Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
όταν μια μειοψηφία εκβιάζει το κράτος και το δεύτερο υποχωρεί,το πνεύμα της δημοκρατίας  έχει χαθεί,διότι η βούληση μιας μικρής ομάδας ατόμων και μάλιστα μη νόμιμων,έρχεται ενάντια στην πλειοωηφία. Έχουμε λοιπόν την τυρρανία της μειοψηφίας!! αν ξεκινούσαν 300 πολίτες απεργία πείνας για την απέλαση των λαθρομεταναστών,πως θα αντιδρούσατε όλοι εσείς οι δήθεν προοδευτικούληδες? :huh:
:headbang: :headbang:η πλειοψηφια με τις επιλογες της σε εφερε σε αυτο το κοινωνικοπολιτικο σημειο που λεγετε κωλλαδα...μια δημοκρατια πρεπει να σεβετε την μειοψηφια πραγμα που σπανια κανει.....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:headbang: :headbang:η πλειοψηφια με τις επιλογες της σε εφερε σε αυτο το κοινωνικοπολιτικο σημειο που λεγετε κωλλαδα...μια δημοκρατια πρεπει να σεβετε την μειοψηφια πραγμα που σπανια κανει.....
καπου εχεις παρεξηγησει τις εννοιες,

σεβασμος της μειοψηφιας δεν σημαινει αποδοχη των πιεσεων της ιδιως οταν αυτες ειναι αντιθετες στην θεληση της πλειοψηφιας!

επιβολη της βουλησης των λιγων επι των πολλων καθε αλλο παρα δημοκρατια ειναι!

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

απάντησέ μου όμως στο ερώτημα που έθεσα πιο πάνω.επιπλέον,η πλειοψηφία θέλησε να έρθει τόσο ανθρώπινο δυναμικό που πλεονάζει? ο καστανίδης  και κάθε καστανιδης,ανεξάρτητα από πολιτικές αποχρώσεις, πήρε λαική εντολή να περάσει "αντιρατσιστικους" νόμους που ποινικοποιούν την ελεύθερη σκέψη?

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καπου εχεις παρεξηγησει τις εννοιες,

σεβασμος της μειοψηφιας δεν σημαινει αποδοχη των πιεσεων της ιδιως οταν αυτες ειναι αντιθετες στην θεληση της πλειοψηφιας!

επιβολη της βουλησης των λιγων επι των πολλων καθε αλλο παρα δημοκρατια ειναι!
δηλαδη συμφωνα με την λογικη της πλειοψηφιας δεχεστε τα οικονομικα μετρα που εχουν επιβληθει αφου αυτο λεει η πλειοψηφια συμφωνα με την ψηφο της και εγω που δεν δεχομαι να πληρωσω τα γαμησιατικα αλλων ειμαι αντιδημοκρατικος..οκ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Εσυ τώρα μιλάς λες και σε ρίξανε σήμερα από τον Άρη.

λοιπόν αν θέλετε "Δημοκρατια" της μειοψηφίας (που αυτή έχετε μην ξεχνιόμαστε)  
και για αυτό ακριβώς χέζονται να κάνουν και δημοψηφίσματα για τα κύρια θέματα

βράστε την και πιείτε το ζουμί της

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Απο οσο ξερω οι τυποι δεν ειναι 300, αλλα 237. Ξεκινησαν 250 και εχουν σταματησει την απεργια οι 13. Σωστα? :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Δικέ μου  :grin:

περίμενε λίγο, wait (στα αμερικάνικα)  

Απάντησε μου στην παρακάτω ερώτηση:

Πιστεύεις ότι αν ήταν η ΝΔ και ο Σαμαράς ας πούμε θα είχαν ήδη απελαθεί οι 300;

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολη η ερώτηση αλλά χρήζει απάντησης.

Αν ήταν η Χ.Α κυβέρνηση θα είχαν απελαθεί σίγουρα πάντως ;) (άσε που δεν θα το σκέφτονταν καν)

Αντιλαμβάνεσαι τι σκοπιμότητα της ερώτησης μου (φαντάζομαι)  :grin:

Τα υπόλοιπα "Δημοκρατικά", του μεσαίου χώρου τα διαβάζω βερεσέ εγώ  :uglystupid:

Ασφαλώς και η ΝΔ δεν θα έκανε τίποτα....εδώ καιγόταν η Αθήνα το 2008 και ο Παυλόπουλος έλεγε πως η Αστυνομία αμύνεται μόνο, μια τελείως διαφορετική αντίληψη περί επιβολής της τάξης και του νόμου. :headbang: :headbang: :headbang:

Η ΧΑ είναι μια οργάνωση του περιθωρίου, δεν περιμένω λύση από τον Μιχαλολιάκο.

Οι απελάσεις θα έπρεπε να είναι βασική πολιτική επιλογή της ΝΔ, ακόμα και του ΠΑΣΟΚ.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη συμφωνα με την λογικη της πλειοψηφιας δεχεστε τα οικονομικα μετρα που εχουν επιβληθει αφου αυτο λεει η πλειοψηφια συμφωνα με την ψηφο της και εγω που δεν δεχομαι να πληρωσω τα γαμησιατικα αλλων ειμαι αντιδημοκρατικος..οκ...

η προεκλογική εκστρατεία της τωρινής κυβέρνησης δεν ανέφερε πουθενά ΔΝΤ και ΕΕ. με λίγα λόγια η πλειοψηφία άλλα ψήφισε και άλλα βγήκαν στην συνέχεια,έχοντας εξαπατηθεί οικτρά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτο που περιγραφεις δεν ειναι δημοκρατια αλλα παραπλανηση του κοσμου(ξερεις...τα λεφτα υπαρχουν κ.λ.π.)

αναλογικα θα μπορουσαμε να πουμε πως παλι παρακολουθουμε την εξυπηρετηση των συμφεροντων των λιγων επι των πολλων! Αυτο δεν ειναι δημοκρατια ανεξαρτητα των λεξεων που χρησιμοποιουν για να το περιγραψουν ωραιοποιημενα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ασφαλώς και η ΝΔ δεν θα έκανε τίποτα....εδώ καιγόταν η Αθήνα το 2008 και ο Παυλόπουλος έλεγε πως η Αστυνομία αμύνεται μόνο, μια τελείως διαφορετική αντίληψη περί επιβολής της τάξης και του νόμου. :headbang: :headbang: :headbang:

Οι απελάσεις θα έπρεπε να είναι βασική πολιτική επιλογή της ΝΔ, ακόμα και του ΠΑΣΟΚ.
Η ΧΑ εδω και χρονια ειναι νομιμη πολιτικη οργανωση με εκπροσωπηση σε δημοσιους φορεις, οσο και να τσουζει τους αναρχοαπλυτους!

και, εδω ειμαστε, παρ'ολη την επιθεση τοσο απο τα ΜΜΕ αλλα οσο και απο την ιδια την κυβερνηση σε παω στοιχημα οτι στις επομενες εκλογες θα βγαλει και βουλευτη!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
απάντησέ μου όμως στο ερώτημα που έθεσα πιο πάνω.επιπλέον,η πλειοψηφία θέλησε να έρθει τόσο ανθρώπινο δυναμικό που πλεονάζει? ο καστανίδης  και κάθε καστανιδης,ανεξάρτητα από πολιτικές αποχρώσεις, πήρε λαική εντολή να περάσει "αντιρατσιστικους" νόμους που ποινικοποιούν την ελεύθερη σκέψη?
η πλειοψηφια σιωπησε οπως κανει τοσα χρονια γιατι η εισροη μεταναστων (ανοιγματα συνορων απο ΝΔ) βολεψε στην δημιουργια μιας μεσαιας ταξης και εικονικης χλιδας στα 90s ειδικα στην επαρχια οπου διαφοροι καρπουζεμπορες τσιφλικδες της κακιας ωρας την ειδαν γαμαω και δερνω λουξ και χρηματιστιρια και πουτανες τρωγοντας επιχορηγησεις και εχοντας ανθρωπους σκλαβους..ναι τοτε δεν ενοχλουσαν..ολοι ζουσαν το ελληνικο ονειρο.....το μετα το ζεις τωρα.....
αν θεωρεις ελευθερη σκεψη την αποψη οτι καποιοι ανθρωποι δεν αξιζουν τοτε εχεις μπερδεψει την εννοια ελευθεριακος ανθρωπος.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Συμφωνούμε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οχι για την Χ.Α

εγώ αγαπητέ τον φασισμό τον βλεπω από Κέντρο-αριστερά (ευτυχώς) για να πέφτουν οι φερετζέδες

Ακούς εκεί συριζαίος "εργατοπατερας", και "σοσιαλιστής" με 24.143 ευρώ μηνιαίως (Ούτε ο Χίτλερ δεν θα το έκανε αυτό  :uglystupid:)

το θέμα αγαπητέ είναι, πότε επιτέλους θα εκδημοκρατιστούμε και θα βασιλέψει επιτέλους το αυτονόητο

εκεί έρχομαι και λέω, μήπως τελικά θέλουμε ακραίες λύσεις για τα αυτονόητα;

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

γιατί με τα Φυστικοβούτυρα, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ γάμα τα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που περιγραφεις δεν ειναι δημοκρατια αλλα παραπλανηση του κοσμου(ξερεις...τα λεφτα υπαρχουν κ.λ.π.)

αναλογικα θα μπορουσαμε να πουμε πως παλι παρακολουθουμε την εξυπηρετηση των συμφεροντων των λιγων επι των πολλων! Αυτο δεν ειναι δημοκρατια ανεξαρτητα των λεξεων που χρησιμοποιουν για να το περιγραψουν ωραιοποιημενα...

Ακριβώς φίλε μου  :uglystupid:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
η προεκλογική εκστρατεία της τωρινής κυβέρνησης δεν ανέφερε πουθενά ΔΝΤ και ΕΕ. με λίγα λόγια η πλειοψηφία άλλα ψήφισε και άλλα βγήκαν στην συνέχεια,έχοντας εξαπατηθεί οικτρά.
πλακα κανεις ετσι.......θες να μου πεις οτι κατεπαναληψη τους πιανουν κοροιδα τα τελευταια 30 χρονια ....η για την σημερινη κατασταση δεν φαινονταν τη θα συμβει..εγω το εβλεπα πριν απο τους ολυμπιακους την πτωση..που ειχε αρχισει νωριτερα...

παντως αυτην την  νοικοκυραιικη πλειοψηφια ευκολα τους πιανουν κοροιδα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η ΧΑ εδω και χρονια ειναι νομιμη πολιτικη οργανωση με εκπροσωπηση σε δημοσιους φορεις, οσο και να τσουζει τους αναρχοαπλυτους!

και, εδω ειμαστε, παρ'ολη την επιθεση τοσο απο τα ΜΜΕ αλλα οσο και απο την ιδια την κυβερνηση σε παω στοιχημα οτι στις επομενες εκλογες θα βγαλει και βουλευτη!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Συμφωνούμε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οχι για την Χ.Α

εγώ αγαπητέ τον φασισμό τον βλεπω από Κέντρο-αριστερά (ευτυχώς) για να πέφτουν οι φερετζέδες

Ακούς εκεί συριζαίος "εργατοπατερας", και "σοσιαλιστής" με 24.143 ευρώ μηνιαίως (Ούτε ο Χίτλερ δεν θα το έκανε αυτό  :uglystupid:)

το θέμα αγαπητέ είναι, πότε επιτέλους θα εκδημοκρατιστούμε και θα βασιλέψει επιτέλους το αυτονόητο

εκεί έρχομαι και λέω, μήπως τελικά θέλουμε ακραίες λύσεις για τα αυτονόητα;

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
γιατί με τα Φυστικοβούτυρα, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ γάμα τα

Θα σε απογοητεύσω φίλε, σε μια αριστερόστροφη κοινωνία σαν την ελληνική, οι πολιτικές απελάσεων, τειχών, αστυνόμευσης  και πάταξης της λαθρομεταναστευσης δεν περνάνε εύκολα.

Δες το ΛΑΟΣ που είναι το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που στηρίζει τις απελάσεις και τι λυσσαλέες επιθέσεις δέχεται από τα ΜΜΕ και περιμένεις οτι η ΧΑ θα γίνει κυβέρνηση? :idiot:

Το λάθος σου είναι ότι ακόμα και εσύ πιστεύεις ότι αυτές οι λύσεις είναι ακραίες, όμως είναι οι αυτονόητες.....    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom