Επισκέπτης
Είμεθα διεθνιστής αριστερός.
Πρακτικῶς Ρῶσσος δηλαδή
Είμεθα διεθνιστής αριστερός.
δεν ειναι τοσο ζωα οπως οι Αμερικανοι πχ, ουτε τοσο λαμογια σαν τους εξ ανατολης...Ουτε soulless σαν τους σκανδιναβους κλπ κλπΑπό τους κωλοέλληνες!!!
Αυτό τί σημαίνει;;;;Ουτε soulless σαν τους σκανδιναβους κλπ κλπ
χωρις ψυχη ισως?Αυτό τί σημαίνει;;;;
Ουτε soulless σαν τους σκανδιναβους κλπ κλπ
Ειναι ετοιμος να παει να βοηθησει οπου τον χρειαστει το κινημα ο παπαζολι.
Λατινικη αμερικη, αραβικος κοσμος, σιατλ, γκρινπις... σε ολα μεσα ειναι
ανάσανε η χώρα!!!!
Black metal, εχουμε και εμεις ομως, ξερεις ποιους...ναι αλλά εμείς έχουμε μπουζούκια και τσιφτετέλια κι εκείνοι μέταλ
Black metal, εχουμε και εμεις ομως, ξερεις ποιους...
Δεν πάει καμια φουκοσίμα μεριά να μελετήσουμε τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στον άνθρωπο;
Πόσο χειρότερο μπορεί να τον κάνει στην τελική η ακτινοβολία;
Δεν πάει καμια φουκοσίμα μεριά να μελετήσουμε τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στον άνθρωπο;
Πόσο χειρότερο μπορεί να τον κάνει στην τελική η ακτινοβολία;
......εβρεξε?Πλύθηκες;
......εβρεξε?
(έβαλα αυτό που δεν είναι και τόσο οφ τόπικ... σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται λοιπόν... )
Σημερα μεσημερι στο μπουρναζι ειδα πακιστανι με μοικανα (ισα με 30 ποντους και πορτοκαλι :o )
μήπως ήταν γύφτος ρε?
το χειρότερο είναι οι πάκηδες πρεζάκια (έχω δει κανά δυο στο πολυτεχνείο που μαζεύονται όλοι...)
να κάνεις τόσα χιλιόμετρα να βρεις δουλειά και να μπλέκεις με τα ναρκωτικά πολύ ασυνήθιστη εικόνα πάντως, μου έκανε εντύπωση...
το χειρότερο είναι οι πάκηδες πρεζάκια (έχω δει κανά δυο στο πολυτεχνείο που μαζεύονται όλοι...)
να κάνεις τόσα χιλιόμετρα να βρεις δουλειά και να μπλέκεις με τα ναρκωτικά πολύ ασυνήθιστη εικόνα πάντως, μου έκανε εντύπωση...
Δεν ξερω...Εχουν οι γυφτοι μοικανες?
Ειδες κολλημα η πρεζα? Δεν ηρθαν για τα ναρκωτικα, αλλα καποιοι πεσαν στην παγιδα...Εμενα μου φαινεται εξισου περιεργο που αλλος ηρθε απο το μπαγκλαντες να γινει ζητιανος (εστω και με προφαση να πλυνει το παρμπριζ)
Πρεζα μπορουν να "πινουν", το αλκοολ απαγορευει η θρησκεια τους
οι γύφτοι όχι, οι κάγκουρες γύφτοι πιθανόν (ελπίζω να μην δώσει ο θεός και δούμε κάγκουρα πάκη )
Ειναι πιο ευκολοναι ρε, απλά μου κάνει εντύπωση πώς ενώ έχεις πάει σε ξένη χώρα για να βγάλεις χρήματα πέφτεις στα ναρκωτικά