streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μη βάζετε δύσκολα στον πάπια τέτοια ώρα που κοιμούνται και οι ινστρούχτορες του.
Εάν υπήρχε τέτοιο deal, τότε θα πληρωθεί το ποσό του αγίου ποτέ, γιατί ως γνωστόν, τέτοιες εποχές το Δημόσιο πληρώνει όποτε του καυλώνει.
Γιαυτό μάλλον τα πήρε η άλλη στο κράνος και έχει αρχίσει να σκούζει.
ισιούλη, γι' αλλη μια φορά, είσαι σχετικά σοβαρός στην αγέλη των ηλιθίων...
μια ερώτηση: αν η κυρία υπατία ήθελε να κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΦΒ θα την είχε ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ;
Εάν υπήρχε τέτοιο deal, τότε θα πληρωθεί το ποσό του αγίου ποτέ, γιατί ως γνωστόν, τέτοιες εποχές το Δημόσιο πληρώνει όποτε του καυλώνει.
Γιαυτό μάλλον τα πήρε η άλλη στο κράνος και έχει αρχίσει να σκούζει.
Πάμε πάλι...
Το προφίλ της στο φέησμπουκ προφανώς δεν είναι ορατό στο σύνολό του από μη φίλους και προσωπικά κωλώνω να της στείλω μήνυμα "ψιτ, κοπελιά, τα έγραψες αυτά γιατί κάτι παλικάρια σε ένα σάιτ για πουτάνες διαφωνούν"..
Από κει και πέρα, τόσο ο άμεσα θιγόμενος τσύριζα όσο και η ίδια δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση που να λέει "προσοχή μούφα"...
Και αν ο άμεσα θιγόμενος (τσύριζα) δεν αμφισβητεί ότι έγινε καταγγελία και μάλιστα επικαλείται πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής, τότε μάλλον ο ππ πρέπει να μας αποδείξει περί μούφας και να εισηγηθεί στον τρίπρα να αλλάξει γραφείο τύπου...
Απλό είναι...
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ο Ρουτζούνης πήρε λεφτά από το ελληνικό κράτος (λέμε τώρα) για την παραχώρηση...
Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν πιο ώριμο να πεις ότι "νταξ, ας περιμένουμε μια - δυο μέρες μήπως είναι μούφα" παρά να αρχίσεις τα περί δικαιου αποδείξεως...
Όπως έγραψα και πιο πάνω, το ΠΛΗΡΕΣ προφίλ μπορεί να το δει μόνο φίλος της και φίλος της δεν είμαι και ούτε θα της κάνω add για να το μάθω...Και το ότι το έκανε στο φατσομπούκι δεν σημαίνει ούτε αποκλείει ότι έχει κάνει και επίσημες ενέργειες.
Αν πάντως ο εκπρόσωπος του τσύριζα βγήκε απολογούμενος σχεδόν σε μούφα καταγγελία, πρέπει να παραιτηθεί αμέσως.
Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν πιο ώριμο να πεις ότι "νταξ, ας περιμένουμε μια - δυο μέρες μήπως είναι μούφα" παρά να αρχίσεις τα περί δικαιου αποδείξεως...
Καλά, ως επιχειρηματίας και δη διαφημιστής θα έπρεπε να ξέρει ότι το κράτος (whateva) έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών τουλάχιστον από τους ολυμπιακούς...
Και όταν συναλλάσσεται με αφερέγγυο οφεολέτη, τα λεφτά τα παίρνεις κασέρι και προκαταβολικά...
Εκτός εάν έπαιξε κάτι άλλο που θα το μάθουμε αν παρακολουθήσουμε τη διαφημιστική πίτα.
γράφεις πολλές μπαρούφες, για ένα μόνο λόγο!
να μην πεις: ΟΚ, ΠΠ, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!!!!
τι να κάνουμε έχεις μερικά συμπλέγματα....
ισιούλη αποσύρω τα εύσημα!
μαλακίζεσαι κι εσύ!
η χρ. κων. (υποτιθεται) κάνει μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μέσω του ΦΒ καιτην έχει ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ;;;;;;;;;;
παρεμπιπτόντως το φβ που παρέθεσες πρέπει να ανήκει στην συγκεκριμένη, διότι πρόκειται για παιδοχειρούργο, όπως και η σύζυγος Ρουτζούνη.
άρα προς το παρόν ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ή κάνω λάθος;
άντε ρε μαλάκες πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό!
κι ασχολούμαι και μαζί σας...
δεν έχετε ΑΚΟΜΑ καταλάβει πως Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ;
άντε για ύπνο μαλακιστήρια! αύριο θα ρωτήσω τον Πάνο!
σιχτιρ!
γράφεις πολλές μπαρούφες, για ένα μόνο λόγο!
να μην πεις: ΟΚ, ΠΠ, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!!!!
τι να κάνουμε έχεις μερικά συμπλέγματα....
Πάντως, μπράβο που κάνεις αυτό που δεν έκανε ο εκπρόσωπος του τσύριζα! Να πω στον αλέξη να σε αναβαθμίσει;
αύριο θα ρωτήσω τον Πάνο!
Μπακαλιαράκι μου (μέρα που' ναι), αν αντιλαμβάνεσαι την μη ανευ όρων αποδοχή όσων λες ως σύμπλεγμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Σου είπα ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η στάση του εκπροσώπου του τσύριζα...
Τόσο απλό είναι.
σε αφηνει ο Μητσαρας να μιλας με αλλους αντρες??????? τοσο ελευθερο ζευγαρι ειστε???
αμε, οταν δε σε κραζουνεσένα γαμεμάκη σ' αφήνουν οι τρανς να μου μιλάς;