gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
τυπε εχεις τετοιο σιδερικο?
στην περιοχη που μενω...επιβαλετε!!
τυπε εχεις τετοιο σιδερικο?
Η απόλυτη αναρχία η απόλυτη εξαθλίωση η απόλυτη κατάληση της έννομης τάξης η απόλητη σκατοκατάσταση η απόλητη ηλιθιώτητα και μέσα σε όλα η κατάρευση μιας Εθνικής κατάκτησης ελευθερίας,σκατά σε όλους που έφεραν σε αυτήν την κατάσταση την Ελλάδα,ούτε σφαίρα δεμ αξίζουν μόνο ένα ελικόπτερο να τους πάει στον Διάολο.
γαμησέ τα φίλε!
αυτοι οι μετανάστες μας εκαναν να ξεχασουμε τα ελληνικά μας, τα σημεία στίξης, το συντακτικό μας..
Εσυ με τη πουτσα που θα φας αμα σε βιασουν οι Πακιδες θα ξεχασεις και το ονομα σου....
oxi ..δεν ημουν..για δωσε λεπτομερειες συνελληνατυπε εισουνα;τωρα γυρισα σπιτι,η αληθεια εναι οτι εχουν πεσει φαπες
ειχε στην ηπειρου καμμια 500-800 ατομα οι 300 ηταν χρυσαυγιτες ξεκινησε πορεια μεχρι το δημαρχειο στην αθηνας,στην διαρκεια της βγαιναν ατομα απο την πορεια και βαραγανε ξενους γενικα ηταν εκρηκτικη ηταν η κατασταση,παντως με χαλασε που την επεσαν σε εναν μαυριδερο ο οποιος μαλλον ηταν γυφτος και ηταν χαζος κυριολεκτικα,να σου πω την αληθεια με κοπο τους τον πηρα γιατι ειμαι και λυπησιαρης ο πουστης,ετρεμε σαν τον ψαρι και δεν καταλαβαινε γιατι τρωει ξυλο(ειπαμε ηταν χαζος ο ανθρωπος) απλα με παρακαλαγε μην φυγω και τον αφησω,ασε εμπλεξα χωρια που φοβουμουνα μην τις αρπαξω και εγω εκατσα κανενα μισαωρο μαζι του σε ενα στενο του εφεραν καποιοι και νερο και εφυγα,,,,ο θεος μαζι του..γαμω τους μπλε και πρασινους που γαμησαν την χωραoxi ..δεν ημουν..για δωσε λεπτομερειες συνελληνα
μπραβο σου..θελει κοτσια αυτο που εκανες..πολλα..ειχε στην ηπειρου καμμια 500-800 ατομα οι 300 ηταν χρυσαυγιτες ξεκινησε πορεια μεχρι το δημαρχειο στην αθηνας,στην διαρκεια της βγαιναν ατομα απο την πορεια και βαραγανε ξενους γενικα ηταν εκρηκτικη ηταν η κατασταση,παντως με χαλασε που την επεσαν σε εναν μαυριδερο ο οποιος μαλλον ηταν γυφτος και ηταν χαζος κυριολεκτικα,να σου πω την αληθεια με κοπο τους τον πηρα γιατι ειμαι και λυπησιαρης ο πουστης,ετρεμε σαν τον ψαρι και δεν καταλαβαινε γιατι τρωει ξυλο(ειπαμε ηταν χαζος ο ανθρωπος) απλα με παρακαλαγε μην φυγω και τον αφησω,ασε εμπλεξα χωρια που φοβουμουνα μην τις αρπαξω και εγω εκατσα κανενα μισαωρο μαζι του σε ενα στενο του εφεραν καποιοι και νερο και εφυγα,,,,ο θεος μαζι του..γαμω τους μπλε και πρασινους που γαμησαν την χωρα
φιλε δεν τους γουσταρω ολους αυτους τους ξενους που γυρνανε στο κεντρο και το εχω δηλωσει,αλλα επισης δεν γουσταρω να βαρανε 10 εναν διανοητικα καθυστηρημενο ο οποιος δεν ηξερε γιατι τις ετρωγε,ο ελληνας διαφερει και πρεπει να το δειχνει νομιζω,σιγα τα κοτσια,αν εβλεπα οτι θα μου την πεφταν δεν θα εκανα τιποτα αλλα με ειχαν κοψει στην πορεια οτι ημουν μαζι τους και την γλυτωσαμπραβο σου..θελει κοτσια αυτο που εκανες..πολλα..
σου βγαζω το καπελο
εισαι λεβεντης
φιλε δεν τους γουσταρω ολους αυτους τους ξενους που γυρνανε στο κεντρο και το εχω δηλωσει,αλλα επισης δεν γουσταρω να βαρανε 10 εναν διανοητικα καθυστηρημενο ο οποιος δεν ηξερε γιατι τις ετρωγε,ο ελληνας διαφερει και πρεπει να το δειχνει νομιζω,σιγα τα κοτσια,αν εβλεπα οτι θα μου την πεφταν δεν θα εκανα τιποτα αλλα με ειχαν κοψει στην πορεια οτι ημουν μαζι τους και την γλυτωσα
απλα δεν ειναι αντρικιο να την πεφτουν πολλοι σε εναν αυτο απο οπου και να προερχεται,σημερα αν γουσταρα μπορουσα να ριχνω φαπες οσο γουσταρα και με την ανοχη των ματ που συνοδευαν την πορεια...νομιζω το επιασες το υπονοουμενο ;)+1000
Ειλικρινής και μάγκας.
βαραγανε και μαυρισμενους απο τον ηλιο?απλα δεν ειναι αντρικιο να την πεφτουν πολλοι σε εναν αυτο απο οπου και να προερχεται,σημερα αν γουσταρα μπορουσα να ριχνω φαπες οσο γουσταρα και με την ανοχη των ματ που συνοδευαν την πορεια...νομιζω το επιασες το υπονοουμενο ;)
βαραγανε και μαυρισμενους απο τον ηλιο?
Μπράβο τύπε, έχουμε μπλέξει με ζώα μπλε, πράσινα και άλλων φυλών και την πληρώνουν άλλοι χωρίς λόγοειχε στην ηπειρου καμμια 500-800 ατομα οι 300 ηταν χρυσαυγιτες ξεκινησε πορεια μεχρι το δημαρχειο στην αθηνας,στην διαρκεια της βγαιναν ατομα απο την πορεια και βαραγανε ξενους γενικα ηταν εκρηκτικη ηταν η κατασταση,παντως με χαλασε που την επεσαν σε εναν μαυριδερο ο οποιος μαλλον ηταν γυφτος και ηταν χαζος κυριολεκτικα,να σου πω την αληθεια με κοπο τους τον πηρα γιατι ειμαι και λυπησιαρης ο πουστης,ετρεμε σαν τον ψαρι και δεν καταλαβαινε γιατι τρωει ξυλο(ειπαμε ηταν χαζος ο ανθρωπος) απλα με παρακαλαγε μην φυγω και τον αφησω,ασε εμπλεξα χωρια που φοβουμουνα μην τις αρπαξω και εγω εκατσα κανενα μισαωρο μαζι του σε ενα στενο του εφεραν καποιοι και νερο και εφυγα,,,,ο θεος μαζι του..γαμω τους μπλε και οπου γαμησαν την χωρα