500 ανίκουμε σε διαφορετική τάξη? μπορεί του χρόνου να συμβεί το αντίθετο...όλοι οι άνθρωποι είμαστε ακριβώς το ίδιο, έχουμε τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες αναγκες, τις ίδιες φιλοδοξίες κοκ, είναι τελείως απαράδεκτο να ξεχωριζόμαστε βάση των ευρώ που κερδίζουμε, τοποθετούμε τελείως διαφορετικά στο θέμα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να προσφέρουν βοήθεια σε κάποιον και άνθρωποι που εκμεταλεύονται κάποιον φυσικά δεν κάνω ξεχωρισμό σε αυτές τις κατηγορίες ο καθένας μας θα βρει μπροστά του ότι κάνει, όπως λέει και η παροιμία ότι σπύρεις θα θερίσεις έτσι απλά...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αστα ρε φίλε με έχει πάει και εμένα όλο τον αυγουστο θα δουλεύω...το όνομα σκατόβλαχος ήταν σκόπιμο ήθελα να βάλω κατσαπλιάς που είναι ποιο cult...όχι δεν πιστεύω οτι πρέπει να ξεχωριζόμαστε σε τάξεις αυτά είανι χαζομάρες...δηλαδή για παράδειγμα εάν εγώ τον μήνα βγάζω 1500 ευρώ και εσύ 500 ανίκουμε σε διαφορετική τάξη? μπορεί του χρόνου να συμβεί το αντίθετο...όλοι οι άνθρωποι είμαστε ακριβώς το ίδιο, έχουμε τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες αναγκες, τις ίδιες φιλοδοξίες κοκ, είναι τελείως απαράδεκτο να ξεχωριζόμαστε βάση των ευρώ που κερδίζουμε, τοποθετούμε τελείως διαφορετικά στο θέμα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να προσφέρουν βοήθεια σε κάποιον και άνθρωποι που εκμεταλεύονται κάποιον φυσικά δεν κάνω ξεχωρισμό σε αυτές τις κατηγορίες ο καθένας μας θα βρει μπροστά του ότι κάνει, όπως λέει και η παροιμία ότι σπύρεις θα θερίσεις έτσι απλά...

Αστα φίλτατε, ταχεις χαμένα

Η ταξικη διαστρωμματοση δεν έχει ως όρο διαχωρισμου τις χρηματικες μονο απολαβες.

Επειδη για μενα σημερα ειναι ιερη μερα μνημης, χθες χασαμε εναν ηρωικο μοντ.

Σε παρακαλω γκουγκλαρισε οτι ορους θελεις και τα λεμε το βραδυ αργα

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...φιλαρακι εγω παντως σε παω...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Αστα φίλτατε, ταχεις χαμένα

Η ταξικη διαστρωμματοση δεν έχει ως όρο διαχωρισμου τις χρηματικες μονο απολαβες.

Επειδη για μενα σημερα ειναι ιερη μερα μνημης, χθες χασαμε εναν ηρωικο μοντ.

Σε παρακαλω γκουγκλαρισε οτι ορους θελεις και τα λεμε το βραδυ αργα
...ποιον μοντ ρε συ...?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Οκ θα ενημερωθώ...τι να κάνω με έχουν ξεμυαλίσει οι προβατίνες μου.. :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom