pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για τις γυναίκες ας πούμε ισχύει...είναι μήπως milfara ο τράμυ;;;Είδες μπρε στο τσατρούμι τι σου έγραψα για ηλικίες;
Για τις γυναίκες ας πούμε ισχύει...είναι μήπως milfara ο τράμυ;;;Είδες μπρε στο τσατρούμι τι σου έγραψα για ηλικίες;
Ααααχ όταν αγριεύεις!!!Ρε καραγκιόζαρε συζήτηση κάναμε. Άει μαλακα ινστρούχτορα της τσασπου. Που θα κάνεις και υποδείξεις για διάλογο και μη διάλογο και θα περάσεις ταμπέλες του φασίστα και του ρουφιάνου. Ανύπαρκτε.
Καλά σας λέει τσογλάνια,μαζευτείτε μην αγριέψει!!!Ρε πάτε καλα; Έγραψα εγώ ότι πάτησες ρουφιανόκουμπο στο stekas72; Συνέκρινα το τσαμπουκάλεμα με το ρουφιανόκουμπο. Και βρήκα το τσαμπουκάλεμα βαρύτερο.
Μη διαστρεβλώνετε και πετάτε Μπελογιάννηδες και στρατοδικεία μέσα.
Συνέκρινα το τσαμπουκάλεμα με το ρουφιανόκουμπο.
Καλησπέρα σας!
γενική η τοποθέτηση ήταν.Ρε καραγκιόζαρε συζήτηση κάναμε. Άει μαλακα ινστρούχτορα της τσασπου. Που θα κάνεις και υποδείξεις για διάλογο και μη διάλογο και θα περάσεις ταμπέλες του φασίστα και του ρουφιάνου. Ανύπαρκτε.
τι καλησπέρα ρε βλαμμένε.
απ το πρωι ποστάρεις.
και η απάντηση είναι πως είναι 2 διαφορετικά πράγματα.
εντάξει τώρα;
γενική η τοποθέτηση ήταν.
όποιος εχει τη μύγα καρφώ μόνος του.
ούτε εγώ τά ξαναβάζω μέ πρεζοπουτάνες τής πλατείας εξαρχείων πού δημοσιευουν καμμένες ελληνικές σημαίες λές και είναι κουρελόχαρτα..δε μπορώ να τα βάλω μαζί του.
πονάνε τα μάτια μου για να τον διαβάσω.
μη μου πεις.είσαι πεθαμένη γιά μένα
και πατσά ντουζλαμά από βοδινό σκεμπέ... για τα ζαφείρια που αφήνει το χόρτο...
πάντως μόνο τα μέλη της "υπόγας" διαμαρτυρήθηκαν για το γαμωμάνικο ποστ του παγάκια!
ΕΥΓΕ!!!!!!
(σε αντίστοιχα βέβαια ποστ των πλεζουροπερσονάδων και σια και είδα ποτέ κανέναν "σια" να διαμαρτύρεται! Αντίθετα σιγοντάρισμα και εκδηλώσεις πανηγυρισμού για το ότι κατοτρόπωσε τον αντίπαλο ήταν οι μόνες αντιδράσεις!
Η διαφορά επιπέδου είναι εμφανέστατη)!
Καλησπέρα σας!
παγάκια, καλόν θα ήταν να πεις κι ένα συγνώμη...
εννοείται, δεν αλλάζει αυτό.
Δλδ δεν μετράει τι λέω,αλλά πως το λέω,ε?Μπορεί να είναι κλίνική περίπτωση ο πάπιας,ο οποίος αν έχει θέματα να πάει σε δόκτωρα,αλλά πέσανε όλοι πάνω μου γιατί οι αλήθειες τύπε πονάνε.Ας με λένε ότι θέλουν.Εγώ γράφω γεγονότα και οι άλλοι ειρωνεύονται.Δικαίωμά τους.Αλλά επίσης δικαίωμά μου να αμυνθώ κατά του καθένα που δεν αμφισβητεί τα γεγονότα που παραθέτω γιατί δεν μπορεί,αλλά λέει ότι του κατέβει.Δες ότι όταν τους στριμώχνω αρχίζουν τα παγάκια...Τους τσούζει και δεν μπορούν να με χτυπήσουν αλλιώς...
Είναι αυτό που λέμε: "Που να χτυπάς το κεφάλι σου, δεν προκύπτει με κανέναν σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο η καταγωγή των επιβαινόντων". Είναι αμφίσημη η είδηση όπως είναι γραμμένη. Εάν έβαζα τα λεφτά μου όμως, θα έλεγα ότι είναι Τυνήσιοι. Όπως και κάθε λογικός άνθρωπος.
Και θα τα έχανες πανηγυρικά.
The Italian Coastguard said in a statement that the boat was 13 metres long and had departed two days ago from the town of Zuwarah in western Libya. The statement said the people on the boat were mostly Eritreans and Somalis and included women and children.
Αααα, και βεβαίως καμμία ανάμειξη δεν είχαν οι Ιταλοί όπως φαίνεται από το VTMS της Μάλτας:
Πάλι άδικα πανηγύριζαν τα καθήκια εδώ μέσα.....
τα καθήκια εδώ