Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Μήνυμα αναγνώστη: Απαράδεκτη η κατάσταση με τα παντοπωλεία των Ασιατών

Νόμοι δεν υπάρχουν σε αυτή την χώρα; Εχουν βαλθεί να κάνουν την Αθήνα Κάιρο; Τί κατάσταση είναι αυτή με τα μαγαζιά των Ασιατών;
Τί βρώμα είναι αυτή; Ο Δήμος και οι αρμόδιοι τί ακριβώς κάνουν; Ενα σωρό μαγαζιά πουλάνε φιάλες υγραερίου. Δέκα δέκα τις βάζουν στα μαγαζιά τους. Τί θα γίνει αγαπητοί; Θα ανατιναχτούμε πρώτα και μετά θα τα κλείσετε; Σε πολλές πολυκατοικίες στην οδό Αχαρνών, στην Αριστοτέλους, στην Κυψέλη έχουν ανοίξει τέτοια μαγαζιά, που είναι μέσα στην βρώμα, που πουλάνε άσχετα προϊόντα χωρίς ελληνική επιγραφή, που έχουν φιάλες υγραερίου. 150 με 200 κιλά υγραέριο και βάλε στα θεμέλια των πολυκατοικιών. Εκατοντάδες τέτοια μαγαζιά (μαζί με τα ιντερνετ, τα κομμωτήρια, τα μαγαζιά με κινητά ή δώρα) έχουν καταλάβει τις γειτονιές. Οι Έλληνες κλείνουν και οι Μπαγκλαντές τα ανοίγουν δυο δυο. Τέτοιο πλούτο το Μπαγκλαντές και ήρθε εδώ να βρει την τύχη του; Τις άδειες πού τις βρίσκουν; Λέξη δεν ξέρουν στα ελληνικά και έχουν άδειες διαμονής για να ανοίξουν μαγαζί; Δουλευόμεθα;

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Να κλείσουν επιτέλους τα μαγαζιά αυτά, τα οποία διακινούν λαθρομετανάστες και ξεπλένουν χρήμα. Τυφλοί και ανόητοι δεν είμαστε.

Ποιός τους κουβάλησε στο κέντρο της Αθήνας; Ποιός τους άνοιξε μαγαζιά και ποιός τους υποσχεθηκε πως δεν θα τους τα κλείσει; Η υπόθεση αυτή ξεκινάει από τον προηγούμενο δήμαρχο και συνεχίζεται πιο ενισχυμένη με τον τωρινό. Θα επέμβει επιτέλους κανένας εισαγγελέας μήπως και καθαρίσουν οι γειτονιές από τις μαφίες ή θα συνεχίσετε να μας διώχνετε από τα σπίτια μας;
Επίσης κάποιος να μου λύσει την απορία πόσα κινητά πουλάνε τα μαγαζιά τους που είναι το ένα δίπλα στο άλλο και πόσο τρώνε, γιατί και τα παντοπωλεία είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Πόσα λεφτά έχει πια ο καθε λαθρομετανάστης που τα επισκέπτεται και πόσα κινητά μπορεί να αγοράσει;

Από αισθητική καταστημάτων μην σχολιάσω καλύτερα. Τσαντιρομαχαλάς με αραβική εσάνς. Exotic. Μάλλον tragic.

Αναγνώστης

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αλλοδαποί τραυμάτισαν Έλληνα με μαχαίρι

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Παραλίας στην Πάτρα.

Ένας Έλληνας ήρθε στα χέρια με αλλοδαπούς για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η κατάστασή του είναι σοβαρή και το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Πατρών.

Νεκρός 29χρονος μετά από συμπλοκή με αλλοδαπούς

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός Αθ. Λαζανάς από τις Ιτιές, που σήμερα τα ξημερώματα χτυπήθηκε με μαχαίρι μετά από συμπλοκή με τρεις αλλοδαπούς, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άτυχος άνδρας συνεπλάκη με αλλοδαπούς πιθανόν για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί με μαχαίρι και να τραυματιστεί σοβαρά.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των αλλοδαπών που φέρονται ως δράστες της επίθεσης και πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
66
Τι θα κάνεις με τη Λίντα Βαγγέλη;
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Εργαστήριο κατασκευής παράνομων εγγράφων έστησαν αλλοδαποί

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που διατηρούσε ένα εργαστήριο κατασκευής - κατάρτισης πλαστών νομιμοποιητικών εγγράφων σε διαμέρισμα στην Ομόνοια.

Συνελήφθησαν έξι Πακιστανοί, οι οποίοι κατασκεύαζαν και προμήθευαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, με πλαστά Δελτία Αίτησης Ασύλου αλλοδαπούς που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων στη χώρα μας, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη παραμονή τους.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα βρέθηκαν:

1. Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών Δελτίων Αίτησης Ασύλου Αλλοδαπού, αποτελούμενο από:

- ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

- ένα πολυμηχάνημα.

- μία εξωτερική μνήμη αποθήκευσης.

- 45 πλαστά δελτία αίτησης ασύλου κενά, με σφραγίδα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και φωτογραφίες τρίτων αλλοδαπών προσώπων.

- 440 πλαστά Δελτία Αίτησης Ασύλου κενά.

- πλήθος ροζ χαρτιών που χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση πλαστών Δελτίων Αίτησης Ασύλου.

- ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής (κεντρική μονάδα και οθόνη).

- ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

2. Δύο βιβλιάρια καταθέσεων στο όνομα του ενός αλλοδαπού, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος

3. Το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν:

1. 30 πλαστά Δελτία Αίτησης Ασύλου με σφραγίδες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, στοιχεία και φωτογραφίες τρίτων αλλοδαπών προσώπων.

2. 10 πλαστά Δελτία Αίτησης Ασύλου κενά.

3. Το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

4. Εννέα συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Eπιστρέφουν κατά κύματα στην Αλβανία

Θύμα της ελληνικής κρίσης η γειτονική χώρα
Στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο των Αγίων Σαράντα στη Νότια Αλβανία, τα σημάδια της ελληνικής κρίσης φάνηκαν πριν από έναν χρόνο. Οι Αλβανοί που είχαν μεταναστεύσει τη δεκαετία του '90 στην Ελλάδα, γυρίζουν πίσω κατά κύματα, ανεβάζοντας δραματικά τα ποσοστά της ανεργίας στον αλβανικό Νότο.

Τα διαμερίσματα στις επταώροφες οικοδομές, που φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια τα τελευταία χρόνια στους Αγίους Σαράντα, παραμένουν φρεσκοβαμμένα και απούλητα.

Η αλβανική οικονομία στηρίχθηκε στα χρήματα που έστελναν οι εργάτες στις ελληνικές οικοδομές και τα χωράφια. Και σήμερα οι επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης αποτυπώνονται ακόμη πιο έντονα στους αλβανικούς δείκτες: το 2007 τα εμβάσματα που στάλθηκαν στη χώρα έφτασαν στα 790 εκατ. ευρώ. Το 2011 ήταν μόλις 511 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν τα Νέα, οι αλβανοί μετανάστες, ανησυχώντας για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η κρίση στην Ελλάδα, έχουν μεταφέρει μέρος των χρημάτων τους σε τράπεζες στην Αλβανία, που θεωρούν «ασφαλείς».

Αυτό, υποστηρίζουν αναλυτές, φαίνεται πως έχει μικρή σημασία. «Αν στερέψει το ποτάμι, το παγούρι δεν μπορεί να γεμίσει με νερό», συνηγορούν όσοι επιστρέφουν στους Αγίους Σαράντα και παρακολουθούν στην τηλεόραση τις εξελίξεις στην Αθήνα. Η οικονομική ύφεση στην Ελλάδα άρχισε να δηλητηριάζει μια πόλη στην οποία δεν υπάρχει οικογένεια χωρίς μετανάστη στην Ελλάδα.

 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Μεγάλες οι ευθύνες των δικαστών,που αντί να τους απελάσουν ή να τους στείλουν σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών καθώς και οι τρεις Αφγανοί ήταν ανήλικοι,τους έδωσαν προθεσμία για να επαναπατριστούν από μόνοι τους...

Τρεις νεαροί υπήκοοι Αφγανιστάν τσακώθηκαν και σκότωσαν έναν …30χρονο Έλληνα το Σάββατο στη Πάτρα επειδή τους ενόχλησε ο σκύλος του.

Μάλιστα, οι τρεις Αφγανοί ....
είναι ανήλικοι (17 ετών) και μόνο ο ένας έχει συλληφθεί, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο, ένας εκ των οποίων σκότωσε τον 30χρονο Αθανάσιο Λαζανά.

Το θύμα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από την οικία του στις Ιτιές Πατρών, βαριά τραυματισμένος, και έφερε τουλάχιστον έξι χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και τα πλευρά. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια τους ακολούθησε σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού.

Τότε ο 30χρονος και οι τρεις Αφγανοί τσακώθηκαν ξανά και ένας εκ των αλλοδαπών χτύπησε τουλάχιστον έξι φορές με μαχαίρι τον 30χρονο. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους συλληφθέντες παραδέχτηκε την εμπλοκή του χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει επακριβώς τα κίνητρα της δολοφονίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν με το θύμα για τον σκύλο που είχε μαζί του ο 30χρονος.

