Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Επισκέπτης
για τον απλο λογο οτι τα πανεπιστημια,οι δρομοι,το δικτυο παροχης ρευματος και νερου και ολα τα εργα κοινης οφελειας πληρωθηκανε απο τους παππουδες σου ....σε ολα αυτα αυτος δεν εχει προσφερει πενταρα..

Ξυπνατε..Αλλο ανθρωπια και αλλο μαλακια στον εγκεφαλο..

και πώς ξερει το κρατος αν ο δικος μου παππους δεν τον επαιζε ολη μερα και πληρωνε ελαχιστα στην εφορια? πώς λοιπον ΕΓΩ εχω περισσοτερα δικαιωματα απο τον διπλανο που σκιζεται ολη μερα?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ΔΛΔ οι δολοφόνοι λχ να στένονται πίσω.......
καλός είσαι και του λόγου σου. πάμνε σε άλλη χώρα σκοτώνουμε και γυρίζουμε ελεύθεροι.
κόφτε την πρέζα.
για να γίνει ένα αδίκημα κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα. Είτε είναι έλληνας είτε ξένος.
ας μην τον άφηνες να μπει. Δικό σου είναι το πρόβλημα.
Γιατί ελεύθερος?
Και απαγχονισμοι και κόψιμο άκρων και δεν ξέρω τι άλλο κυκλοφορεί σε άλλες χώρες.
Απο όπου συνήθως προέρχεται η πλειοψηφία των μεταναστών.
Υπήρχε και μια περίπτωση με έναν Μαροκινό, ή Λίβυο  :think: :think: :think:, πρόσφατα.
Πρόβλημα τους πάντως

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλά τώρα αυτό είναι λογική;
Και γω πλέρωνα 15 χρόνια 40% φορολογία εισοδήματος και κάποια λαμόγια δηλώνανε το αφορολόγητο και βγάζανε τα διπλά από μένα.
Μήπως αυτοί που φοροδιαφεύγουν να τους απαγορευτεί η χρήση των δρόμων και των σχολείων
Σοβαρέψου.
ετερον εκατερον..
επειδη εισαι για τον πουτσο κρατος και σου ξεφυγαν,δε φταιω εγω που πληρωνα...
ειχες τη δυνατοτητα να αποκομισεις πορους,και η ανικανοτητα και η σαπιλα σου σε αναγκασαν να τη χασεις..Ας προσεχες..
Με τα πακια ειχες την αναλογη ευκαιρια???

Και στη velvy  το ιδιο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γιατί ελεύθερος?
Και απαγχονισμοι και κόψιμο άκρων και δεν ξέρω τι άλλο κυκλοφορεί σε άλλες χώρες.
Απο όπου συνήθως προέρχεται η πλειοψηφία των μεταναστών.
Υπήρχε και μια περίπτωση με έναν Μαροκινό, ή Λίβυο  :think: :think: :think:, πρόσφατα.
Πρόβλημα τους πάντως
με συγκινεί ο πολιτισμός σου.

Επισκέπτης
Το θεμα κοριτσαρα, δεν ειναι οτι παλιοτερα η κατασταση ηταν καλυτερη! Αυτο το ξερουν ολοι!
Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι θα πρεπει με το ζορι να μας αρεσει η νεα κατασταση που εχει διαμορφωθει!
Ε οχι ρε παιδια! Δε μας αρσει! Πως να το κανουμε δηλαδη?

Το αλλο μεγαλο θεμα, ειναι οτι οοολοι αυτοι που κραυγαζουν για το ποσο καλοι ειναι οι μεταναστες και οτι ειμαστε ρατσιστες αμα δεν τους βαλουμε μεσα στα σπιτια μας και δεν τους πασαρουμε και τη γυναικα μας, ειναι και οι μονοι που δεν εχουν να πουνε τιποτε απολυτως για το πως μπορει να εκλειψουν οι λογοι για τους οποιους ολοι αυτοι οι κακομοιροι ανθρωποι χρειαζεται να φυγουν απο τη χωρα τους!
Με πολυ μεγαλη ευκολια μοιραζουνε δισ. ευρω για "πρασινες" πολιτικες αλλα το 1/10 αυτωντων χρηματων να δινοταν για την αναπτυξη των αφρικανικων χωρων ας πουμε, κανενας μαυρουκος δε θα ενιωθε την αναγκη να ξενιτευτει!

αλλο ομως το δε μου αρεσει κατι κι αλλο παιρνω την κατασταση στα χερια μου κι οποιον παρει ο χαρος. κανεις δε νομιζω να ειπε οτι πρεπει να σου πηδηξουν τη γυναικα για να ονομαστεις φιλοξενος κι 'ανθρωπος' (γτ ολα πρεπει να κανουν με αυτο? μπορω να σεβομαι καποιον και χωρις να με πηδαει..).
ειλικρινα δε νομιζω να μπορουμε να κανουμε και πολλα για τον εμφυλιο στο νταρφουρ..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
πώς λοιπον ΕΓΩ εχω περισσοτερα δικαιωματα απο τον διπλανο που σκιζεται ολη μερα?

Η χρήση των ΥΠΟΔΟΜΩΝ ενός Κράτους, π.χ. το λεωφορείο ή το μετρό που μπαίνεις κ πλέον ΔΕΝ βρίσκεις θέση... ΔΕΝ έχει αγοραστεί με τα λεφτά από το... εισητήριο που πληρώνουμε όλοι (αλλοδαποί & Ελληνες) κ που ζήτημα είναι αν ίσα-ίσα καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες, αλλά από τα χρήματα  που μαζεύονταν χρόνιααα με την δικιά σου φορολογία κ των γονιών σου-μας... (το ίδιο ισχύει π.χ. με την Νοσοκομειακή Περίθαλψη, την Παιδεία κλπ)...

Επιπλέον, τίθεται θέμα των δικαιωμάτων μας ως πολίτες της Ε.Ε. (ελεύθερη διακίνηση-εγκατάσταση-εργασία)...

Επισκέπτης
ετερον εκατερον..
ειχες τη δυνατοτητα να αποκομισεις πορους,και η ανικανοτητα και η σαπιλα σου σε αναγκασαν να τη χασεις..Ας προσεχες..

Και στη velvy  το ιδιο..

ωραια. συμφωνουμε οτι το κρατος ειναι γτπ. αρα επειδη το κρατος ειναι γτπ, την πληρωνει ο νομιμος μεταναστης και υποβιβαζεται σε β κατηγοριας?

sketo_teras

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειλικρινα δε νομιζω να μπορουμε να κανουμε και πολλα για τον εμφυλιο στο νταρφουρ..

οταν βλέπεις την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε ορισμένα μέρη σαν και αυτό αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι κακώς καταργήθηκε η αποικιοκρατία... είναι τραγικό.. θυμηθείτε και την Ρουάντα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ετερον εκατερον..

Και στη velvy  το ιδιο..

α μάλιστα άρα επειδή οι μέν πούστηδες είναι έλληνες φταίει το κράτος.
οι δε πούστηδες που είναι αλλοδαποί φταίνε αυτοί.

Ακούστε κάτι πονηράτζες.
Δεν υπάρχει δίκαιο συμφέροντος.
Υπάρχει καθολικό δίκαιο. Τελεία.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
καλά τώρα αυτό είναι λογική;
Και γω πλέρωνα 15 χρόνια 40% φορολογία εισοδήματος και κάποια λαμόγια δηλώνανε το αφορολόγητο και βγάζανε τα διπλά από μένα.
Μήπως αυτοί που φοροδιαφεύγουν να τους απαγορευτεί η χρήση των δρόμων και των σχολείων
Σοβαρέψου.
ξέρεις πολλούς 18χρονουσ φοιτητές νά φοροδιαφεύγουν??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η χρήση των ΥΠΟΔΟΜΩΝ ενός Κράτους, π.χ. το λεωφορείο ή το μετρό που μπαίνεις κ πλέον ΔΕΝ βρίσκεις θέση... ΔΕΝ έχει αγοραστεί με τα λεφτά από το... εισητήριο που πληρώνουμε όλοι (αλλοδαποί & Ελληνες) κ που ζήτημα είναι αν ίσα-ίσα καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες, αλλά από τα χρήματα  που μαζεύονταν χρόνιααα με την δικιά σου φορολογία κ των γονιών σου-μας... (το ίδιο ισχύει π.χ. με την Νοσοκομειακή Περίθαλψη, την Παιδεία κλπ)...

πούτσες....
τα περισσότερα που χαίρεσαι τελευταία με τα λεφτά των Αγγλογαλλογερμανών έγιναν.
Μήπως να τους φωνάξουμε να παραχωρήσουμε τη χρήση σε αυτούς;
κόψτε τη μαλακία στην ελλάδα.
ότι υποδομή εχετε τη χρωστάτε στους κουτόφραγκους.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
με συγκινεί ο πολιτισμός σου.
Ευχαριστώ.
Μιας και μας δίνετε η ευκαιρία να διοργανώσουμε και μια εκστρατεία να εκπολιτίσουμε/εκδημοκρατίσουμε τους απολίτιστους. Άντε να τους μεταδόσουμε και την θρησκεία μας. Τόσες φορές έγιναν στο παρελθόν παρόμοιες προσπάθειες γιατί οχι και τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ξέρεις πολλούς 18χρονουσ φοιτητές νά φοροδιαφεύγουν??

ξέρω πολλούς που φοροδιαφεύγουν οι μπαμπάδες τους και με τα κλεμμένα τους αγοράζουν κάμπρια....
επόμενος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ευχαριστώ.
Μιας και μας δίνετε η ευκαιρία να διοργανώσουμε και μια εκστρατεία να εκπολιτίσουμε/εκδημοκρατίσουμε τους απολίτιστους. Άντε να τους μεταδόσουμε και την θρησκεία μας. Τόσες φορές έγιναν στο παρελθόν παρόμοιες προσπάθειες γιατί οχι και τώρα.

σταυροφόρος ο κρητικός ο μεγαλοπρεπής.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πούτσες....
τα περισσότερα που χαίρεσαι τελευταία με τα λεφτά των Αγγλογαλλογερμανών έγιναν.
και στο Σημιτη ρεεεε

μπορει να τα χρυσοπληρωσαμε, αλλα μες εχουν μεινει κατι ωραια γηπεδακια που αραχνιαζουν απο την αχρηστια!

αξια....ανεκτιμητη που λεει και η διαφημιση!

χαχαχαχα

Επισκέπτης
Ευχαριστώ.

οντως, ας γινουν κι αλλα εγκληματα γι αυτην την γαμωθρησκεια.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πούτσες....
τά 50 δισ πού έχουμε νά πληρώσουμε στούς κουτόφραγκους κάπου δέν πήγαν...έστω καί λίγα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
οταν βλέπεις την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε ορισμένα μέρη σαν και αυτό αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι κακώς καταργήθηκε η αποικιοκρατία... είναι τραγικό.. θυμηθείτε και την Ρουάντα...

Μήπως ξέρης από ποιούς ύποστηρίζεται ό Αλ μπασιρ ό δικτάτορας στο Νταρφούρ ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom