streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ώπ; Έγινε τέτοιο πράγμα; ΦΑΟΥΛ! Ποιός το έκανε;
Ένας από την γνωστή παρέα.
Ώπ; Έγινε τέτοιο πράγμα; ΦΑΟΥΛ! Ποιός το έκανε;
Ένας από την γνωστή παρέα.
Κουτσομπόλης που'σαι!!!
Εσύ νιμου κανόνισε να κάνεις σχολιανά αύριο. Γιατί λεμε Χρόνια Πολλά, γιατί ποστάρουμε δημοτικά τραγούδια και τέτοια...
Θα βγεις πατσας στην παραλία, σου το λέω! Ξερ'ς εσύ...
Καλά, και εσύ δεν πήγες πίσω.
Ναι αλλά είσαι ''πατριώτης'' οπότε μετράς παραπάνω!!!...δεν νομίζω πως το ξεκίνησα εγω...άσε που ήμουν ενας εναντίον 3-4, ίσως και παραπάνω....
Είδα μόλις. Και όντως και στέκας δεν πήγε πίσω.
Είπαμε ρε μάγκες να τα λέμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις αλλά όχι γαμωμάνες. Τεσπα, ας τα βρουν μεταξύ τους. Τί να πω.
Άσχετο:
Δες πμ!
Πλάκα κάνεις;;; :o...για λαβε απειλητικά pm και τα λέμε...
Η διαφορετική άποψη για κάποιους δεν είναι αποδεκτή εντός της κοινωνικής ζωής, πόσο μάλλον σε ένα site....
Ναι αλλά είσαι ''πατριώτης'' οπότε μετράς παραπάνω!!!
Εεε κάτι αυτό κάτι το: ''ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ '' !!!...μάλλον δεν τους άρεσε η νέα μου πρόταση για τη μεταναστευτική πολιτική, που ορίζεται ως
[size=20pt]ΝΕΡΟ - ΨΩΜΙ - ΑΠΕΛΑΣΗ[/size]
...για λαβε απειλητικά pm και τα λέμε...
Η διαφορετική άποψη για κάποιους δεν είναι αποδεκτή εντός της κοινωνικής ζωής, πόσο μάλλον σε ένα site....
...δεν νομίζω πως το ξεκίνησα εγω...άσε που ήμουν ενας εναντίον 3-4, ίσως και παραπάνω....
Κύττα, αν θες να μοιάζεις με κάποιους που θεωρούν τιμή τους να είναι τιποτένιοι, τότε εγώ πάω πάσο.
Άντε φτάνει με την φαρσοκωμωδία: ''Ο αθώος stekas'' όμως...
Άντε φτάνει με την φαρσοκωμωδία: ''Ο αθώος stekas'' όμως...
τελος...ζολη,μη το γαμαμε αλλο,οκ?Άντε φτάνει με την φαρσοκωμωδία: ''Ο αθώος stekas'' όμως...
Όποια για οποιαδήποτε βρισιά...γηπεδιακή βλακεία,ντάξει όταν γίνεται στο νετ δείχνει κ κάποια θρασυδειλία.Εσένα παπατρόλλη πια είναι η άποψη σου για τις γαμωμάνες;
Καλά...καλά.τελος...ζολη,μη το γαμαμε αλλο,οκ?
καντο ταινια με πρωταγωνιστη τον νικο φεθροπουλο τυπεΣωστά, μη το κάνουμε και μελό...