Οι δύο 17χρονοι είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για την αναχώρησή τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
ειναι αυτοι που θα ''ελληνοποιησει΄΄ και θα νομιμοποιησει ο τσιπρας

εξαλλου οπως ειπε ανθρωποι ειναι και οι μεταναστες ειτε λαθρο ειτε οχι
 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
σε λίγα χρόνια θα λέμε Ελληνας στην Ελλάδα, και ακόμα περισσότερο νέος Ελληνας στην Ελλάδα
κρίμας το παληκάρι και κρίμας σε όλους που δολοφονούνται, είτε είναι ξένοι είτε είναι Ελληνες,
μπαίνει σιγα σιγά στην ζωή μας η δολοφονία και δυστυχώς ακόμα να καταλάβουμε το μέγεθος του προβλήματος
 

Επισκέπτης
να υποθέσω ότι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που λέει ο σύριζα δεν περιλαμβάνει αυτούς τους τρεις.

Λαθος εισαι. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ εχουν πει οτι θα τους δωσουν ταξιδιωτικα εγραφα να ταξιδευψουν οπου επιθυμουν. Η χωρα δε σηκωνει αλλους μεταναστες και η ελληνικη κοινωνια δεν θελει τους θελει. Σε καμια περιπτωση δεν θα ρισκαρουν στο ΣΥΡΙΖΑ να τους νομιμοποιησουν οπως εκανε το ΠΑΣΟΚ. Κατι τετοιο θα ηταν βουτηρο στο ψωμι της ακροδεξιας και δεν ειναι ηληθιοι στον ΣΥΡΙΖΑ.
 

Επισκέπτης
ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και λοιποι συγγενεις εχουν μιλησει σαφεστατα για ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,οχι για αβερτα κουβερτα πολιτογραφηση,μη λετε οτι θελετε.
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και λοιποι συγγενεις εχουν μιλησει σαφεστατα για ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,οχι για αβερτα κουβερτα πολιτογραφηση,μη λετε οτι θελετε.
Ομως ο συριζα δεν μπορει και να δωσει ταξιδιωτικα εγγραφα και να παραμεινει στην Ευρωπη.
Εφοσον επιλεξει να μεινει πρεπει να τηρησει καποιους κανονες.
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
δηλαδή τι είναι αυτά τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα επιτρέψουν σε πολίτες εκτός ΕΕ να ταξιδεύουν στην ευρώπη ανενόχλητοι και τα ευρωπαϊκά κράτη να τους δέχονται άνευ ετέρου? είναι εφικτό κάτι τέτοιο γιατί λίγο κουλαμάρα ακούγεται, πολύ καλό για να είναι αληθινό
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δηλαδή τι είναι αυτά τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα επιτρέψουν σε πολίτες εκτός ΕΕ να ταξιδεύουν στην ευρώπη ανενόχλητοι και τα ευρωπαϊκά κράτη να τους δέχονται άνευ ετέρου? είναι εφικτό κάτι τέτοιο γιατί λίγο κουλαμάρα ακούγεται, πολύ καλό για να είναι αληθινό
Μικρε ψαξε λιγο να μαθεις τι εγινε πριν μερικα χρονια στην Ισπανια.
Αφου δεν νογας, τι το παλευεις;



:tooth:
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και λοιποι συγγενεις εχουν μιλησει σαφεστατα για ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,οχι για αβερτα κουβερτα πολιτογραφηση,μη λετε οτι θελετε.

καλα οκ

θα στο θεσω αλλιως

πως ειναι ποιο ευκολο να τσιμπησεις ανυποψιαστους πολιτες;

μιλωντας για ταξ. εγγραφα ή πολιτογραφηση;

αυτη την στιγμη ειναι η χρυση ευκαιρια των αριστερων ν ανεβουν στην εξουσια..και θα πουν - κρυψουν ο,τι θεωρουν σκοπιμο

με ο,τι αυτο συνεπαγεται




 

Επισκέπτης
Ομως ο συριζα δεν μπορει και να δωσει ταξιδιωτικα εγγραφα και να παραμεινει στην Ευρωπη.
Εφοσον επιλεξει να μεινει πρεπει να τηρησει καποιους κανονες.
Θα δουμε,ουτως η αλλως καμποσοι μεταναστες μπορουν να αποκτησουν στατους πολιτικου προσφυγα χωρις κανενα προβλημα με Δουβλινα κλπ(αφγανοι πχ).
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
δηλαδή τι είναι αυτά τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα επιτρέψουν σε πολίτες εκτός ΕΕ να ταξιδεύουν στην ευρώπη ανενόχλητοι και τα ευρωπαϊκά κράτη να τους δέχονται άνευ ετέρου? είναι εφικτό κάτι τέτοιο γιατί λίγο κουλαμάρα ακούγεται, πολύ καλό για να είναι αληθινό

για τον συνασπισμο αριστερων δυναμεων δεν υπαρχει η εννοια πατριδα ή ελληνας..

ο πακιστανος ειναι το ιδιο μ εσενα και εχει ισα δικαιωματα Σ ΟΛΑ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom