You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον γκλοπια απο μπατσο
υπαρχει κ συνεχεια π του ριχνουν νερο κ δεν αφηνει την σημαια κ φωναζει
caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έθαψαν με κάθε τρόπο την δολοφονία τού παλληκαριού από τα ζώα τού Αφγανιστάν.Προτιμούν να προπαγανδίζουν τον Alexis και κάθε νεοεποχίτικο σκουλίκι.
Ο πόλεμος άρχισε.Τσακίστε με κάθε τρόπο τούς βρωμιάρηδες όλης τής υφηλίου που μαζεύτηκαν στην πατρίδα μας.
Κανένας οίκτος γι αυτούς και τούς προστάτες τους.
Ο πόλεμος άρχισε.Τσακίστε με κάθε τρόπο τούς βρωμιάρηδες όλης τής υφηλίου που μαζεύτηκαν στην πατρίδα μας.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
η κοπελιτσα ειναι απο αυτο που λεμε σοβαρη και επωνυμη οικογενεια της πολης και το ονομα της δε μπορει να "παιξει" επειδη το ζηταει ο καθε μαλακοδημοσιογραφος ή αλλος παπαρας.ΟΚ,οι πληροφοριες μου λενε οτι ο βιασμος στην Κορινθο δεν εγινε ποτε.
Δεχομαι μονο ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ και ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ πληροφοριες περι του αντιθετου.
Τελος,η γνωμη μου ειναι οτι τα περι καθημερινων βιασμων ανηλικων κορασιδων απο καταγκαυλωμενους λαθρο ειναι 999 στις 1000 φορες μαλακιες που σπερνουν τα φασιστοειδη για προφανεις λογους,τωρα αν ειναι και ολοι οσοι αναπαραγουν αυτες τις μαλακιες επισης φασιστοειδη i couldn't care less.
Επισης ακομη και αν μια στις 1000 φορες να ηταν αληθινα τα περι βιασμων ΠΑΛΙ εξισου ενοχοι για προκληση σε πογκρομ θα ηταν οι φασιστες,δεν θα αλλαζε κατι.
για.... στο περιπου διασταυρωση για το τι συμβαινει στην πολη,μπορεις να πας να παρκαρεις το αυτοκινητο σου στον αγιο νικολα. δεν ειναι αναγκη να πας βραδυ,τραβα κανα μεσημερακι,αν σε ζυγωσει κανας σκουρος και σου ζητησει διοδια μη του δωσεις και θα δεις
και κατι φρεσκο...οποιος ελληνας θελει ας παρει το μικρο παιδακι του να το παει να παιξει μπαλλα στο παλιο γηπεδο λουτρακιου οταν τα πακια παιζουν κρικετ,ειναι πολυ ομορφα...
moynakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6
Φωντα γλυκε μου , λογικεψουΤα διεφθαρμένα ΜΜΕ έθαψαν με κάθε τρόπο την δολοφονία τού παλληκαριού από τα ζώα τού Αφγανιστάν.Προτιμούν να προπαγανδίζουν τον Alexis και κάθε νεοεποχίτικο σκουλίκι.
Επισκέπτης
Το ποιοι βιαστηκαν το ειδαμε,το γιατι βιαστηκαν το ξερουμε.δηλαδη τοβγαλε απο το μυαλο του τυπε? βιαστηκες...
Επισκέπτης
Ε,βεβαια,γι'αυτο το παιχνιδι γινεται με καθημερινους"βιασμους",γιατι"πρεπει να προστατευτουν τα στοιχεια των θυματων"...Και βαβουρα γινεται με τους πυργκαυλους μεταναστες που βιαζουν παρθενες ελληνοπουλες,και ολα στη μαυρη...Γκεμπελισμος ολε λεμε!η κοπελιτσα ειναι απο αυτο που λεμε σοβαρη και επωνυμη οικογενεια της πολης και το ονομα της δε μπορει να "παιξει" επειδη το ζηταει ο καθε μαλακοδημοσιογραφος ή αλλος παπαρας.
για.... στο περιπου διασταυρωση για το τι συμβαινει στην πολη,μπορεις να πας να παρκαρεις το αυτοκινητο σου στον αγιο νικολα. δεν ειναι αναγκη να πας βραδυ,τραβα κανα μεσημερακι,αν σε ζυγωσει κανας σκουρος και σου ζητησει διοδια μη του δωσεις και θα δεις
και κατι φρεσκο...οποιος ελληνας θελει ας παρει το μικρο παιδακι του να το παει να παιξει μπαλλα στο παλιο γηπεδο λουτρακιου οταν τα πακια παιζουν κρικετ,ειναι πολυ ομορφα...
Τεσπα,πειδη εισαι απο Κορινθο οι φρασεις"μαυρο μεγκαν"και"Ιταλος με την καμερα"μπας και σου λενε τιποτε?
Για τον ΦΠ τωρα:ΦΠουλη εχεις 10000 Ευρω(δεκα χιλιαδες ευρω)απο τον Νατσο για το ΕΝΑ απο τα δυο(υποτιθεται οτι βιαστηκε ζευγαρι,nikospeiraias)ονοματα.Στον Νατσο θα το δωσεις,με πιμι εννοειται,και αυτος θα τσεκαρει.
Επισκέπτης
Αυτοκριτικουλα?Του τυπου"μαλακια μου να πιστευω τον Αδωνακο"?α ωραια. ευτυχως.
Επισκέπτης
Εγω παντως σε διεγραψα για δεξια παρεκκλιση,no hard feelings.Ουτε εχω σκοπο αυτο. Επισης ειμαι πιο κοντα σε σενα, παρα τις οποιες διαφωνιες που- με ολους παντα- εχω και θα εχω.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εγω παντως σε διεγραψα για δεξια παρεκκλιση,no hard feelings.
Νταξει δε το παιρνω βαρια its nothing personal,just business
Επισκέπτης
Νταξει δε το παιρνω βαρια its nothing personal,just business
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ωχ ωχ αρχιζουν οι προγραφες? Μπηκα στη λιστα ηδη? Η ψηνεται? Για να ξερω να διαλεξω στρατοπεδο πριν αρχισει το πατιρντι
Επισκέπτης
Νικο,τα δεκα χιλιαρικα(τουλαχιστον,γιατι μερικοι ειναι προθυμοι να τσονταρουν επιπλεον)ΙΣΧΥΟΥΝ και για σενα.η κοπελιτσα ειναι απο αυτο που λεμε σοβαρη και επωνυμη οικογενεια της πολης και το ονομα της δε μπορει να "παιξει" επειδη το ζηταει ο καθε μαλακοδημοσιογραφος ή αλλος παπαρας.
Προσοχη ομως,εαν η φαση ειναι ΜΟΥΦΑ(που ειναι)θα βγεις να πεις"ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ",για να ειμαστε ξηγημενοι(το ιδιο ισχυει για τον ΦΠ).
Δεν παει απο τη μια να αναπαραγετε την καθε μαλακια που βαζει σε κινδυνο πογκρομ ενα κομματι της εργατικης ταξης,και μαλιστα το πλεον υποτιμημενο(ξαναλεω),και οταν το πραμα ειναι μαπα το καρπουζι να μη λετε τιποτε...ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥ ΦΠ!
Ναι,ειναι πολυ ομορφα οταν τα παιδακια πανε να παιξουν μπαλα γιατι τα πακια μαζευουν τα συμπραγκαλα,και μαλιστα χωρις να τους το πει κανεις,και καθαριζουν κιολας.και κατι φρεσκο...οποιος ελληνας θελει ας παρει το μικρο παιδακι του να το παει να παιξει μπαλλα στο παλιο γηπεδο λουτρακιου οταν τα πακια παιζουν κρικετ,ειναι πολυ ομορφα...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εσύ πολύ γέρνεις πάντως είναι η αλήθεια...θα σε προσέχουμε...και έτσι κ κάνεις καμιά στραβή ξήλωμα.Ωχ ωχ αρχιζουν οι προγραφες? Μπηκα στη λιστα ηδη? Η ψηνεται? Για να ξερω να διαλεξω στρατοπεδο πριν αρχισει το πατιρντι
Επισκέπτης
Απλα αστειευτηκα,η γκεπεου δεν ασχολειται.Ωχ ωχ αρχιζουν οι προγραφες? Μπηκα στη λιστα ηδη? Η ψηνεται? Για να ξερω να διαλεξω στρατοπεδο πριν αρχισει το πατιρντι
Ακομη.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Απλα αστειευτηκα,η γκεπεου δεν ασχολειται.
Ακομη.
Αααα το πραγμα ειναι σοβαρο μη γελατε! Πειτε αμα ειναι γιατι περιμενει και ο λακης να παραγγειλει πουκαμισα, να τα ραψουν κλπ κλπ.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εσύ πολύ γέρνεις πάντως είναι η αλήθεια...θα σε προσέχουμε...και έτσι κ κάνεις καμιά στραβή ξήλωμα.
Για να μου φας την καρεκλα μωρη κουφαλα ?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για να μου φας την καρεκλα μωρη κουφαλα ?
Εκτος απο τους καμενους που πλακωσαν χτες τον Αλβανο και εγραφαν οτι πλακωσαν φασιστα, γραφουν και πολλοι εμισθοι πρακτορες της ασφαλειας. Μη σου πω οτι μπατσοι διαχειρηζονται το indymedia.
Τα τσιρακια του ΣΟΡΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ? ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