Επισκέπτης
εγω με το λακη σας εχουμε για πρωινο κομμουνια
Αλέκο, γιατί πούλησες τη μπέμπα??
εγω με το λακη σας εχουμε για πρωινο κομμουνια
καρά κιόλας.ποιο χωριο ρε ασχετε? για βλαχο με περνας? αντε μη σε και σενα
Τί έκανε λέει;! :oΑλέκο, γιατί πούλησες τη μπέμπα??
και τύποι σαν το λάκις33 ετοιμάζονται να βγουν παγανιά φορτωμένοι με σιδερικά...
Τί έκανε λέει;! :o
μαλακιες λεει. συκοφαντιες των αναρχοκομμοyνιστων. ειναι γνωστοι για το ηθος τους. τη μια με λενε χοντρο, την αλλη οτι δε γαμαω. τωρα λενε οτι πουλησα τη bmw
Άρε να σε πετύχει πουθενά κ να μαι από μια μεριά να βλέπω την μούρη σου να τρώει χώμα.Ναι, τώρα κάνουν φροντιστήρια. Βλέπουν όλη μέρα DVD του Σβαρτζενέγκερ.
Μπααα,για ρωσοπόντιο τον εκόβω.Ξέχασες ότι είσαι και γύφτος.
τυποι σαν τον λακη33 ειναι γραφικοι κ καλο θα ειναι να μεινουν ετσι..πες μου τη γνώμη σου και για το γεγονός της οργανωμένης ακροδεξιάς προπαγάνδας του μίσους..
το ότι δλδ σήμερα, συγκεκριμένα, δεκάδες ακροδεξιά μπλογκς και σάιτς παίζουν σα σημερινή μια μπαγιάτικη "είδηση" 2.5 χρόνων...
και τύποι σαν το λάκις33 ετοιμάζονται να βγουν παγανιά φορτωμένοι με σιδερικά...
Άρε να σε πετύχει πουθενά κ να μαι από μια μεριά να βλέπω την μούρη σου να τρώει χώμα.
ασε θα τον αναλαβω εγω αυτον. εχουμε προηγουμενα. θα τον και και μετα θα τον στειλω στο λακη για καινουρια μασελα
Απορώ πως κοιμάται τα βράδια πραγματικά,μπρρρ...... :Sασε θα τον αναλαβω εγω αυτον. εχουμε προηγουμενα. θα τον και και μετα θα τον στειλω στο λακη για καινουρια μασελα
ασε θα τον αναλαβω εγω αυτον. εχουμε προηγουμενα. θα τον και και μετα θα τον στειλω στο λακη για καινουρια μασελα
Άει πηδήξου ρε χοντρέ.
φιλαρακο ενα θα σου πω. το χοντρηνες. και δεν θα σου βγει σε καλο. > ο θεος συγχωρει ο αλεκος ποτε. προκαλεσες τη μοιρα σου.
μαλακιες λεει. συκοφαντιες των αναρχοκομμοyνιστων. ειναι γνωστοι για το ηθος τους. τη μια με λενε χοντρο, την αλλη οτι δε γαμαω. τωρα λενε οτι πουλησα τη bmw
Δυσχεραίνεις την θέση σου,από εκεί που θα σου άφηνε κανένα δόντι τον προκαλείς να μην σου αφήσει τίποτα....Άει πηδήξου ρε χοντρέ.
τυποι σαν τον λακη33 ειναι γραφικοι κ καλο θα ειναι να μεινουν ετσι..
τωρα η προπαγανδα ειναι το κερασακι στην τουρτα,δλδ με την εγκληματικοτητα στα υψη πετανε αυτο και σε κανουν κυριολεκτικα να χεζεσαι τα βραδυα,και εννοειται πως ειναι κατακριταιο.
ΠΟΣΟΙ ομως θα τσιμπησουν?
αλλα αυτο δεν γινεται τυχαια,η ανυπαρξια του κρατους και η εμμονη της αριστερας το εχουν γιγαντωσει το φαινομενο-καποια στιγμη θα ερχοταν η ωρα να πουν και αυτοι τα δικα τους!
και ΙΜΟ τυποι σαν τον λακη σε λιγα χρονια θα μαζευουν πολυ κοινο απο κατω τους δυστυχως..!
Δυσχεραίνεις την θέση σου,από εκεί που θα σου άφηνε κανένα δόντι τον προκαλείς να μην σου αφήσει τίποτα....