Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ειναι ετοιμος να παει να βοηθησει οπου τον χρειαστει το κινημα ο παπαζολι.
Λατινικη αμερικη, αραβικος κοσμος, σιατλ, γκρινπις... σε ολα μεσα ειναι  :2funny:

Επισκέπτης
Ναί, μὲ εὑρείαν ἀστικὴν μόρφωσιν καὶ ἄφθονον ἐλεύθερον χρόνον

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ειναι ετοιμος να παει να βοηθησει οπου τον χρειαστει το κινημα ο παπαζολι.
Λατινικη αμερικη, αραβικος κοσμος, σιατλ, γκρινπις... σε ολα μεσα ειναι  :2funny:

Δεν πάει καμια φουκοσίμα μεριά να μελετήσουμε τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στον άνθρωπο;
Πόσο χειρότερο μπορεί να τον κάνει στην τελική η ακτινοβολία;

ανάσανε η χώρα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πλύθηκες;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν πάει καμια φουκοσίμα μεριά να μελετήσουμε τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στον άνθρωπο;

Μπα...
Δεν υπάρχει σωτηρία απο δαυτους  :cheesy:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

μπα....αυτος ηταν ηταν μικρος ειχε πεσει μεσα σε αντιδραστηρα...κατι σαν οβελιξ της ραδιενεργειας ενα πραμα....

......εβρεξε?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(έβαλα αυτό που δεν είναι και τόσο οφ τόπικ... :cool2: σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται λοιπόν... :cool2: )

ον τοπικ

Σημερα μεσημερι στο μπουρναζι ειδα πακιστανι με μοικανα (ισα με 30 ποντους και πορτοκαλι :o )

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σημερα μεσημερι στο μπουρναζι ειδα πακιστανι με μοικανα (ισα με 30 ποντους και πορτοκαλι :o )

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μήπως ήταν γύφτος ρε? :birdman:

το χειρότερο είναι οι πάκηδες πρεζάκια (έχω δει κανά δυο στο πολυτεχνείο που μαζεύονται όλοι...)
να κάνεις τόσα χιλιόμετρα να βρεις δουλειά και να μπλέκεις με τα ναρκωτικά :headbang: :headbang: :headbang: πολύ ασυνήθιστη εικόνα πάντως, μου έκανε εντύπωση...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

μήπως ήταν γύφτος ρε? :birdman:

το χειρότερο είναι οι πάκηδες πρεζάκια (έχω δει κανά δυο στο πολυτεχνείο που μαζεύονται όλοι...)
να κάνεις τόσα χιλιόμετρα να βρεις δουλειά και να μπλέκεις με τα ναρκωτικά :headbang: :headbang: :headbang: πολύ ασυνήθιστη εικόνα πάντως, μου έκανε εντύπωση...

Δεν ξερω...Εχουν οι γυφτοι μοικανες? :think:

Ειδες κολλημα η πρεζα? Δεν ηρθαν για τα ναρκωτικα, αλλα καποιοι πεσαν στην παγιδα...Εμενα μου φαινεται εξισου περιεργο που αλλος ηρθε απο το μπαγκλαντες να γινει ζητιανος (εστω και με προφαση να πλυνει το παρμπριζ)

Επισκέπτης

Πρεζα μπορουν να "πινουν", το αλκοολ απαγορευει η θρησκεια τους :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ξερω...Εχουν οι γυφτοι μοικανες? :think:

Ειδες κολλημα η πρεζα? Δεν ηρθαν για τα ναρκωτικα, αλλα καποιοι πεσαν στην παγιδα...Εμενα μου φαινεται εξισου περιεργο που αλλος ηρθε απο το μπαγκλαντες να γινει ζητιανος (εστω και με προφαση να πλυνει το παρμπριζ)

οι γύφτοι όχι, οι κάγκουρες γύφτοι πιθανόν :grin: (ελπίζω να μην δώσει ο θεός και δούμε κάγκουρα πάκη :helpplea: )

ναι ρε, απλά μου κάνει εντύπωση πώς ενώ έχεις πάει σε ξένη χώρα για να βγάλεις χρήματα πέφτεις στα ναρκωτικά :helpplea:

Πρεζα μπορουν να "πινουν", το αλκοολ απαγορευει η θρησκεια τους :2funny: :2funny:

πάει το όπιο σύννεφο στην ανατολή :cheesy:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οι γύφτοι όχι, οι κάγκουρες γύφτοι πιθανόν :grin: (ελπίζω να μην δώσει ο θεός και δούμε κάγκουρα πάκη :helpplea: )
:2funny: :2funny: :2funny:
Αφου εγιναν οι αλβανοι, γιατι οχι και οι πακηδες?

ναι ρε, απλά μου κάνει εντύπωση πώς ενώ έχεις πάει σε ξένη χώρα για να βγάλεις χρήματα πέφτεις στα ναρκωτικά :helpplea:
Ειναι πιο ευκολο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom