Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Επισκέπτης
θα αφήσεις τις κορώνες και θα απαντήσεις στο απλό ερώτημα..

αν παρ'ελπίδα ένας από τους απεργούς πέθαινε την ώρα του καυγά ποιός θα ήταν υπεύθυνος (μην μου πείς τις παπαριές περί κράτους)? οι αλληλέγγυες μαινάδες οι οι γιατροί που τον είχαν υπό την παρακολούθηση τους????
Αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ητανε πατινι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ.

ααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα

Δεν θα σου κάνω  τη χάρη ρε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνεχισε να γκεμπελιζεις.

Συνεχιστε να γινεστε ΡΟΜΠΑ.

Αλήθεια, εφόσον δεν απελαθούν για ένα χρόνο και προφανώς θα έχουν τη δυνατότητα να μαζέψουν κανά ένσημο και να μείνουν και άλλο ή να γυρίσουν στις πατρίδες τους με αξιοπρέπεια, γιατί συνεχίζουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θα αφήσεις τις κορώνες και θα απαντήσεις στο απλό ερώτημα..

αν παρ'ελπίδα ένας από τους απεργούς πέθαινε την ώρα του καυγά

δε θα πέθαινε απ τον καβγά αλλα επειδή είχε να φάει 40 μέρες.
η επαναφορά ενός ατομου μετά απο παρατεταμένη ασιτία θέλει βδομάδες έως μήνες να ολοκληρωθεί.
ρώτα κάνα κοριτσάκι που έχει περάσει νευρική ανορεξία να σου εξηγήσει τις λεπτομέρειες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν ξέρω που ήταν....
φαντάζομαι ότι και κει ειδικευόμενοι θα σουλατσάρουν..... οι κρεμαστινοί είναι σε ιδιωτικά απο χιλιάρικο η διανυκτέρευση.

καλά δεν χρειάζεται να είσαι και νομπελίστας της ιατρικής για να περιθάλψεις έναν υποσιτισμένο... πτυχίο ιατρικής και 1-2 χρόνια ειδικότητος και κατέχεις το άθλημα..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΠΑΣΟΚικοι γκεμπελισμοι και οι εδω παπαγαλοι τους.
δημοσιευματα αναφερουν παντως πως οι εξετασεις των λαθρομεταναστων δειχνουν πως σιτιζονται κανονικα! (realnews & πρωτοθεμα)

κοψτε τις πιπες λοιπον!

υ.γ. ξανασημειωνω πως στο ριο,εχει ξεκινησει εδω και δυο μερες απεργια πεινας (πραγματικη) ενας απολυμενος απο το καζινο. Εκει (αν και αποτελει τρανο παραδειγμα εκμεταλλευσης προλεταριου απο το κεφαλαιο) ουτε ΕΝΑΣ "αλληλεγγυος" δεν εχει εμφανιστει, ουτε ΕΝΑΣ ΚΚΕς, ουτε ΕΝΑΣ αριστερος! τυχαιο? δε νομιζω....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν θα σου κάνω  τη χάρη ρε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευτυχώε γιατί θα γλιτώσω και τα έξοδα δικηγόρου που θα έπρεπε μετά να σου πληρώσω στο δικαστήριο για τη συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Για μενα δεν υπαρχει καμια "συμμετοχη σε αυτοκτονια", μην τρελαθουμε.
Αν ομως οι αλληλλεγγυοι παρενεβησαν στο εργο των ιατρων, τότε το πολύ να εχουμε Αντίσταση (άρθρο 167 ΠΚ) αν το νοσοκομειο ειναι ΝΠΔΔ, ή Παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου (άρθρο 288 ΠΚ). Πλημμελήμματα και τα δύο. Δικαιωμα των μεταναστών να κανουν απεργια πεινας, δικαιωμα των αλληλλεγγυων να τους στηριζουν σε αυτο, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των ιατρών να τους κρατησουν ζωντανούς με κάθε τρόπο, εφόσον νοσηλεύονται.
Το ζήτημα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ειναι τεραστιο, δεν θα το λυσουμε εμεις εδω.
Εγω ομως δεν αντιλαμβανομαι γιατι τους πανε στο νοσοκομειο, αφού αρνούνται ουσιαστικά να δεχθούν νοσηλεία.
Παμε παρακατω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δε θα πέθαινε απ τον καβγά αλλα επειδή είχε να φάει 40 μέρες.
η επαναφορά ενός ατομου μετά απο παρατεταμένη ασιτία θέλει βδομάδες έως μήνες να ολοκληρωθεί.
ρώτα κάνα κοριτσάκι που έχει περάσει νευρική ανορεξία να σου εξηγήσει τις λεπτομέρειες.

είπα εγω ότι θα πεθαινε από τον καυγά??? (αν και αυτό μπορούσε να συμβεί λόγω του στρές).. είπα την ώρα του καυγά και φυσικά από έλλειψη/μη έγκαιρη παροχή ιατρικής βοήθειας...

και όσο για κοριτσάκια με νευρτική ανορεξία δεν γνωρίζω κανένα.. τα προτιμώ με καμπύλες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλά δεν χρειάζεται να είσαι και νομπελίστας της ιατρικής για να περιθάλψεις έναν υποσιτισμένο... πτυχίο ιατρικής και 1-2 χρόνια ειδικότητος και κατέχεις το άθλημα..
σωστά αρκεί να γνωρίζεις.
γιατί πολλές φορές οι αλμπάν κομπογιαννίτες μπορεί αντί να σε σώσουν με τη σίτιση να σε στείλουν στον άδη μια ώρα αρχύτερα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπορώ να σε έχω σε καταστολή να σου βάζω με ορό 2000 θερμίδες τη μέρα.
Στην ιατρική αυτό δε λέγεται σίτιση.
κιπ ιτ ον δε μπαριστερ σταφ ονλι.

Γίνεται να με έχουν σε καταστολή και να μου αφαιρούν 2000 θερμίδες την ημέρα;
Άντε γιατί δεν με βλέπω καλά στην παραλία και φέτος!

ευτυχώε γιατί θα γλιτώσω και τα έξοδα δικηγόρου που θα έπρεπε μετά να σου πληρώσω στο δικαστήριο για τη συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Θα σε υπερασπιζόμουν εγώ καρδιά μου! πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ταυτόχρονα! Απελευθέρωση του επαγγέλματος δεν ήθελε ο παπακωνσταντίνου; :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια με τα λιμα στα αρχιδια μας φανε δεν φανε μακαρι να ψοφησουνε να τελειωνουμε
βγαινει και η αλλη η κουφαλα η βυζιτα η αλσαλεχ και τους υποστηριζει, ας παρει μερικους σπιτι της.
εδω υπαρχουν συνΕλληνες που δεν εχουν φαει και ειναι λυπηρο αυτους θα δουμε; και στο κατω
κατω αν δεν τους αρεσει τον μπουλο σε αλλη χωρη που θα βρουν ελευθερια σαν εδω

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω ομως δεν αντιλαμβανομαι γιατι τους πανε στο νοσοκομειο, αφού αρνούνται ουσιαστικά να δεχθούν νοσηλεία.
Παμε παρακατω.
γιατι στο νοσοκομειο θα αποκαλυφθει (οπως και εγινε) απο τις εξετασεις, οτι η απεργια πεινας ειναι μια ΑΠΑΤΗ και οτι οι λαθρομεταναστες σιτιζονται κανονικα! Γιαυτο τρεμουν οι "αλληλεγγυοι"...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ητανε πατινι.

συνηθισμένες υπεκφυγές και αριστεριστικες παπαρολογίες... μετά όλοι μαζί οι αλληλέγγυοι θα σκούζανε για τα χάλια του ΕΣΥ και θα καταθέτανε μηνύσεις εναντίον των γιατρών..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
είπα εγω ότι θα πεθαινε από τον καυγά??? (αν και αυτό μπορούσε να συμβεί λόγω του στρές)
ξάφνου ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ
πριν καμμιά βδομάδα εδώ διάβαζα πολλούς που έλεγαν να ψοφήσουν.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια με τα λιμα στα αρχιδια μας φανε δεν φανε μακαρι να ψοφησουνε να τελειωνουμε
βγαινει και η αλλη η κουφαλα η βυζιτα η αλσαλεχ και τους υποστηριζει, ας παρει μερικους σπιτι της.
εδω υπαρχουν συνΕλληνες που δεν εχουν φαει και ειναι λυπηρο αυτους θα δουμε; και στο κατω
κατω αν δεν τους αρεσει τον μπουλο σε αλλη χωρη που θα βρουν ελευθερια σαν εδω

καλώς τα τα παιδιάααααααααααααααααααααααααααα
αχχχχχχχχχχχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για μενα δεν υπαρχει καμια "συμμετοχη σε αυτοκτονια", μην τρελαθουμε.
Αν ομως οι αλληλλεγγυοι παρενεβησαν στο εργο των ιατρων, τότε το πολύ να εχουμε Αντίσταση (άρθρο 167 ΠΚ) αν το νοσοκομειο ειναι ΝΠΔΔ, ή Παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου (άρθρο 288 ΠΚ). Πλημμελήμματα και τα δύο. Δικαιωμα των μεταναστών να κανουν απεργια πεινας, δικαιωμα των αλληλλεγγυων να τους στηριζουν σε αυτο, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των ιατρών να τους κρατησουν ζωντανούς με κάθε τρόπο, εφόσον νοσηλεύονται.
Το ζήτημα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ειναι τεραστιο, δεν θα το λυσουμε εμεις εδω.
Παμε παρακατω.

Δεν είναι θέμα τρέλας αλλά ερμηνείας...
Αν πείθω κάποιον να κάνει απεργία πείνας και μετά ασκώ οπιαδήποτε επιρροή έχω πάνω του να τη συνεχίσει όταν "λιποψυχεί", συμμετοχή μου μοιάζει (πλημμέλημα και αυτό)...
Τέσπα, ας αποφασίσει ο εισαγγελέας τί είναι και ας κάνει κάτι επιτέλους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ξάφνου ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ
πριν καμμιά βδομάδα εδώ διάβαζα πολλούς που έλεγαν να ψοφήσουν.......

καμμιά ευασθησία δεν με έπιασε για τους παράνομους μετανάστες και με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να νομιμοποιηθούν.. από κεί και πέρα περίθαλψη δίνεται σε όλους.. μέχρι να γίνουν καλά..

αμα θέλουν να πεθάνουν ας το κάνουν έξω από νοσοκομείο.. οι αλληλέγγυοι ας αρνηθούν την μεταφορά τους όταν λιποθυμάνε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γίνεται να με έχουν σε καταστολή και να μου αφαιρούν 2000 θερμίδες την ημέρα;

ααααααααααααααχχααχαχχαχαχααχχαχα να σου κάνω κράτηση στο της Υπατίας;

Απεργία πείνας λόγω Διακοπών θα γράψουμε στα πλακάζ.

Επισκέπτης
μπορώ να σε έχω σε καταστολή να σου βάζω με ορό 2000 θερμίδες τη μέρα.
Στην ιατρική αυτό δε λέγεται σίτιση.
Εχει συμβει ηδη.

Πληρης παρεντερικη διατροφη χορηγηθηκε σε δυο απεργους στον Ευαγγελισμο,ΧΩΡΙΣ την θεληση τους βεβαιως.

Εννοειται,οι αποφασεις των απεργων πεινας,ειτε κατα μονας ειτε συλλογικα,ειναι απολυτα σεβαστες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν είναι θέμα τρέλας αλλά ερμηνείας...
Αν πείθω κάποιον να κάνει απεργία πείνας και μετά ασκώ οπιαδήποτε επιρροή έχω πάνω του να τη συνεχίσει όταν "λιποψυχεί", συμμετοχή μου μοιάζει (πλημμέλημα και αυτό)...
Τέσπα, ας αποφασίσει ο εισαγγελέας τί είναι και ας κάνει κάτι επιτέλους.

Για μενα, ο εισαγγελεας δεν εχει καμια δουλεια.
Ενηλικοι ειναι οι μεταναστες. Δεν ειναι παιδακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom