Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τους άρεσε η Αμυγδαλέζα

Επίσκεψη στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του κλειστού Κέντρου Φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, πραγματοποίησαν το πρωί τα μέλη κλιμακίου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, εξειδικευμένα στελέχη για τη λειτουργία χώρων κράτησης, τα οποία συνοδεύονταν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που ασχολούνται με τα θέματα αλλοδαπών.

Τα μέλη του κλιμακίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες διαμονής των αλλοδαπών και τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Φιλοξενίας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Δείτε με ποιο τρόπο οι εθνοκτόνοι νόμοι μας αφαιρούν δουλειές από Ελληνίδες και τις δίνουν σε αλλοδαπές από τρίτες χώρες.

Στην εποχή που διανύουμε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά περνούν μεγάλη κρίση. Συνεπώς η εργασία για τη σύζυγο - μητέρα είναι όχι μόνο επιθυμητή αλλά απαραίτητη για τη στήριξη των οικονομικών της οικογένειας. Όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια η μοναδική λύση τις περισσότερες φορές είναι ο κρατικός ή δημοτικός παιδικός σταθμός που έχει σωστές υποδομές, εξειδικευμένο προσωπικό και η οικογένεια είναι σίγουρη ότι το παιδί της θα είναι ασφαλές και θα σιτίζεται σωστά. Η φύλαξη σε αυτούς τους χώρους είναι είτε εντελώς δωρεάν είτε κοστίζει λίγο (στους δημοτικούς σταθμούς) και αυτό είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την οικογένεια.
Με εντυπωσίασε η περίπτωση μιας γνωστής οικογένειας που.....
ο σύζυγος βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της ανεργίας αφού η επιχείρηση που εργάζεται κινδυνεύει να κλείσει και η σύζυγος που πριν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, θέλησε να εργαστεί για να βοηθήσει την κατάσταση. Απευθύνθηκε σε όλους τους κρατικούς παιδικούς σταθμούς του τόπου διαμονής της αλλά και σε όλους τους δημοτικούς σταθμούς του Δήμου της, κάνοντας αιτήσεις παντού για να της πάρουν το μωρό της.
Αποτέλεσμα μηδέν!
Κανένας Σταθμός δεν της δέχθηκε το παιδάκι της! Κανένας! Μιλάμε για οικογένεια με χαμηλά εισοδήματα και με δύο παιδιά. Ρώτησε παντού για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτό το παιδί της.
Η απάντηση που έπαιρνε κάθε φορά από όλους τους υπεύθυνους ήταν παρόμοια:

- Λυπόμαστε κυρία μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί μας δεσμεύει ο νόμος που επιβάλλει να δεχόμαστε κατά προτεραιότητα παιδιά από οικογένειες με τα χαμηλότερα εισοδήματα χωρίς να ξεχωρίζει τα ξένα παιδάκια από τα Ελληνόπουλα!

Κάπου αλλού της είπαν:
- Και σε εμάς δεν αρέσει να διώχνουμε Έλληνες και να δεχόμαστε αλλοδαπούς αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

Η γυναίκα δεν πίστευε σε αυτά που της έλεγαν!
Πώς είναι δυνατόν να μην έχει προτεραιότητα σαν Ελληνίδα με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα μέσα στην ίδια της της πατρίδα, πώς είναι δυνατόν να πετάνε το παιδί της έξω σαν παρείσακτο και τη θέση του να τη δίνουν στο παιδί της κάθε Αλβανίδας ή της όποιας άλλης μετανάστριας!

Στην ανάγκη της και στην προσπάθειά της να εξηγήσει με τη λογική της τα ανεξήγητα, έπαιρνε αγκαλιά το παιδάκι της κι ζητούσε ακρόαση μέχρι και από διευθυντικά στελέχη οι οποίοι της εξήγησαν ότι:

- Οι Αλβανοί ή οι όποιοι άλλοι μετανάστες σκοπίμως δηλώνουν αποκλειστικά και μόνο το ελάχιστο εισόδημα, τόσο όσο τους χρειάζεται για να ανανεώνουν τα χαρτιά τους. Το πετυχαίνουν επειδή είναι ημερομίσθιοι και όχι μισθωτοί αλλά και μισθωτοί να είναι, κάνουν ειδικές συμφωνίες με τους εργοδότες ώστε να "φαίνονται" μόνο όσα πρέπει και όχι όσα βγάζουν! Με αυτό τον τρόπο εμφανίζουν πολύ χαμηλά εισοδήματα για να τσιμπάνε και επιδότηση ενοικίου και επιδόματα από ΟΑΕΔ κλπ.

Κάποιος, μάλιστα, της εξήγησε επιπροσθέτως ότι:
-Επιβάλλεται να αλλάξει ο νόμος και να μπει αυστηρή ποσόστωση όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με προτεραιότητα σε ελληνικές οικογένειες, διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Για τη συνέχεια, το παιδάκι έμεινε έξω από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς της περιοχής του επειδή είναι Ελληνόπουλο, αν ήταν παιδί αλλοδαπού θα ήταν τώρα μέσα. Έκαναν μια προσπάθεια να το γράψουν σε ιδιωτικό Σταθμό αλλά τα φύλακτρα ήταν δυσανάλογα μεγάλα για το μισθό που θα έπαιρνε η μητέρα του και δεν το έστειλαν εκεί. Το πρώτο διάστημα το φύλαγαν οι παππούδες που είναι μεγάλοι και φιλάσθενοι και το μεγάλο αδερφάκι του. Μετά όμως η υγεία της γιαγιάς χειροτέρεψε και η μητέρα από τύψεις παράτησε τη δουλειά και τώρα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με αιματηρές οικονομίες.
Όσο για τη δουλειά της στο φούρνο, την πήρε Αλβανίδα που και τα δύο παιδιά της φυλάσσονται σε έναν από τους Παιδικούς Σταθμούς που είχε απευθυνθεί η Ελληνίδα μητέρα και που έκλεισαν την πόρτα στο παιδί της!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Πάνω από 2.500 μετανάστες επέστρεψαν στις πατρίδες τους

Τους 86 έφτασαν οι μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών της Αμυγδαλέζας ενώ σταδιακά σε πρώτη φάση ο συνολικός αριθμός θα φτάσει... τα 208 άτομα. Παράλληλα ξεκίνησαν οι συνεργασίες της ΕΛ.ΑΣ με συνεργεία καθαρισμού και εταιρεία κέτερινγκ με έδρα τις Αχαρνές.

Στις προεκλογικές του ομιλίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνεχίζει να υπεραμύνεται της απόφασης του να δημιουργηθούν τα κλειστά κέντρα κράτησης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα πλέον θα ξέρουν ότι δεν θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα αλλά θα κρατούνται μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα τους».

Επίσης, όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν αυξηθεί σημαντικά τα αιτήματα από αλλοδαπούς που θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης σύμφωνα με τα οποία στην 1ηκαι 2η φάση του προγράμματος επιστροφών (Μάρτιος 2010 - Ιούνιος 2011) έφυγαν από την Ελλάδα - σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία - 1.097 άτομα ενώ από τον Ιανουάριο του 2012 έως τις 2 Μαΐου αναχώρησαν 1.422 αλλοδαποί.

Από τους συνολικά 2.519 μετανάστες που επέστρεψαν στις πατρίδες τους οι 977 είναι από το Πακιστάν, οι 679 από το Αφγανιστάν, οι 142 από το Μπαγκλαντές, οι 202 από το Ιράκ και οι 156 από το Μαρόκο.

Επιπλέον, από τους 7.135 αλλοδαπούς που κατέθεσαν αιτήσεις για επιστροφή στις τρεις φάσεις, οι 6.082 είναι μη νόμιμοι μετανάστες, οι 414 αιτούντες άσυλο και οι 639 άτομα που τους έχει απορριφθεί το αίτημα ασύλου. Ακόμη, οι 5.631 είναι άνδρες, οι 1.426 γυναίκες και οι 78 παιδιά.

Η πλειονότητα των μεταναστών επιστρέφουν μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» με εξαίρεση όσους προέρχονται από γειτονικές χώρες οι οποίοι ταξιδεύουν οδικώς ενώ το πρόγραμμα καλύπτεται οικονομικά από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής.
lamiareport.gr
 

Επισκέπτης
«Ενοχλούν» φοιτήτριες και κλέβουν υπαλλήλους οι λαθρομετανάστες της ΑΣΟΕ!

Τις αριστερές πασιονάριες
να τις βάλουν κάτω
και να τις κάνουν να πεθάνουν απο αιμμοραγία
λόγω ρήξης πρωκτού.

Τυχόν περαστικοί αστυνομικοί
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΙΑΣΤΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λόγω των αλλεπάλληλων περιστατικών βίας, οι φοιτητές πλέον φοβούνται να παρακολουθήσουν μαθήματα τις βραδινές ώρες, αφού η φύλαξη στο ίδρυμα και στον περιβάλλοντα χώρο είναι τραγικά ανεπαρκής.
Βραδινή ώρα με έκλεψαν κ εμένα.... >:( >:( >:(
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι πραγμα γλυκιε μου? το πιο πολυτιμο σου? την τιμη σου?
50e με τα οποία θα πήγαινα στούντιο...πολύ νευρίασα εκείνη την μέρα...εγώ πήγαινα να γαμήσω κ ο πούστης ο μαυριδερός θα τα κάνε τυρόπιτες τα 50e μου. >:(
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με απέλαση από τη Γαλλία απειλείται ένας 11χρονος πρωταθλητής στο σκάκι

chess-math.jpg


Το αγόρι από το Μπαγκλαντές έφτασε στη χώρα παράνομα τον Οκτώβριο του 2008 μαζί με τον πατέρα του....
Η υπόθεση ενός παιδιού από το Μπαγκλαντές, του Φαχίμ Αλάμ, ο οποίος πρόσφατα αναδείχτηκε πρωταθλητής Γαλλίας στο σκάκι αλλά πλέον απειλείται με απέλαση ως λαθρομετανάστης, θα επανεξεταστεί μετά από παρέμβαση του Γάλλου πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν.
«Ασφαλώς, αν αυτός ο νεαρός είναι πρωταθλητής στο σκάκι, αξίζει να ελεγχθεί η περίπτωσή του με τη μεγαλύτερη προσοχή και θα το κάνουμε από σήμερα», είπε ο Φιγιόν μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.
Ο Φαχίμ Αλάμ, 11 ετών σήμερα, έφτασε στη Γαλλία παράνομα τον Οκτώβριο του 2008 μαζί με τον πατέρα του, Νούρα. Από τον Φεβρουάριο του 2009 μέχρι τον Αύγουστο του 2010 η οικογένεια φιλοξενήθηκε από την οργάνωση "Γαλλία Γη του Ασύλου" στο κέντρο της στο Κρετέιγ, κοντά στο Παρίσι.
Σύμφωνα με το Δίκτυο Εκπαίδευσης Χωρίς Σύνορα (RESF) ο Νούρα Αλάμ διώκεται στο Μπαγκλαντές λόγω των πολιτικών πεποιθήσεών του. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 έχει εκδοθεί απόφαση που τον υποχρεώνει να εγκαταλείψει το γαλλικό έδαφος.
Πηγή της νομαρχίας του Βαλ-ντε-Μαρν, όπου ανήκει το Κρετέιγ, έκανε γνωστό ότι ο μικρός Φαχίμ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα γιατί δεν θεωρείται παράνομος. "Η δυσκολία έχει να κάνει με την κατάσταση (σ.σ. τη παράνομη διαμονή) του πατέρα του", εξήγησε η πηγή αυτή διευκρινίζοντας ότι κατόπιν εντολής του Φιγιόν ο Νούρα Αλάμ θα γίνει δεκτός από τις υπηρεσίες της νομαρχίας στις 11 Μαΐρου.
Ο Φαχίμ πηγαίνει σχολείο στο Κρετέιγ και φιλοξενείται στις οικογένειες των συναθλητών του στο σκάκι. «Το παιδί αυτό δουλεύει σκληρά. Έχει ενσωματωθεί πλήρως, μιλάει πολύ καλά γαλλικά», είπε η Ιζαμπέλ Σαρφί, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.
Η Ομοσπονδία Σκακιού της Γαλλίας εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο αγόρι που τον Απρίλιο κέρδισε το πρωτάθλημα για νέους κάτω των 12 ετών. «Ο τίτλος του πρωταθλητή της Γαλλίας θα έπρεπε να του ανοίξει αυτόματα τις πύλες της γαλλικής εθνικής ομάδας αφού μοναδικός όρος είναι να φοιτά σε σχολείο στη Γαλλία», εξήγησε ο Ζορντί Λοπέζ, ο αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής των νεανικών ομάδων. Όμως επειδή οι αθλητές πρέπει να συμμετέχουν σε τουρνουά στο εξωτερικό και επομένως να έχουν τακτοποιήσει τα χαρτιά τους και να διαθέτουν διαβατήριο, ο Φαχίμ δεν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα. «Του είπαμε, όπως και στον πατέρα του, ότι αν ρυθμιστεί το πρόβλημα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αυγούστου ή πριν από το Παγκόσμιο του Νοεμβρίου, θα ενταχθεί αμέσως» στην εθνική, πρόσθεσε ο Λοπέζ.
Η μητέρα, ο αδελφός και η αδελφή του Φαχίμ Αλάμ ζουν στο Μπαγκλαντές.

[video]http://exofitsio.blogspot.com/2012/05/11.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Άγρια συμπλοκή στην Καλλιθέα- Τρεις μετανάστες τραυματίες

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην Καλλιθέα, στις 23.00 περίπου, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ελλήνων και τριών μεταναστών.

Πηγές της Αστυνομίας κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, δύο Αιγυπτιακής καταγωγής κι έναν Παλαιστίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στην πλατεία Κύπρου και συκγκεκριμένα, περπατούσαν στην οδό Λασκαρίδου δέχτηκαν επίθεση από Έλληνες δικυκλιστές οι οποίοι τους γρονθοκόπησαν με αλυσίδες και λοστούς. Στη συνέχεια, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μετανάστες, προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ οι δικυκλιστές τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν του περιστατικού, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, έφτασαν στον τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με ιατρική πηγή από το Ασκληπιείο Βούλας, με την οποία επικοινώνησε η zougla.gr, οι τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι αυτή την ώρα εξετάζονται από νευροχειρουργό.

 

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Μηνύματα
1.676
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Άγρια συμπλοκή στην Καλλιθέα- Τρεις μετανάστες τραυματίες

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην Καλλιθέα, στις 23.00 περίπου, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ελλήνων και τριών μεταναστών.

Πηγές της Αστυνομίας κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, δύο Αιγυπτιακής καταγωγής κι έναν Παλαιστίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στην πλατεία Κύπρου και συκγκεκριμένα, περπατούσαν στην οδό Λασκαρίδου δέχτηκαν επίθεση από Έλληνες δικυκλιστές οι οποίοι τους γρονθοκόπησαν με αλυσίδες και λοστούς. Στη συνέχεια, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μετανάστες, προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ οι δικυκλιστές τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν του περιστατικού, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, έφτασαν στον τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με ιατρική πηγή από το Ασκληπιείο Βούλας, με την οποία επικοινώνησε η zougla.gr, οι τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι αυτή την ώρα εξετάζονται από νευροχειρουργό.


:rockon: :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
Άγρια συμπλοκή στην Καλλιθέα- Τρεις μετανάστες τραυματίες

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην Καλλιθέα, στις 23.00 περίπου, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ελλήνων και τριών μεταναστών.

Πηγές της Αστυνομίας κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, δύο Αιγυπτιακής καταγωγής κι έναν Παλαιστίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στην πλατεία Κύπρου και συκγκεκριμένα, περπατούσαν στην οδό Λασκαρίδου δέχτηκαν επίθεση από Έλληνες δικυκλιστές οι οποίοι τους γρονθοκόπησαν με αλυσίδες και λοστούς. Στη συνέχεια, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μετανάστες, προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ οι δικυκλιστές τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν του περιστατικού, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, έφτασαν στον τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με ιατρική πηγή από το Ασκληπιείο Βούλας, με την οποία επικοινώνησε η zougla.gr, οι τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι αυτή την ώρα εξετάζονται από νευροχειρουργό.

Τα γνωστα 25 φασιστακια της πλατειας.
Πριν κανα 2 μηνο που τους επισκευτηκε το "συνεργειο"ειχαμε 10 με σπασμενα κεφαλια και εναν μαχαιρομενο.
Μετα το 2μηνο ξανα βγηκαν στη γυρα.
Οι μπατσοι συνδεια του Χρυσοχουτνιδη(που μενει 2 στενα απο πανω)τους παρεχουν προστασια.
Οταν ζοριζουν τα πραγματα τα ποδια φτανουν στο σβερκο.
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Τα γνωστα 25 φασιστακια της πλατειας.
Πριν κανα 2 μηνο που τους επισκευτηκε το "συνεργειο"ειχαμε 10 με σπασμενα κεφαλια και εναν μαχαιρομενο.
Μετα το 2μηνο ξανα βγηκαν στη γυρα.
Οι μπατσοι συνδεια του Χρυσοχουτνιδη(που μενει 2 στενα απο πανω)τους παρεχουν προστασια.
Οταν ζοριζουν τα πραγματα τα ποδια φτανουν στο σβερκο.
ta xtesina gegonota sth plateia kyprou sth kalithea den eine mia typikh periptosh ratsistikhs epitheshs. eine alo ena episodeio epitheseon pou ginontai edo kai kairo sth perioxh anamesa se araves kai rosopontious. gia tous dikous tous logous ...

kai ayth th fora den yphrxan ellhnes anamesa tous kai sigoura den eidame kapoion me typikh emfanish fasista. telos se kamia periptosh den htan kanenas apo tous fasistes ths perioxhs oi opoioi pros to paron exoun loufaxei arketa kai de fenontai pouthena.

prosoxh ligo sto pos parousiazoume tetia gegonota.....  to na ta kanoume ola soupa eine kai afeles kai epikindyno.



xanaleo  ligh perissoterh prosoxh de vlaptei.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Κόβεται η δωρεάν περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες

Παρελθόν θα αποτελεί στο εξής η παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε αλλοδαπούς, που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραμονής στη χώρα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείο Υγείας, εξαιρούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, τα οποία αφορούν υπερεπείγουσες καταστάσεις.

Επίσης, από την εγκύκλιο εξαιρούνται και όσοι έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS ή πάσχουν από άλλα λοιμώδη νοσήματα που απαιτούν θεραπευτική αγωγή.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο βιαστής ηλικιωμένων γυναικών

Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Δικαστήριο Κέρκυρας έναν 33χρο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 20 Μαρτίου 2010 από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, για τις ληστείες, τους ξυλοδαρμούς και τους βιασμούς τεσσάρων ηλικιωμένων γυναικών (πάνω από 75 ετών όλες), στο Ραχούλι και τον Ξηρόλοφο Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, κατά το χρονικό διάστημα από 14-3-2010 έως 17-3-2010.

Ο 33χρονος που κατοικούσε στην Παραμυθιά, είχε συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα ύστερα από προσαγωγή υπόπτων.

Πηγή: 892fm.blogspot.com
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
ΣΟΚ από τις "τρώγλες" των λαθρομεταναστών στη Θήβα [video]

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών, περιμετρικά της Θήβας. Χιλιάδες αλλοδαποί κυρίως από...
Πακιστάν και Μπακλαντές, έχουν καταλάβει εγκαταλελλειμένα κτίρια-ερείπια και ζούν υπό άθλιες συνθήκες για ένα φθηνό μεροκάματο πείνας. Σε απόγνωση έχουν έρθει οι ντόπιοι της περιοχής και καλούν Δήμο και Αστυνομία να λάβουν μέτρα.

lamiastar.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αλβανοί είχαν φτιάξει ολόκληρο εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών στο Παγκράτι

Δυο νεαροί ηλικίας 25 και 24 ετών, αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν στο Παγκράτι, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης, καθώς και για εγκατάσταση... εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο νεαρούς, τους οποίους συνέλαβαν, καθώς και σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν:

Πάνω απο 7 κιλά ηρωίνης
Πάνω απο 3 κιλά σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης, πιθανόν νοθευτικής ουσίας
150 ευρώ
3 κινητά τηλέφωνα
1 αυτοκίνητο
2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
1 υδραυλική πρέσα συμπίεσης
διάφορα εργαλεία-εξαρτήματα του εργαστηρίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
 

Επισκέπτης
ΣΟΚ από τις "τρώγλες" των λαθρομεταναστών στη Θήβα [video]

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών, περιμετρικά της Θήβας. Χιλιάδες αλλοδαποί κυρίως από...
Πακιστάν και Μπακλαντές, έχουν καταλάβει εγκαταλελλειμένα κτίρια-ερείπια και ζούν υπό άθλιες συνθήκες για ένα φθηνό μεροκάματο πείνας. Σε απόγνωση έχουν έρθει οι ντόπιοι της περιοχής και καλούν Δήμο και Αστυνομία να λάβουν μέτρα.

lamiastar.gr
Ελα καλη μου αστυνομια να μαζεψεις τους εργατες που ειχα στα χωραφια και τις στανες μου δηλαδη και που τωρα"περισσευουν".

Αυτη ειναι η Ελλαδα-η χωρα της πουστιας.
 

Επισκέπτης
Κόβεται η δωρεάν περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες

Παρελθόν θα αποτελεί στο εξής η παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε αλλοδαπούς, που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραμονής στη χώρα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείο Υγείας, εξαιρούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, τα οποία αφορούν υπερεπείγουσες καταστάσεις.

Επίσης, από την εγκύκλιο εξαιρούνται και όσοι έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS ή πάσχουν από άλλα λοιμώδη νοσήματα που απαιτούν θεραπευτική αγωγή.

Το ειπε η ΧΑ,το εκανε η(υπηρεσιακη κιολας)κυβερνησαρα.

Οχι παιζουμε.

Και μετα ανησυχουνε,λεει,οι ευρωπαιοι για την"ακυβερνησια"...Τι λετε ρε?

Μια χαρα δουλευει το κρατος στην καργα μνημονιακη γραμμη"υποτιμηστε τους με καθε μεσο".

ΥΓ αντε και στα δικα μας,ετσι?Κατι τετοια ειχανε παιξει και στο Ντοιτσλαντ με επιδοματα για τους ανεργους κλπ.,οσο προαλειφοταν ο Αδολφος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom