Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
στα 10εκ πληθυσμο ειναι 2,5 ποια χωρα σε ποιο διαπλανητικο συστημα εχει τετοια αναλογια ρε μαστορα?????
ρε ding-dong δεν που μενεις εσυ σε καμμια εκαλη???
αντε μας τα @@@ να κανουν ding-dong  τσουρεκια μας τα κανες

Οταν επισκεφθεις χωρες οπως η Γαλλια, η Αγγλια και η Γερμανια θα σου απαντησω.

Τρομαξαν οι τουρκοσποροι οτι θα τους χαλασουν το αρχαιο ελληνικο dna...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Οταν επισκεφθεις χωρες οπως η Γαλλια, η Αγγλια και η Γερμανια θα σου απαντησω.

Τρομαξαν οι τουρκοσποροι οτι θα τους χαλασουν το αρχαιο ελληνικο dna...

Ασε ρε μαστορα 5 χρονια ημουνα στην Αγγλια και μη μου πεις για ινδους κλπ κλπ γιατι αυτοι ειναι με χαρτια εκει passport αυτο που δεν εχουν οι δικοι μας, Γαλλια 1.5 χρονο μη μου πεις για μαυρους απο τις αποικιες ?????? και αυτοι με χαρτια
Αν δεν ξερεις μη μιλας η καθε χωρα ειναι οπως λεει και ενας φιλος μου ειναι σαν το ασσaνσερ δεν χωραει παραπανω  Μπηκες????

Οσο για το αλλο που αναφερεις εμεις σαν πληθυσμος και ομοιογενεια εχουμε και κοινη γλωσσα (εχεις παει  στο Βελγιο να δεις τι γινεται απο γλωσσα Φλαμανδοι-Βαλωνοι) και κοινα ηθη αντε τωρα τραβα παραπερα αραξε και μελετησε και ελα για εξεταση με το κηδεμονα σου

Επισκέπτης
Ασε ρε μαστορα 5 χρονια ημουνα στην Αγγλια και μη μου πεις για ινδους κλπ κλπ γιατι αυτοι ειναι με χαρτια εκει passport αυτο που δεν εχουν οι δικοι μας, Γαλλια 1.5 χρονο μη μου πεις για μαυρους απο τις αποικιες ?????? και αυτοι με χαρτια
Αν δεν ξερεις μη μιλας η καθε χωρα ειναι οπως λεει και ενας φιλος μου σαν το ασσaνσερ δεν χωραει παραπανω  Μπηκες????

Οσο για το αλλο που αναφερεις εμεις σαν πληθυσμος και ομοιογενεια εχουμε και κοινη γλωσσα (εχεις πει  στο Βελγιο να δεις τι γινεται απο γλωσσα Φλαμανδοι-Βαλωνοι) και κοινα ηθη αντε τωρα τραβα παραπερα αραξε και μελετησε και ελα για εξεταση με το κηδεμονα σου
Εσένα δηλαδή σε δεν σε πειράζει το πόσοι είναι αλλά το πως είναι(ανώνυμοι,χωρίς χαρτιά) έτσι;

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Εσένα δηλαδή σε δεν σε πειράζει το πόσοι είναι αλλά το πως είναι(ανώνυμοι,χωρίς χαρτιά) έτσι;

Αυτο καταλαβες απο ολα τα post μου???? Mιλησα για ποσοστωση και χρησιμοποιησα το παραδειγμα του ασανσερ
και οσοι ειναι να ειναι νομιμοι και να φορολογουνται

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και το πόσοι είναι (22% του πληθυσμού), και το ότι είναι εδώ χωρίς καμμία άδεια και το ότι είναι εδώ χωρίς κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο που σημαίνει ότι κανένας δεν γνωρίζει το παρελθόν τους και το ποινικό τους μητρώο..

το 2001 στην Αγγλία οι κάτοικοι της χώρας που είχαν γεννηθεί εκτός αυτής ήταν το 8% του πληθυσμού.. εδώ είναι το 20%...

Επισκέπτης
και το πόσοι είναι (22% του πληθυσμού), και το ότι είναι εδώ χωρίς καμμία άδεια και το ότι είναι εδώ χωρίς κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο που σημαίνει ότι κανένας δεν γνωρίζει το παρελθόν τους και το ποινικό τους μητρώο..

το 2001 στην Αγγλία οι κάτοικοι της χώρας που είχαν γεννηθεί εκτός αυτής ήταν το 8% του πληθυσμού.. εδώ είναι το 20%...
Αγγλία έγινε μίξη φυλών πολύ νωρίτερα,όπως κ στην Γαλλία,στην Ελλάδα συμβαίνει τώρα,αυτή είναι η μόνη διαφορά.

Επισκέπτης
Αυτο καταλαβες απο ολα τα post μου???? Mιλησα για ποσοστωση και χρησιμοποιησα το παραδειγμα του ασανσερ
και οσοι ειναι να ειναι νομιμοι και να φορολογουνται
Τί εννοείς ποσόστωση;

Γιατί ποιος σου είπε ότι όσοι είναι νόμιμοι κ έχουν το απαραίτητο εισόδημα δεν φορολογούνται,υπάρχει σχετική νομοθεσία που τους δίνει τέτοια ελευθερία; :think:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Τί εννοείς ποσόστωση;

Γιατί ποιος σου είπε ότι όσοι είναι νόμιμοι κ έχουν το απαραίτητο εισόδημα δεν φορολογούνται,υπάρχει σχετική νομοθεσία που τους δίνει τέτοια ελευθερία; :think:

Ποσοστωση σημαίνει ενα ποσοστο του συνολικου πληθυσμου πχ 3% ειμαστε λεμε 10 μυρια οκ για 300.000 ειναι το ποσοστο 5%-->500.000
και παει λεγοντας. Θα μου πεις τωρα οτι ολοι οι υπαιθριοι πωλητες εχουν ταμειακη και κοβουν αποδειξεις ετσι????
και ποσοι ειναι οι νομιμοι???? ξερει κανεις???
Νομοθεσια στο ελλαντα πλακα κανεις???

Αν θες πες μας που μενεις εγω σου ειπα

Επισκέπτης
Ποσοστωση σημαίνει ενα ποσοστο του συνολικου πληθυσμου πχ 3% ειμαστε λεμε 10 μυρια οκ για 300.000 ειναι το ποσοστο 5%-->500.000
και παει λεγοντας. Θα μου πεις τωρα οτι ολοι οι υπαιθριοι πωλητες εχουν ταμειακη και κοβουν αποδειξεις ετσι????
και ποσοι ειναι οι νομιμοι???? ξερει κανεις???
Νομοθεσια στο ελλαντα πλακα κανεις???

Αν θες πες μας που μενεις εγω σου ειπα
Δεν είναι μόνο οι υπαίθριοι πωλητές,έχουν κ άλλα πόστα,κάνουν κ άλλες δουλειές,υπάρχουν μετανάστες επιχειρηματίες με μαγαζιά νομιμότατα.
Η ποσόστωση είναι ένα μέτρο απαραίτητο από ένα σημείο κ μετά σίγουρα,εφόσον δεν γίνεται κάτι άλλο(που αντικειμενικά δεν γίνεται).

Δεν μένω σε κυριλέ περιοχή,δεν είμαι αριστερός της Εκάλης κ του Ψυχικού... :cheesy:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Η ποσόστωση είναι ένα μέτρο απαραίτητο από ένα σημείο κ μετά σίγουρα,εφόσον δεν γίνεται κάτι άλλο(που αντικειμενικά δεν γίνεται).

Δεν μένω σε κυριλέ περιοχή,δεν είμαι αριστερός της Εκάλης κ του Ψυχικού... :cheesy:
Δεν μιλαω για ιδεολογιες και κυριλε περιοχες αλλα
αν καποιος δουλευει και ειναι νομιμος  και ειναι μεσα στο ορια της ποσοστωσης εμενα δεν με πειραζει.
Ακου τωρα και κατι για ειμαστε σαν  λαος ειμαστε μαλακες ξεχναμε πολλοι εχουμε συγγενεις, γνωστους που πηγαν μεταναστες τη δεκαετια του '50 η του '60. Πως πηγαν???? Ειχαν καταθσει τα χαρτια τους, τους περιμενε δουλεια εκει οταν φταναν τους παραλαμβανε υπαλληλος της πρεσβειας και αν αλλαζαν σπιτι επρεπε να το δηλωσουν στην Ασυνομια  τα πρωτα χρονια, αυτα στας Ευρωπας πριν απο μισο αιωνα και κατι. Τα ξερω απο πρωτο χερι  καλο απογευμα

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν ξερεις μη μιλας η καθε χωρα ειναι οπως λεει και ενας φιλος μου ειναι σαν το ασσaνσερ δεν χωραει παραπανω  Μπηκες????

Οσο για το αλλο που αναφερεις εμεις σαν πληθυσμος και ομοιογενεια εχουμε και κοινη γλωσσα (εχεις παει  στο Βελγιο να δεις τι γινεται απο γλωσσα Φλαμανδοι-Βαλωνοι) και κοινα ηθη αντε τωρα τραβα παραπερα αραξε και μελετησε και ελα για εξεταση με το κηδεμονα σου

Μαστορα, ακομα και τα πιο αισιοδοξα φασιστοεθνικια δεν "υπολογιζουν" τους μεταναστες χωρις νομιμα εγγραφα σε πανω απο 500.000. Και αυτο μεσα στα 2,5 εκ που ανεφερα.
Και επειδη με μπερδεψες, ποιο ειναι το προβλημα σου;; Οτι υπαρχουν αλλοδαποι στην Ελλαδα; Οτι υπαρχει ενα ποσοστο που δεν εχει εγγραφα και δεν φορολογειτε;; Οι βελγοι πως χωθηκαν στην κουβεντα;;;

Ενημερωτικα αφου μιλαμε για ποσοστωσεις, στα δημοσια σχολεια της Αγγλιας οι μεταναστες μαθητες ειναι πολυ πανω απο 20%. Στα παραλια της Γαλλιας το ποσοστο των μεταναστων ειναι επισης πολυ πανω απο 20%.
Το ποσοστο των "νομιμων" αλλοδαπων που ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του απεναντι στο δημοσιο, ειναι χαωτικα μεγαλυτερο απο τους γηγενεις Ελληνες.

Ο φιλος σου καλα τα λεει για ασανσερ κλπ κλπ. Τραβατε με τις σκαλες οσοι εχετε προβλημα..

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο οι υπαίθριοι πωλητές,έχουν κ άλλα πόστα,κάνουν κ άλλες δουλειές,υπάρχουν μετανάστες επιχειρηματίες με μαγαζιά νομιμότατα.
Δεν υπαρχει αυτο...Και το λεω γιατι εχω συνεργαστει με αρκετους απο δαυτους που εχουν "νομιμα μαγαζια"...Αντε να ειναι κανα δυο εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Εξάρθρωση σπείρας κακοποιών στη Νίκαια από την ομάδα Δ.Ι.ΑΣ
www.pixhost.org/show/2665/7954205_image-ashx.jpg] [/url] :cum: :cum: :cum:

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας των ληστών αλβανικής  καταγωγής, αντικρίζοντας σημαίες του UCK ,της Κοσοβάρικής οργάνωσης  δηλαδή , και προκηρύξεις με ανθελληνικά συνθήματα.  Στο κρησφύγετο της σπείρας  επί της οδού Κονδύλη 107 βρέθηκαν μαζί με  κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και όπλα τύπου Καλασνίκοφ καθώς  και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά.

Όλα άρχισαν το πρωί της Πέμπτης όταν άνδρες της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ  κατά την διάρεκια ελέγχου σε αυτοκίνητο  επί της οδού Μπελογιάννη, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα βρέθηκαν κοσμήματα. Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Νίκαιας όπου και ανακρίθηκαν . Οι τρείς ύποπτοι τελικά υπέδειξαν το κρησφύγετο τους.
Τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα είχαν κλαπεί από οικία στην Πεντέλη προ ολίγων εβδομάδων. Η αξία των κλοπιμαίων  ανέρχεται σε 200.000 ευρώ σύμφωνα με την Αστυνομία. Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται.

Επισκέπτης
Έσωσε γυναίκα από παρενόχληση και τον απελαύνουν!

Τον μπελά του βρήκε αλλοδαπός που προσπάθησε να βοηθήσει μία κοπέλα
Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλθηκε ότι συνέβη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μια νεαρή γυναίκα κινδύνευσε να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο Έλληνες και την έσωσε, θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο τη ζωή του, ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος, αντί να δεχθεί συγχαρητήρια τώρα απελαύνεται από τη χώρα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο φανάρι της Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και Ελευθερίου Βενιζέλου που είχε ανάψει κόκκινο σταμάτησε μια νεαρή γυναίκα με μηχανάκι. Δίπλα της σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο Πατρινοί, ένας 50χρονος και ο νεαρός ανιψιός του, και άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά τη γυναίκα κλείνοντάς της το δρόμο με το αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή στο φανάρι σταμάτησε και ένας νεαρός με μηχανάκι, που δούλευε delivery.

Ο νεαρός προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, παρεμβαίνοντας και ζητώντας από τους δυο μαινόμενους Έλληνες να ανοίξουν το δρόμο. Τότε δέχθηκε την επίθεση τους με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια, αλλά και χτυπήματα με γροθιές. Στη συνέχεια σύμφωνα με τα καταγγελόμενα μπήκαν στο αυτοκίνητο και αποπειράθηκαν να περάσουν από… πάνω του! Κατάφερε ωστόσο να διαφύγει και να γλιτώσει τη ζωή του. Οι δυο Έλληνες ωστόσο φρόντισαν να του διαλύσουν το μηχανάκι της δουλειάς του και να εξαφανιστούν.

Ακολούθησε η καταγγελία του νεαρός αλλοδαπού στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, το οποίο και επελήφθη του συμβάντος. Το παράλογο της όλης υπόθεσης είναι ότι στη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κρατήσουν και τον νεαρό αλλοδαπό αφού διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα.

Με βάση τα στοιχεία του οχήματος των δυο Ελλήνων και στη διάρκεια ερευνών που ακολούθησαν συνελήφθη ο 50χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια, ενώ διαφεύγει για την ώρα της σύλληψης ο νεαρός συνεπιβάτης του οχήματος.

Επισκέπτης
Ενημερωτικα αφου μιλαμε για ποσοστωσεις, στα δημοσια σχολεια της Αγγλιας οι μεταναστες μαθητες ειναι πολυ πανω απο 20%. Στα παραλια της Γαλλιας το ποσοστο των μεταναστων ειναι επισης πολυ πανω απο 20%.

Aς πάμε κι εμείς σαν τους άγγλους να γαμάμε τον μισό πλανήτη για 300 χρόνια
ως αποικίες μας και να τους παίρνουμε όλα τα φράγκα
κι ας έχουμε μετά 20% μετανάστες.
Ή το 1/3 του πλανήτη σαν τους γάλλους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τοτε εδω ειμαστε πολυ πιο προοδευτικοι απο αγγλους :2funny:
στο κεντρο τα παιδια μεταναστων ειναι πανω απο 50%

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Για κάνε μια περαντζάδα απο τζιτζιφιές καλλιθέα αγιο σώστη ετσι και βρεις Ελληνάκι που να μην μιλάει ρώσικα.......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για κάνε μια περαντζάδα απο τζιτζιφιές καλλιθέα αγιο σώστη ετσι και βρεις Ελληνάκι που να μην μιλάει ρώσικα.......
τυπε δεν βολταρω σε τετοιες γειτονιες
ειμαι παιδι του κεντρου εγω :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α μπραβο και δεν ειμαστε πρωην αποικοικρατες ειδικα σε τοσα κρατη οπως αγγλια και γαλλια.ουτε φυσικα τοση μεγαλη χωρα.αντε να βαλουμε λιγη λογικη γιατι φιλε οπως ειπε ο διομηδης το μπουρδελο εδω πρεπει να συμμαζευτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom