1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μαλάκα του κάνουν ενέσεις.εσύ δεν αντιλαμβανεσαι τι τρως καθε μέρα, πλέον!
είσαι πανταχόθεν διάτρητος!
σίγουρα.
μαλάκα του κάνουν ενέσεις.εσύ δεν αντιλαμβανεσαι τι τρως καθε μέρα, πλέον!
είσαι πανταχόθεν διάτρητος!
ακομα δεν μου εχεις εξηγησει το ξυρισμα των απεργων πεινας στην φωτογραφια καθως και το αψογo καλιτεχνικο μουσακι του ενος δυσμοιρου 40 ημερων απεργου πεινας..συμφωνάμε!
λες να μην εγκριθούν όσες αιτήσεις υποβληθούν;
Οι ενέσεις ρε μαλάκα σε ηρεμούν δεν σε τσιτώνουν!!!μαλάκα του κάνουν ενέσεις.
σίγουρα.
ακομα δεν μου εχεις εξηγησει το ξυρισμα των απεργων πεινας στην φωτογραφια καθως και το αψογα καλιτεχνικο μουσακι του ενος δυσμοιρου 40 ημερων απεργου πεινας..
αμα έχουν νευρομπιόν γίνεσαι έτσι.Οι ενέσεις ρε μαλάκα σε ηρεμούν δεν σε τσιτώνουν!!!
photoshop,σαν τα ct που άλλο φαίνονται κ άλλο είναι...ακομα δεν μου εχεις εξηγησει το ξυρισμα των απεργων πεινας στην φωτογραφια καθως και το αψογα καλιτεχνικο μουσακι του ενος δυσμοιρου 40 ημερων απεργου πεινας..
πριν αρχίσουν έκαναν λέιζερ.
ακομα δεν μου εχεις εξηγησει το ξυρισμα των απεργων πεινας στην φωτογραφια καθως και το αψογα καλιτεχνικο μουσακι του ενος δυσμοιρου 40 ημερων απεργου πεινας..
Τι να εξηγησουν μωρε οι μαλάκες? που δεν αφηναν κανεναν να μπει μεσα και τους διναν πιτογυρα κάθε μέρα.
Αιντε με το κάθε μπασταρδι που μαζεψαμε εδω περα....
και λεύκανση.και στην κωλοτρυπίδα
Νευράκια,νευράκια;;;Τι να εξηγησουν μωρε οι μαλάκες? που δεν αφηναν κανεναν να μπει μεσα και τους διναν πιτογυρα κάθε μέρα.
Τι να εξηγησουν μωρε οι μαλάκες? που δεν αφηναν κανεναν να μπει μεσα και τους διναν πιτογυρα κάθε μέρα.
Όι πιθανότητες είναι με αυτό που λες (να είναι Τυνήσιοι ως επί το πλει) αλλά δεν μπορεί να είσαι απόλυτος. Έτσι όπως είναι διατυπωμένο είναι ασαφές και καλώς είναι διότι είναι επουσιώδης η καταγωγή και ουσιώδης η μοίρα τους. Η είδηση σκοπό έχει να μεταφέρει το θάνατο.
Άμα ήταν κανένα αεροπλάνο στην Ευρώπη μπορεί να είχε σημασία να έλεγε την καταγωγή για να μην ανησυχεί κανένας που έχει συγγενείς και συνέπιπτε η εταιρία η χώρα κτλ. Στο αεροπλάνο δεν επέβαινε κανένας Έλληνας πχ.
Και χαβιάρι...και για γλυκάκι πανακότα στο τέλος!!!κοτομπέικο είχε το μενού;
κοτομπέικο είχε το μενού;
Εμαθα ότι ξεπουλήσανε εκει στο κέντρο όσα βρωμοκρεατα ειχανε....
η καλύτερη τους ήτανε αυτη η καταληψη.