Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

Επισκέπτης
Τι σχεση εχει ο Χονεκερ?
Καταρχάς το τείχος του Βερολίνου μπήκε στα πλαίσια του ψυχρού πολέμου, ώστε να ελεχθεί το χάος που προκαλούσαν οι εκατοντάδες κατάσκοποι και σαμποτέρ των Αμερικάνων και Δυτικογερμανών, που είχαν κατακλύσει το ανατολικό Βερολίνο, και όχι να εμποδιστεί η μετακίνηση μεταναστών ή προσφύγων !
Δηλαδη  αμαλαχει οτι ωρα του καπνιζε του ανατολικογερμανου πηγαινε στη Δυση?
Τα μπογαλακια μου  και αντε γεια συντροφοι και ετσι?

Μιας και ηταν"ιδιοκτητης"του τειχους-μαζι με τον Χονεκερ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι θα σηκωθούν αύριο το πρωί να κάνουν επανάσταση κατά των 2/3 της κοινωνίας που είστε υπερ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.....

Αυτό συγγνώμη δεν θα ήταν επανάσταση αλλά πραξικόπημα.....

Όχι αύριο...Αύριο... Στο μέλλον :cheesy: Μέχρι τότε μπορείτε να ζείτε Καπιταλιστικά

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δε νομίζω ότι έχω δώσει το δικαίωμα να με ταυτίζει κανείς με το κκε.

άρα πρόσεχε τα πρόσωπα.

ξέπλυμα τίνος χρήματος; από ναρκωτικά, πορνεία, εμπόριο όπλων;

αυτό ίσως να ίσχυε παλιά για την άδηλη βοήθεια εκ σοβιετίας.

αλλά σήμερα τι χρήμα ξεπλένεται;

για πες...

Δε σε ταύτισα. Αλλα και πάλι, γιατί προσπάθησες να στηρίξεις κάτι που δε σε αφορά?

Για το ξέπλυμα, εγώ έχω συνεργείο που βάζει τέντες και περίμενα από εσένα να μου πεις αν γίνεται ξέπλυμα. Εσύ ασχολείσαι με κόμματα, εγώ απλά λαδώνω

Επισκέπτης
Δηλαδη  αμαλαχει οτι ωρα του καπνιζε του ανατολικογερμανου πηγαινε στη Δυση?
Τα μπογαλακια μου  και αντε γεια συντροφοι και ετσι?

Μιας και ηταν"ιδιοκτητης"του τειχους-μαζι με τον Χονεκερ.

Αυτο δεν ερχεται σε αντιθεση βασικα με την μεση αποψη του Ελληνα κομμουνιστη οτι ηταν η ΕΣΣΔ ενας παραδεισος ανθρωπινων δικαιωματων και δημοκρατιας? :grin:

Επισκέπτης
Για το ξέπλυμα, εγώ έχω συνεργείο που βάζει τέντες και περίμενα από εσένα να μου πεις αν γίνεται ξέπλυμα. Εσύ ασχολείσαι με κόμματα, εγώ απλά λαδώνω
Αφηνεις να εννοηθει οτι τo κκε ξεπλενει φραγκα,ναι η ου?

Εαν ναι και εχεις στοιχεια ριχτα.

Επισκέπτης
Δε σε ταύτισα. Αλλα και πάλι, γιατί προσπάθησες να στηρίξεις κάτι που δε σε αφορά?

Ο Πάγκαλος υποστήριζε όλα αυτά που σούρνεις πλαγίως στο ΚΚΕ αλλά τελικά άκρα του τάφου σιωπη,κάτι αποκαλύψεις έταζε λέγοντας κ ότι θα παραιτηθεί αν δεν γίνουν.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πρέπει να μπει γενικώς ένα ανάχωμα κατά κάποιο τρόπο στο νεοφιλελευθερισμό. Οι ίδιες αιτίες που σκίζουν εμάς, οι ίδιες αιτίες διαλύουν τις χώρες προέλευσης των όποιων έρχονται εδώ. Και φυσικά ερχόμενοι εδώ, βρισκουν ερείπια, κάνουν ότι κάνουν , αντιδρά ο ντόπιος κ.ο.κ.

Πάντως όπως και να χει μπορεί αντικειμενικά να σαι πχ μαζί με τον οποιονδήποτε και είσαι, αλλά δε βοηθάει σε κάτι ναναι πλήθη ανοργάνωτα μες στις πόλεις και να τριγυρνάν σα τους νομάδες. Ούτε τους ίδιους ούτε κανένα.

Μάλλον βοηθάει μερικούς μερικούς... εκ πρώτης τελείως άσχετους...

Επισκέπτης
Αυτο δεν ερχεται σε αντιθεση βασικα με την μεση αποψη του Ελληνα κομμουνιστη οτι ηταν η ΕΣΣΔ ενας παραδεισος ανθρωπινων δικαιωματων και δημοκρατιας?
Η ΕΣΣΔ ισως δεν ηταν παραδεισος,αλλα η μετα ΕΣΣΔ Ρωσσια ηταν σιγουρα κολαση.

Το ζητημα ομως δεν ειναι αυτο,ειναι το γιατι στηθηκε το τειχος του Βερολινου,και αν εισαι πολυ μαλακας η πολυ πονηρος.

Επισκέπτης
Ε βέβαια, ξέρεις τι είναι να απωλείει η Τυποεκδοτική και να είναι για το καλό του Κομμουνισμού; Πώς τα κάνετε;
Τράβα ρώτα τον Μπογιόπουλο αν σε καίει τόσο να μάθεις.... :cheesy:

Τους απολυμένους της τυποεκδοτικής δεν τους είδα πάντως να κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία ούτε να βγαίνουν στα κανάλια,αντίθετα με τόσους άλλους,μήπως λοιπόν ήταν ''αναγκαίο κακό'' κάπου;

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αφηνεις να εννοηθει οτι τo κκε ξεπλενει φραγκα,ναι η ου?

Εαν ναι και εχεις στοιχεια ριχτα.

Το ίδιο είπε και ο λαλιώτης αν θυμάμαι καλά.

Εδώ η πώληση της γερμανός έγινε με καθώς πρέπει τρόπους έκρινε η εξαγοραζόμενη ελληνική "δικαιοσύνη", τι στοιχεια και τρίχες κατσαρές.

Όλα όμορφα λοιπόν και αγια. Ώπα, όχι αγια. Το κκε είναι άθεο (αλλα άμα λάχει χτίζει και 4-5 εκκλησιες να εισπράττει)

Επισκέπτης
Το ίδιο είπε και ο λαλιώτης αν θυμάμαι καλά.

Εδώ η πώληση της γερμανός έγινε με καθώς πρέπει τρόπους έκρινε η εξαγοραζόμενη ελληνική "δικαιοσύνη", τι στοιχεια και τρίχες κατσαρές.

Όλα όμορφα λοιπόν και αγια. Ώπα, όχι αγια. Το κκε είναι άθεο (αλλα άμα λάχει χτίζει και 4-5 εκκλησιες να εισπράττει)
Στοιχεια θελω,οχι τι ειπε ο Λαλιωτης.

Χαρτι και καλαμαρι.

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''Ναι θα σηκωθούν αύριο το πρωί να κάνουν επανάσταση κατά των 2/3 της κοινωνίας που είστε υπερ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.....

Αυτό συγγνώμη δεν θα ήταν επανάσταση αλλά πραξικόπημα.....''
  Ενώ το κκε και το σύριζα που είναι το υπόλοιπο 1/3 της κοινωνίας το οποίο δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι σε ήθη έθιμα και παραδόσεις ενός τόπου παρά τις χλεβάζει και θέλει ισότητα για όλους θα σώσει τον τόπο...Αδερφέ κοίταξε να δεις όλοι οι πολίτες είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο ενός κράτους ΟΧΙ όμως ίδιοι σαν οντότητες εκεί ο καθένας έχει ξεχωριστή θέση άλλος ανώτερος και άλλος κατώτερος...δεν μπορούμε να εξισώνουμε τα πάντα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
[quote author=devil_jin link=topic=23859.msg3059876#ms
g3059876 date=1314125859]
Ο Πάγκαλος υποστήριζε όλα αυτά που σούρνεις πλαγίως στο ΚΚΕ αλλά τελικά άκρα του τάφου σιωπη,κάτι αποκαλύψεις έταζε λέγοντας κ ότι θα παραιτηθεί αν δεν γίνουν.....
[/quote]

Παπαζόλη, άμα σε απέλυε η Τυπ, θα χαιρόσουνα γιατί συμμετείχες στο δρόμο για ένα καλύτερο κόσμο;

Επισκέπτης
Παπαζόλη, άμα σε απέλυε η Τυπ, θα χαιρόσουνα γιατί συμμετείχες στο δρόμο για ένα καλύτερο κόσμο;
Φρουφρού κ αρώματα....

Σου πα: ψάξε βρες μου έναν απολυμένο από την τυποεκδοτική που διαμαρτυρήθηκε βγήκε στα κανάλια κτλ...έναν!!!

Αν ήμουν κ εγώ στην τυποεκδοτική λοιπόν θα είχα την ίδια συμπεριφορά.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά άκουσα ότι θα τους βρουν αλλού δουλειά(αν δεν έγινε ήδη).

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φρουφρού κ αρώματα....

Σου πα: ψάξε βρες μου έναν απολυμένο από την τυποεκδοτική που διαμαρτυρήθηκε βγήκε στα κανάλια κτλ...έναν!!!

Αν ήμουν κ εγώ στην τυποεκδοτική λοιπόν θα είχα την ίδια συμπεριφορά.

Δεν ξέρω αν ισχυεί αλλά άκουσα ότι θα τους βρουν αλλού δουλειά(αν δεν έγινε ήδη).

ΑΥΤΟ ΛΕΩ! Τι μανατζαραίοι είναι αυτοί στο ΚΚΕ;

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στοιχεια θελω,οχι τι ειπε ο Λαλιωτης.

Χαρτι και καλαμαρι.

Μην παριστάνεις το χαζό, δεν είσαι. Ξέρεις ότι δε μπορείς να πάρεις απάντηση στο ερώτημα σου.

Ούτε βεβαια και μπορείς να μου απαγορέψεις να υποθέτω όπως και άλλοι ότι όλα αυτά τα μαγαζιά έχουν ΚΑΙ εμπορική δραστηριότητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom