Επισκέπτης
Σίγα μην αφήσει ο λάκης άλλον να του πάρει την χαρά,αυτός θα τους φάει όλους....ο κομμουνιστοφάγος!!!!λες να βρεθεί κανένας Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ και να τους αποτελειώσει
Σίγα μην αφήσει ο λάκης άλλον να του πάρει την χαρά,αυτός θα τους φάει όλους....ο κομμουνιστοφάγος!!!!λες να βρεθεί κανένας Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ και να τους αποτελειώσει
η αριστερα ειναι μικροβιο, αρρωστια! οποιος κολλαει δε θεραπευεται!
το οτι αυτος που προσπαθησε να τον σωσει εφερνε σαν επιχειρημα οτι μεταναστης ειναι μπορει να μην εχει να φαει που το πας?Αν και δεν εχω ορεξη για σοβαρες "συζητησεις" σημερα καθως μαζευω τα πραγματα μου και περιμενω να (αν) πληρωθω για να ξεκινησω απο αυριο βραδι τις διακοπες μου, επεσα ομως σε αυτη την ειδηση σερφαροντας.
Οι <<επαναστατες>> των Εξαρχειων αποφασισαν να καθαρισουν την περιοχη απο την πρεζα ξυλοφορτωνοντας εναν πρεζeμπορο και μαλιστα αλλοδαπο-μαυρο. Θα πει καποιος --ως εδω καλα, που ειναι το περειργο ή η ειδηση ?--
Η ειδηση ειναι οτι αυτες οι ορδες των δηθεν επαναστατων, απ΄οτι φαινεται απο την περιγραφη, διψουσαν για αιμα, δεν τους ενοιαζε να αποδωσουν δικαιοσυνη, αλλα να εκτωνοθουν, οπως συμβαινει τις περισοτερες φορες που αναλαμβανουν δραση. Τα εχω ζησει απειρες φορες αυτα τα σκηνικα οταν ζουσα στην Αθηνα και δεν μου κανουν εντυπωση, το βαζω για να καταριπτωνται καποιοι μυθοι.
Διαβαστε το γιατι τι πιθανοτερο ειναι οι <<ελευθεριακοι>> που διαχειρηζονται το μεσο θα διαγραψουν την ειδηση.
το οτι αυτος που προσπαθησε να τον σωσει εφερνε σαν επιχειρημα οτι μεταναστης ειναι μπορει να μην εχει να φαει που το πας?
ααααααα
ποτε θα γραψεις για τις περιεργες συμπτωσεις που ειδες στο αντιφα κινημα!(μ ενδιαγερουν για αυτο σε ρωταω!)
Αν και δεν εχω ορεξη για σοβαρες "συζητησεις" σημερα καθως μαζευω τα πραγματα μου και περιμενω να (αν) πληρωθω για να ξεκινησω απο αυριο βραδι τις διακοπες μου, επεσα ομως σε αυτη την ειδηση σερφαροντας.
Οι <<επαναστατες>> των Εξαρχειων αποφασισαν να καθαρισουν την περιοχη απο την πρεζα ξυλοφορτωνοντας εναν πρεζeμπορο και μαλιστα αλλοδαπο-μαυρο. Θα πει καποιος --ως εδω καλα, που ειναι το περιεργο ή η ειδηση ?--
Η ειδηση ειναι οτι αυτες οι ορδες των δηθεν επαναστατων, απ΄οτι φαινεται απο την περιγραφη, διψουσαν για αιμα, δεν τους ενοιαζε να αποδωσουν δικαιοσυνη, αλλα να εκτωνοθουν, οπως συμβαινει τις περισοτερες φορες που αναλαμβανουν δραση. Τα εχω ζησει απειρες φορες αυτα τα σκηνικα οταν ζουσα στην Αθηνα και δεν μου κανουν εντυπωση, το βαζω για να καταριπτωνται καποιοι μυθοι.
Διαβαστε το γιατι τι πιθανοτερο ειναι οι <<ελευθεριακοι>> που διαχειρηζονται το μεσο θα διαγραψουν την ειδηση.
τι αλλοτο οτι αυτος που προσπαθησε να τον σωσει εφερνε σαν επιχειρημα οτι μεταναστης ειναι μπορει να μην εχει να φαει που το πας?
ααααααα
ποτε θα γραψεις για τις περιεργες συμπτωσεις που ειδες στο αντιφα κινημα!(μ ενδιαγερουν για αυτο σε ρωταω!)
+1τι αλλο
από θα ακουσουμε 7:20μμ, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011
<<πουλαω πρεζα για το παιδι μου>>...
σοβαρευτειτε!
οχι στο λυντσαρισμα αλλα οχι και να δικαιολογησουμε το εμποριο πρεζαs γιατι-μπορει-να πειναει...
αs παει οπωs και πολλοι αλλοι ανθρωποι στα συσιτια για να μην πω τιποτε αλλο...
θα τρελαθουμε τελειωs...
το οτι ειναι μεταναστηs δεν το δικαιολογει...
με αυτη την λογικη να δικαιολογησουμε και αυτουs-ντοπιουs και μεταναστεs-που μπαινουν στα σπιτια σκοτωνουν ΄η κανουν μαυρουs/μαυρεs στο ξυλο γεροντια και γριεs,τουs σωματεμπορουs κ.λ.π...
με τετοιεs λογικεs δινουμε αφορμεs-οχι οτι τιs χρειαζονται-να την πληρωνουν συλληβδην ολοι οι μεταναστεs...
Υ.Γ.Ο συγκεκριμένος χρήστης τα είπε όλα.
Δηλαδή τί θα έπρεπε να κάνουν,να αφήσουν τον κάθε μαλάκα υπέρμαχο του ''τάξης κ ηθική'' να επιβάλλει τον νόμο του;;;Στο συγκεκριμενο σκηνικο δεν με απασχολει τι ηταν ο αλλοδαπος, αλλα η συμπεριφορα των <<επαναστατων>> των Εξαρχειων οι οποιοι το πιθανοτερο ειναι να συμετεχουν και σε καποια antifa.
Δυστηχως δεν εχω πολυ χρονο αυτες τις μερες, για να μπορεσω να γραψω αυτα που ειδα οταν συμετειχα σε μια oμαδα antifa, γραφω απο το μαγαζι που δουλευω, σπιτι δεν εχω pc, αυριο φευγω διακοπες και δεν ξερω αν θα επιστρεψω παλι στη δουλεια.
Δηλαδή τί θα έπρεπε να κάνουν,να αφήσουν τον κάθε μαλάκα υπέρμαχο του ''τάξης κ ηθική'' να επιβάλλει τον νόμο του;;;
Η μαλακία είναι που γράφτηκε όλο αυτό το κείμενο.
Ρε συ στην προκειμένη οι αναρχικοί την πέσαν στον έμπορα-μετανάστη ή τον σώσανε από το πλήθος;;;Μου φαινεται οτι δεν καταλαβενεις τι γραφω. Εγω δεν ειμαι υπερ του λιντζαρισματος του αλλοδαπου επειδη πουλαγε πρεζα. Εγω απλα δειχνω πως λειτουργουν αυτος ο χωρος και οι ομαδες του τις οποιες τις εχω ζησει για τα καλα. Μην ξεχνας τις επιθεσεις στον Τσιπρα οταν ηταν υποψηφιος δημαρχος Αθηνας και πηγε να μιλησει στα Εξαρχεια, αλλα και τις επιθεσεις αυτων των τσογλανων σε ακροαριστερους ή σε ατομα που εκαναν το λαθος να εχουν ελληνικη σημαια στο μπουφαν ή στο καπελο τους και γενικα σε οποιον δε γουσταρουν.
Οσο για το οτι ηταν μαλακια που γραφτηκε αυτο το κειμενο τι να σου πω ? Συντασεσαι κι εσυ με αυτους που διαχειρηζοντε το indymedia, που οτι δεν τους συμφερει το σβηνουν. Αυτο ειναι δημοκρατια, αυτο ειναι ελευθερια λογου ?
Ρε συ στην προκειμένη οι αναρχικοί την πέσαν στον έμπορα-μετανάστη ή τον σώσανε από το πλήθος;;;
Nομίζω τα μπέρδεψα λίγο.
Οκ τελικά μπερδεύτηκα....σόρρυ λάθος.Ξαναδιαβασε ρε πουστη μου και μην πας να με τρελανεις. Αρκετη μουρλια εχω απο μονος μου. <<Αναρχικοι>> την επεσαν στον μαυρο τον σαπισαν καποιος-οι πηγαν να τον γλυτωσουν αλλα η διψα των επιτηθεμενων για αιμα ηταν τετοια που δεν σταματαγαν με τιποτα. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ MARFIN, ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΔΡΟΜΙΟΥ. Αυτοι που γιαουρτωσαν τον Τσιπρα επειδη εκανε το λαθος να παει να μιλησει στα Εξαρχεια, που μπουκαρουν στα πανεπιστιμια και χτυπανε φοιτητες επειδη ειναι αντιθετοι με τις εκλογες και την οποια δημοκρατια εχουμε.
Αν και δεν εχω ορεξη για σοβαρες "συζητησεις" σημερα καθως μαζευω τα πραγματα μου και περιμενω να (αν) πληρωθω για να ξεκινησω απο αυριο βραδι τις διακοπες μου, επεσα ομως σε αυτη την ειδηση σερφαροντας.
Οι <<επαναστατες>> των Εξαρχειων αποφασισαν να καθαρισουν την περιοχη απο την πρεζα ξυλοφορτωνοντας εναν πρεζeμπορο και μαλιστα αλλοδαπο-μαυρο. Θα πει καποιος --ως εδω καλα, που ειναι το περιεργο ή η ειδηση ?--
Δηλαδή τί θα έπρεπε να κάνουν,να αφήσουν τον κάθε μαλάκα υπέρμαχο του ''τάξης κ ηθική'' να επιβάλλει τον νόμο του;;;
Η μαλακία είναι που γράφτηκε όλο αυτό το κείμενο.
Μου φαινεται οτι δεν καταλαβενεις τι γραφω. Εγω δεν ειμαι υπερ του λιντζαρισματος του αλλοδαπου επειδη πουλαγε πρεζα. Εγω απλα δειχνω πως λειτουργουν αυτος ο χωρος και οι ομαδες του τις οποιες τις εχω ζησει για τα καλα. Μην ξεχνας τις επιθεσεις στον Τσιπρα οταν ηταν υποψηφιος δημαρχος Αθηνας και πηγε να μιλησει στα Εξαρχεια, αλλα και τις επιθεσεις αυτων των τσογλανων σε ακροαριστερους ή σε ατομα που εκαναν το λαθος να εχουν ελληνικη σημαια στο μπουφαν ή στο καπελο τους και γενικα σε οποιον δε γουσταρουν.
Οσο για το οτι ηταν μαλακια που γραφτηκε αυτο το κειμενο τι να σου πω ? Συντασεσαι κι εσυ με αυτους που διαχειρηζοντε το indymedia, που οτι δεν τους συμφερει το σβηνουν. Αυτο ειναι δημοκρατια, αυτο ειναι ελευθερια λογου ?
Και στα γήπεδα οι ίδιοι είναι.