Επισκέπτης
Μην κλαις,θα τους χωσει στα στρατοπεδα ο Χρυσοχο και μπορει να ζησετε στιγμες δοξας σε στυλ"Τα'λεγα εγω για τους βρωμοπακηδες τους εγκληματιες!".Δωσε τα 3000 να τα πανε τα παιδάκια στην πατριδα τους...
εσυ που εχεις και φράγκα...
Μην κλαις,θα τους χωσει στα στρατοπεδα ο Χρυσοχο και μπορει να ζησετε στιγμες δοξας σε στυλ"Τα'λεγα εγω για τους βρωμοπακηδες τους εγκληματιες!".Δωσε τα 3000 να τα πανε τα παιδάκια στην πατριδα τους...
εσυ που εχεις και φράγκα...
Μην κλαις,θα τους χωσει στα στρατοπεδα ο Χρυσοχο και μπορει να ζησετε στιγμες δοξας σε στυλ"Τα'λεγα εγω για τους βρωμοπακηδες τους εγκληματιες!".
Εξω οι βλαχοι απο την Αθηνα.....
οξω οι βλαχοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πω ρε τα πουστικα τα πακια τι κανανεεεεεε....Τοσα ποστ γραμμενα,τοσα μπλογκ να ριχνουν λασπη,να βριζουν...Εντάξει, πες τωρα και κάτι για το ΚΚ, να κάνεις φινάλε για απόψε.
Πω ρε τα πουστικα τα πακια τι κανανεεεεεε....Τοσα ποστ γραμμενα,τοσα μπλογκ να ριχνουν λασπη,να βριζουν...
Ρε τα γαμημενα τα αχαριστα τα πακια να κανουν τετοια ζημιαααααα....Τι να περιμενει κανεις απο λαθρο ρε παιδι μου?
Οντως, απορω ομως που τους εχουν βαλει.αυτος ο επιγειος παραδεισος που λεγεται Ελλαδα και αυτη η γαματη πολη η Αθηνα
σαν να εχει αδειασει απο ξενους
Ποιο παραληρημα?Εγώ είπα κρίμα τα παιδάκια...
εσείς συνεχίζετε το παραλήρημα
Κρυβονται στα σπιτια των ελληναραδων....αυτων που τους νοικιαζουν ενα δωματιο 10 ευρω την εβδομαδα.για 5 ατομα....μετα βγαινουν και περιγραφουν στα σκατοκαναλα το τι ζουγκλα εχει γινει η Αθηνα...Οντως, απορω ομως που τους εχουν βαλει.
εεεεεεεεεε οχι και προβοκατορας....ενας απλος Σουηδος λαθρομεταναστης ειμαι....Ποιο παραληρημα?
Δε κοιτας τον σεβασμο που εδειξα στη μουγκα των ελληναραδων τοσες μερες?
Αχνα δεν εβγαλα...μην κοιτας τον σανιμ,αυτος ειναι προβοκατορας.
παρα πολλοι λογικα θα εχουν φυγειΟντως, απορω ομως που τους εχουν βαλει.
οξω ρε βλαχο.....αν φυγουν οι αλλοδαποι και οι βλαχοι
θα ξαναγινει χωριο η Αθηνα
αν φυγουν οι αλλοδαποι και οι βλαχοι
θα ξαναγινει χωριο η Αθηνα
Ελληνες κρυβονται απο πισω? Δεν το πιστευω.Κρυβονται στα σπιτια των ελληναραδων....αυτων που τους νοικιαζουν ενα δωματιο 10 ευρω την εβδομαδα.για 5 ατομα....μετα βγαινουν και περιγραφουν στα σκατοκαναλα το τι ζουγκλα εχει γινει η Αθηνα...
Ρε τοσες μερες συνεχως κανουν σκουπες και εχουν πιασει αρκετους. Αυτους που στο διαολο τους εχουν βαλει? Αφου ολα τα κρατητηρια γεματα ειναι.παρα πολλοι λογικα θα εχουν φυγει
Οικονομική κρίση στην Αλβανία
Ελαχιστους επιασαν χωρις χαρτια,κανα 300αρι μεχρι την περασμενη παρασκευη,αν θυμαμαι καλα.Ρε τοσες μερες συνεχως κανουν σκουπες και εχουν πιασει αρκετους. Αυτους που στο διαολο τους εχουν βαλει? Αφου ολα τα κρατητηρια γεματα ειναι.